Adventskalender till djur

Advent är en mysig tid för oss människor. Men varför ska inte våra fyrfota vänner få uppleva det också? Självklart ska även hästen, hunden och katten få varsin adventskalender! Det är inte bara människor som ska få något extra under december. Nu finns det adventskalender för hästar, katter och adventskalender för hund att köpa också.

Adventskalendrar finns även till husdjuren

Adventskalender för katt

Se till att din pälskling inte känner sig försummad och ge honom en adventskalender för katt. Den innehåller så klart 24 smarriga godbitar för en katt. Kissen får godis med smak av lax, anka och kyckling. Ett perfekt sätt att komma på god fot med katten. Det blir lätt dålig stämning hemma när katten inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Men nu kan du skämma bort din katt med en egen adventskalender! Är det inte din katt? Är det kompisens katt? Då har jag fler tips på vad du kan ge en kattmänniska i present och till katten också för den delen.

Cupid & Comet Luxury Kattkalender

Läs mer och beställ

Kattleksak adventskalender 

Läs mer och beställ

Adventskalender med kattleksaker

Läs mer och beställ

Scrumbles Katt adventskalender

Läs mer och beställ

Adventskalender med busiga katter

Läs mer och beställ

Adventskalender med roliga katter

Läs mer och beställ

Adventskalender för hund

Om du inte brukar skämma bort din hund annars så är det verkligen hög tid nu. Hunden behöver en egen adventskalender. I adventskalendern för hundar får de spännande godis varje dag. Det är spännande kombinationer så som anka i plommonsås, kyckling med spenat och fläskkött med äpple. Låt din hund få veta att den är människans bästa vän under december. Även en hund förtjänar lite extra mys i väntan på tomten.

Cupid & Comet Luxury Hundkalender

Läs mer och beställ

Bubeck Adventskalender för hundar

Läs mer och beställ

Adventskalender för hundar Sundry

Läs mer och beställ

Hatchwells Puppy Advent Calendar

Läs mer och beställ

Fresco adventskalender för hundar 

Läs mer och beställ

Lily’s Kitchen Jul adventskalender

Läs mer och beställ

Chokladkalender för hundar

Läs mer och beställ

Adventskalendrar för hästar

Effol Hästar adventskalender 

Läs mer och beställ

Fler adventskalendrar att kolla på

Relaterade frågor

Vad stoppar man i en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter att lägga i pojkvännens adventskalender är te, strumpor, kalsonger, choklad och öl. Fler och mer fantasifulla tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen hittar du här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter att ge flickvännen i adventskalendern är nagellack, nagellackstork, parfym, örhängen, nötcreme, doftljus, mintpastiller och en termosmugg. Fler tips på fina presenter till flickvännens adventskalender hittar du här.

Vad finns det för färdiga adventskalendrar till vuxna? Det finns många fantasifulla adventskalendrar att köpa. Årets adventskalenderar finns med te, sexleksaker, strumpor, verktyg, traktorer, nagellack osv. Läs mer om färdiga adventskalendrar till vuxna här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till barnen? Bra presenter att ge barnen i adventskalendern är klistermärken, pennor, målarböcker, pruttkudde, pippifigurer, Babblarna, reflexer, nyckelringar suddigum eller en splashgroda. Här kan du hitta fler bra presenter att lägga i barnens adventskalender.

Finns det färdiga adventskalendrar för barn? Det finns många fina adventskalendrar till barn så som Babblarna, Harry Potter, Lego, Bamse, Alfons Åberg adventskalender mm. Läs mer om färdiga adventskalendrar till barn på den här sidan.

Vart hittar man NisseBrev? På den här sidan kan du läsa mer om Nissebrev, exempel på vad de kan innehålla och vart du kan beställa färdiga och köpa en dörr till Nisse.

 • Adventskalender Till Pojkvän

  Adventskalender Till Pojkvän

  Att göra en egen adventskalender till pojkvännen är mysigt tycker jag. Men det är inte alltid så enkelt att hitta små billiga presenter att stoppa i paketen. Men du ska få några bra tips av mig. Så vad är då bra presenter när man ska göra en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter är […]

  Läs mer..


 • Nissebrev

  Nissebrev

  Vad är egentligen Nissebrev? NisseBrev är en variant av julkalender för barn. Istället för att få en sak varje dag får barnet ett brev från Nisse. Nisse ger barnet små uppdrag varje dag. Vill du inte själv göra Nissebrev så har jag gjort färdiga Nisseuppdrag, som du kan köpa just nu för 20 kr (65 […]

  Läs mer..


 • Adventskalender med fordon

  Adventskalender med fordon

  Det har dykt upp många adventskalendrar med bilar och andra fordon. Det finns fordon både för vuxna och barn. Det är inte bara adventskalendrar med bilark, utan du kan även hitta båtar, tåg, helikoptrar, tåg, flygpan osv. Vissa är modellbyggen och andra innehåller ett litet fordon varje dag. För de äldre barnen och vuxna finns […]

  Läs mer..


Adventskalender till djur
Rulla till toppen