Present till kille 25 år

Vad önskar sig en kille 25 år? Jag har också ställt mig den frågan. Att hitta en bra present kan vara svårt. Så därför har jag tagit reda på vad 25-åriga killar vill ha i present. Först några snabba tips för den som har bråttom: Hörlurar, en snygg väska, parfym eller en ny plånbok. Men fortsätt gärna läsa för fler bra födelsedagspresenter till 25-åriga grabbar!

Teknikprylar i present till en 25-årig kille

Teknikprylar brukar vara en uppskattad present till en kille 25 år. De brukar alltid ha trasiga hörlurar, så även om det inte kostar så mycket så brukar det vara uppskattat att få nya hörlurar i present.

Även en 25 årig kille tycker om att få ett mobiltelefonskal bara det är snyggt. Han skyddar då telefonen mot repor och stötar. Den håller sig snygg längre helt enkelt och ökar telefonens livslängd.

Det är också bra att få högtalare som man kan koppla in telefonen på för att lyssna på musik och Youtube. Satsa på kvalité och ge honom den här högtalaren för en kristallklar ljudupplevelse.

En drönare är det många killar som önskar sig.

Spelar han mycket dataspel kommer han uppskatta att få en ny gaming mus, en snygg musmatta eller ett headset för datorn. Det finns även roliga saker för spelare, så som USB-kylskåp, USB-koppvärmare och liknande.

Annars finns det ju roliga grejer till datorn. Typ ett USB-kylskåpUSB-koppvärmare och liknande saker.

Dyrare teknikprylar som en kille 25 år önskar sig är en ny mobiltelefon, surfplatta, bärbar dator, gärna med en stöldskyddad ryggsäck.

De uppskattar också att få tv-spel konsoler och spel till. De spelkonsoler som gäller just nu är t.ex. Playstation 4Nintendo Switch och bland handhållna är det Nintendo 3DS, även om den börjar bli lite till åren. 

Present till kille 25 år som flyttat hemifrån

Om den unga mannen i fråga redan hunnit flytta hemifrån öppnar sig en mängd möjligheter när det gäller presenter. Det finns massor av presenter att ge den som har ett nystartat hem.

Om den 25 åriga killen inte bor hemma längre så finns det stora möjligheter. Då behöver han förmodligen en hel del till hemmet:

Vill du köpa mycket saker till hans nya hem skulle jag rekommendera att du tittar på IKEA där finns möbler och husgeråd för låga priser. Det går även att hitta begagnade t.ex. vattenkokare brödrostar och liknande på lokala köp och säljgrupper på Facebook.

Vill man hitta billig heminredning så rekommenderar jag en tur till Dollarstore. De har kanske inte högkvalitativa grejer, men om man precis flyttat till eget kanske det är viktigare att tavlor på väggen så att lägenheten inte ser så tom ut än att det ska vara riktiga konstverk liksom.

Fin present till kille 25 år

En riktigt snygg plånbok i skinn kan vara kul att få. En plånbok är ju något man sällar unnar sig själv.

En väldoftande parfym brukar uppskattas av unga killar.

Kanske han skulle vilja ha en snygg väska till träningen eller när han åker bort över helgen.

Ge honom en prenumeration på en tidning han gillar. 

Billig present till kille 25 år

Vill du hitta en billig men fin present till 25-åringen? Då kanske han skulle tycka om att få en flaska vin med ett IQ-lås.

  • Mas Janeil Le Petit Pas 2016, nr 79687, 99 kronor
  • Scattered Earth 2017, nr 2131, 79 kr

En lite roligare present är ett “sportpaket” innehållandes öl, chips och en flagga med favoritlaget.

En kokbok brukar man kunna hitta billigt.

En personlig kaffemugg.

Presentkort till kille 25 år

Om du inte känner killen i fråga så väl eller känner till hans smak kan det vara bättre att ge bort ett presentkort på någon speciell butik. Stadium eller liknande brukar vara uppskattat eftersom det både finns kläder, väskor, sportutrustning och skor. Det finns något till alla, även om de inte skulle vara så sportintresserade.

För en 25-årig kille är det ofta välkommet att få frisörbesöket betalt eller kanske en stunds massage.

Ge kläder i present till en 25 årig kille

Det brukar inte alltid bli så lyckat att ge bort kläder i present till någon. Det är svårt att hitta rätt stil och storlek. Det är inte alltid som kläderna sitter som de ska. Men funderar du ändå på att välja kläder i födelsedagspresent till den 25 åring du är på väg och fira skulle jag rekommendera:

Kul present till 25 årig kille

Ska du gratta en killkompis som fyller 25 så har jag några kul presentförslag:

Ge honom ett ”gubbpaket” innehållandes en nätbynja, en korsordstidning, en påse chips, ett 6-pack öl, en gubbkeps och lite annat som han kan behöva nu när han fyller gubbe.

Fickplunta i form av en banan. En annorlunda och mycket oväntad present.

Till kompisen som tycker om att vara på sjön kan det vara roligt att ge en ölflytväst. Med en ölflytväst klarar han rädda både livet och de viktiga ölen i fall båten skulle sjunka.

En kul present till en 25-årig kille kan vara en väckarklocka som han måste skjuta prick på för att stänga av på morgonen. Den här presenten gör att han får svårt att försova sig någon mer gång.

De flesta 25-åriga killar tycker om att få presentkort på att köra gocart. Vem gillar inte att känna fartvinden i håret och g-krafterna i de snäva kurvorna?

Ät och drickbara presenter till 25 åriga killar

Ät och drickbara presenter som 25 åringa killar tycker om är t.ex. en god öl, choklad, kaffe, en whiskey eller vin.

En bra present till en 25-årig kille som flyttat hemifrån är t.ex. att få färdiga matlådor. Att laga matlådor är väldigt trist. Något som 25 åriga killar verkligen uppskattar är att få matlådor så de kan fylla frysen och klara sig länge på. Det är också perfekt att få en matkasse från t.ex. city gross. Mat är inte så kul att varken handla eller laga till. Med en färdig matkasse får han maten levererad till dörren och komplett med recept och alla ingredienser som behövs.

Eller förför inte ge honom ett presentkort på middag hemma hos dig, där du bjuder på en trerätters, ett gott vin och trevligt sällskap. 

Böcker och sånt i present

Till en födelsedag brukar det vara uppskattat att få böcker. För den som tycker om att läsa skulle jag föreslå ett presentkort på böcker. Det är tråkigt att ha två lika dana böcker.

Tycker han mot förmodan inte om att läsa så går det faktiskt bra ändå: 96 romaner för dig som fortfarande har bråttom är en bok som sammanfattar 96 kända romaner. Varje roman sammanfattas i fyra serierutor. Det är en hysteriskt rolig bok. Trots det lilla formatet lyckas författaren fånga berättelsens kärna i fyra serierutor. Henrik Lange sammanfattar här klassiker som t.ex. Dracula, Liftarens guide till galaxen, Stad av glas, Jurkyrkogorden, Låt den rätte komma in, Grottbjörnens folk och En komikers uppväxt. En kul present för den som inte har tid att läsa eller som inte gillar det.

Träningsprylar till 25 årig kille

Om han brukar träna kan du kanske hitta någon bra träningsutrustning att ge honom. Det kan t.ex. vara ett par sköna löparshorts, t-shirt, en träningströja, en pulsklocka eller ett par hantlar. Eller kanske ett presentkort på stadium, så kan han välja något själv som han behöver.

Födelsedagspresent till pojkvän 25 år

Ska du hitta en fin present till din 25-åriga pojkvän så finns det många bra grejer du kan göra och köpa.

  • Massagekurs för två
  • Finns ställen där ni två kan få spabehandling, massage samtidigt, bubbelbad, sen gå ut och ta en öl/ett glas vin. En mysig dag helt enkelt.
  • Hemmagjort presentkort på en hemlagad middag, vin och trevligt sällskap.
  • Köp en tom fotobok där man klistrar in bilder. Klistra in bilder på er tillsammans och skriv texter där du berättar för honom hur mycket han betyder för dig, vad du först la märke till hos honom och hur du ser er framtid tillsammans. Det kan bli en väldigt romantisk och fin present till en 25 årig pojkvän.

Jag hoppas att du har hittat en riktigt bra present till den 25 åriga killen. Har du fler tips på bra presenter får du gärna kommentera sidan!

Tips på fortsatt läsning:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]