Adventskalender till djur

Advent är en mysig tid för oss människor. Men varför ska inte våra fyrfota vänner få uppleva det också? Självklart ska även hunden och katten få varsin adventskalender!

Adventskalendrar finns även till husdjuren

Adventskalender för katt

Se till att din pälskling inte känner sig försummad och ge honom en adventskalender för katt. Den innehåller så klart 24 smarriga godbitar för en katt. Kissen får godis med smak av lax, anka och kyckling. Ett perfekt sätt att komma på god fot med katten. Det blir lätt dålig stämning hemma när katten inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Men nu kan du skämma bort din katt med en egen adventskalender! Är det inte din katt? Är det kompisens katt? Då har jag fler tips på vad du kan ge en kattmänniska i present och till katten också för den delen.

Adventskalender för katt.
Adventskalender för katt.

Adventskalender för hund

Om du inte brukar skämma bort din hund annars så är det verkligen hög tid nu. Hunden behöver en egen adventskalender. I adventskalendern för hundar får de spännande godis varje dag. Det är spännande kombinationer så som anka i plommonsås, kyckling med spenat och fläskkött med äpple. Låt din hund få veta att den är människans bästa vän under december. Även en hund förtjänar lite extra mys i väntan på tomten.

Adventskalender för hundar
Adventskalender för hundar

Relaterade frågor

Vad stoppar man i en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter att lägga i pojkvännens adventskalender är te, strumpor, kalsonger, choklad och öl. Fler och mer fantasifulla tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen hittar du här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter att ge flickvännen i adventskalendern är nagellack, nagellackstork, parfym, örhängen, nötcreme, doftljus, mintpastiller och en termosmugg. Fler tips på fina presenter till flickvännens adventskalender hittar du här.

Vad finns det för färdiga adventskalendrar till vuxna? Det finns många fantasifulla adventskalendrar att köpa. Årets adventskalenderar finns med te, sexleksaker, strumpor, verktyg, traktorer, nagellack osv. Läs mer om färdiga adventskalendrar till vuxna här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till barnen? Bra presenter att ge barnen i adventskalendern är klistermärken, pennor, målarböcker, pruttkudde, pippifigurer, Babblarna, reflexer, nyckelringar suddigum eller en splashgroda. Här kan du hitta fler bra presenter att lägga i barnens adventskalender.

Finns det färdiga adventskalendrar för barn? Det finns många fina adventskalendrar till barn så som Babblarna, Harry Potter, Lego, Bamse, Alfons Åberg adventskalender mm. Läs mer om färdiga adventskalendrar till barn på den här sidan.

Vart hittar man NisseBrev? På den här sidan kan du läsa mer om Nissebrev, exempel på vad de kan innehålla och vart du kan beställa färdiga och köpa en dörr till Nisse.

Adventskalender till djur
Rulla till toppen