Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Letar du efter julklapp till mannen som har allt? Det kan vara knepigt att hitta något som inte orsakar ett problem och måste förvaras, men jag har några idéer på vad man kan köpa i julklapp till honom som har allt.

Vad är bra julklappar till mannen som har allt? Till mannen som redan har allt är det smart att ge upplevelsepresenter, så som korvkurs, ölprovning, eller kanske en drejkurs. Andra bra presenter är ett svamphus, strumpor, ett kit för att bygga en ukulele, en spionklocka eller kanske en bok om hypodronisk odling.

Vad ger man i julkapp till honom som har allt?

Väljer du att köpa upplevelsepresenter är de lätt att beställa. Du och skriva ut ett presentkort och ge bort. Det tar bara 5 minuter. Eller varför inte stanna på Ica på vägen och köpa lite blommor? Men om du har tid att läsa och planera lite innan ska du få mina bästa idéer när det gäller julklappar till honom som redan har allt han behöver. 

Julkappar till mannen som har allt

Här är några idéer på vad du kan ge i julklapp till mannen som har allt. Bra julklappar är kanske sådant som han ändå gör av med, ätbara saker, upplevelser små saker eller om du ändå kan lyckas hitta en sak som han inte redan har. Här är lite inspiration.

Personliga strumpor i julklapp till mannen som har allt

En kul present är ett par personliga strumpor.

Magnetisk Reflex – Julfigurer

I jultider kan magnetiska julfigurer att sätta på bilen vara en jättekul grej att ge bort. De kostar inte så mycket och de kommer garanterat ge bilägaren mycket positiv uppmärksamhet. Det är kul att julpynta även bilen. Läs mer och beställ

Upplevelser i julklapp till mannen som har allt

Börja med att fundera över vad killen som redan har allt har för hobby? Kanske går det att hitta en bra julklapp relaterat till det? Mässbiljetter! Kanske är han intresserad av båtar, motorcyklar, katter, husvagnar, mat, lakrits eller new age. Det finns mässor för nästan allt. Varför inte ge bort mässbiljetter till honom som redan har allt.

Ölprovning i julklapp till mannen som har allt

En klassiker är ju förstås att ge bort upplevelsepresenter. Gillar han öl kanske en ölprovning är en fin julklapp till honom.

Läs mer och beställ

Ölbryggning i julklapp till mannen som har allt

En kurs i ölbryggning för den som vill lära sig göra egen öl (endast Göteborg) är en bra idé. Han får lära sig skillnaden mellan en lager, suröl, ale och porter, lära sig om ingredienser och hur bryggprocessen ser ut. Han kan få lära sig om värdens ölmärken, om vilka glas man ska använda vid olika tillfällen, rengöring av ölglasen, hur man tappar öl osv. En ölkurs innehåller ofta en provsmakning av ölen också. En ölkurs är en riktigt bra julklapp till honom som har allt. Vem vet, det kanske leder till en ny hobby eller en framtida karriär som mikrobryggare.

Läs mer och beställ

Korvkurs i julklapp till en man som redan har allt

Korv är ju väldigt gott, men en korvkurs är kanske en mer oväntad julklapp till honom som har allt. Under kursen får han lära sig att krydda, stoppa och snurra egen korv. Den här julklappen förutsätter nog att han är intresserad av matlagning. Men i så fall är det en riktigt rolig julklapp att ge bort. Läs mer och beställ

Upplevelse vinprovning

Vinprovning erbjuds på många ställen, han får lära sig hur man väljer rätt vin, olika druvsorter och att känna igen ett vin på dess doft och smak.

Läs mer och beställ

Bio i julklapp till mannen som redan har allt

Bio – biobiljetter är ju förstås en klassiker. Köp en påse popcorn och tejpa fast biobiljetterna på påsen. Föga överraskande julklapp förstås, men att få gå på bio brukar alltid uppskattas.

Läs mer och beställ

Hotellövernattning i julklapp till mannen som redan har allt

Varför inte upptäcka en ny stad tillsammans? Det måste faktiskt inte vara storstäder som Paris, London eller Köpenhamn. Han skulle förmodligen bli mycket mer överraskad om han fick en hotellövernattning i Eksjö, Vadstena eller Ystad. Det finns en mängd fina städer i Sverige som han förmodligen inte redan besökt. Varför inte en hotellövernattning i Eksjö. På dagen kan han besöka den vackra trästaden, besöka de många hantverksgårdarna och turista i den pittoreska staden.

Läs mer och beställ

Ge presentkort som julklapp till honom som har allt

Om han redan har allt kanske presentkort är en bra julklapp. Med ett presentkort får han något användbart som han själv valt ut. Det kan t.ex. vara på kläder, teknikprylar eller något annat användbart. Presentkort är perfekta julklappar när du verkligen inte vet vad du ska ge honom.

Sport och träningsrelaterad julklapp till mannen som har allt

Tycker han om sport kan han få biljetter till när hans favoritlag spelar.

Är han mer intresserad av att träna själv är träningskläder en bättre idé. Kanske ett hantelset, kettlebell eller varför inte förnya hans gymkort?

Kläder i julklapp till mannen som har allt

Kläder är i regel ganska svåra att ge bort i julklapp till någon. Kläder behöver ofta provas för att det ska bli bra. Men det finns några undantag. Har du bara koll på vad han har för klädsmak och hans ungefärliga klädstorlek kan du ju alltid hitta mössor, halsdukar, strumpor, munkjacka eller en stickad tröja.

Gör en julklapp själv

Bra julklappar till honom som har allt är saker du gör själv. Det är saker som är unika och som han faktiskt inte kan köpa i butik. Exakt vad du ska göra för julklapp till honom som har allt beror ju på vad du har för intresse och vad du kan göra för något. Här är några förslag på julklappar du kan göra själv till honom som redan har allt:

  • Sy en necessär
  • Sy kalsonger
  • Sy en mössa
  • Baka kakor
  • Gör nougatrutor
  • Sticka raggsockor
  • Måla en tavla (är du inte ett dugg konstnärlig så blir det i alla fall en väldigt rolig julklapp han får)
  • Ge honom presentkort på en middag hemma hos dig
  • Designa en t-shirt till honom. Gör ett personligt tryck och budskap.

Fler tips på julklappar du kan göra själv hittar du här! Glöm inte att ge honom en julkalender också!

Mat och godis

Mat och godis är ju sådant som alltid går åt. Det är också förbrukningsvaror, så det ger honom inte massa nya prylar att hålla ordning på. Perfekt julklapp till en minimalist! Ge honom en korg med mat och delikatesser på ett visst tema t.ex. vilt, blanda lite rökt renkött och fina ostar med brukar med hjortron. Eller varför inte fylla en korg med godis?

Du kan ge bort ett fint fruktfat som du fyller med lite frukt.

Musik

Tycker han om musik så kan en CD skiva med favoritartisten eller ett par konsertbiljetter vara en bra julklapp till honom som verkligen har allt redan.

Julklappar som verkligen överraskar

Ett hus för att odla egen ostronskivling.
 Vill du köpa en julklapp som verkligen överraskar honom och som han med stor sannolikhet inte redan har? Köp en rattmuff i rosa!
Vill du köpa en julklapp som verkligen överraskar honom och som han med stor sannolikhet inte redan har? Köp en rattmuff i rosa!
Ett set för att göra egen ost
En ukulele i byggsats
Skriv ut och rama in ett foto på dig eller en t-shirt där du är motivet.
Skriv ut och rama in ett foto på dig eller en t-shirt där du är motivet.
  • Ett ”sportpaket” – öl, chips, och nätbrynja – allt för att se favoritlaget spela på TV. Gärna en flagga med de ”rätta” färgerna när han ska heja på sitt lag.

Skönhetsprodukter för män som har allt

Eller så ska du kanske satsa på skönhetsvård för män. Att använda en riktig rakhyvel, raktvål mm är riktigt trendigt nu.

Glossybox har ett alternativ för män som kanske kan vara något. Han får då 4 gånger om året en låda med hår och hudvårdsprodukter för män. Jag köpte själv detta till min sambo och han var väldigt nöjd ända tills den gången då hans schampo gick sönder. Han fick ett läppstift i kompensation. Det var inte alls hans färg. Så det åkte raka vägen i soporna.

Det finns ju även hårprodukter för män, förutom schampo och balsam så finns det hårvax, skäggolja och hårolja.

Presentask med olika skäggoljor är en fin present.
Presentask med olika skäggoljor är en fin present.

Starta en ny hobby

När jag ska ge bort en julklapp till honom som redan har allt tycker jag det är kul om jag lyckas hitta något som kan leda till en ny hobby, som han annars inte hade haft. Det kan vara t.ex. ölbryggning, odla svamp, korvkurs eller något liknande.

Hydroponisk odlingslåda
Hydroponisk odlingslåda
Flugfiskekus
Bok om hypodronisk odling

Saker som julklapp till mannen som har allt

Att hitta en julklapp till någon som redan har allt kan verka hopplöst förstås. Men det finns några saker som han kanske önskar sig och behöver. En almanacka behöver han säkert inför det kommande året. Varför inte kombinera den med en fin penna också.

Almanacka Kalender 2020

Låt trycka upp en kaffemugg med ett personligt budskap, eller varför inte med en bild på dig eller kanske en Super Mariomugg passar honom bättre? Det är något han garanterat inte har sedan tidigare.

Klocka! Även om han har en sedan tidigare är det en trevlig accessoar för män. Det kan vara roligt att få fler klockor att byta med.

Eller kanske en armlänk med något ingraverat.

Behöver han en ny bag eller rygga till och från gymmet, eller kanske till jobbet. Väskor håller inte i all evighet. Kanske behöver han faktiskt en ny väska.

Prenumerationer är en bra julklapp till mannen som har allt

Ge killen som redan har allt en prenumeration på hans favorittidning i julklapp. Eller varför inte en ny tidning som du tror kan intressera honom.

Billiga julklappar som ges med omtanke

Att ge en julklapp till honom som redan har allt kan vara klurigt, men det finns något som de flesta saknar och som du kan ge dem för att visa din kärlek och omtanke. Det är reflexer, belysning till cykeln och varför inte en mössa med inbyggd belysning. Ge honom en reflex, så att ni får fira även nästa jul tillsammans!

Mysiga julklappar till honom som har allt

Julklappar som är trevliga att få, även om man har allt är ett paket med en bra film och en mysig pläd. Så man kan kura ihop framför TV:n och njuta av filmen. Varför inte en påse lakrits eller en chokladkaka också?

julklapp till mannen som har allt
julklapp till mannen som har allt
julklapp till mannen som har allt

Pussel och spel till PS4 är också något som är kul att få. Förmodligen har han inte alla redan.

julklapp till mannen som har allt
julklapp till mannen som har allt

Fortsatt läsning

Julklapp till man som har allt

Lämna ett svar

Rulla till toppen