Presenter din pojkvän kommer älska

Det är lättare att hitta en bra present till en man än vad du tror. Letar du efter den perfekta presenten till din pojkvän tror jag att du kan ha nytta av den här listan.

Så vad är då en present som pojkvännen kommer älska? En present som pojkvännen älskar att få är öl, elektrisk korkskruv, klocka, parfym, presentkort, grillbestick, slips, plånbok, multiverktyg, grill, hörlurar, biljetter till en fotbollsmatch, en ryggsäck, eller kanske en rolig mugg.

Här kan du hitta en present som pojkvännen kommer älska

Detta är bara några av de tips som vi kommer att ge dig, men fortsätt gärna läsa för bra presenter till mannen i ditt liv. 

Presenter din pojkvän kommer älska

The Eagleeye porträtt av honom

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

Presentlåda med godsaker

Köp en fin presentlåda till finsmakaren. Lådan är fylld med godsaker som t.ex. med choklad, fudge, tryffelchips, marmelad och macarons!

Läs mer och beställ

Massagekurs

En bra födelsedagspresent till pojkvännen är att ge honom (och dig själv) en massagekurs. Här får ni lära er att massera på riktigt. En kunskap ni kommer ha nytta och glädje av hela livet. Tänk att kunna erbjuda honom en massage när han kommer hem från jobbet och är stel i axlar och nacke eller att bli masserad när du själv har ont någonstans.

Läs mer och beställ

Massagekurs presenter till pojkvän

Rolig mugg

En rolig mugg kan bli en kul present till pojkvännen. Det här är en anteckningsmugg där man kan skriva och sedan sudda ut igen. Varför inte överlämna muggen med ett litet kärleksbrev skrivet på? En personlig och rolig kaffemugg är en present som pojkvännen kommer älska.

Läs mer och beställ

Datorryggsäck

En praktisk present att ge pojkvännen är en stöldsäker ryggsäck. Det passar inte bara till datorn, utan även för andra saker som han inte vill bli av med. Ryggsäcken har dolda dragkedjor och ett extra tåligt material som förhindrar att någon skär sig in i väskan. Detta är en present som din pojkvän kommer ha mycket nytta av.

Läs mer och beställ

Brusreducerande hörlurar

Ett par riktigt bra hörlurar, gärna brusreducerande, är en present som pojkvännen kommer älska. Dessa hörlurar har fått väldigt bra betyg i olika tester och jag har själv köpt sådana. De är fantastiska, de filtrerar bort både bilbuller och prat. Lyssnar man på musik så har de ett bra ljud och man störs inte av omgivningen.

Läs mer och beställ

Multiverktyg

Ett multiverktyg som kan både skära, slipa, polera och skrapa på en mängd olika underlag. Ett perfekt verktyg för massor av olika arbeten. En perfekt present att ge en lite äldre pojkvän eller en pojkvän som bor ensam. Det finns alltid saker som behöver fixas hemma.

Läs mer och beställ

Plånbok

En elegant plånbok är alltid en bra present eftersom plånböcker slits med tiden. Den här plånboken har dessutom något lite extra som din pojkvän kommer att gilla. Du kan nämligen gravera in något personlig till honom.

Läs mer och beställ

Slips

En välklädd man behöver förstås även slipsar i sin garderob. Hos Slipskungen kommer du garanterat att hitta en slips som din pojkvän älskar. Slipsarna finns i olika bredder och med olika mönster. Hos Slipskungen hittar du slipsar som är eleganta, färggranna, mönstrade, prickiga, randiga, julslipsar och mycket mycket mer.

Läs mer och beställ

Grill

Vill du göra din pojkvän riktigt glad är det en grill du ska ge honom i present. Ju större grill du köper, desto gladare kommer han att bli.

Läs mer och beställ

En present från Coolsltuff

Coolstuff är en butik som många älskar och de har ett väldigt stort utbud av både teknikprylar, partysaker och praktiska presenter. En gåva från Coolstuff är en present som pojkvännen kommer älska.

Läs mer och beställ

Parfym

En god idé när du ska hitta en bra present till pojkvännen är en god parfym. Den här parfymen Zlatan är mycket populär både bland fotbollsintresserade och bland dem som bara vill dofta gott. Parfym.se brukar ha väldigt låga priser och när jag själv köper parfym så brukar jag jämföra priser och de ligger alltid mycket billigare hos Parfym.se, de skickar dessutom beställningen väldigt fort.

Läs mer och beställ

Klocka

Det enda smycket som många män använder är klockan. Så att få en riktigt fin klocka brukar bli väldigt uppskattat. Just nu är det väldigt trendigt med stora urtavlor. Den här klockan har speedometer och är vattentät till 10bar. Det är är en present din pojkvän kommer älska!

Läs mer och beställ

Elektrisk korkskruv

Vill du hitta en bra present till en pojkvän som dricker vin kan en elektrisk vinöppnare vara en bra grej. Man trycker den bara mot korken så skruvas korkskruven in och korken dras ut i ett enda grepp. Köp gärna en flaska gott vin också, så han har något att prova den på!

Läs mer och beställ här

Öl

Tycker din pojkvän om att dricka öl? Då kommer han älska den här presenten. Det är ett kit för att brygga sitt eget öl.

Läs mer och köp

Relaterade frågor

Vad är en romantisk present till pojkvän? Romantiska presenter till pojkvännen skulle kunna vara anteckningsmuggen här ovanför med ett kärleksbrev på, en övernattning på Falknästet eller kanske en chokladmassage. Läs mer och hitta en romantisk present till pojkvännen här.

Vad ger man i present till en ny pojkvän? Har ni precis träffats så bör du hålla presenterna små och billiga. Dyra saker verkar mer avskräckande än romantiska faktiskt. Presenter som faktiskt fungerar är choklad, ett doftljus och kanske en blomma. Vill du ha fler tips på presenter till någon man dejtar hittar du dem här.

Vad är en personlig present till honom? En personlig present till honom skulle kunna vara ett elegant armband med gravyr, att få en upplevelse du vet att han verkligen önskar sig, t.ex. att få köra stora maskiner. Det kan också vara ett fotoalbum där du sätter in bilder och skriver personliga saker till honom. Vill du ha fler tips på fina och personliga presenter till en pojkvän kan du läsa mer här.

Vad kan jag ge för bok i present till pojkvän? Bra böcker att ge sin pojkvän i present skulle till exempel kunna vara Återstoden av dagen, en fin kokbok, en bok om att brygga öl eller varför inte en bok om överlevnad av Bear Grylls?

Relaterade inlägg

Presenter din pojkvän kommer älska
Rulla till toppen