ge bort kläder och accessoarer i present

Kläder & accessoarer

Att ge bort kläder är ganska svårt förutom till de allra yngsta barnen. När man ger bort kläder i present måste man både hitta rätt storlek och pricka rätt när det gäller mottagarens klädsmak.

Ge bort ett presentkort på kläder i stället

Mitt bästa tips är att istället för kläder ge bort ett presentkort på kläder. Även om mottagaren är intresserad av mode är det sällan någon bra idé att ge bort kläder. De flesta av oss vill helt enkelt inte ha kläder som någon annan har valt ut åt oss. Vi har en egen klädstil och det är svårt för andra att hitta rätt. Köp istället ett presentkort på Åhléns. Där kan mottagaren både hitta kläder, accessoarer, makeup, böcker och inredning. Eller varför inte ett presentkort på Stadium. Där finns det ju inte bara sportkläder, utan även träningsrelaterade prylar, ytterkläder, skor och väskor. Både Åhléns och Stadium är butiker där alla kan hitta något de gillar.

Kläder i present till män

Till män går det även att köpa kalsonger i present (eller sy egna om du är intresserad av att sy). Varför inte köpa honom ett par Shorts Bb La Happy & Bb La Lemon från Björn Borg som med en linning som med fördel kan få sticka fram överst på byxorna.

Slipsen är ju förstås en klassisk present till alla män. Är han typen som gillar att bära slips så tror jag han kommer gilla den här med rosa hjärtan.

Strumpor

Tack och lov är strumpor inte längre ett tråkigt kapitel. Kolla in dessa strumpor. De lämnar inte någon oberörd. De är inte bara gjorda i glada färger utan är även utsmyckade med svordomar.

Tofflor

Ett par riktigt sköna tofflor är alltid en uppskattad present. Tänk dig att få stoppa in fötterna i de här varma ulliga tofflorna efter att ha varit ute i vinterkylan! Tofflorna kommer från
Shepherd. Shepherd är ett svenskt företag från Svenljunga. De tillverkar snygga och bekväma produkter av hög kvalité. Tofflorna är tillverkade av fårskinn.

Morgonrock

Det är också lyxigt att ha en mysig morgonrock att svepa om sig när det är kyligt. Vad sägs om den här fluffiga morgonrocken i fleece? Den finns även i vit färg. Det här tycker jag skulle vara en riktigt fin present att få. Både vit och grå färg passar ju i stort sett alla mottagare också.

Väskor i present

För träningskläder och annat kan en väska vara en bra idé. Björn Borg weekendväska är en klassisk modell tillverkad i neopren och klarar av att hanteras lite tufft. Ett annat alternativ är en Duffel bag från Åhléns som både kan bäras i handtagen eller med axelremmen.

En snygg necessär är alltid användbart. Både att samla saker i i handväskan eller att ta med sig på resan. Den här med flamingos på kommer att göra mottagaren glad.

Tips på fortsatt läsning:

Leave a Comment