Kläder & accessoarer

Att ge bort kläder är ganska svårt förutom till de allra yngsta barnen.

När man ger bort kläder i present måste man både hitta rätt storlek och pricka rätt när det gäller mottagarens klädsmak.

Ge bort kläder och accessoarer i present

Kläder och modeupplevelser

Skjortklänning

Läs mer och beställ

Klänning Hedda beige

Läs mer och beställ

Toppa Stilen med Stylist

Läs mer och beställ

Personal Shopping

Läs mer och beställ


Finslipa garderoben

Läs mer och beställ

Berlockarmband med foto och text

Det här är ett berlockarmband. Armbandet säljs på webbplatsen Amakli och kan vara en bra present till någon du bryr dig om. Armbandet har många anpassningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för användaren att personalisera sitt armband med saker som betyder något för dem. Detta kan vara en unik och meningsfull present för någon du älskar. Läs mer och beställ

Klocka i trä

En klocka i trä. Visst är den snygg? Men den är unik på flera sätt. Treetime gör klockor av återvunnet trä. För varje klocka de säljer planterar de även ett träd i Senegal, Kamerun, Kenya, Tanzania eller Uganda och hjälper på så sätt familjer där att kunna försörja sig. De här klockorna är bra både för människor och miljö. Köp en supersnygg klocka i examenspresent till någon du tycker mycket om! En klocka är alltid en praktisk och uppskattad present och den här klockan är både tidlös och elegant. Den kan hjälpa personen att hålla koll på tiden och samtidigt vara en snygg accessoar. Läs mer och beställ

Klocka i trä

Kläder i present till män

Till män går det även att köpa kalsonger i present (eller sy egna om du är intresserad av att sy). Varför inte köpa honom ett par Shorts Bb La Happy & Bb La Lemon från Björn Borg som med en linning som med fördel kan få sticka fram överst på byxorna. Vill du köpa kläder i present till en man kan du även köpa en tröja av något finare märke, det brukar alltid gå hem.

Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man
Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man. Du kan hitta dem hos Amazon.
Tröja Lyle and Scott crew neck
Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man
Kalsonger från Björn Borg brukar var en bra present till en man
Munkjacka från Björn Borg är en bra present till honom.
En munkjacka från Björn Borg är en bra present till honom.
Kalsonger från Calvin Klein brukar också bli väldigt uppskattat.
Kalsonger från Calvin Klein brukar också bli väldigt uppskattat.

Slipsen är ju förstås en klassisk present till alla män. Är han typen som gillar att bära slips så tror jag han kommer gilla den här med rosa hjärtan.

Fina slipsar är något en man inte kan få för många av.

Strumpor

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. De är inte bara gjorda i glada färger utan är även utsmyckade med svordomar eller Rolling Stones strumpor från Happy Socks.

Sneakers strumpor
Rolling Stones strumpor från Happy Socks
Rolling Stones strumpor från Happy Socks
Strumpor med hjärtan
Strumpor i fina färger

Tofflor

Ett par riktigt sköna tofflor är alltid en uppskattad present. Tänk dig att få stoppa in fötterna i de här varma ulliga tofflorna efter att ha varit ute i vinterkylan! Tofflorna kommer från Shepherd. Shepherd är ett svenskt företag från Svenljunga. De tillverkar snygga och bekväma produkter av hög kvalité. Tofflorna är tillverkade av fårskinn. Tofflor med Harry Pottermotiv, enhörningar, glittriga sneakers eller i form av blobfiskar kommer garanterat att göra mottagaren riktigt glad.

Enhörningstofflor

Morgonrock

Det är också lyxigt att ha en mysig morgonrock att svepa om sig när det är kyligt. Vad sägs om den här fluffiga morgonrocken i fleece? Den finns även i vit färg. Det här tycker jag skulle vara en riktigt fin present att få. Både vit och grå färg passar ju i stort sett alla mottagare också.

Till honom eller henne som gillar Harry Potter rekommenderar jag istället någon av dessa fina morgonrockar.

Väskor i present

För träningskläder och annat kan en väska vara en bra idé. Björn Borg weekendväska är en klassisk modell tillverkad i neopren och klarar av att hanteras lite tufft. Ett annat alternativ är en Duffel bag från Åhléns som både kan bäras i handtagen eller med axelremmen.

Snygg bag att ha med sig till gymmet
Snygg bag att ha med sig till gymmet
En praktisk liten mobilväska
En rullväska gör det lättare att få med sig maten hem från butiken.
En rullväska gör det lättare att få med sig maten hem från butiken.
Resväska
Resväska
Weekendväska
Weekendväska

En snygg necessär är alltid användbart. Både att samla saker i i handväskan eller att ta med sig på resan. Den här med flamingos på kommer att göra mottagaren glad.

Fler bra presenttips

Skoputsarlåda

Tips på fortsatt läsning

 • 40-Års present till en kvinna

  40-Års present till en kvinna

  Ska du köpa en present till 40-årig kvinna? Vad ger man i 40-års present till en kvinna? Det kanske verkar svårt, men jag har några bra förslag på presenter du kan köpa. Vad ger man i 40-års present till en kvinna? Bra presenter till en 40-årig kvinna är dammsugarrobot, massage, badsalt, en vägghylla, smycken, kaffebryggare, […]

  Läs mer..


 • Smycken till mamma

  Smycken till mamma

  Att ge smycken som gåva till sin mamma är en tidlös gest som visar uppskattning, kärlek och omtanke. Smycken är ofta något personligt och kan ha en sentimental betydelse, vilket gör det till en fin gåva som hon kan bära med sig för alltid. Men att välja rätt smycke kan vara en utmaning, särskilt när […]

  Läs mer..


 • Present till hästtjej

  Att hitta den perfekta presenten till en hästtjej kan vara en utmaning, särskilt om du själv inte är insatt i hästsporten. Men med lite forskning och kreativitet kan du hitta något som verkligen uppskattas. Här är några idéer på presenter som kan passa en hästtjej Ridkläder Ridkläder är alltid uppskattade av en hästtjej. Det kan […]

  Läs mer..


Kläder & accessoarer
Rulla till toppen