Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Hur slår man in en boll i present?

Hur slår man in en boll i present? Om du alltid kämpar med att slå in presenter, särskilt de som kräver mer skicklighet, behöver du inte oroa dig längre.

Följ mina enkla instruktioner för att packa in en boll i present!

Hur slår man in en boll i present?
Hur slår man in en boll i present?

Hur slår man in en boll i present med hjälp av pappersremsor?

 1. Förbered omslagspapper (helst färgglatt). Papperet måste vara långt och tillräckligt brett för att täcka bollen hela vägen. Jag föreslår att du använder ett mönstrat papper (till exempel sicksack) så att du kan matcha ganska bra.
 2. Ta ditt omslagspapper, vik det över bollen bara för att se till att det täcker det helt. Du bör ha minst några centimeter papper kvar på båda sidor. Om du vill vara på den säkra sidan, ta lite extra papper också.
 3. Klipp av den bit som du kommer att arbeta med.
 4. Klipp papperet i remsor. Se till att skära den i smala remsor som är lätta att linda runt bollen.
 5. När du har klippt alla dina remsor, ta din boll och börja linda remsorna, en efter en. Vik varannan remsa genom mitten. Använd tejp.
 6. Fortsätt att linda alla remsor och se till att täcka över alla öppningar. Vissa kommer att ta ett par gånger, men det är värt det.
 7. När du täckt allt, sätt på en fin rosett. Du har nu lindat din boll snyggt.
 8. Lägg din gåva i en vacker presentpåse.

Hur slår man in en boll i present enkelt?

Förbered materialet: du behöver omslagspapper, tejp och en boll.

 1. Mät ditt papper. Det måste täcka hela bollen.
 2. Lägg bollen i mitten av omslagspapperet. Långsidor måste vara framför och bakom.
 3. Vik papperets långsidor över kulan. Tejpa dem. Se till att det inte finns något mellanrum.
 4. Vik korta ändar av papperet i en triangel.
 5. För att göra omslaget snyggt, dra flikarna så tätt som möjligt.
 6. Använd en tejpbit för att hålla klaffarna på plats.
 7. Om du vill göra detta mycket lättare och snabbare, låtsas att du packar in en låda. Resultaten blir lite lösare.

Slå in bollen som en kola

Lär dig hur du packar in bollen som en kola med dessa steg. De är enkla och i slutändan får du en intressant gåva som ser ut som godis. Förbered din bollen, omslagspapper, tejp, band och sax.

 1. Klipp ett omslagspapper som är tillräckligt stort för att din boll ska se ut som en inslagen godis. Det måste gå runt hela bollen och ha extra längd kvar på sidorna.
 2. Sätt din boll i mitten. Vik in den i en riktning och tejpa ihop kanterna. Lite extra papper ska sticker ut på båda sidor. Längden på extra papper ska vara lika på båda sidor.
 3. Nyp ihop pappret på båda sidor om bollen, så att din boll ser ut som godis.
 4. Klipp lite band som är tillräckligt långt för att du ska kunna binda runt det klämda området. Knyt inte så hårt! Jag rekommenderar att du gör en knut. Du kan krulla bandet med sax eller binda det till en rosett.
 5. Gör detsamma för den andra sidan.
 6. Om dina sidor inte är lika långa, klipp dem.
 7. Din gåva är klar! Du kan ge din inslagna boll så här eller lägga den i en presentpåse.

Hur slår man in en boll i present med hjälp av silkespapper?

 1. Förbered lite silkespapper i färg (du kan använda två olika färger för en mer färgstark bollpresent), klistermärken och band.
 2. Skaffa en skål och lägg den på ditt bord. Lägg sedan ditt silkespapper över denna skål. Lägg det andra silkespapperet över det första papperet i ett kors.
 3. Lägg din boll i skålen. På det sättet kommer bollen inte att röra sig och du kommer att kunna slå in den bättre.
 4. Vik silkespapperet i toppen. Dra vecken tätt mot bollen för ett snyggt utseende.
 5. Använd ett band för att knyta en knut. Du kan använda en tejpbit för att göra den säkrare.

Hur man packar in en boll så att man inte vet att det är en boll?

Det är svårt att slå in en present, särskilt om den har en uppenbar form och du vill överraska en person. Följ dessa steg och slå in en boll som ett proffs! Så här tillverkar du en egen presentpåse att slå in bollen i.

 1. Du behöver täckpapper (75 x 75 cm), tejp, sax, en hålslagare, två ihop bundna skosnören och sax.
 2. Vik in två sidor av papperet så att de möts på mitten och fäst dem med tejp.
 3. Vik botten på påsen i diamantform.
 4. Vik igen för att skapa två trianglar som överlappar varandra och fäst ihop med lite tejp. Papperet ska ha formen av en papperspåse.
 5. För in bollen i påsen
 6. Klipp av överflödigt papper.
 7. Vik på toppen av påsen.
 8. Stansa två hål med hålslagaren.
 9. Snör åt med skosnören genom hålen. Knyt dem i en rosett. Du kan också använda ett fint band och göra detsamma.

Hur slår man in en boll i present med hjälp av en kartong?

 1. Förbered en kartong eller presentförpackning, omslagspapper, rosett och tidningar. En låda ska vara större än bollen.
 2. Lägg bollen i lådan.
 3. Lägg några smulade tidningar eller strimlat papper för att täcka bollen.
 4. Slå in kartongen i ett fint presentpapper.
 5. Knyt om ett fint band eller presentsnören som du krullar.

Tips för presentförpackning

Förbered ditt material i förväg

Din arbetsyta är inte komplett utan rätt verktyg. Se till att du alltid har en sax, lite tejp, fina band och omslagspapper. Du vill inte behöva avbryta mitt i inslagningen och undrar om du har allt du behöver eller inte. En bra idé är att förvara ditt material i en låda så att du alltid kan hitta det.

Mät ditt papper

Kontrollera alltid om ditt papper är tillräckligt långt och brett för att slå in hela presenten. Klipp överflödigt papper så att du inte får veck eller utbuktningar. Du vill att din gåva ska se snygg ut. Du kan använda överflödigt papper för att packa in en annan gåva. Du kan strimla den också och lägga den över din gåva. En annan idé är att använda ett papper och göra ett vackert kuvert.

Välj noggrant färgen på ditt presentpapper

Beroende på tema väljer du lämpliga färger på omslagspapper. Kombinera två färger så att din gåva ser intressant ut. Om du bestämmer dig för att dekorera din gåva, använd vanligt färgat papper där du kan lägga till dekorationer. Vit färg är bra som grund och du kan bygga andra dekorelement på den.

Undvik inte dekorationer

Många väljer att inte använda dekorationer till en gåva eftersom de är rädda för att de ska förstöra något. Jag rekommenderar att du alltid använder utsmyckningar, till exempel glitter, färgglada strängar, klistermärken, blommor och band. Använd din kreativitet så ser du att en gåva ser bättre ut med lite dekoration.

Gör det personligt

När du förpackar en gåva, kom alltid ihåg vad den andra gillar. Till exempel kan du använda personens favoritfärg på omslagspapperet, så att de vet att har koll på vad de gillar. Lägg till din personliga touch, rita något trevligt. Glöm inte att skriva ett kort också. På det här sättet blir din gåva mer meningsfull.

Ta dig tid

Ha inte bråttom när du slår in presenter. Gör varje steg långsamt, för att allt ska bli bra till slut. Låt din gåva vara snygg och ha rena kanter. Lämna inte presentinslagningen till sista minuten. Det kan bli slarvigt och du kommer att börja få panik.

Välj hållbart och starkt omslagspapper

Jag föreslår att du använder ett starkt papper med mönster. Det hjälper till att täcka alla misstag du gör när du slår in en present. Dessutom kommer det starkare papperet inte att går sönder när du tejper det. Några alternativ till omslagspapper du kan använda är tidningar, tapeter, notpapper, silkespapper och tygbitar. Du kan designa papper själv. Använd några foton eller välj några mönster online och skriv ut dem. Det är ett bra sätt att spara pengar!

Även om presentinslagning verkar enkelt är det ibland krävande. Några märkligt formade gåvor, till exempel en boll, kan orsaka problem eftersom de kräver mer tid och skicklighet. Följ dessa steg för att lyckas med den typen av gåva. Kom ihåg att intrycket är viktigast. Använd våra tips och ansträng dig för att packa in gåvor så kommer den andra personen att bli glad och förvånad.

Liknande inlägg

Källor

https://blog.whsmith.co.uk/jane-means-how-to-wrap-a-ball/

https://www.mentalfloss.com/article/518962/13-tips-wrapping-perfect-present-expert

https://lifehacks.stackexchange.com/questions/2014/how-to-wrap-a-gift-so-it-doesnt-look-like-the-gift

https://www.wikihow.com/ Wrap-a-Round-Gift

Hur slår man in en boll i present?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen