127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej

Funderar du på var en 11-årig tjej önskar sig i present? Jag har försökt ta reda på svaret och här ska du få några av mina bästa presenttips.

Så vad önskar sig då en 11-årig tjej i present? Bra presenter till en 11-årig tjej är en godisautomat, spelet ska vi slå vad, en fin lampa till rummet, en popcornmaskin, en ljusbox med bokstäver, enhörning som bajsar godis, en bok för att lära sig teckna manga eller en sjöjungfrufilt.

Men fortsätt gärna läsa för fler presenttips. Här kommer presenttipsen som garanterat gör 11-åriga flickor glada!

Vad är en bra present till en 11-årig tjej?

Om du vill läsa mer så har jag skrivit om mer generella presenttips för 11-åringar här. Vill du hitta presenter till en 11-årig kille finns det på en egen sida. Letar du efter bra kalastips med lekar, tipspromenader, dekorationer och godispåsar har jag samlat massor av kalastips här. Det finns även julklappsidéer för 11-åringar och alla hjärtans dag presenter till barn att söka bland. Så jag är övertygad om att du kommer hitta en fin present.

Upplevelser i present

Vildmarksvandring med Camping

Det här är en fin upplevelse att ge sitt barn. Det är två dagars trekking i de magiska skogarna i Sörmland. Här ingår både mat och camping, så att ni kan koncentrera er på att bara promenera och umgås. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Guldvaskning

Det här är en spännande upplevelse att ta med en 11-åring på. Här kan ni bli rika samtidigt som ni har en trevlig stund tillsammans. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Matlagningskurs

Hon har säkert börjat intressera sig för att vara med i köket och kanske också att laga egen mat. Då kommer en kurs i Italiensk matlagning vara en fantastisk födelsedagspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Besök vikingastaden birka

Ta med henne till vikingastaden Birka och besök vikingamuseet. Det är en upplevelse som är både spännande och lärorik. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Presenttips till en 11-årig tjej

Storytel talböcker

Många tycker att det är dumt med talböcker. ”Barnen lär sig inte läsa själva” är bara ett av alla argument som används. Jag skulle istället vilja påstå att ett abonnemang på ljudböcker väcker deras läslust och får dem att älska sagor. Hon kan lyssna på en saga på rasten eller samtidigt som hon sitter och målar. Ljudböcker ger massor av nya tillfällen till läsning, stunder som man tidigare inte läst. Och genom att hon får vanan att lyssna på böcker så utvidgas ordförråtet, fantasin flödar och hon kommer älska sagor helt enkelt.

Läs mer och beställ

Pussel Harry Potter Karta över Hogwarts 1500 bitar

En fin present till en 11 årig tjej är ett pussel. Alla barn älskar den spännande berättelsen om den föräldralösa pojken Harry Potter, som visar sig vara trollkarl. Så ett pussel med Harry Potter motiv är en jättebra present. Till en 11 äring kan det vara kul att ge presenter där hon kan göra saker tillsammans med familjen. Ett pussel med många bitar är just en sådan present. Här kan hela familjen vara med och pussla tillsammans. Läs mer och beställ

Albert

En annan väldigt fin present du kan ge henne på 10-årsdagen är en prenumeration på Albert. Albert är en smart app där barnet spelar och leker till sig kunskap. Appen har utvecklats utifrån läroplanen och ger henne kunskap på områden som matematik, geografi, och programmering.

Och det bästa är att Albert brukar vara gratis den första tiden, så det här är en present du kan ge henne och om hon mot förmodan inte skulle älska den, så är det bara att säga upp. Du har inte spenderat en krona i onödan. Bra va?

Läs mer och beställ

Mobiler och sånt

Vad önskar sig en 11-årig tjej mest av allt? Det är lätt att svara på, det är en mobiltelefon med ett trendigt mobilskal. Tjejer i 11-årsåldern tillbringar mycket tid med sina telefoner. De behöver kommunicera med föräldrar och kompisar, de tittar på Youtube och lyssnar på böcker. En bra mobiltelefon är något hon inte kan vara utan. Här är två förslag på telefoner till bra pris.

iPhone 7 är ett bra presenttips till en 11-årig tjej
Iphone 7 är en fin och riktigt bra första telefon. Kostar inte allt för mycket.
Present till 11-årig tjej
iPhone 8 är en lite dyrare telefon, men som en 11-årig tjej gärna vill ha.
Glöm inte att teckna ett mobilabonnemang till henne också.

Zcooly matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig.

Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyra får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig.

Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan.

Läs mer och beställ

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Det är också viktigt att ha ett fint skal till mobiltelefonen. När du köper present till en 11-årig tjej är det viktigt att ha i åtanke att de är väldigt trendkänsliga och att det gäller att ha ett mobilskal av rätt märke. Nu är det ett mobilskal från Ideal of Sweden som gäller. Det finns liknande från konkurrerande märken, men att få det allra trendigaste är mycket viktigt. Ett mobilskal är faktiskt inte bara snyggt, utan det skyddar telefonen från att skadas också. Se till bara att du vet exakt vilken mobiltelefonmodell hon har, annars passar inte mobilskalet.

mobilskal är en bra present till en 11-årig tjej
Grönt marmorskal från iDeal of Sweden
Mobilskal i marmor till 11-åriga tjejens mobil
Mobilskal i svart marmor från Ideal of Sweden
Mobilskal med marmor och guld är en fin present till en 12-årig tjej
Mobilskal med marmor och guld
Abonnemang på ljudböcker från Nextory är en jättebra present till en 11-årig flicka. Det finns massor av böcker att välja mellan.
Till en mobiltelefon krävs också hörlurar om familjen ska stå ut. Trådlösa som man stoppar i öronen är väldigt poppis.
En powerbank kan också vara bra att ha för att kunna ladda mobiltelefonen.

Skönhetsprodukter och sånt som en 11-årig tjej vill ha

11-åringar börjar bli mer och mer medvetna om sitt utseende och det är inte vad som helst som duger längre. Hon tittar på sin mamma och andra vuxna och drömmer sig bort. Killarna i klassen börja bli intressanta men än så länge är det mest drömmar, blickar och sånt.

Present till 11-åriga tjejer som börjar intressera sig för smink
Istället för att hon går och rotar bland ditt smink är den här Makeup boxen en dröm för vilken 11-årig tjej som helst. Där finns det mesta och hon får nog se upp så att inte mamma eller storasyster lånar av henne istället. Varför inte arrangera ett sminkparty med hennes kompisar så kan du lära henne hur hon ska hantera sminket på ett bra sätt och undvika krigsmålning.
Fin inredning att ha i rummet för en 11-årig tjej  Ska hon sminka sig eller fixa sitt hår så behöver hon förstås en sminkspegel och den här med ledbelysning får henne att känna sig som en stjärna i sitt eget rum. Lagom stor är den också med sina 30 X 40 cm och har en ställning som gör att den kan ställas direkt på bordet och behöver inte monteras upp. Väldigt trendig inredningsdetalj i rummet.
Ska hon sminka sig eller fixa sitt hår så behöver hon förstås en sminkspegel och den här med belysning som får henne att känna sig som en stjärna i sitt eget rum. Lagom stor är den också och har en ställning som gör att den kan ställas direkt på bordet och behöver inte monteras upp. Väldigt trendig inredningsdetalj i rummet.
Finns det ett badkar hos 11-åringen tycker jag att du ska ge henne lyxiga badbomber, om inte är det mycket uppskattat att få en badbalja. Den kan man även ha ute i trädgården på sommaren för att kyla av sig då och då.
Finns det ett badkar hos 11-åringen tycker jag att du ska ge henne lyxiga badbomber, om inte är det mycket uppskattat att få en badbalja. Den kan man även ha ute i trädgården på sommaren för att kyla av sig då och då.
Till en tjej som fyller 11 år kan det också vara kul att ge lite lyxiga presenter som det är paketet med badbomber. 11-åriga flickor gillar lite att få lite lyxiga saker.
Till en tjej som fyller 11 år kan det också vara kul att ge lite lyxiga presenter som det är paketet med badbomber. 11-åriga flickor gillar lite att få lite lyxiga saker.
 I födelsedagspresent till en 11-årig tjej kan det bli uppskattat om hon får en mascara. Tjejer i den här åldern brukar börja sminka sig.
I födelsedagspresent till en 11-årig tjej kan det bli uppskattat om hon får en mascara. Tjejer i den här åldern brukar börja sminka sig.
De kanske inte alltid önskar sig de mest vuxna saker. Ett set med gulliga läppglans brukar också bli väldigt poppis. Läppglans från Nom Noms visst är de söta!
De kanske inte alltid önskar sig de mest vuxna saker. Ett set med gulliga läppglans eller glitter brukar också bli väldigt poppis. De kommer från Nom Noms och visst är de söta!

Godis, snax och liknande i present till en 11-årig flicka

Tjejer i den här åldern har börjat intressera sig lite för köket och att kunna laga till godsaker själv. Här är några saker att ha i köket som 11-åriga flickor ofta önskar sig.

I den här åldern brukar i alla fall tjejer var intresserad av att baka. Recept som är snabba och enkla brukar funka bäst.
I den här åldern brukar i alla fall tjejer var intresserad av att baka. Recept som är snabba och enkla brukar funka bäst.
Ett annat mycket kul sätt att få godis på är i den här automaten där man får försöka fiska upp dem.
Ett annat mycket kul sätt att få godis på är i den här automaten där man får försöka fiska upp dem.
En sodastreamer är också en bra present. Tonåringar älskar läsk och den här kommer du spara mycket <a class=
En sodastreamer är också en bra present. Tonåringar älskar läsk och den här kommer du spara mycket pengar på.
Sockervaddsmaskin
Kakburk  i present till en 11-årig flicka
Är 11-åringen lite av ett kakmonster eller kanske tycker hon att det är roligt att baka själv. Men vad gör man när kakorna försvinner alldeles för fort? Ett kassaskåp med timer löser problemet och skulle det vara så att kakorna redan är uppätna kan man låsa in annat så som hemliga lappar. Använd fantasin och se vad som får plats (och det är ganska mycket).
Popcornmaskin är presenter som 11-åriga tjejer gillar att få.
För tjejer är kompisarna väldigt viktiga. De har ofta mycket att prata med varandra om och det bästa är förstås när de kan få sova över hos varandra. Då kan man titta på film tillsammans och bara mysa. Till en bra film krävs det också en rejäl skål med nypoppade popcorn. De här är en bra present till en 11-årig tjej som vill bjuda hem mycket kompisar.

Fina prylar i rummet är en bra present till en 11-årig tjej

Det har också blivit allt viktigare att ha fint i sitt rum. Kanske inte städat och i ordningplockat, men fina prylar och inredning. Det kan vara allt från att hon vill byta ut gardinerna till något mer vuxet än hon hade som liten till att skaffa nya trendiga lampor eller annan inredning.

11-åriga tjejer tycker om att få fina saker till sitt rum när de fyller år som en saltlampa till exempel
Tänk att få en del av Himalaya i sitt eget rum i form av en Saltlampa som med ett rosa skimmer skapar en mysbelysning i rummet. Berätta för henne att lampan faktiskt är uthuggen ur ett riktigt naturligt saltblock från Himalaya och att varje lampa är unik.
en lampa är en bra present till en 11-årig tjej
Det finns inget bättre än mysbelysning i en 11-åringsrum. Hittar man en sån här häftig boklampa, med sidor som börjar lysa när man fäller upp den som en solfjäder, så har man lyckats med födelsedagspresenten. Läckert är också att man kan välja om den ska lysa i vitt, blått, grönt eller rött. Den här fina lampan passar både i bokhyllan eller på nattduksbordet.
När en tjej fyller 11 år är en enhörningslampa en bra present att ge henne
Du har väl inte missat att 11-åriga tjejer är väldigt förtjusta i enhörningar och att få sätta upp en fin enhörningslampa med ledbelysning kan ge rummet precis just en där mysiga stämningen som hon vill ha. Bäst är den nog ovanför eller bredvid sängen och det bästa av allt är att den drivs med batterier så det behövs inget eluttag. 11-åriga flickor älskar enhörningar!
Enhörningar är en magisk present att ge en tjej som fyller 11 år
Enhörningar ska tydligen vara magiska och väldigt bra present till en 11-årig tjej. Enhörningar är himla söta i alla fall. Fyller du den här godisautomaten med godisbönor blir den ännu finare som present. Och det bästa är att den som inte vet om hur den fungerar kommer bara tro att det är en fin enhörning som står på hyllan. Nästan lika hemlig som ett kassaskåp.
En ljusbox är en bra present till en 11-årig tjej
En ljusbox är en present som många 11-åriga tjejer önskar sig. På ljusboxen kan hon nämligen byta ut bokstäverna och bilda egna budskap, skriva citat eller något annat hon känner för i stunden. När min dotter fick sin satte hon genast upp ett meddelande om att hon var jultomten eller en enhörning…ett meddelande som fortfarande sitter där.
11-åriga tjejer behöver en hylla att samla alla sina finaste saker på.
Det är viktigt att ha fint i sitt rum. Så en bra present till en 11-årig tjej är den är snygga hyllan som hon kan sätta upp på väggen. Den rymmer små prydnadssaker eller någon liten växt. Hyllan är tillverkad av metall och hängs upp med två skruvar på väggen. Den har ett djup på 10 cm. Det är en trendig inredningsdetalj i rummet hos en 11-årig tjej.
Enhörningskudde
Klocka enhörning

Presenter för utelek

Något som alltid fascinerat barn i alla tider och alla åldrar så är det väl såpbubblor. Man tar upp den där lilla burken, doppar ringen och blåser försiktigt för att få bubblan så stor som möjligt. En vattensprutande enhörning och en vattenbana är andra saker som 11-åriga tjejer önskar sig i present.

Även 11-åriga tjejer tycker om att få såpbubblor i present när de fyller år.
De här gigantiska såpbubblorna blir stora på en gång och tränar hon riktigt ordentligt kanske hon kan slå världsrekordet som är en såpbubbla som blev över 15 meter lång. Att lyckas få till en som är minst 1 meter lång kommer ni klara i alla fall och det är inte fy skam.
En 2 meter hög enhörning är en bra present till en 11-årig tjej
Stor enhörning som sprutar vatten är ett väldigt trevligt sätt att blöta ner sig på och en bra present till en 11-årig tjej som fyller år på sommaren. Hon har nu växt ur sin barnpool, men en enhörningsdusch kommer fortfarande vara roligt att leka med när det är sommar och varmt.
En vattenbana i present till 11-åriga flickor
En bra present att ge en 11-årig tjej när det blir sommar och varmt. Det funkar inte med barnpool längre, för nu är hon så stor att hon inte vill göra barnsliga saker…men vattenkanan kommer hon inte kunna motstå! En vattenkana är i alla fall ett bra sätt att kyla ner henne på i värmen.
Ge den 11-åriga tjejen en fin kolonilott att ha i sitt rum  Rätt tid på året så är det alltid lika roligt att plantera ute och sen få vänta och se vad som kommer upp. I små självvattnande krukor kan hon få odla sin egen lilla köksträdgård och då spelar det ingen roll vilket väder det är för den här kan lika gärna stå inomhus.
Rätt tid på året så är det alltid lika roligt att plantera ute och sen få vänta och se vad som kommer upp. I små självvattnande krukor kan hon få odla sin egen lilla köksträdgård och då spelar det ingen roll vilket väder det är för den här kan lika gärna stå inomhus.
Ett presenttips till 11-åriga tjejer är en fin spiralfjäder som går ner själv för trappan
Finns det en trappa, ute eller inne, så är den här vandrande fjädern Slinky alltid lika rolig att se när den tar sig ner steg för steg så där bara av sig själv. Vacker är den också med sina regnbågsfärger. Det är en bra present att ge en 11-årig tjej.
En skateboard är en bra present till en 11-årig tjej En skateboard är en bra present till en 11-årig tjej. De brukar tycka om när det är fart och fläkt. Det brukar vara spännande att göra lite farligare grejer. Att åka en stund i skateboardrampen brukar ge den där hisnande känslan.
En skateboard är en bra present till en 11-årig tjej. De brukar tycka om när det är fart och fläkt. Det brukar vara spännande att göra lite farligare grejer. Att åka en stund i skateboardrampen brukar ge den där hisnande känslan.

Små gulliga och roliga prylar som 11-åringar vill ha

11-åriga tjejer brukar gilla små prylar som hon kan bära med sig i sin väska och självklart ska de inte bara vara gulliga utan gärna ha en smart funktion också.

Ge den 11-åriga tjejen en powerbank i födelsedagspresent
Powerbanks som är så häftiga att den garanterat kommer att finnas med i väskan och du vet att hon alltid kan ladda sin mobil när batteriet börjar laddas ur. Smart va.
 I en riktigt snygg stöldsäker väska får det mesta plats så som läxböcker och träningskläder. Varför inte fylla den med lite annat som kan behövas när man är
I en riktigt snygg stöldsäker väska får det mesta plats så som läxböcker och träningskläder. Varför inte fylla den med lite annat som kan behövas när man är 11 år också.
Roliga sudd är en kul present att få när man fyller år. En extra bonus är det om de även doftar gott, som de här enhörningarna gör.
Roliga sudd är en kul present att få när man fyller år. En extra bonus är det om de även doftar gott, som de här enhörningarna gör.
Ge henne en godismugg fylld med godis när hon fyller år
11-åriga flickor är förtjusta i sötsaker. Den här godismuggen är riktigt söt och kan förstås även fyllas med godis, oboy eller något annat sockrigt som hon gillar. Det är en bra present till en 11-årig tjej.
Sjöjungfrufiltar är något alla 11-åriga tjejer önskar sig p present
Att ha fina saker runt sig är viktigt i den här åldern. En present som 11-åriga flickor verkligen önskar sig är den här sjöjungfrufilten. Det är mysigt att krypa upp i soffan på kvällen och krypa ner i den här fina filten.
En riktigt bra present till en 11-årig tjej är dessa pusheenkuddar. De finns ätandes på en pizzabit, donut eller med ett enhörningshorn på huvudet. Katterna älskas av alla tjejer och är en bra present.
En riktigt bra present till en 11-årig tjej är dessa pusheenkuddar. De finns ätandes på en pizzabit, donut eller med ett enhörningshorn på huvudet. Katterna älskas av alla tjejer och är en bra present.
En 3D penna är en kul present att ge 11-åriga flickor. De brukar gilla att pyssla. Med en 3D-penna blir det lite mer avancerade pyssel.
En 3D penna är en kul present att ge 11-åriga flickor. De brukar gilla att pyssla. Med en 3D-penna blir det lite mer avancerade pyssel. Den här 3d-pennan hittar du på Amazon.
Frigolitlera är en kul present att få om du frågar en 11-årig tjej. Leran torkar inte och kan formas till nästan vad som helst.
Frigolitlera är en kul present att få om du frågar en 11-årig tjej. Leran torkar inte och kan formas till nästan vad som helst.
Roliga trämodeller är en fin födelsedagspresent att ge en 11-årig tjej.
Roliga trämodeller är en fin födelsedagspresent att ge en 11-årig tjej.
12-åriga tjejer tycker om att leka med lego och tycker det är kul att få lite svårare byggen
12-åriga tjejer tycker om att leka med lego och tycker det är kul att få lite svårare byggen
Stora salen i Hogwartz är en riktigt bra present att ge en 12-årig tjej som gillar Harry Potter.
Stora salen i Hogwartz är en riktigt bra present att ge en 12-årig tjej som gillar Harry Potter.

Kläder och accessoarer i present till en 11-årig flicka

11-åriga flickor tycker mycket om att få kläder och accessoarer i födelsedagspresent också. Det är kul att få en ny ryggsäck, tuffa strumpor, hårband och annat. M

Vill du hitta en praktisk present till en 11-årig flicka så är en ryggsäck ett bra val
Risken är också stor att hon behöver ha en ny ryggsäck i år. Saker som var supersnygga förra året är nu barnsliga. Hon skulle hellre dö än att gå till skolan med en ryggsäck med Disney prinsessorna till exempel. Den här fina ryggsäcken är diskret och kommer duga länge.
En bra födelsedagspresent till en 11-årig tjej är kläder.
En bra present till en 11-årig tjej är kläde. Men du kan inte välja dem åt henne. Då kommer de bara bli liggande i garderoben. Det är bättre att ge bort ett presentkort till henne när hon fyller år. Lindex har både kläder och annat som många tycker om att få.
 Att ha fina strumpor är kul. Ja du läser helt rätt. Jag lovar att de här kommer bli hennes nya favoritstrumpor. Strumpor från Happy Socks
Att ha fina strumpor är kul. Ja du läser helt rätt. Jag lovar att de här kommer bli hennes nya favoritstrumpor. Strumpor från Happy Socks är en kul present till en 11-årig tjej.

Pyssel i present

Vad gillar de egentligen för pyssel? Det finns många roliga pysselgrejer att köpa till en 11-årig tjej. Det är allt från att göra en egen enhörning till att måla manga. Här har du några bra tips på presenter till en 11-årig tjej som gillar pyssel:

Pyssel i present till en 11-årig tjej  Tjejer vill gärna vara "stora" och göra vuxna saker...men får hon det här paketet kommer hon garanterat att "bli liten igen" Det är ett set för att göra en egen enhörning. En present till en 11-årig tjej som kommer göra succé.
Tjejer vill gärna vara ”stora” och göra vuxna saker…men får hon det här paketet kommer hon garanterat att ”bli liten igen” Det är ett set för att göra en egen enhörning. En present till en 11-årig tjej som kommer göra succé.
Ge bort ett gör det själv set med tvålar till en 11-årig flicka som fyller år.
Det här är ett kit med tvål där hon kan göra egna tvålar med olika former och dofter. Som pricken över i finns det även glitter som man kan tillsätta till sin tvål. Ett riktigt roligt pyssel att ge en 11-årig tjej som tycker om att pyssla.
Kul pyssel som 11-åriga tjejer gillar är att lära sig teckna manga
Vissa barn tycker väldigt mycket om att teckna och är även väldigt duktiga. Är det en 11-årig tjej som vill lära sig bli bättre på att teckna är den här boken en jättebra present till henne. Hon får lära sig teckna manga från grunden.
 En annan bra present till en 11-årig flicka är en bok om att teckna fantasy.
En annan bra present till en 11-årig flicka är en bok om att teckna vilda djur.
Dessa pennor funkar bra både till att måla manga och att teckna fantasy.
Dessa pennor funkar bra både till att måla manga, att teckna fantasy osv.
Det kan också vara bra att få skisspapper om hon ska börja teckna
Det kan också vara bra att få skisspapper om hon ska börja teckna

Spel som 11-åriga tjejer gillar

Det börjar bli kul att spela spel tillsammans med 11-åriga tjejer. De börjar bli duktiga och speciellt strategispel är kul tycker jag. Även om 11-åriga tjejer fortfarande kan vara väldigt dåliga förlorare och ligga på golvet och tjura när de förlorat.

Risk är ett spännande strategispel. Här ska man bygga upp och leda en arme till seger.
Risk är ett spännande strategispel. Här ska man bygga upp och leda en arme till seger.
Ett helt vanligt schack brukar 11-åriga flickor gilla
Ett helt vanligt schack brukar 11-åriga flickor gilla
Diamant är ett spännande strategispel där man ska hämta ut så mycket diamanter som möjligt ur grottan.
Diamant är ett spännande strategispel där man ska hämta ut så mycket diamanter som möjligt ur grottan.

Vill du köpa ett spel i present till en 11-årig tjej har jag ett bra förslag. ”Ska vi slå vad” heter det spel min dotter älskar mest av allt. Det är ett slags vadslagningsspel med låtsaspengar. När det blir din tur drar du ett kort. Det finns två olika slags kort, kunskapskort och utmaningar. På kunskapskorten kan du till exempel få utmaningen att räkna upp 10 fotbollsspelare på tre minuter. På ett utmaningskort kan du t.ex. få i uppdrag att sitta i jägarvila i 2 minuter. Övriga deltagare slå vad om huruvida du klar utmaningen eller ej. Klarar du utmaningen får du naturligtvis en belöning. De övriga deltagare som trodde på dig får även de en belöning. Den som får mest pengar vinner spelet. Det är ett riktigt roligt spel både för barn och vuxna. För de yngsta spelarna är utmaningarna lite lättare, så man tävlar på samma villkor. Det här är ett riktigt bra spel till en 11-årig flicka!

Ska vi slå vad är ett jätteroligt spel för 11-åriga tjejer.
Ska vi slå vad är ett jätteroligt spel för 11-åriga tjejer.

Present till 11-årig tjej som redan har allt

Vill du ge den 11-åriga tjejen en present som hon har glädje av hela livet? Då är det aktier du ska satsa på. Du behöver inte handla för så stora summor till en 11-årig tjej. Eftersom hon har så många år på sig kommer de öka i värde över tid i alla fall. Nu för tiden kostar det heller inte så mycket courtage varje gång du köper aktier. Aktier är något som alla har råd att hålla på med. En annan present som passar bra att ge till en 11-årig tjej som redan har allt är en lina (som man går på). Det är något som hon garanterat inte redan äger.

Ge bort aktier i present till 11-årig tjej
Besök Avanza för att läsa mer information
Kanske tycker hon om att få lära sig gå på lina
Kanske tycker hon om att få lära sig gå på lina
Även en plånbok med lite pengar i brukar bli uppskattat.
Även en plånbok med lite pengar i brukar bli uppskattat.

Vad tycker en 11-årig tjej om att läsa?

Vill du köpa något att läsa i present till en 11-årig flicka, så brukar det vara en bra idé. Här är några presenttips!

Bröder Lejonhjärta är en underbar, gripande och fin bok av Astrid Lindren.
Bröder Lejonhjärta är en underbar, gripande och fin bok av Astrid Lindren.
Den jag är - en bok som handlar om ångest och tonårsproblem och funderingar.
Den jag är – en bok som handlar om ångest och tonårsproblem och funderingar.
Om hon inte redan börjat läsa Harry Potter är det en god idé att börja nu. 11-åriga flickor brukar älska Harry Potter
Om hon inte redan börjat läsa Harry Potter är det en god idé att börja nu. 11-åriga flickor brukar älska Harry Potter

Tror du att hon gillar Harry Potter så har jag skrivit en hel sida om både böcker och tillbehör för Harry Potter älskare här!

Lara Jean

Lara Jean är en tonåring som vilken som helst. I sitt rum har hon en ask full med kärleksbrev. Det är kärleksbrev till alla killar hon någonsin gillat. Det är inte meningen att någon annan ska få läsa dem. Men plötsligt en dag är de postade. Alla killar som Lara Jean någonsin gillat får veta det. En underbar bokserie där man både rycks med och skäms tillsammans med Lara Jean.

Del 1: till alla killar jag har gillat.
Del 1: till alla killar jag har gillat.
Del 2: PS Jag gillar dig fortfarande
Del 2: PS Jag gillar dig fortfarande
Del 3: Nu och för alltid Lara Jean
Del 3: Nu och för alltid Lara Jean

Presentkort på böcker och tidningar

Det är inte alltid så lätt att välja böcker eller tidningar till en 11-årig tjej. Det kan då vara bättre att ge henne ett presentkort på tidningar eller böcker som hon själv får välja.

Presentkort på tidningar
Presentkort på tidningar
Prenumeration på ljudböcker

Fler presenter till 11 årig tjej

Förslag på fortsatt läsning

 • Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer

  Present till 11-årig kille: Fira honom med dessa idéer

  Det kan vara svårt att hitta en riktigt bra present till en 11-årig kille! Men jag har tagit reda på vad de önskar sig och här ska du få de bästa presenttipsen. Så, vad önskar sig då en 11-årig kille i present? Bra presenter till en 11-årig kille är pengar, hörlurar, godis och biobiljetter. Han […]

  Läs mer..


 • Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

  Present till 11-åring: Personliga och omtänksamma idéer

  Att hitta bra present till en 11-åring är inte helt enkelt. Därför har jag tagit reda på vad 11-åringar önskar sig för presenter och vad som kan vara bra leksaker att ge ett barn som blir 11 år. Så vad är då en bra present till en 11-åring? En bra present till en 11-åring är […]

  Läs mer..


 • Julklapp till 11 åring

  Julklapp till 11 åring

  Behöver du en julklapp till 11-åring? Det är inte helt lätt har jag insett. Jag har konsulterat ett antal experter, både bland pedagoger och bland barnen själva. Vad är en bra julklapp till 11-åring? En bra julklapp till en 11-åring är mobiltelefon, godis, TV-spel, stjärnkikare, elstötsspel och en sockervaddsmaksin. En 11-åring tycker också om att få […]

  Läs mer..


127 Roliga och kreativa presenter för en 11-årig tjej
Rulla till toppen