Upplevelse i Jönköping

Letar du efter spännande och kul upplevelse i Jönköping? Något att hitta på under semestern eller kanske en upplevelsepresent till någon du vill fira som bor där. Här är guiden till en mängd olika aktiviteter för alla smaker och åldrar som kan upplevas i just Jönköping.

Gör någon glad med lite lyx i vardagen, bowla med familjen, ge bort en chokladprovning i present. Alla uppskattar en upplevelse! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Upplevelser för barn i Jönköping

Äventyrsbana en spännande upplevelse i Jönköping

Ta äventyret till nya höjder – bokstavligen – genom att uppleva äventyrsbanan i Jönköping. Det här är något för både barn och vuxna som söker efter roliga upplevelser i Jönköping. Få nya perspektiv bland hinderbanor, gungbroar, linbanor och zipline uppe bland träden, tillsammans med en professionell instruktör som lär ut klätterteknik och säkerhet.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 10 år i vuxens sällskap
Upplevelsen finns i: Jönköping mm
Säsong: April – November
Varaktighet: ca 1-3 timmar

Läs mer och beställ

Äventyrsbana en spännande upplevelse i Jönköping

Bio Med Meny

Ge bort ett biobesök till någon du tycker om och spendera en kväll i biosalongens mysiga mörker tillsammans. Vad blir det för film? En komedi, rafflande äventyr, ett invecklat drama, spännande action eller tecknat? Biobesöket inkluderar en popcorn och en läsk per person.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Från ca 4 år
Upplevelsen finns i Jönköping mm

Läs mer och beställ

Bio Med Meny

Bowling

Vem uppskattar inte bowling? En perfekt aktivitet för hela familjen vardagar som helgdag året om. Varför inte utmana vännerna på en turnering? Presentkortet gäller en timmes bowling för upp till fem personer. På med skorna och greppa klotet så åker vi!

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från ca 5 år
Upplevelsen finns i Jönköping mm
Säsong: Året runt
Varaktighet: ca 60 min

Läs mer och beställ

Bowling Upplevelse i Jönköping

Escaperoom upplevelse i Jönköping

När dörren stängts är det upp till er. Nu måste ni samarbeta för att hitta ledtrådar, lösa pussel och ta er igenom äventyret tillbaka ut i friheten igen. Har ni vad som krävs? Välj bland rummen The Casino Heist, The Asylum och The Chapel. Det här är en annorlunda upplevelse för 2-6 personer från 12 år. Inget för de minsta alltså eftersom det kan vara läskigt. Perfekt för en kväll med vänner eller teamwork med kollegorna.

Antal personer: Upplevelsen är för mellan två och sex personer.
Ålder: Från 12 år
Upplevelsen finns i: Jönköping mm
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 60-90 min

Läs mer och beställ

Escaperoom upplevelse i Jönköping

Upplevelse i Jönköping och online med mat och dryck

Chokladprovning Online

Här är en smakrik upplevelse för den som älskar choklad. Djupdyk i chokladens spännande värld med en av Sveriges främsta chokladexperter och kakaoodlare, samtidigt som du får provsmaka lyxiga chokladpraliner av hög kvalitet. Eftersom det här är en onlineupplevelse skickas ett chokladkit hem till dig och du deltar via länk hemifrån soffan. Lär du dig om processen, ingredienser, framställningsprocessen och kakaoodlarnas hemligheter som skapar den magiska smaken som så många älskar. Upplevelsen gäller för en person. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från ca 12 år
Upplevelsen finns online, och man kan delta även i Jönköping
Säsong: Utvalda dagar året runt. 
Varaktighet: Ca 45 minuter

Läs mer och beställ

Chokladprovning Online  Upplevelse i Jönköping

Tommy Myllymäki – Bli En Mästare På Såser

Förkovra dig i såsernas ädla konst. Lär dig hemligheten bakom riktigt bra fonder, buljonger, varma och kalla såser tillsammans med den prisbelönte kocken och såsproffset Tommy Myllymäki. Känner du någon som skulle uppskatta en sådan present? Ge bort denna videokurs i 8 delar som tar måltiden till nya höjder.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från ca 15 år
Upplevelsen är online, och består av 8 videolektioner.
Säsong: Året runt
Varaktighet: Totalt ca 4 timmar

Läs mer och beställ

Tommy Myllymäki - Bli En Mästare På Såser 

Paul Svensson – Skapa Magi Med Grönsaker

Vad är den perfekta presenten till den ambitiösa hemmakocken? En matlagningskurs förstås! Stjärnkocken Paul Svensson bjuder in till en videokurs i vegetarisk matlagning på en ny nivå. Upptäck vad du kan göra med grönsaker, lär dig tekniker, om råvaror och hur du får fram de bästa smakerna. Ge bort videokursen i 7 delar till en vän och bjud in dig själv på middag.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från ca 15 år
Upplevelsen finns online och består av 7 videolektioner.
Säsong: Året runt
Varaktighet: Totalt ca 3 timmar.

Läs mer och beställ

Upplevelse i Jönköping Paul Svensson - Skapa Magi Med Grönsaker 

Dryckesprovning upplevelse i Jönköping

För den som är nyfiken på vin finns flera härliga dryckesprovningar att ge bort som en upplevelse i Jönköping. Kanske till en nyinflyttad vän? Här erbjuds att avnjuta fina alkoholhaltiga drycker och en lektion om dem i sällskap med andra. Välj mellan vin och ostprovning, vin och chokladprovning och vin till olika maträtter. Skäm bort bubbelfantasten med en lyxig champagneprovning eller varför inte en whiskeyprovning. Skål! Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Ålder: Från 20 år
Upplevelsen finns både online och på plats i Jönköping (och andra orter)

Jönköping

Mischa Billing – Vin Och Mat I Kombination

Utveckla vinkunskaperna med en av Sveriges främsta sommelierer. Mat och vin i härliga smakkombinationer är vad den här videokursen handlar om. Mischa Billing, sommelier och uppskattad jurymedlem i Sveriges Mästerkock, delar med sig av sin gedigna kunskap i kursens 7 delar som du kan påbörja i lugn och ro hemifrån. Lär dig olika smakkombinationer, få vintips och recept för att skapa fantastiska måltider med vinet som utgångspunkt. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från ca 15 år
Upplevelsen finns online och består av 7 videolektioner
Säsong: Året runt
Varaktighet: Totalt ca 4 timmar video

Läs mer och beställ

Mischa Billing - Vin Och Mat I Kombination Upplevelse i Jönköping

Upplevelse i Jönköping Bilar

Upplev coola bilar i Jönköping

Pressa fartgränserna i ett riktigt vrålåk! Känslan av att dra fram på vägarna i en snygg, blänkande sportbil är drömmen för många. Du kan uppfylla den drömmen för någon nära eller unna dig själv en åktur. Upplev hästkrafterna hos de stora märkena Ferrari, Lamborghini, Ford Mustang och McLaren. Provkör muskelbilen Dodge Challenger Redeye/Demon eller ratta den unika Polaris Slingshot som är en bil utöver det vanliga. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Ålder: För att köra behöver man vara 18 år och äldre (men att åka är något som passar alla)
Upplevelsen finns i Jönköping mm.

Upplevelse i Jönköping Upplev coola bilar i Jönköping

Skönhetsbehandlingar

Klassisk Behandling

Ge bort en stunds välgörande avkoppling. Unna bästa vännen att bli omhändertagen av professionella hud- och massageterapeuter i lugn miljö på utvalda salonger. Välj mellan massage, fotbehandling, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. En skön upplevelse i Jönköping. Upplevelsen är för en person. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Upplevelsen finns i: Jönköping mm
Säsong: Året runt
Varaktighet: Ca 25 minuters behandling

Läs mer och beställ

Klassisk Behandling

Skönhetsbehandling

Upplev en härlig ansiktskur som ger frisk och välmående hud. Oavsett om du har problemfri hy eller någon form av besvär är en ansiktsbehandling välgörande. Inte minst är det avkopplande att bli ompysslad. Behandlingen anpassas efter din hud. Kuren innehåller djuprengöring, återfuktande och lugnande ansiktsmask samt en uppiggande ansiktsmassage. Upplevelsen är för en person.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: För alla åldrar
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Året runt
Varaktighet: Ca 30 minuter

Läs mer och beställ

Skönhetsbehandling  Upplevelse i Jönköping

Roliga upplevelser i Jönköping

Lerduveskytte

Lerduveskytte är en skoj friluftsaktivitet med gamla anor, vare sig du är van skytt eller aldrig har provat på det förut. Låt någon få lära sig hantera ett gevär och skytteknik av en erfaren instruktör.

Antal personer: Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra.
Ålder: Från 16 år
Upplevelsen finns i: Jönköping mm
Säsong: Året om
Varaktighet: Ca 1-2 timmar

Läs mer och beställ

Lerduveskytte 

Flyboard

Uppfyll drömmen om att sväva i luften och att dyka som en delfin. Flyboard är vattensporten som låter dig flyga högt ovanför vattenytan och dyka som du aldrig har gjort förut. En bräda utrustad med vattenjetmunstycken spänns fast vid dina fötter och sedan är det bara att åka. Du får en personlig instruktör som går igenom all utrustning och säkerhet för en så bra upplevelse som möjligt. Aktiviteten har 18 års gräns alternativt 15 år i målsmans sällskap.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Sommarhalvåret
Varaktighet: 40-60 minuter

Läs mer och beställ

Upplevelse i Jönköping Flyboard 

Segway Tur Upplevelse

Utforska staden på en segway! Ett lite roligare sätt att ta sig fram helt enkelt. Fordonet går lätt och smidigt att köra och går bara i lugna 20 km/h. Du styr genom att lägga vikten i den riktning du vill köra. Aktiviteten inleds med en genomgång av en instruktör för att bekanta sig med segwayen innan det bär iväg.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Maj till September.
Varaktighet: Minst 75 minuter körning.

Läs mer och beställ

Segway Tur Upplevelse

Träna På Gym

Till rätt person kan ett gym-medlemsskap vara den perfekta pushen att komma igång med träningen. Varför inte träna tillsammans? Det här presentkortet ger en månads medlemsskap på Nordic Wellness där man kan välja mellan styrketräning och gruppträning. Passa på att förbättra flåset, bygg starka muskler och må bra inifrån och ut.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 11 år
Upplevelsen finns i: Jönköping och andra orter.
Säsong: Året runt
Varaktighet: En månad

Läs mer och beställ

Träna På Gym  Upplevelse i Jönköping

Spela Airsoft

Spring, ducka, skjut och vinn fighten! Testa er samarbetsförmåga under högt adrenalin och spänning. Tävla i lag och vinn över motståndarna. En perfekt upplevelse att överraska kompisarna med! Aktiviteten har 18 års gräns.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 18 år
Upplevelsen finns i: Jönkping
Säsong: Året om
Varaktighet: 60 minuter

Läs mer och beställ

Spela Airsoft

Speedcats

Upplev ett äventyr på vatten. Speedcats är ett fartfyllt vattenrace som ursprungligen kommer från Sydafrika där dessa båtar användes som livräddningsfordon, men som nu har blivit en sport. Båtarna går rejält snabbt och styrs av två personer per båt runt en bana. En instruktör håller en genomgång som lär dig att köra fordonet innan du får testa själv. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen är för en person
Ålder: Från 15 år
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Maj – Oktober
Varaktighet: Ca 2 timmar.

Läs mer och beställ

Speedcats  Upplevelse i Jönköping

Turista i Jönköping

Herrgårdsupplevelse För Två

En garanterat avstressande och romantisk vistelse på ett hotell i natursköna omgivningar. Perfekt för att få avkoppling och ro för själen. Här hittar du vackra sjöar, djupa skogar, och en klassisk bruksmiljö. Det är ett av Sveriges smultronställen för dem som behöver en liten paus i vardagen.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Passar alla åldrar
Upplevelsen finns i: Jönköping
Säsong: Hela året
Varaktighet: En övernattning

Läs mer och beställ

Upplevelse i Jönköping Herrgårdsupplevelse För Två

Hotellövernattning På Elite Hotels

Vem blir inte glad av att få en hotellövernattning i present? På tjusiga Elite Hotels dessutom – centralt belägna hotell som erbjuder en avslappnad vistelse nära till allt vad stan har att erbjuda. I Jönköping bor du på ​​Elite Stora Hotellet med utsikt över vattnet nära till museer och parker. Unna er en drömmig helg tillsammans! I upplevelsen ingår en natt för två personer i dubbelrum med lyxig frukostbuffé.

Antal personer: Upplevelsen är för två personer
Ålder: Passar alla åldrar
Upplevelsen finns i: Jönköping

Läs mer och beställ

Hotellövernattning På Elite Hotels

Köp En Spännande Upplevelse I Jönköping

Brevmysterier Sherlock Holmes

Bli detektiv för en stund och hjälp Sherlock Holmes lösa mysterier. Mästerdetektiven själv har tvingats fly London ut på landet och behöver både er och Dr. Watsons hjälp. Ett mysterium kommer hem i brevlådan med nya ledtrådar en gång i veckan under 6-8 veckor, så länge som ett mysterium varar. Använd informationen i breven för att lösa mysteriet. Ett otroligt spännande mys-äventyr som främst riktas till vuxna och större barn. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Antal personer: Upplevelsen lämpar sig bäst för en till två personer
Ålder: Vuxna (men även yngre kan delta)
Upplevelsen finns i: Jönköping mm
Säsong: Året runt
Varaktighet: 6-8 veckor

Läs mer och beställ

Brevmysterier Sherlock Holmes Upplevelse i Jönköping

Bra upplevelser att ge bort i present

Presentkort på upplevelser

Står du och väljer mellan flera upplevelser och kan inte bestämma dig? Ibland är det för svårt att välja. Då kan man alltid ge bort ett presentkort och så får mottagaren välja själv. Ladda med ett valfritt belopp. Presentkortet levereras i en lyxig presentask. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Läs mer och beställ

Upplevelse i Jönköping Presentkort på upplevelser

Liknande inlägg

 • Romantiska Upplevelser för Två: Skapande av Minnesvärda Stunder

  Romantiska Upplevelser för Två: Skapande av Minnesvärda Stunder

  Att vårda och vårda en romantisk relation är som att odla en vacker trädgård. Det kräver tid, kärlek och omsorg. Och precis som en trädgård kan blomstra med rätt omvårdnad, kan en kärleksrelation blomstra med minnesvärda romantiska upplevelser för två. I denna artikel kommer vi att utforska en värld av romantik och dela med oss…

  Läs mer…


 • De Bästa Upplevelsegåvorna för Den Äventyrlige 40-åringen

  De Bästa Upplevelsegåvorna för Den Äventyrlige 40-åringen

  Letar du efter present till äventyrlig 40 åring? Att fira fyrtioårsdagen är en speciell milstolpe i livet. Det är en tid när man kan reflektera över sina erfarenheter hittills och se fram emot ännu fler spännande äventyr. För den äventyrlige 40-åringen är upplevelsegåvor det perfekta sättet att fira denna övergång. I den här guiden kommer…

  Läs mer…


 • 11 Minnesvärda äventyr och unika upplevelsepresenter du inte får missa

  11 Minnesvärda äventyr och unika upplevelsepresenter du inte får missa

  Alla söker något speciellt och minnesvärt att ge bort, eller hur? ”Minnesvärda äventyr genom unika upplevelsepresenter” är ett oslagbart sätt att inte bara överraska dina nära och kära utan också erbjuda dem tidlösa minnen. Låt oss ge oss ut på denna informativa resa för att upptäcka vad som gör dessa upplevelser så exceptionella. I dagens…

  Läs mer…


Upplevelse i Jönköping
Rulla till toppen