Present till 20-årig kille

Vad ska man ge en kille som fyller 20 år? Jag har några idéer!

Vad är då en bra present till en 20-årig kille? Bra presenter till en 20-årig kille är trådlösa hörlurar, pizzaugn, högtalare, en saltlampa, plånbok, en fin nyckelring, pengar till körkort, en bokstavstavla, solcellsladdare, godis, en resa eller prenumeration på en tidning han gillar.

Är han din pojkvän kanske det är kul att ge honom Supermangrejer. Men låt mig berätta mer!

Vad är en bra present till en 20-årig kille?

Unik present till en 20-årig kille

Super man porträtt med honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

Armband

Smycken väldigt populärt bland unga grabbar. Det här armbandet Viking Cuff från Efva Attling är formgivet på samma sätt som vikingarna en gång gjorde. Det är tillverkat av silver och är en fin present att ge honom när han fyller år.

Läs mer och beställ

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Musik i present till en 20-årig kille

För killar i 20-årsåldern är musik väldigt viktigt. Bra musikpresenter kan vara Spotify, högtalare, eller hörlurar. Har han hörlurar så brukar det vara både praktiskt och en fin inredningsdetalj med en hörlurshållare. Här är några musikrelaterade presenter han kommer bli glad för att få i 20-årspresent.

En rockig hörlurshållare är en bra present till en 20-årig kille. Den är både praktisk och väldigt snygg inredning.
Tycker han om att lyssna på musik eller talbok när han ska sova kan högtalare att ha under kudden vara en bra födelsedagspresent.
En högtalre för musik och ljudböcker är en perfekt present.
En riktigt bra födelsedagspresent till en 20-årig kille är den här powerbanken med solcellsladdning.
Ett par blåtandhörlurar är en present som många 20-åriga killar vill ha. Mycket smidigare än sladdar.
Ett par blåtandhörlurar är en present som många 20-åriga killar vill ha. Mycket smidigare än sladdar.
Vill du ge honom en riktigt tuff teknikpryl är dessa brusrecucerande hörlurar en bra idé.

Körkort i födelsedagspresent

Det är dyrt att ta körkort! Så att ge honom ett startpaket till ett körkort är en jättebra 20-årspresent. Kanske är ni några stycken som kan lägga en liten summa var, så att han har pengar till sitt körkort. Det är en riktigt bra present som han kommer att vara mycket tacksam för hela livet.

Ge honom ett startpaket på körkort, den presenten kommer han vara tacksam för hela livet. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 

Resor och upplevelser i present till en 20-årig kille

Resor och upplevelser är roliga födelsedagspresenter att få. Det finns många fina upplevelser att välja mellan. Du kan hitta upplevelser för bara några hundralappar och uppåt. Här har jag samlat några upplevelser som jag tror att en 20-årig kille gillar. Vill du ha fler förslag på upplevelser kan du hitta det här.

Hitta en bra upplevelse att ge honom i present! En räkfrossa och en båttur i skärgården är en bra födelsedagspresent till en 20-årig kille. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Känner du dig osäker på vad du ska ge honom för present så brukar biobiljetter alltid vara något som alltid fungerar. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Vill du köpa en riktigt fin födelsedagspresent till en 20-årig kille kan en helikoptertur vara en bra idé. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Varför inte ta med honom och bo på vingård i FrankrikePassa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Till den matintresserade killen kan en gastronomivandring i Åre bli en rolig present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 
Pubvandring Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. 

Mysiga födelsedagspresenter

20-åriga killar uppskattar att få mysiga presenter när de fyller år.

Ett lyxigt duntäcke är en bra present till en 20-årig kille.
Ett par varma tofflor är en mysig födelsedagspresent.
Ett par varma tofflor är en mysig födelsedagspresent.
I TV-soffan är det mysigt att ha en pläd att krypa ner under.
Om han inte har ett badkar är det här badkaret en perfekt present att ge honom i 20-årspresent.
Ge honom en prenumeration på någon tidning du vet att han tycker om.
Ett bäddset är en trevlig present på 20-årsdagen. Det här är lite lyxigare och ger lite hotellkänsla i sängen.

Födelsedagspresenter till en 20-årig pojkvän

Vad ger man en 20-årig pojkvän i födelsedagspresent? Varför inte låta honom veta att han är din superhjälte eller den rätta för just dig.

STOR ryggsäck

En STOR ryggsäck är bra att ha till gymmet, på resan, eller till jobbet. Det är en träningsrelaterad present men som man kan använda till annat också. Här får man verkligen plats med ALLT man kan tänkas behöva. Ryggsäcken ser inte så stor ut på utsidan kanske, men den rymmer 45 L. Ryggsäcken är ergonomisk och har en mängd anpassningsmöjligheter. Ryggsäcken öppnas platt till 180 grader för enkel packning/uppackning. Den har massa små fack, och hållare för två vattenflaskor. Den rymmer även en dator upp till 17 tum. Läs mer och beställ

Ryggsäck svart tränings present
En rolig present att ge sin pojkvän i 20-årspresent är den här supermanmuggen.
En mysig morgonrock kan också vara en bra grej att ge honom.
Kanske han gillar att få en tuff T-shirt i födelsedagspresent.
Kanske han gillar att få en tuff T-shirt i födelsedagspresent.
Låt honom veta hur mycket du älskar honom genom att ge honom en kärleksfull nyckelring.
Låt honom veta hur mycket du älskar honom genom att ge honom en kärleksfull nyckelring.
En fin och kärleksfull <a class=
En fin och kärleksfull mugg är en bra present att ge sin 20-åriga pojkvän när han fyller år. Här skriver du ett kärleksbrev på muggen.
Om han är frusen av sig kan ett värmehjärta vara en bra present till en 20-årig kille.
Magnetfiske är spännande, här kommer han kanske fiska upp en dold vikingaskatt från havets botten.
Magnetfiske är spännande, här kommer han kanske fiska upp en dold vikingaskatt från havets botten.

Mat och dryck i födelsedagspresent

När han fyller 20 år får han gå på systembolaget. Kanske vin kan bli en bra födelsedagspresent till honom. Om han bor i egen lägenhet kan även en matkasse från Lina vara en riktigt lyckad present. En pizzaugn eller en hot dog maker kommer att ge honom många snabba och goda måltider.

Linas matkasse är en bra present till en 20-årig kille om han bor i egen lägenhet.
En BBQ presentlåda
En BBQ presentlåda
Till killen som gillar pizza är den här pizzaugnen för hemmabruk en bra födelsedagspresent till den 20-åriga killen.
Till killen som gillar pizza är den här pizzaugnen för hemmabruk en bra födelsedagspresent till den 20-åriga killen.
Ska du skicka presenten kan choklad som skickas direkt till honom vara en bra födelsedagspresent.
Är han inte så intresserad av matlagning så passar en hot dog maker bra att ge bort

Personliga presenter till en 20-årig kille

En 20-årig kille vill också känna sig älskad. Här är några fina 20-årspresenter till honom som du kan låta gravera in. Låt honom få veta hur älskad och omtyckt han är.

Ett snyggt armband med gravyr
Plånbok som du kan gravera in något personligt på
Dogtag där man graverar något personligt budskap.

Roliga presenter

När man köper födelsedagspresent till en 20-årig kille kanske man vill hitta någon rolig och annorlunda grej. Då kan en tvättstäck, ölportfölj eller en rolig väckarklocka bli bra presenter.

Till killen som ogillar tvätt eller älskar träning tycker jag att du ska ge den här boxningssäcken som egentligen är en tvättsäck.
En kul 20-årspresent till honom är en ölportfölj som du fyllt med ölflaskor. Han kommer se ut som Bond på vägen till festen.
Grillning blir lätt ganska svettigt. Då är det bra att ha ett grillförkläde med ölbälte.
Grillning blir lätt ganska svettigt. Då är det bra att ha ett ölbälte.
En väckarklocka kanske inte låter så roligt, men den här är det. När larmet går rullar den iväg och då gäller det att få tag på den för att kunna stänga av larmet.

Inredning i födelsedagspresent

En bra present till en 20-årig kille är inredningsdetaljer. En snygg tavla eller en hemtrevlig lama är bra presenter att ge honom.

En tavla att sätta bokstäver på är en fin 20-årspresent till en kille. På tavlan kan man både skriva citat, veckomenyn eller andra meddelanden.
En fin tavla kan bli en bra 20-årspresent till honom. Välj något motiv som du tror han gillar.
Den här lampan ger ett mysigt ljus i rummet. Lamporna är lite olika och faktiskt gjorda av salt.
Den här lampan ger ett mysigt ljus i rummet. Lamporna är lite olika och faktiskt gjorda av salt.

Praktiska födelsedagspresenter

Det finns också praktiska födelsedagspresenter till en 20-årig kille.

Tile är smarta nyckelringar som gör att man kan hitta nycklarna med hjälp av sin mobiltelefon. Även det omvända fungerar.
En väska är en fin födelsedagspresent till honom när han fyller 20 år. Den kan användas både över weekenden och till gymmet.
TIll den 20-åriga killen som tillbringar mycket tid på gymmet kan den här vattenflaskan bli en bra födelsedagspresent.
Brukar han ha med sig datorn kan den här stöldsäkra väskan att ha datorn i bli en bra 20-årspresent.

Relaterade frågor

Vad ska man ge i present till en 25-årig kille? Bra presenter till en 25-årig kille är parfym, hörlurar, en drönare, TV-spel och en lyxig badrock. Bor han i egen lägenhet behöver han köksutrustning. Fler tips på presenter till en 25-årig kille hittar du här.

Vad önskar sig en 18-årig kille i födelsedagspresent? Bra presenter till en 18-årig kille är ett badmintonset, ett bra spel, hoverboard, snygga kalsonger, ett vikingaspel och VR-glasögon. Fler saker som en 18-årig kille önskar sig hittar du här.

Vad önskar sig killar i present? Bra presenter till män är choklad, vin, upplevelser, presentkort på någon sportbutik eller en mysig filt. Fler presenttips för killar och män kan du hitta här.

Vad är en bra inflyttningspresent? Till någon som flyttar till egen bostad är saker till köket, en blomma, presentkort på Ikea bra inflyttningspresenter. Kanske har du dubbletter av saker hemma som du kan ge bort. Det är dyrt att flytta hemifrån och hon eller han kommer säkert att bli tacksam för att få saker du inte behöver själv. Fler tips på bra inflyttningspresenter kan du hitta här.

Vad är en bra present till en bästa vän? Bra presenter till en bästa vän är en helikoptertur, hemmagjord musli, en tvättsäck, kycklingar eller ett spel med elstötar. Fler tips på bra presenter till bästa vän hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

Present till 20-årig kille
Rulla till toppen