Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Adventskalender till djur

Advent är en mysig tid för oss människor. Men varför ska inte våra fyrfota vänner få uppleva det också? Självklart ska även hästen, hunden och katten få varsin adventskalender! Det är inte bara människor som ska få något extra under december. Nu finns det adventskalender för hästar, katter och adventskalender för hund att köpa också.

Adventskalendrar finns även till husdjuren

Adventskalender för katt

Se till att din pälskling inte känner sig försummad och ge honom en adventskalender för katt. Den innehåller så klart 24 smarriga godbitar för en katt. Kissen får godis med smak av lax, anka och kyckling. Ett perfekt sätt att komma på god fot med katten. Det blir lätt dålig stämning hemma när katten inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Men nu kan du skämma bort din katt med en egen adventskalender! Är det inte din katt? Är det kompisens katt? Då har jag fler tips på vad du kan ge en kattmänniska i present och till katten också för den delen.

Cupid & Comet Luxury Kattkalender

Cupid and Comet Luxury Kattkalender är den perfekta julklappen till din katt. Med 24 luckor fulla av godsaker och leksaker kan din katt njuta av en spännande decembermånad. Ge din katt en extra kärleksfull jul med denna kalender från CoolStuff.

Kattleksak adventskalender


Kattleksak Adventskalender är den perfekta överraskningen för din katt under julen. Med 24 luckor fyllda med olika leksaker och godsaker kommer din katt att njuta av en spännande månad fram till jul. Ge din katt en extra kärleksfull och underhållande jul med denna kalender från Amazon.

Scrumbles Katt adventskalender


Scrumbles Katt Adventskalender är den perfekta julklappen till din katt. Med 24 luckor innehållande smaskiga godsaker kommer din katt att njuta av en spännande decembermånad. Ge din katt en extra kärleksfull jul med denna kalender från Amazon.

Adventskalender med busiga katter

Mischievous Christmas Coppenrath Adventskalender är en fängslande och glittrande sätt att räkna ner dagarna till jul. Med 24 färgstarka luckor fulla av överraskningar, inklusive lyxiga chokladpraliner och dekorationer, blir varje dag en glädjefylld fest. En strålande kalender som sprider julglädje från Amazon.

Adventskalender för hund

Om du inte brukar skämma bort din hund annars så är det verkligen hög tid nu. Hunden behöver en egen adventskalender. I adventskalendern för hundar får de spännande godis varje dag. Det är spännande kombinationer så som anka i plommonsås, kyckling med spenat och fläskkött med äpple. Låt din hund få veta att den är människans bästa vän under december. Även en hund förtjänar lite extra mys i väntan på tomten.

Cupid & Comet Luxury Hundkalender


Cupid and Comet Luxury Hundkalender är den ultimata julgåvan till din fyrbenta vän. Med 24 luckor fulla av smaskiga godbitar och spännande leksaker kommer din hund att uppskatta en rolig och njutbar decembermånad. Ge din hund en extra kärleksfull jul med denna kalender från CoolStuff.

Fler adventskalendrar att kolla på

Relaterade frågor

Vad stoppar man i en egen adventskalender till en pojkvän? Bra presenter att lägga i pojkvännens adventskalender är te, strumpor, kalsonger, choklad och öl. Fler och mer fantasifulla tips på vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvännen hittar du här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till flickvännen? Bra presenter att ge flickvännen i adventskalendern är nagellack, nagellackstork, parfym, örhängen, nötcreme, doftljus, mintpastiller och en termosmugg. Fler tips på fina presenter till flickvännens adventskalender hittar du här.

Vad finns det för färdiga adventskalendrar till vuxna? Det finns många fantasifulla adventskalendrar att köpa. Årets adventskalenderar finns med te, sexleksaker, strumpor, verktyg, traktorer, nagellack osv. Läs mer om färdiga adventskalendrar till vuxna här.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till barnen? Bra presenter att ge barnen i adventskalendern är klistermärken, pennor, målarböcker, pruttkudde, pippifigurer, Babblarna, reflexer, nyckelringar suddigum eller en splashgroda. Här kan du hitta fler bra presenter att lägga i barnens adventskalender.

Finns det färdiga adventskalendrar för barn? Det finns många fina adventskalendrar till barn så som Babblarna, Harry Potter, Lego, Bamse, Alfons Åberg adventskalender mm. Läs mer om färdiga adventskalendrar till barn på den här sidan.

Vart hittar man NisseBrev? På den här sidan kan du läsa mer om Nissebrev, exempel på vad de kan innehålla och vart du kan beställa färdiga och köpa en dörr till Nisse.

Adventskalender till djur
Rulla till toppen