Rolig mugg till svärson

Idag tänkte jag berätta om en rolig present jag beställt till min svärson. Jag såg en sådan rolig mugg på reklam på Facebook där det stod något i stil med

“Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. ”

Kärleksfullt din svärmor.
Mugg med texten Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. Kärleksfullt din svärmor.

Jag älskade muggen men när man klickade sig vidare till sidan där den kunde köpas kostade den 280kr. Vilket var mer än jag var villig att betala. Men det går att få den mycket billigare faktiskt!

Jag letade runt lite på nätet och hittade Vista print. Deras hemsida var lite bökig, och det slutade med att jag gjorde en egen bild med text och bild på som jag laddade upp på hemsidan och skickade muggen för tryck.

Det här är alltså min mugg till svärsonen, som han ska få när han fyller år nästa gång.

Vill du också trycka en mugg med texten Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. Kärleksfullt din svärmor. Så får du gärna använda min bild här nedanför, ladda hem den till din dator och gå till vista print och ladda upp den för att trycka på din mugg.

Det är roligt när man hittar en perfekt present till sin svärson. Den här muggen är en sådan perfekt present till min svärson i alla fall. Den kommer både han och min dotter ha roligt åt länge.

Vill du göra en lika dan mugg, så högerklickar du på min bild här och sparar den på din dator. Sedan går du till Vista Print. Välj en mugg med 360-graderstryck. Välj en muggfärg du gillar. Börja med att rensa bort det som redan ligger i deras mall. Klicka på bild och välj sedan att ladda upp en bild från din dator. Uppladdade bilder lägger sig till vänster. Ta din bild och dra den till tryckområdet. Dra sedan ut bilden så att den blir så stor som du vill ha den. När du är klar klickar du nästa och beställer muggen till din svärson.

Lycka till!

Present till svärson mugg med texten Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. Kärleksfullt din svärmor.
Present till min svärson