Present Till 60-Årig Man

Tycker du att det känns svårt att hitta en bra födelsedagspresent till en 60-årig man? Då har jag några tips!

Så vad är då en riktigt bra present till en 60-årig man? En bra present till en 60-årig man är en resa på Göta Kanal, övernattning i UFO, åka och titta på norrskenet, klocklåda, manschettknappar med gravyr, TV-spel, Star Wars karaff fylld med whisky, eller kanske en låda choklad.

Till en man som fyller 60 år går det hitta massor av bra presenter. Här är några tips.

vad är en bra present till en 60-årig man
Vad är en bra present till en 60-årig man?

Upplevelse i present till mannen som har allt

I present till den 60-åriga mannen som redan har allt kanske det passar bättre att ge bort en upplevelse. Varför inte bjuda men honom på en restaurang när han fyller år? Åk bort tillsammans, där ni kan njuta av en lyxig buffé, shopping och kanske en spabehandling. Ett perfekt sätt att koppla av från vardagen!

Choklad och vinprovning

Kanske en choklad och vinprovning kan vara en kul 60-årspresent att ge honom? Här får han lära sig kombinera choklad och vin för att väcka smakerna till liv. Här får han lära sig om kakaons historia och mycket mer.

Läs mer och beställ

Resa på Göta Kanal

Ett perfekt sätt att se Sverige från insidan. På den här kryssningen ligger båten stilla varje natt för och det erbjuds även en del strandhugg, så att resenärerna ska hinna njuta även av de vackra omgivningarna.

Läs mer och beställ

Se norrskenet

Upplev den svenska naturen när den är som vackrast. Spana efter norrsken i de svenska fjällen tillsammans med en erfaren guide. En storslagen upplevelse att ge honom som 60-årspresent.

Läs mer och beställ

Chokladprovning

Till mannen som älskar choklad kommer det bli en uppskattad present om han får en chokladprovning. Här får han lära sig om chokladens historia och vad som är kvalitetschoklad.

Läs mer och beställ

Provköra sin drömbil

Drömmer han om att ha en sportbil kan du i alla fall låta honom få provköra en, även om du inte har råd att ge honom den i födelsedagspresent. Men här får han alltså möjlighet att provköra en Lamborghini, Ferrari eller Porsche.

Läs mer och beställ

Fisketur

Tror du att han skulle gilla att fiska så kan en guidad fisketur vara en bra start. Här får han lära sig allt han behöver kunna om fiskar och fiskemetoder, utan att han behöver köpa på sig så mycket utrustning. Här bokar man bara och får prova att fiska. Beroende på vilken ort man väljer att boka på kommer man att fiska lite olika fiskar.

Läs mer och beställ

En skotersafari

Ett härligt sätt att utforska den svenska naturen är en snöskotersafari. Har han tur så är det bra väder den dag ni väljer så att han får åka ut på kalfjället, där naturen är som vackrast. Annars brukar turen gå genom skog och över myrar. Att ge honom en snöskotersafari på sin 60-årsdag kommer han att uppskatta oavsett!

Läs mer och beställ

Ballongflygning

Ett annat trevligt sätt att fira att man fyllt 60 är att se världen lite från ovan, från en luftballong till exempel. Den här upplevelsen avslutas med ett glas champagne.

Läs mer och beställ

Yasuragi

Strax utanför Stockholm ligger lugna och vackra hasseludden. Där hittar du Yasuragi, ett japanskt spa. Här bor ni i ett lyxigt dubbelrum med utsikt över skärgården. När ni kommer väntar en kall flaska mousserande vin. I er vistelse på Yasuragi ingår mat och två behandlingar. Ta avslappnande bad i de varma källorna!

Läs mer och beställ

Övernattning i ufo

Lämna storstaden för ett tag och övernatta i dessa spektakulära hotell längst den vackra Luleälven. De är verkligen fantastiska skapelser och att övernatta här, mitt ute i skogen, är en annorlunda upplevelse att ge honom när han fyller 60 år.

Läs mer och beställ

Whiskyprovning

Till mannen som tycker om att dricka whisky kan en whiskyprovning bli en lyckad present. Här får han lära sig allt som en whiskynörd behöver kunna både i form av whiskyns historia, men även allt praktiskt som han behöver veta för att få ut så mycket smak som möjligt.

Läs mer och beställ

Personlig present till en 60-årig man

När han fyller 60 år vill du kanske hitta en mer personlig present som är något mer än det han själv lika gärna kan gå till affären och köpa sig. Det kan vara ett fint fotoalbum där du satt in bilder och skrivit, en kärleksfull fotomugg eller en graverad present som du ger honom på 60-årsdagen.

FOTO ALBUM

Ett fotoalbum där du samlar minnen och klistrar in foton eller teckningar. Lisa 60 orsaker till varför du älskar honom. Skriv komplimanger, eller roliga saker som ni har gjort tillsammans under åren.

Läs mer och beställ

Ett vanligt fotoalbum där man kan sätta in bilder och skriva lite under varje foto. Rymmer 100 bilder.

Digital Photoram

Varför inte köpa honom en digital fotoram som du fyller med bilder från hans liv och bilder på vänner och familj.

Läs mer och beställ

En personlig present till en 60-årig man får du om du väljer att köpa en present som kan graveras in kanske han snusar? Är en väldigt händig kille? Eller mannen som alltid är stiligt klädd.

Snusdosa

Tillhör han skaran av snusare så kan en personlig snusdosa som graveras in med en text du väljer vara en kul present att köpa till honom.

Läs mer och beställ

Multiverktyg

Är han den händiga typen? Då kan ett multiverktyg vara den perfekta presenten. Den här kniven kan graveras med en text som du väljer. Detta är en bra present som han kommer bära med sig!

Läs mer och beställ

Penna med gravyr

En exklusiv penna med hans namn (eller något annat) ingraverat är en väldigt fin 60-årspresent att ge honom.

Läs mer och beställ

Skopustsarlåda

Om du vill hitta en personlig present att köpa till en 60-årig man så kan detta vara en bra idé. Skoputsarlådan kan graveras och är en perfekt present till gentlemannen som är noga med hur han klär sig och hur skorna ser ut.

Läs mer och beställ

Manschettknappar

En annan fin present att ge honom är dessa manschettknappar som graveras. Kanske med ett kort kärleksbrev. De är snygga och med gravyren blir de även en väldigt personlig present. Passar bra att ge till 60-åringen som alltid är välkläd och mån om sitt yttre.

Läs mer och beställ

Klocklåda

En klocklåda är en perfekt present till en 60-årig man. De flesta män har många armbandsur, och detta är det perfekta sättet att förvara dem. Den här lådan kan graveras med ett personligt meddelande till honom.

Läs mer och beställ

Ätbara presenter till 60-årig man

Om han redan har allt han behöver kan det kanske vara bra att ge honom en ätbar födelsedagspresent. Kanske en extra fin chokladbox eller presentboxar som skickas direkt hem till honom. Behöver du en akut present till en 60-årig man är det kanske prenumerationen på choklad i 6 månader som jag själv skulle valt i alla fall.

Prenumeration på choklad

En prenumeration på choklad under 6 månader. Det är en riktigt bra sista minuten present till en 60-årig man. Han kommer aldrig få veta att du glömt av hans födelsedag. Detta känns som en riktigt genomtänkt present. Och det ger honom något trevligt att se fram emot varje månad.

Läs mer och beställ

Chokladlåda

En lite lyxigare låda med godsaker av många olika sorter är bra 60-årspresent till honom.

Läs mer och beställ

Lakrits box

Presentbox med lakrits av olika sort. Presentboxen kan levereras direkt hem till honom på 1-2 dagar med posten. Du kan välja din egen bild och att skriva ett personligt meddelande till honom som trycks på lådan.

Läs mer och beställ

Hemmakväll

Presentpaket med godis och film för en perfekt hemmakväll. En kul och annorlunda present att ge en 60-årig man.

Läs mer och beställ

För godisgrisen

Är han väldigt förtjust i choklad kanske en stor daim är en bättre present på 60-årsdagen till honom?

Läs mer och beställ

Ost- och ölprovning

Här får man lära sig vilka ost och ölsorter som passar bra ihop. De flesta vet ju att ost och vin passar bra ihop, men att istället dricka öl till är nytt för de flesta. En trevlig 60-årspresent som ni kanske kan åka på tillsammans.

Läs mer och beställ

Roliga presenter till en 60-årig man

Känner du att du vill busa lite med honom när han fyller 60? Då kan det vara dags att förbereda honom för pensionen.

Fågelholk

Fågelholk med övervakningskamera där han kan följa fåglarnas alla rörelser och deras familjeliv.

Läs mer och beställ

TV-spel

En bra och oväntad present till en 60-årig man är ett tv-spel. Det finns spel som passar för alla åldrar. Det här är en födelsedagspresent som garanterat kommer att överraska honom.

Läs mer och beställ

Rolig bok

Handbok för pensionärer ger honom kunskaper som han behöver… kungalängder, kartläggning av grannar och information om gratisnöjen. En rolig bok till någon som börjar närma sig pensionsåldern.

Läs mer och beställ

Prenumeration i present till 60-årig man

Teknikens värld

Prenumeration på Teknikens värld kan vara en bra present till den 60-åring som gillar bilar och teknik.

Läs mer och beställ

Båttidning

En prenumeration på tidningen Praktiskt båtägande är en bra present till en man som gillar båtar.

Läs mer och beställ

Håll hjärnan igång

Kanske en korsordstidning kan var en rolig present till en man som fyller 60 år. Det gäller att hålla både kropp och knopp igång när man blir äldre.

Läs mer och beställ

Illustrerad vetenskap

Prenumeration på tidningen Illustrerad vetenskap är kul att få. Tidningen innehåller allt från historiska gåtor till matematiska problem. Kul läsning där man alltid hittar något man är intressesrad av.

Läs mer och beställ

Allt om whisky

Gillar han whisky finns det faktiskt tidningar även om det som man man ge honom i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Present till en händig man

Bor han i hus ett presentkort på att hjälpa till att jobba i trädgården och umgås eller kanske böcker om hur man ska renovera huset

Fler presenter till en 60-årig man

Presentkorg med sådant han gillar choklad, whisky, cigarrer och blanda med roliga saker som Handbok för pensioner, käpp och gubbkeps, korsord, soduko eller lotter. Kanske kan du ha ett speciellt tema på korgen som t.ex. spa eller ätbara saker.

Presentkorg

Varför inte köpa en fin korg och fylla med saker som du vet han gillar. Det kan vara choklad, spasaker osv.

Läs mer och beställ

Chokladkartong

En exklusivare choklad är en bra present till en 60-årig man.

Läs mer och beställ

Star Wars karaff

Du kanske kan köpa honom en kul Star Wars karaff och fylla med hans favoritdryck? En kul och oväntad present till en 60-årig man.

Läs mer och beställ

  • Ölback med olika ölsorter
  • Kidnappa honom och åk till något ställe ni varit mycket på tidigare övernatta där tillsammans

Hotellövernattning

Åk iväg någonstans över helgen tillsammans med honom. Utforska en ny stad, shoppa eller promenera tillsammans och ta en kopp kaffe på ett mysigt café!

Läs mer och beställ

Övernattning i UFO

Lämna staden för ett tag och spendera natten på dessa spektakulära hotell längst den vackra Lulefloden. Övernatta i dessa verkligt fantastiska byggnader i den djupa skogen. Det är en annorlunda upplevelse att ge honom när han fyller 60-år.

Läs mer och beställ

  • En upplevelse behöver inte vara något jättedyrt som Göta Kanal eller jorden runt, även om det också är trevligt. Men kanske en resa till något ställe han pratar om med kärlek. Något ställe han har minnen ifrån sedan förr i tiden. Någon han gjort som han skulle vilja uppleva igen. Mopedtur med familjen, fiskeresa eller gå på en konsert?
Paddla kanot i vildmarken
Resa på Göta Kanal
Äventyrsbana
  • God middag med hela familjen samlad.
  • En dag tillsammans med många saker han gillar. Fota och gör en fotobok efteråt.
  • En tatuering
  • En personlig tavla som du broderar

Personlig present till 60-årig man

Lappar med frågor 12 stycken uppmärkta med månaderna Jan-dec. När det är dags för presentutdelningen ställer ni jubilaren framför gruppen. Jubilaren får sedan svara på frågorna. Det kan vara frågor som:

  1. Vem bakar godast kakor – den som jubilaren valde får i uppdrag att bjuda födelsedagsbarnet på hembakta kakor i januari.
  2. Vem är bäst på bilvård – den får hjälpa jubilaren att tvätta bilen i februari.
  3. Vem kör bäst – den får bjuda jubilaren på en biltur i mars.

Ja, du förstår principen. En person och ett uppdrag per månad. Sedan får jubilaren lapparna där man skrivit in den utvaldes namn, för att hålla koll på vad som ska hända varje månad.

Det här blir en väldigt personlig present och det kommer hända roliga saker hela året.

Relaterade frågor

Vad är en bra 60-årspresent till en som har allt? En bra 60-årspresent till en man som redan har allt kan vara en upplevelse, en tidningsprenumeration, choklad eller en vinprenumeration.

Vad är en bra present till en 60-årig kvinna? En bra present till en 60-årig kvinna är ett personligt smycke där du graverar in något fint, övernattning på ishotellet i Jukkasjärvi, massage eller kanske en ansiktsbehandling. Fler tips på present till en 60-årig kvinna kan du hitta här.

Vad ska man ge i present till mannen som har allt? Till mannen som redan har allt kan du ge ett fotoalbum där du skriver lite kring bilderna, en personlig fotomugg, eller kanske ett fallskärmshopp. Fler upplevelser kan du hitta här.

Jag vill hitta en 60-årspresent till min syster, vad ska jag köpa? Bra presenter att ge sin syster när hon fyller 60 år är ett graverat smycke, en god parfym, en kamera eller kanske klassiska designföremål. Många fler presenttips till 60-åriga kvinnor kan du hitta här.

Present Till 60-Årig Man
Rulla till toppen