Adventskalender till djur

Advent Àr en mysig tid för oss mÀnniskor. Men varför ska inte vÄra fyrfota vÀnner fÄ uppleva det ocksÄ? SjÀlvklart ska Àven hunden och katten fÄ varsin adventskalender!

Adventskalendrar finns Àven till husdjuren

Adventskalender för katt

Se till att din pĂ€lskling inte kĂ€nner sig försummad och ge honom en adventskalender för katt. Den innehĂ„ller sĂ„ klart 24 smarriga godbitar för en katt. Kissen fĂ„r godis med smak av lax, anka och kyckling. Ett perfekt sĂ€tt att komma pĂ„ god fot med katten. Det blir lĂ€tt dĂ„lig stĂ€mning hemma nĂ€r katten inte fĂ„r tillrĂ€ckligt med uppmĂ€rksamhet. Men nu kan du skĂ€mma bort din katt med en egen adventskalender! Är det inte din katt? Är det kompisens katt? DĂ„ har jag fler tips pĂ„ vad du kan ge en kattmĂ€nniska i present och till katten ocksĂ„ för den delen.

Adventskalender för katt.
Adventskalender för katt.

Adventskalender för hund

Om du inte brukar skĂ€mma bort din hund annars sĂ„ Ă€r det verkligen hög tid nu. Hunden behöver en egen adventskalender. I adventskalendern för hundar fĂ„r de spĂ€nnande godis varje dag. Det Ă€r spĂ€nnande kombinationer sĂ„ som anka i plommonsĂ„s, kyckling med spenat och flĂ€skkött med Ă€pple. LĂ„t din hund fĂ„ veta att den Ă€r mĂ€nniskans bĂ€sta vĂ€n under december. Även en hund förtjĂ€nar lite extra mys i vĂ€ntan pĂ„ tomten.

Adventskalender för hundar
Adventskalender för hundar

Relaterade frÄgor

Vad stoppar man i en egen adventskalender till en pojkvÀn? Bra presenter att lÀgga i pojkvÀnnens adventskalender Àr te, strumpor, kalsonger, choklad och öl. Fler och mer fantasifulla tips pÄ vad du kan stoppa i en egen adventskalender till pojkvÀnnen hittar du hÀr.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till flickvÀnnen? Bra presenter att ge flickvÀnnen i adventskalendern Àr nagellack, nagellackstork, parfym, örhÀngen, nötcreme, doftljus, mintpastiller och en termosmugg. Fler tips pÄ fina presenter till flickvÀnnens adventskalender hittar du hÀr.

Vad finns det för fĂ€rdiga adventskalendrar till vuxna? Det finns mĂ„nga fantasifulla adventskalendrar att köpa. Årets adventskalenderar finns med te, sexleksaker, strumpor, verktyg, traktorer, nagellack osv. LĂ€s mer om fĂ€rdiga adventskalendrar till vuxna hĂ€r.

Vad stoppar man i en egen adventskalender till barnen? Bra presenter att ge barnen i adventskalendern Àr klistermÀrken, pennor, mÄlarböcker, pruttkudde, pippifigurer, Babblarna, reflexer, nyckelringar suddigum eller en splashgroda. HÀr kan du hitta fler bra presenter att lÀgga i barnens adventskalender.

Finns det fĂ€rdiga adventskalendrar för barn? Det finns mĂ„nga fina adventskalendrar till barn sĂ„ som Babblarna, Harry Potter, Lego, Bamse, Alfons Åberg adventskalender mm. LĂ€s mer om fĂ€rdiga adventskalendrar till barn pĂ„ den hĂ€r sidan.

Vart hittar man NisseBrev? PÄ den hÀr sidan kan du lÀsa mer om Nissebrev, exempel pÄ vad de kan innehÄlla och vart du kan bestÀlla fÀrdiga och köpa en dörr till Nisse.