Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Julklapp 14-Åring

Julklapp till 14-åring – det är faktiskt inte så svårt som du tror!

Vad är en bra julklapp till en 14-åring? En bra julklapp kan vara en mängd olika saker. För teknikintresserade ungdomar är elektronik som smartphones, spelkonsoler, och hörlurar populära val. Spel och underhållning, som sällskapsspel och pussel, är också bra alternativ. För de äventyrslystna finns friluftsutrustning och sportartiklar, och för de kreativa kan man ge bort konstnärliga material eller musikinstrument. Oavsett ungdomens intressen finns det många alternativ som kan göra julen minnesvärd och rolig.

Vad är en bra julklapp till en 14-åring?

Bra julklappar som passar en 14 åring

Bra julklappstips att ge bort till en 14-åring är: en teckna manga bok, musik, ett presentkort på Spotify, en popcornmaskin. Ett sällskapsspel som är sjukt roligt är Exploding kittens, tonåringarna brukar älska det. Man KAN spela sällskapsspel och måste inte nödvändigtvis vara uppkopplad dygnet runt. Sportutrustning är också bra att få. Killar blir kanske ofta glada för friluftsprylar. Exempelvis Bear Grylls prylar som överlevnadskit och knivar och pannlampor – sånt går ALLTID hem. Harry Potter saker är fortvarande populära gåvor. Digitalkamera och pengar är andra julklappar som brukar bli väldigt uppskattade att ge bort.

Teknik och Elektronik

Om 14-åringen spelar mycket dataspel finns det stora möjligheter att hitta bra julklappar att ge bort till henne eller honom. Ett nytt spel förstås, spelstol, bra gamingmus, rolig musmatta eller högtalare. Hörlurar till datorn kostar kanske mycket pengar, men används flitigt av alla tonårsgrabbar jag känner eftersom de sitter uppkopplade och snackar med varandra online.

Allt mer tid tillbringas med telefonen idag. Telefonen är en statussymbol, leksak, underhållning…ja och så går den att ringa på också. Allt telefonrelaterat är bra julklappar att ge bort till 14-åringar. Överst på listan står förstås en ny mobiltelefon och surfplatta. Men att ha bra tillbehör till mobilen är också väldigt viktigt när man är 14-år. Det ska vara ”rätt” mobilskal, snygga och bra hörlurar, gärna högtalare till också. Har de ett kontantkort är det bra att få det tankat som julklapp. Att få nya spel till mobilen är också väldigt viktigt.

Drönare i present till en 14 åring

En drönare är en spännande och tekniskt avancerad julklapp för en 14-åring, perfekt för att utforska omvärlden, lära sig flygteknik och fånga fantastiska bilder och videor från luften.

iPhone 12 Refurby

Att ge tonåringen en ny iPhone är lite för dyrt för de flesta, men kolla runt med dina bekanta! Kanske finns det någon som vill sälja sin gamla? Eller köp en återställd iPhone, hög kvalitet till ett förmånligt pris, idealisk för den som vill ha en modern smartphone men inte vill betala nypris.

Apple AirPods Hörlurar

Trådlösa, högkvalitativa hörlurar från Apple är en bra present att ge bort. De har klar ljudkvalitet och bekväm design, perfekta för dagligt bruk. Detta är en gåva både till familjen så väl som till 14-åringen själv.

Mobilskal

Skyddande och stilfullt skal för mobiltelefoner, finns i olika designer, ger en personlig touch samtidigt som det skyddar. Hitta ett fint som passar hans eller hennes stil. Det är en uppkattad present till en 14 åring.

Powerbank i present till 14 åring

Ge bort en kraftfull och bärbar vit powerbank, perfekt för att ladda enheter när du är på språng. En bra present till en 14 åring för att förhindra att batteriet tar slut.

Brusreducerande hörlurar

Idealiska för att njuta av musik utan störningar. Perfekt att ge bort till musikälskare. Dessa är dyra! Men om du har budget för det är de en fantastisk gåva. Jag har ett par sådana själv och är fantastiskt nöjd med dem. Om du har budget för det, köp dessa till 14 åringen!

bra brusreducerande hörlurar att ge bort i present

Hörlurar trådlösa Nedis

Trådlösa Nedis-hörlurar från Ginza, bekväma med hög ljudkvalitet, idealiska för musik och telefonsamtal, lättanvända. Detta är betydligt mer budgetvänliga hörlurar att ge tonåringar.

Hörlurar trådlösa Nedis Ginza

Multifunktionell trådlös laddare väckarklocka

En trådlös laddare som också fungerar som väckarklocka, perfekt för nattduksbordet. En uppskattad present att ge bort till en 14 åring.

Rock on hörlurshållare

Snygg och praktisk hörlurshållare, perfekt present för musikälskare, håller hörlurar organiserade och lättillgängliga. Köp dem till 14 åringen!

snygga hörlurshållare att ge bort i present

Nintendo Switch i present till 14 åringar

Att ge bort ett Nintendo Switch i julklapp till en 14-åring är en utmärkt idé. Det är en mångsidig och underhållande spelkonsol som erbjuder timmar av roligt och engagerande spelupplevelser. En bra present till en 14 årig tjej eller kille.

Musmatta Mood Opal Crystal

Stilfull och ergonomisk musmatta med Opal Crystal-design, förbättrar spelupplevelsen och skrivbordsutseendet.

Spel och Underhållning är en bra present

I detta avsnitt har vi samlat en mängd olika spel, allt från fartfyllda kortspel till kluriga brädspel för 14 åringen. Oavsett om tonåringen är äventyrslysten, en strategisk tänkare, eller bara älskar att ha roligt med vänner och familj, finns här något för alla. Dessa spel är inte bara underhållande utan också ett utmärkt sätt att främja samarbete, kreativitet och problemlösning. Perfekt för spännande spelkvällar och kvalitetstid tillsammans!

Escape room-spel hemma

”Exit: The Game” är ett spännande sällskapsspel som förvandlar hemmet till ett escape room, perfekt för att utmana och underhålla en 14-åring med kluriga gåtor och mysterier.

Fotbollspel

Att ge ett fotbollsspel i julklapp är en fantastisk idé, särskilt för sportälskare. Det främjar aktiv lek, laganda och ger spänning och glädje för alla åldrar.

Fotbollspel med stänger

Exploding kittens

Ett roligt och snabbt kortspel. Perfekt för en spännande spelkväll. Spelet går ut på att vara en söt oskyldig kattunge och du vill vara den som överlever alla eventualla explossioner samtidigt som du vill döda dina motståndare med ett glatt fin.

Med Andra Ord – Harry Potter

Ett Harry Potter spel är en bra julklapp till en 14 åring. Med andra ord är ett spel där du utan till exempel ska förklara vad Hogwarts är utan att nämna ordet Hogwarts. Ett kul spel till 14 åringen!

Elstötar spel

Ett spännande och utmanande spel till 14 åringen. Perfekt för den äventyrslystna tonåringen. Jag köpte detta till min son, både han och kompisarna älskade att spela det här spelet. Roligast var förstås när kompisarna fick en stöt. Det är den ultimata julklappen till en 14 årig kille.

Pussel i julklapp till 14 åring

När du köper julklappar till en 14 åring är pussel en rolig grej. Det är kul med såna här pussel där det hela tiden dyker upp nya spännande detaljer som man inte sett tidigare. Pussel är billiga och kul julklappar. Om du köper ett med många bitar kanske hela familjen får tillåtelse att vara med och pussla lite.

Spel Fauna

Ett roligt och lärorikt brädspel där spelare gissar djurarter baserat på deras egenskaper och utbredning.

Ska vi slå vad

Underhållande familjespel, perfekt som present till barn, innehåller roliga frågor och utmaningar för alla åldrar. Här kan alla vara med, barnen får enklare frågor och uppgifter, så alla kan spela tillsammans.

Ska vi slå vad är ett kul spel att ge barnen i present

Utbildning och Lärande

Att hitta julklappar som kombinerar underhållning och lärande för14 åringen kan vara en utmaning. I detta avsnitt fokuserar vi på ”Utbildning och Lärande”, där vi presenterar idéer på julklappar som inte bara är roliga, utan också stimulerar intellektuell utveckling och kreativa färdigheter. Här samlar vi gåvoförslag som uppmuntrar till både kunskapstillväxt och personlig utveckling, perfekta för den vetgiriga och äventyrslystna tonåringen. Dessa presenter är utvalda för att inspirera till nyfikenhet och glädje för lärande, vilket gör dem till ideala val för att främja både utbildning och underhållning.

Experimentset

Tronex 50 Circuit Lab Experimentlåda är en utmärkt gåva för en 14-åring med intresse för vetenskap och teknik. Den erbjuder praktisk inlärning genom 50 olika experiment med elektroniska kretsar, vilket stimulerar kreativt tänkande och teknisk förståelse. Perfekt för att utforska och förstå grundläggande elektronik på ett roligt och engagerande sätt.

Aktier Avanza

En unik och lärorik gåva. Introducerar ekonomi och sparande på ett intressant sätt. Jag köpte tidigt aktier till min dotter och valde t.ex. Cloetta och HM, företag som hon kunde relatera till och som det blev roligt att följa. Till en 14 åring finns det ju många företag att köpa aktier i som de också kan vara intresserade av att följa.

Aktier hos avanza

Albert i present till en 14 åring

Studera geografi på ett roligt och pedagogiskt sätt! Med Albert Geo får barnet träna på att peka ut länder, floder, bergsområden samt monument och underverk på världskartan. Albert är också en digital mattehjälp direkt i mobilen eller surfplattan. Genom verkliga exempel och positiv feedback blir matte både roligare och enklare för barn att lära sig. 

Storytel talböcker

Nästa julklapp jag verkligen vill rekommendera att man ger en 14-åring är en prenumeration på ljudböcker från Storytel. Storytel har massor av bra böcker att välja mellan och hon eller han kommer garanterat få många nya favoriter.

Kreativitet och DIY att ge i present till en 14 åring

När det handlar om att välja den perfekta julklappen till en 14-åring finns det inget som slår kreativa och DIY-presenter. Dessa gåvor är utformade för att inte bara inspirera till kreativitet utan också för att främja personlig utveckling och underhållning. Låt oss utforska ett urval av fantastiska presenter som är skräddarsydda för 14-åringar.

3D-penna

En 3D-penna i julklapp är en innovativ och underhållande present till en 14-åring, som stimulerar kreativitet och rymmer oändliga möjligheter för tredimensionellt skapande och konstnärligt uttryck. Det är en present som kommer leda till mycket skapande.

Akrylmålning set

Att ge ett akrylmålningsset i julklapp till en 14-åring är perfekt för att uppmuntra kreativitet och konstnärlig utveckling, och erbjuder timmar av färgrik och rolig skapandeaktivitet.

Symaskin

En symaskin är en perfekt julklapp till en 14-åring som har intresse för mode och hantverk. Den uppmuntrar till kreativitet, självständighet och utvecklar färdigheter inom sömnad och design. Dessutom ger den möjlighet att skapa personliga kläder och accessoarer, vilket kan vara särskilt uppskattat i denna ålder då egen stil och uttryck börjar ta form. Köp den i julklapp till en 14 årig tjej eller kille.

Symaskin Singer

Rubiks Kub 4×4 Master

En fantastisk leksak, som passar både barn, ungdomar och vuxna är Rubiks kub. Nu har det kommit en uppgradering på 4×4 rutor på varje sida. Den är ännu svårare att lösa och en riktig utmaning. Det är en julklapp till en 14 åring som de kommer älska att hålla på med.

LEGO

Detaljerat och realistiskt LEGO Technic-set som återskapar Ford GT 2022, utmanande och roligt byggprojekt. Det är absolut inte fel att köpa lego till en 14-åring, men de behöver något som är tillräckligt svårt bara.

Kamera Canon

En kvalitetskamera för att fånga minnen. Perfekt för den unga fotografen. En kamera kan du även hitta begagnat för en mindre summa att ge i present till en 14 åring.

LEGO Harry Potter

Denna LEGO Harry Potter Expecto Patronum-set är den perfekta julklappen till 14-åringar. Med 754 delar kan de bygga sin egen magiska värld och återskapa spännande scener från filmerna.

Teckna manga Nosebleed Studio

Uppmuntrar till kreativitet och konstnärligt uttryck. Perfekt present till en 14 åring som är lite konstnärlig och gillar manga.

Mode och Personlig Vård

Det är tyvärr inte alltid det faller i god jord att köpa kläder i julklapp till en 14-åring. Bestämmer du dig ändå för att vara så modig kanske det funkar bra med underkläder, morgonrock eller någon tuff tröja eller munkjacka. Det kan också vara mysigt att ha en tjock stickad tröja att krypa in i när man fryser i vinterkylan. Fårskinnstofflor brukar var uppskattat. Det finns även duntofflor som ser ut som ett mellanting mellan sockor och moonboots. Idrottskläder kan vara bra att få eller ett presentkort på JC. Jag vill åter igen understryka att det kanske inte ett helt säkert kort det här med att ge 14-åringar kläder i julklapp. Det är nog smartare att ge ett presentkort på kläder i så fall. Presentkort på t.ex. H&M kan vara något.

Parfym One Calvin Klein

En fräsch och ungdomlig doft, ger en känsla av mognad och stil. Populär present till en 14 åring.

Herrparfym Calvin Clein one till bra pris

Armband Spine Silver Efva Attling

Ett Armband Spine Silver från Efva Attling är en elegant och tidlös julklapp. Symboliserar styrka och skönhet, perfekt för en 14 årig kille.

Armband läder och stål

Killar kanske önskar sig ett armband med svart läderrem, lite lagom macho och snyggt på samma gång. En fin julklapp till en 14 årig kille.

armband i läder och stål för män och killar Armbandet kan graveras

Makeup i julklapp till 14 årig tjej

För tjejer är det förstås make up, hårprylar parfym, badbomber och lyxiga krämer och kroppsvårdskit som gäller. Jag minns fortvarande lyckan jag kände när jag i tidiga tonåren fick smink i julklapp.

Make up box i present

Parfym Jimmy Choo Blossom

En sofistikerad doft som passar en ung person som börjar utforska sin stil. Perfekt att ge en 14 årig tjej i julklapp.

Badbomber

Färgglada och doftande, perfekta för avkopplande stunder. Ger ett spa-känsla hemma, uppskattat av alla åldrar.

Halsband Love Bead Efva Attling

En elegant och meningsfull gåva. Symboliserar kärlek och vänskap, perfekt för en 14 årig tjej.

Badrock

Mysig och varm, perfekt för lata morgnar. En praktisk och uppskattad gåva för en 14-åring.

Jultröjor med LED

Roliga och festliga, ger extra glädje under julen. Perfekt för en ungdom som vill sticka ut. Kul julklapp till en 14 årig kille som har svårt att slita sig från datorn.

Enhörningstofflor

Mjuka och charmiga, ger en magisk känsla. Idealiska för en fantasifull 14-åring.

enhörningstofflor är en kul present

Fårskinnstofflor

Sköna och varma, en klassisk och uppskattad julklapp. Bra för vinterdagar inomhus. Köp dem i present till en 14 åring.

Snug rug hoodie

Bekväm och varm, perfekt för hemmakvällar. En modern och trendig gåva.

Personliga strumpor i julklapp

En kul julklapp är ett par personliga strumpor. Ett par personliga strumpor är en rolig present till både ungdomar, män och kvinnor.

Natur och Äventyr

I kapitlet ”Natur och Äventyr” utforskar vi varför äventyrliga och naturinspirerade gåvor är perfekta för 14-åringar. Denna ålder är en tid av upptäckter och utforskning, och presenter som inbjuder till äventyr utomhus kan vara både spännande och lärorika. De uppmuntrar till att uppleva naturen, utveckla överlevnadsfärdigheter och stärker banden med familj och vänner genom gemensamma utomhusaktiviteter. Att ge utrustning och redskap för äventyr bidrar till en känsla av frihet och självständighet, samtidigt som de ger praktisk kunskap och erfarenheter som varar livet ut. Detta kapitel är dedikerat till att hjälpa dig hitta den perfekta presenten för att inspirera och utrusta den unga äventyraren i ditt liv.

Stjärnkikare

En stjärnkikare är en fantastisk julklapp till en 14-åring då den väcker nyfikenhet och intresse för astronomi, erbjuder lärorik underhållning och uppmuntrar till utforskning av universum.

Pannlampa med 5 lampor

En användbar och pålitlig utrustning för äventyr. Perfekt för kvällsutflykter och camping.

Överlevnadshandbok Bear Grylls

Inspirerande och informativ, perfekt för den äventyrslystne ungdomen.

Bok Överlevnadshandbok Bear Grylls

Tält 4 personer

Uppmuntrar till utomhusäventyr och familjetid. Perfekt för naturälskande tonåringar.

Sovsäck

En praktisk gåva för camping och utflykter. Ger komfort under äventyr.

Tändstål

Ett överlevnadsredskap som är både lärorikt och spännande. Perfekt för friluftsintresserade.

tändstål bear grylls

Överlevnadskit

En komplett utrustning för äventyrare. Uppmuntrar till utforskning och självständighet.

Hem och inredning

Någon tuff lampa? En krukväxtplantage? Påslakanset och ett duntäcke – det låter kanske vuxet men jag kan intyga att fler pojkar än min blivit glada över att få göra om sitt barnsliga pojkrum till något vuxnare med fluffigt täcke och snygga påslakan OBS – ungdomar bäddar inte sängen, utan vill ha snygga påslakan istället. Lyxiga kuddar att lägga på sängen för att få till ”hotellkänslan”. Vuxnare matta och gardiner kanske.

Bonsaiträd

Att ge ett bonsaiträd är en unik och eftertänksam julklapp för en 14-åring, som erbjuder en lugnande hobby, lär ut tålamod och skötsel, och tillför grönska till rummet.

Miniskrivbord för dator

Miniskrivbordet för dator från Stuffstore är en idealisk julklapp för den som ofta arbetar hemifrån eller studerar. Det är kompakt, lättanvänt och perfekt för små utrymmen, vilket gör det möjligt att skapa en bekväm arbetsstation nästan var som helst.

Kassaskåp

Att ge ett kassaskåp i julklapp är en originell och praktisk idé, perfekt för att förvara värdesaker säkert och organiserat.

Påslakanset

Att ge lyxiga påslakan i julklapp till en 14-åring är en oväntad men uppskattad present. Det uppmuntrar till en känsla av vuxenhet och komfort i deras personliga utrymme, och bidrar till en mer mogen och elegant stil i deras sovrum. Dessutom kan högkvalitativa påslakan vara en långsiktig investering i god sömn och välmående.

Husdjursporträtt

Personligt porträtt av ert husdjur, skräddarsytt konstverk som fångar ditt husdjurs unika karaktär. Vem skulle inte älska att få en fin tavla på sitt husdjur?

Filt Burrito

En rolig och mysig present till en 14 åring. Perfekt för att krypa in i under kalla kvällar. Enda nackdelen är väl att man blir lite hungrig.

burrito filt

Gamingstol med fotstöd

Ger komfort under långa spelsessioner. Perfekt för den spelinriktade tonåringen.

Venus flugfälla Köttätande Växt

Till rummet är det trevligt att även få lite växter, och vad skulle kunna vara coolare att ha än en köttätande växt? Den kanske kan hålla lillebror borta?

Ljudkonstverk

Ett unikt konstverk baserat på tonåringens favoritlåt visualiserat som ljudvågor, en personlig och konstnärlig gåva.

Tavla stjärnhimmel med former

En fin star map att ha på väggen i rummet kan vara en bra gåva. Du väljer själv datumet och texten till tavlan.

Saccosäck

Bekväm och färgglad, ett roligt tillskott i rummet eller kanske framför tvn för att spela tv-spel.

Film, tidningar och böcker

Ge bort en värld av äventyr och fantasi med tidningar, böcker och filmer som julklapp till en 14-åring. En årsprenumeration på en spännande tidning eller seriebok kan vara en dörröppnare till nya intressen och en kärlek till läsning. Klassiker som Tintin och moderna favoriter som Twilight och Hungerspelen erbjuder både spänning och en chans att fly in i nya, spännande världar. Dessa gåvor är perfekta för att stimulera unga sinnen och skapa minnen som varar länge.

Godisbox Bioboxen

Biogodisboxen är den perfekta julklappen för 14-åringar, förenar godis med bio-upplevelse och erbjuder smakrika överraskningar för filmkvällar, en idealisk och uppskattad gåva. Är det en 14 åring som du inte kommer träffa under julen är detta en perfekt gåva att ge bort, eftersom den skickas direkt till honom eller henne.

Bio och godis box som levereras direkt till mottagaren

Nya serie paraden

Spännande serier som erbjuder både underhållning och en nostalgisk känsla. Passar att ge bort till serieläsande tonåringar.

Nya serie paraden prenumeration tidningskungen

Bourne

The Bourne serien är ctionfyllda filmer som tål att ses om. Perfekt för filmkvällar med vänner.

bra film att ge tonåringar i present bourne

Tintin böcker

Klassiska äventyrsserier som är tidlösa. Perfekt för att uppmuntra läsning och fantasi. Köp dem och ge bort i present till en 14 åring.

tintinböcker i present

Twilightserien

Twilightserien är en utmärkt julklapp till en 14-åring, eftersom den kombinerar spänning, romantik och övernaturliga äventyr. Serien uppmuntrar till läsning och stimulerar fantasin, perfekt för tonårsåldern.

Kalle Anka Don Rosa

Underhållande och vältecknade serier. En rolig och uppskattad läsning för alla åldrar.

Kalle anka böcker att ge bort i födelsedagspresent

Presentkort Tidningskungen

Ger möjlighet att välja bland ett stort utbud av tidningar. Flexibel och personlig gåva. Ge bort en gåva där mottagaren själv får välja tidning.

Ge bort ett presentkort på tidningar i present

Hungerspelen

Spännande och gripande filmer, passar perfekt för en tonåring som älskar äventyr.

Film Hungerspelen samling 4 skivor

Sagan om ringen

Episka och fantasifulla filmer. En underbar present att ge bort till en 14 åring.

sagan om ringen samlarbox

Musikretaterade presenter

Min dotter är mycket musikalisk, så jag ville ge henne något som hade med musik att göra. Jag letade efter ovanliga musikinstrument som t.ex. dragspel och säckpipa. Tyvärr visade de sig vara väldigt dyra och det kändes dumt att lägga så mycket pengar på en julklapp som jag inte visste om hon ville ha eller inte. Det slutade med en ukulele och en ukulelebok. Gitarr (elgitarr eller akustisk) med en bra nybörjarbok är också en bra julklapp till en musikalisk 14-åring. Eller kanske med en gitarrlektion kan vara bra att ge bort samtidigt.

Gitarr Aukustisk

Klassiskt instrument, bra för att börja lära sig musik. Inspirerande för en ung musiker. Sen är det ju extra kul att slå in just gitarrer i present. Så här blev den jag gav min dotter.

gitarr i present

Gitarr lektion

En praktisk och uppskattad gåva som ger grundläggande kunskaper i gitarrspel.

Gör din egen ukulele

Kreativ och utbildande, kombinerar musik och hantverk. Perfekt för DIY-älskare.

Gör din egen ukulele

Mat och kök

I ”Mat och kök” hittar du julklappar som inspirerar 14-åringar till kreativitet i köket. Dessa gåvor är perfekta för att uppmuntra unga matentusiaster att utforska matlagning och bakning, samtidigt som de ger möjlighet till både kulinariska äventyr och mysiga stunder hemma. Idealiska för att stärka självständighet och skapa glädjefyllda minnen.

Donut maker

Att ge bort en donut maker i julklapp till en 14-åring är en fantastisk idé. I denna ålder börjar många tonåringar visa intresse för matlagning och bakning, och en donut maker ger dem chansen att experimentera och ha roligt i köket. Det är också ett sätt för dem att bjuda vänner och familj på egengjorda godsaker, vilket kan vara en stor glädje och en källa till stolthet.

Donut maker i present

Sorbet maskin

En sorbet maskin är en utmärkt julklapp för en 14-åring, särskilt för de som är intresserade av mat och hälsa eller bara älskar glass. Det är ett roligt och hälsosamt sätt att skapa egna sorbeter hemma, och kan inspirera ungdomar att experimentera med olika smaker och ingredienser.

Sorbet maskin

Mugg med egen text

En personlig och unik gåva. Perfekt för att visa att man bryr sig. Här kan du varje morgon servera tonåringen en kopp te med ett kärleksfullt meddelande (eller kom ihåg listan).

Popcorn skål för mikron

Praktisk och återanvändbar popcornskål för mikrovågsugn, perfekt för filmkvällar, lätt att använda och rengöra.

popcornskål för micron är en bra present

Chokladprenumeration

En månadsgåva full av söt överraskning. Perfekt present till en 14 åring som älskar goids.

Chokladprenumeration akut födelsedaspresent i sista minuten

Popcornmaskin

En popcornmaskin är en idealisk julklapp för 14-åringar, eftersom den kombinerar nöje med självständighet. Tonåringar som älskar filmkvällar med vänner kan njuta av att göra egna färska popcorn, vilket skapar en mysig biokänsla hemma. Det är ett roligt sätt för dem att vara kreativa i köket och samtidigt njuta av en hälsosammare snack.

popcornmaskin i present

Upplevelser

Upplevelser som julklappar till 14-åringar erbjuder något bortom det materiella, något som skapar varaktiga minnen och ger möjligheter till personlig utveckling. Dessa presenter ger ungdomar chansen att prova på nya aktiviteter, utforska sina intressen och utmaningar. Perfekt för att uppmuntra självständighet, kreativitet och självförtroende. Upplevelsebaserade gåvor är oförglömliga och kan anpassas efter tonåringens unika personlighet och passioner.

VR-äventyr hos Divr Labs

Ett VR-äventyr hos Divr Labs är en spännande och modern julklapp för en 14-åring, som erbjuder en unik upplevelse i virtuella världar fulla av interaktiv underhållning och äventyr.

Matlagningskurs med Paul Svensson

En matlagningskurs med Paul Svensson är en inspirerande och utbildande julklapp för en 14-åring, som väcker intresse för kulinarisk konst och främjar kreativa matlagningsfärdigheter.

Kurs i graffiti

En kurs i graffiti är en inspirerande och kreativ julklapp för en 14-åring, där man får utforska sin konstnärlighet, lära sig spraytekniker och skapa egna unika konstverk.

Modell för en dag

En drömupplevelse, boostar självförtroende. Ovanlig och spännande present till en 14 årig tjej.

Break room

En unik och spännande upplevelse, perfekt för att släppa loss energi. Minnesvärd aktivitet.

Gör egen glass Upplevelse

En unik och njutbar upplevelse där man provar olika glassmaker, perfekt för glassälskare av alla åldrar.

Sport och Fritidsaktiviteter

I avsnittet ”Sport och Fritidsaktiviteter” utforskar vi julklappsidéer som passar perfekt för den aktiva och äventyrslystna 14-åringen. Dessa gåvor är idealiska för att främja fysisk aktivitet, utomhusnöjen och sportintressen. Från vintersporter som snowboard och skridskor till året-runt-aktiviteter som basket och skateboarding, erbjuder vi förslag som inte bara är roliga utan också bidrar till fysisk och mental välbefinnande. Vårt urval innehåller också moderna tillbehör som smartwatches för att spåra hälsa och träning, vilket gör dem perfekta för den teknikintresserade tonåringen. Ge bort en present som inspirerar till rörelse och gemenskap!

Basketboll

En klassisk sport som främjar både fysisk kondition och laganda. En basketboll kan ge timmar av rolig och aktiv underhållning.

Basketkorg

Möjliggör hemmaunderhållning och skjutträning. Perfekt för att utveckla basketfärdigheter och för att ha roligt med vänner i trädgården.

Träningskläder och skor

Bekväma och stiliga, de uppmuntrar till regelbunden fysisk aktivitet. Perfekt för sportintresserade tonåringar som vill se bra ut medan de tränar.

Smartwatch i present till 14 åringar

En modern och praktisk enhet som spårar aktiviteter och hälsa. Perfekt för den teknikintresserade tonåringen som vill hålla koll på sin träning.

Skateboard

Främjar fysisk aktivitet och balans. En skateboard är både en cool transportmetod och ett roligt sätt att umgås med vänner.

Adventskalender till 14-åring

Hoppas du fick någon inspiration och hittade bra julklappar till din 14-åring, men glöm inte adventskalendern också! Det finns massor av adventskalendrar som kan passa att ge 14-åringen. Här är några förslag:

Att hitta den perfekta presenten till en 14-åring kan vara en utmaning, oavsett om det gäller en kille eller tjej. Nyckeln är att tänka på deras intressen och vad som engagerar dem. Även om du letar efter en present till en 14-årig kille eller tjej, kan du överväga något som matchar deras hobbyer och drömmar. Bra julklappar till 13-åringar kan även passa en 14-åring, medan idéer för 15-åringar kan ge inspiration för nästa års gåvor. För barn som redan verkar ha allt, tänk på upplevelsebaserade presenter eller något som kan bidra till deras personliga utveckling. Oavsett vad du väljer, kommer en genomtänkt julklapp säkerligen att uppskattas och ge glädje.

Tips på fortsatt läsning

Julklapp till barnbarn

Julklapp 14-Åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen