142 Presenter under 50 kr

Vill du hitta många bra presenter under 50 kr, ja eller julklappar under 50 kr också för den delen. Det här en bra sida att starta på. Här finns billiga presenter både för barnkalas, klapplekar osv.

Så vad finns det då för presenter max 50 kr? Du hittar många bra presenter under 50 kr. Det kan till exempel vara iq-pussel i metall, cyniska ballonger, legotejp, sexiga tärningar, drinkhållare, hoppande bönor, fidgetspinners eller magisk snö.

billiga presenter under 50 kr
Billiga presenter under 50 kr

Om du fortsätter läsa så ska jag berätta allt om billiga presenter för under 50 kr. Det finns presenter till både vuxna och barn för under 50 kronor.

Presenter till barn och tonåringar för under 50 kr

Presenter till barn

När mina barn har blivit inbjudna till barnkalas gäller det att hitta en present som inte kostar jätte mycket, men som ändå är väldigt rolig. Det är lätt att få dåligt samvete när man köper en barnkalaspresent för ”bara” 50 kr. Men många anser att det är en helt ok summa att handla för till barnens kompisar. Jag har gjort en undersökning om hur mycket presenterna får kosta. Vill du läsa mer om vad andra tycker är lagom att köpa presenter för, så fortsätt gärna läsa där!

Jag brukar också leta efter billiga presenter när jag ska fylla barnens adventskalender. Det är svårt att hitta presenter som är både roliga och billiga.

Splashande groda

Det är svårt att hitta bra leksaker under 50 kr men den här splashande grodan är kul. Man kastar den i väggen så blir den platt innan den återgår till sin ursprungliga form.

Läs mer och beställ

Doftpenna

Barn som gillar att pyssla kommer garanterat att uppskatta dessa doftpennor med doft av olika frukter. Kul present för under 50 kr.

Läs mer och beställ

Enhörningsslime

Det är roligt att få slime som det är något speciellt med. Det här slimet är fyllt med glitter.

Läs mer och beställ

Såpbubblor

Såpbubblor är en klassisk leksak att ge barnen om man vill hitta en billig present. Men det är inte bara billigt, det är väldigt roligt också och erbjuder en lång stunds sysselsättning. Kul att göra utomhus även på vintern.

Läs mer och beställ

Doftsudd

Suddgummi med en doft av körsbär brukar bli en uppskattad födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Stressbollar under 50 kronor

Barn idag verkar vara väldigt stressade. I alla fall har stressbollar blivit omåttligt populära. De säger sig vara väldigt stressade så att de MÅSTE ha en stressboll. Stressbollar är hur som helst kul att ge både som presenter på barnkalas, som påskpresenter eller i barnens julkalender. Detta är en bråkdel av de stressbollar jag har hittat. De kostar alla under 50 kr.

Läs mer och beställ

Vill du ha ännu fler tips på bra presenter till barnkalaset så har jag skrivit om det här!

Presenter till tonåringar

Tonåringar går visserligen inte på barnkalas längre, men ibland vill man hitta en billig liten present. Men det är inte alltid så lätt att veta vad de uppskattar att få. Tonåringen blir säkert väldigt glad om hon eller han får en egen adventskalender också. Det är ju inte så kul att fylla en adventskalender med bara godis, så här är några roliga saker som du kan stoppa i tonåringens kalender, presenter som kostar mindre än 50 kronor.

Metallpussel IQ

Metallpussel som man måste vara smart för att lösa. Det är olika metalldelar som ska tas isär och sättas ihop igen.

Läs mer och beställ

Kudde

Tonåringar är omåttligt förtjusta i emojsar, kanske en kudde skulle göra sig bra i hans eller hennes rum?

Läs mer och beställ

Minikortlek

Rolig present under 50 kr är den här minikortleken.

Läs mer och beställ

Det är kul att få lite annorlunda presenter, som den här konstgjorda snön. Blanda den med vatten så bildas snökristaller.
Smart tillbehör till mobiltelefonen som gör att man kan hålla den stadigt utan att tappa den.

Presenter till henne för under 50 kr

Vill du hitta en riktigt billig present till en kvinna för under 50 kronor? Här finns några presenter som är speciellt för kvinnor.

Nageldekorationer med enhörningar. Man målar naglarna som vanligt och låter lacket torka. Sedan sätter man på klistermärket och klarlackar över.
Det finns även smycken att köpa till henne även om man har en begränsad budget. Här är ett par svarta rosörhängen.
Det kan också vara roligt att ge henne en present som hon kan använda i bilen. Här är en doftgran som ser ut som en enhörning.
Kul present till en kvinna som ska ut och resa. En bagagetag och ett passfodral med elefanter på.
Varför inte ge henne en fin och peppande nyckelring i present?

Presenter till en man för under 50 kr

Vill du hitta en kärleksfull, annorlunda eller rolig present till en man för under 50 kronor? Här har jag samlat några som jag hittat som speciellt vänder sig till män.

Vacker plåtask med texten Best dad ever. Asken innehåller mintpastiller och det är en rikt bra present till pappa för under 50 kronor.
Kul retro ask för mintpastillerna med texten Understanding women pills. Kul grej att ge en man om man ska handla för en liten budget.
Rolig pryl att ge en man med skägg. Det här är en mall för hur han ska raka sig. Det finns 7 olika val att göra.
Rolig pryl att ge en man med skägg. Det här är en mall för hur han ska raka sig. Det finns 7 olika val att göra.

Sex och kärlek

Det finns också lite presenter till älsklingen för under 50 kr. Ibland är det kul att ge honom en gullig present även om det inte är något speciellt ni firar. Kanske ett litet hjärta, förspelstärningar eller nya disktrasor.

Förspelstärningar för att komma i rätt stämning.
Girlang med hjärtan på.
Roliga disktrasor om sex och kärlek för under 50 kr

Ätbara presenter under 50 kr

När man ska ge presenter för en liten budget brukar ätbara presenter vara ett smart val. Det brukar finnas många spännande grejer att välja mellan och ätbara presenter brukar passa väldigt bra för till exempel klappleken där man inte vet innan vem som är mottagaren av presenten. Här är några ätbara presenter för under 50 kronor som jag hittat.

polkagrisar
polkagrisar

Vad kan man köpa för under 50 kr?

Det finns många kul presenter att köpa för under 50 kr. Här är några roliga presenter som passar att ge en kompis. De kostar alla under 50 kr.

Roliga tvålar

Roliga gå bort presenter, kul grejer att lägga på toaletten när ni har fest eller vill du bara ge barnen något extra kul? Här hittar du några fina tvålar för under 50 kronor.

Smarta prylar för max 50 kr

Bra presenter till vuxna för under 50 kr, finns det verkligen? Ja det gör det faktiskt. Här är några smarta prylar som inte kostar mer än 50 kr. Det är bra presenter till om man leker klappleken på julafton eller om man bara vill ge en liten vardagspresent till någon. Men även presenter att ha på kontoret för under 50 kr. Själv brukar jag försöka ge mina barn lika många julklappar när det är jul. Då kan de ibland bli 50-kronors presenter för att de ska få lika många men att det som de får ska kosta ungefär lika mycket också! Det kan vara lite klurigt att få det rättvist. Men här är i alla fall lite smarta prylar som jag hittade för under 50 kr.

En klibbig platta som håller sakerna på plats i bilen eller i båten. Fungerar faktiskt även som mobilhållare utan att den ramlar.
Bra present till någon som är frusen. Värmepåse som håller värmen i 12 timmar. Riktigt billig present till någon som gillar friluftsliv.
Bra present till någon som är frusen. Värmepåse som håller värmen i 12 timmar. Riktigt billig present till någon som gillar friluftsliv.
Till vännen som har svårt att hålla ordning på sina papper kan kylskåpsmagneter bli en bra present.
Flugor och insekter kan vara en plåga på sommaren. De är dessutom alltid utom räckhåll för flugsmällan, men inte nu längre – den här har ett utdragbart skaft.
Kortficka för att fästa på mobiltelefonen (som inte efterlämnar märken när man tar bort den) Plats för tre kort. Bra present att ge bort om man vill hitta något som är billigt.
En smart korthållare för betalkorten. Den här förhindrar att kortet skimmas. En riktigt bra present till alla för under 50 kronor.

Roliga grejer under 50 kr

Här är lite fler roliga grejer som jag hittat för under 50 kronor: en mandala, medaljer och tatueringar.

En rolig present för under 50 kr är det här sugrörsglasögonen.
En rolig present för under 50 kr är det här sugrörsglasögonen.
Det kan också vara kul att ge födelsedagsbarnet lite cyniska ballonger här han eller hon fyller år.
Blinkande partyglas.
Kul present till kompisen som gillar att festa. Här ligger det en tärning i botten. Det är tärningen som avgör om det blir något drickande eller ej.
Kul present till kompisen som gillar att festa. Här ligger det en tärning i botten. Det är tärningen som avgör om det blir något drickande eller ej.

En kul present för under 50 kronor är kanske den uppblåsbara dryckeshållaren. Den finns i många olika varianter, melon, palm, enhörning och flamingon.

Dryckeshållare flamingo
Dryckeshållare ö med en palm
Enhörning dryckeshållare

Presenter för köket

Det finns också väldigt många kul prylar för köket och som är matrelaterade att köpa för under 50 kr. Fiffiga prylar för att förvara disksvampen, glasunderlägg, kakhållare och prylar för friluftsmänniskor.

Sporken är en blandning mellan gaffel och sked. Kul present att ge någon som har med matlåda till skola eller en friluftsmänniska.
Sporken är en blandning mellan gaffel och sked. Kul present att ge någon som har med matlåda till skola eller en friluftsmänniska.
En kul gå bort present är en rolig disktrasa. Den får man för under 50 kr.
En kul gå bort present är en rolig disktrasa. Den får man för under 50 kr.

Grönsaksvässare och skalare. En kul present att ge barnfamiljen. Den kostar också under 50-lappen.
Grönsaksvässare och skalare. En kul present att ge barnfamiljen. Den kostar också under 50-lappen.

Jag hoppas att du hittat många riktigt bra presenttips för under 50 kr!

Dela gärna sidan

Om du gillar de presenttips du fått på den här sidan, så dela gärna med dig till andra!

Relaterade frågor

Vad kan jag köpa för present till min pojkvän för under 50 kr? Bra presenter till en pojkvän för under 50 kr något godis, en sladdhållare, en korthållare för att förhindra skimming eller en hjärtkudde där du fäster ett fint kärleksbrev till honom

Vad finns det för presenter till mamma för under 50 kr? Till mammor finns det många fina presenter för under 50 kr. Mammor tycker om att få sådant du själv har gjort eller fina värmeljus, örhängen eller en konserverad växt. Fler bra presenter till mamma kan du hitta här.

Vad kan man köpa i present till en flickvän för under 50 kr? En bra present till flickvännen är till exempel örhängen, ett smart halkskydd för telefonen i bilen, en peppande nyckelring eller en blomma. Fler tips på romantiska presenter till flickvän kan du hitta här.

Vad kan man mer stoppa i en egen julkalender för barn? Det kan vara små spel, badleksaker, pennor, plastdjur, tatueringar eller en jojo. Fler små presenter att stoppa i en egen julkalender för barn hittar du här.

Om man vill ha en egen julkalender till barn med olika uppdrag, vad ska man hitta på? En variant av julkalender med uppdrag för barnen varje dag är ju Nissebrev. Nisse kan både göra bus och ge barnet olika uppdrag som att baka, ge Nisse ett bad, mata fåglarna, städa sitt rum osv. Mer om julkalender till barn med olika uppdrag kan du hitta här.

142 Presenter under 50 kr
Rulla till toppen