Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Skämtsam Mugg: Idealisk Svärsonsgåva

Idag tänkte jag berätta om en rolig present jag beställt till min svärson. Jag såg en sådan rolig mugg på reklam på Facebook där det stod något i stil med:

”Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar.”

Kärleksfullt din svärmor.

Läs mer och beställ muggen till din svärson

Jag älskade muggen men när man klickade sig vidare till sidan där den kunde köpas kostade den 280kr. Vilket var mer än jag var villig att betala. Men det går att få den mycket billigare faktiskt!

Jag letade runt lite på nätet och hittade Vista print. Deras hemsida var lite bökig, och det slutade med att jag gjorde en egen bild med text och bild på som jag laddade upp på hemsidan och skickade muggen för tryck. Det här är alltså min mugg till svärsonen, som han ska få när han fyller år nästa gång. Men nu har jag hittat ett ännu smartare och enklare alternativ där du kan köpa muggen färdig utan att behöva ladda upp bilden. Hos Zazzle kunde jag ladda upp bilden åt dig och ställa in hur muggen ska se ut. Du behöver bara klicka på länken ovan så kommer du till sidan och kan beställa muggen till din svärson.

Vill du också trycka en mugg med texten Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. Kärleksfullt din svärmor.

Det är roligt när man hittar en perfekt present till sin svärson. Den här muggen är en sådan perfekt present till min svärson i alla fall. Den kommer både han och min dotter ha roligt åt länge.

Här ser du trycket i sin helhet

Present till svärson mugg med texten Till min käre svärson! Jag gav dig inte livets gåva. Jag gav dig min underbara dotter. Tack för att du inte sålt henne till cirkusen. Jag vet hur lockande det alternativet är vissa dagar. Kärleksfullt din svärmor.
Present till min svärson

Tips på fortsatt läsning

Mat och dryck att ge i present

Skämtsam Mugg: Idealisk Svärsonsgåva
Rulla till toppen