Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Jag tycker det är lite jobbigt när det börjar närma sig alla hjärtans dag. Det känns ganska kravfyllt faktiskt. Vad ska man ge en man i alla hjärtans dag present? Så jag har tagit reda på vad som är en alla hjärtans dag present till honom.

Så vad är då en bra alla hjärtans dag present till honom? Bra presenter till mannen du älskar är presenter som visar hur mycket du uppskattar honom. Det kan vara en kärleksförklaring, hembakta kakor eller en romantisk weekend tillsammans.

Vad är en bra alla hjärtans dag present till honom?

Här hittar du exempel på bra alla hjärtans dag presenter till honom.

Gör något speciellt för honom

Alla hjärtans dag är en speciell dag för alla kärlekspar, man brukar ge varandra små kärleksfulla presenter och slå in dem fint eller göra något romantiskt tillsammans. Alla hjärtans dag är också den dag man brukar ge sin älskling extra många komplimanger. Det brukar också bli uppskattat med frukost på sängen, en mysig massage, middag med levande ljus osv.

Titta din älskling djupt i ögonen och berätta för honom varför du älskar honom så mycket! Men nu till presenterna!

Ätbara presenter på alla hjärtans dag

Choklad är en present som alltid går hem och det är en klassisk present att ge sin älskling på alla hjärtans dag. Kanske en chokladkartong från Lindor, en te– och kaffebox från godisboxen eller en presentbox med olika delikatesser. Det är fina presenter att ge bort vid speciella tillfällen som till exempel alla hjärtans dag.

En kärleksfull box för hemma myset. Den innehåller både film och godis.
En kärleksfull box för hemma myset. Den innehåller både film och godis.

Små kärleksfulla gåvor

Till mannen eller killen du älskar kan det vara bra att ge hjärtan eller något annat litet och romantiskt när det är alla hjärtans dag. Kanske värmekänsliga muggar, en påse av hans favoritte eller så fyller du muggen med favoritgodiset och slår in i cellofan. Andra små och romantiska presenter som passar att ge bort på alla hjärtans dag är en kärleksfull nyckelring eller ett värmehjärta.

Han kanske inte är helt perfekt, men perfekt för dig. Varför inte låta honom veta det? En nyckelring med Mr Perfect är en bra alla hjärtans dag present.
Han kanske inte är helt perfekt, men perfekt för dig. Varför inte låta honom veta det? En nyckelring med Mr Perfect är en bra alla hjärtans dag present.
Värmekudde som du värmer i mikron i 90 sekunder. Sedan avger den både värme och väldoft. Hjärtat är fyllt med druvkärnor och lavendel.
Värmekudde som du värmer i mikron i 90 sekunder. Sedan avger den både värme och väldoft. Hjärtat är fyllt med druvkärnor och lavendel.

Ge honom blommor i present på alla hjärtans dag

Även killar brukar uppskatta att få blommor på alla hjärtans dag. Varför inte överraska honom med en blombukett eller fina blommor att pryda skägget med.

Beställ en fin blombukett till honom på alla hjärtans dag. Här kan du även beställa ballonger, choklad mm.

En romantisk helg tillsammans

Ibland vill man bjuda honom på något alldeles extra. Då är en romantisk övernattning på något mysigt hotell med middag, något gott att dricka, en underbar frukost och allt i en fantastisk miljö med utsikt över havet. Ge honom en lång härlig massage och njut av en weekend tillsammans.

Romantisk övernattning på hotell
Övernattning på ett romantiskt hotell eller en fin herrgård
Spaweekend

Romantiska presenter till honom

På alla hjärtans dag vill du kanske hitta en riktigt romantisk present till honom. Då har jag några förslag på presenter som är väldigt romantiska och som varar länge.

Kort med 40 veckor av lite extra kärlek. Korten innehåller olika uppdrag och ni turas om att dra ett kort varje vecka. De innehåller saker ni ska göra tillsammans, saker ni ska överraska varandra med osv. 40 veckor av kärlek och omtanke.
Kort med 40 veckor av lite extra kärlek. Korten innehåller olika uppdrag och ni turas om att dra ett kort varje vecka. De innehåller saker ni ska göra tillsammans, saker ni ska överraska varandra med osv. 40 veckor av kärlek och omtanke.
En fyll i bok som du fyller med känslor komplimanger, drömmar om framtiden och minnen. Genom att fylla boken med känslor och tankar blir det en väldigt personlig och kärleksfull alla hjärtans dag present till mannen som du älskar.
Ge honom ett personligt
Ge honom ett personligt smycke som du graverar med något speciellt och kärleksfullt.

Praktiska presenter att ge honom på alla hjärtans dag

Det är inte bara hjärtan och kärleksförklaringar som passar bra på alla hjärtans dag. Även små och vardagliga saker kan bli väldigt bra presenter. En reflex, kalsonger, mössa, eller något annat du vet att han behöver är också väldigt romantiska presenter att ge honom på alla hjärtans dag. Att du ser och lägger märke till vad han behöver är väldigt romantiskt.

CBD-olja 15%

Ge bort en gåva som visar din omtanke med CBD-olja från Natural Hemp Life. Den här presenten symboliserar din omsorg och är perfekt för att fira speciella tillfällen eller viktiga skeden i livet. Oljan är utvunnen från hampa och representerar ett unikt alternativ för de som föredrar naturliga produkter. Viktigt att notera är att användningen av sådana produkter alltid bör ske efter rådgivning med en professionell inom hälso- eller sjukvård.

Fina kalsonger är en present som alltid uppskattas. Praktiska presenter att ge honom på alla hjärtans dag.
Fina kalsonger är en present som alltid uppskattas. Praktiska presenter att ge honom på alla hjärtans dag.

Saknar han mössa och vantar kan det bli en alldeles utmärkt och kärleksfull alla hjärtans dag present till honom.
Att ge honom en alla hjärtans dag present som räddar livet på honom, vad kan vara mer romantiskt än så.
Att ge honom en alla hjärtans dag present som räddar livet på honom, vad kan vara mer romantiskt än så. Ett bra sätt att visa din kärlek.
Även strumpor kan berätta för honom hur mycket du älskar honom. Dessa fina strumpor med hjärtan kommer från Happy Socks.
Även strumpor kan berätta för honom hur mycket du älskar honom. Dessa fina strumpor med hjärtan kommer från Happy Socks.
En snygg och praktiskt väska kan också bli en bra alla hjärtans dag present till honom. Bra att ha både till resan och på väg till gymmet.

Roliga alla hjärtans dag presenter till honom

Vill du ge honom en rolig och annorlunda alla hjärtans dag present? Då har jag hittat en rolig tavla som ni skapar själva, gipsavgjutning att göra tillsammans eller en klocka där han kan ringa för sex.

Gipsavgjutning för hans ädlare delar

Gör något romantiskt tillsammans

Vill du inte köpa någon sak till honom så varför inte göra något romantiskt tillsammans? Inled dagen med att bjuda honom på frukost på sängen.

Under resten av dagen kan du till exempel bjuda honom på middag på någon mysig restaurang, ta en promenad tillsammans, spela biljard eller något annat som ni tycker om att göra tillsammans.

Eller varför inte bjuda på en mysig middag hemma med en god kaka till efterrätt. Eller en myskväll med något extra gott att äta framför tvn.

Ge din älskling extra många komplimanger den här dag. Berätta varför du tycker så mycket om honom, vad du tycker bäst om i hans utseende och vad du föll för när ni först träffades. Du kan också skriva komplimanger på postitlappar som du gömmer i hans jackficka, väska och på badrumsspegeln.

Relaterade frågor

Varför firar vi alla hjärtans dag? Traditionen kommer från USA och heter Valentine’s day. Den har fått sitt namn efter ett romerskt helgon som hette Valentin. Det sägs att Valentin satt fängslad och lärde känna fångvaktarens dotter och innan han dog så skrev han ett kärleksbrev till henne. Läs mer om alla hjärtans dag här.

Vad är en bra alla hjärtans dag present till flickvännen? Bra alla hjärtans dag presenter att ge sin flickvän är smycken, parfymer, rosor, massage eller små kärleksförklaringar. Fler alla hjärtans dag presenter till flickvännen kan du hitta här.

Vad kan man ge barnen på alla hjärtans dag? Bra alla hjärtans dag presenter till barn är godis, gosedjur eller en prenumeration på en tidning de gillar. Till lite äldre barn brukar det vara bättre att ge biobiljetter och hörlurar som de önskar sig. Fler presenter att ge barn på alla hjärtans dag har jag samlat här.

Relaterade inlägg

Alla hjärtans dag present till honom
Rulla till toppen