Kläder & accessoarer


Att ge bort kläder är ganska svårt förutom till de allra yngsta barnen. När man ger bort kläder i present måste man både hitta rätt storlek och pricka rätt när det gäller mottagarens klädsmak.

ge bort kläder i present
ge bort kläder i present

Ge bort ett presentkort på kläder i stället

Mitt bästa tips är att istället för kläder ge bort ett presentkort på kläder. Även om mottagaren är intresserad av mode är det sällan någon bra idé att ge bort kläder. De flesta av oss vill helt enkelt inte ha kläder som någon annan har valt ut åt oss. Vi har en egen klädstil och det är svårt för andra att hitta rätt. Köp istället ett presentkort på Åhléns. Där kan mottagaren både hitta kläder, accessoarer, makeup, böcker och inredning. Eller varför inte ett presentkort på Stadium. Där finns det ju inte bara sportkläder, utan även träningsrelaterade prylar, ytterkläder, skor och väskor. Både Åhléns och Stadium är butiker där alla kan hitta något de gillar.

Kläder i present till män

Till män går det även att köpa kalsonger i present (eller sy egna om du är intresserad av att sy). Varför inte köpa honom ett par Shorts Bb La Happy & Bb La Lemon från Björn Borg som med en linning som med fördel kan få sticka fram överst på byxorna. Vill du köpa kläder i present till en man kan du även köpa en tröja av något finare märke, det brukar alltid gå hem.

Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man
Tröja Lyle and Scott crew neck
Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man
Tröja Herr J.Lindeberg svart 
Kalsonger från Calvin Klein brukar också bli väldigt uppskattat.
Tröja Herr Boomerang beige 

Slipsen är ju förstås en klassisk present till alla män. Är han typen som gillar att bära slips så tror jag han kommer gilla den här med rosa hjärtan.

Fin slips med hjärtan
Fina slipsar är något en man inte kan få för många av.
Det finns även den här partyslipsen i bubbelplast.

Strumpor

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. De är inte bara gjorda i glada färger utan är även utsmyckade med svordomar eller ser ut som sushi.

Strumpor med svordomar
Sneakers strumpor
Sushistrumpor
Strumpor med hjärtan
Strumpor i glada färger från Happy Socks

Tofflor

Ett par riktigt sköna tofflor är alltid en uppskattad present. Tänk dig att få stoppa in fötterna i de här varma ulliga tofflorna efter att ha varit ute i vinterkylan! Tofflorna kommer från Shepherd. Shepherd är ett svenskt företag från Svenljunga. De tillverkar snygga och bekväma produkter av hög kvalité. Tofflorna är tillverkade av fårskinn. Tofflor med Harry Pottermotiv, enhörningar, glittriga sneakers eller i form av blobfiskar kommer garanterat att göra mottagaren riktigt glad.

Tofflor från Harry Potter
Tofflor från Harry Potter
Glittriga sneakerstofflor
Fårskinnstofflor stl 38
Enhörningstofflor
Fårskinnstofflor storlek 44
Blobfisk tofflor

Morgonrock

Det är också lyxigt att ha en mysig morgonrock att svepa om sig när det är kyligt. Vad sägs om den här fluffiga morgonrocken i fleece? Den finns även i vit färg. Det här tycker jag skulle vara en riktigt fin present att få. Både vit och grå färg passar ju i stort sett alla mottagare också.

Lyxig och mjuk morgonrock
Fin morgonrock från Åhléns

Till honom eller henne som gillar Harry Potter rekommenderar jag istället någon av dessa fina morgonrockar.

Morgonrock från Harry Potter
Morgonrock från Harry Potter

Väskor i present

För träningskläder och annat kan en väska vara en bra idé. Björn Borg weekendväska är en klassisk modell tillverkad i neopren och klarar av att hanteras lite tufft. Ett annat alternativ är en Duffel bag från Åhléns som både kan bäras i handtagen eller med axelremmen.

Stilren väska för weekenden från Björn Borg
Snygg bag att ha med sig till gymmet
snygg och enkel ryggsäck att ge bort i present
Stöldskyddad ryggsäck för datorn.
Snygg handväska
En praktisk liten mobilväska

En snygg necessär är alltid användbart. Både att samla saker i i handväskan eller att ta med sig på resan. Den här med flamingos på kommer att göra mottagaren glad.

Necessär med flamingos
Lyxigare necessär i skinn – necessären kan också graveras
Necessär i klassiskt blommönster från Åhléns.

Tips på fortsatt läsning

Recent Content

link to Julstämning

Julstämning

Härlig julstämning med en julgransbelysning utöver det vanliga Det är många som älskar julen och då inte bara för julklappar och matens skull utan framför allt för att det är den tid på året då vi får lysa upp mörkret med all slags belysning. Vare sig det är med traditionella, kanske ärvda, ljusslingor eller med […]
link to Gör julklapparna själv

Gör julklapparna själv

Det är lätt att dras med i köphysterin när det närmar sig jul. Men alla julklappar måste faktiskt inte köpas. Till de närmaste tycker jag att man ska lägga ner lite mer tid och kärlek på julklapparna och göra dem själv. Vad finns det då för julklappar man kan göra själv? Fina julklappar som du […]