Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till Båtägare – Vad Önskar De Sig EGENTLIGEN?

Letar du efter en bra present till en båtägare? Vad kan man ge dem i present, det går ju knappast komma med en bukett fendrar! Om du har människor i din omgivning som gillar båtar har du tur! Varför? Om du ska skaffa dem en present finns det så många saker att välja mellan! Låt oss ta en titt på några gåvor som någon person skulle älska – oavsett om de har en liten fiskebåt eller en yacht.

Från säkerhetsartiklar till praktiska båtsaker och sedan till roliga och nautiska föremål, det finns något som kommer att glädja alla båtmänniskor i din omgivning.

Vilken är den bästa presenten till en båtägare?

Vad ger man en båtägare i present?

Flytvästar

Tyvärr inträffar båtolyckor. Det är därför som man måste bära flytväst. Den här är uppblåsbar flytväst som är unisex. Jag gillar den eftersom den erbjuder rörlighet, vilket är viktigt. Om du någonsin har använt de gammaldags orange västarna, vet du att det är svårt att röra sig i dem, men den här typen av västar är mycket lättare och man kan röra sig fritt.

Första hjälpen-kit

Som båtägare bör man vara beredd på oförutsedda händelser. Oavsett om det är en hulling från en fiskekrok som fastnar eller om någon behöver plåster. En första hjälpen väska tar inte så mycket utrymme och är väldigt bra att ha till hands.

Solskydd

Även om solen inte är framme, kommer reflektionen från vattnet att ge dig en solbränna, om du inte är försiktig. Det är därför jag gillar detta vattentäta solskydd, som kommer i en praktisk sprayflaska.

Solskydd

Åror är bra present till en båtägare

Åror i en båt är absolut nödvändigt. Varför? Jo, ibland tappar man en i vattnet. Ibland stängs motorn av och du måste paddla tillbaka till land. När det händer är det superpraktiskt att ha en åra att ta till.

Åror

Radio

Katastrofer inträffar, och varför inte förbereda din båtintresserade kompis med med en vattentät båtradio att ha om en nödsituation skulle uppstå.

Radio i present till båtägare

Laddare

Oavsett om du bara vill ladda din mobiltelefon eller om du behöver en ficklampa, så är det här fantastiskt att ha en laddare ombord. De är behändiga och en fantastisk säkerhetsartikel.

Ficklampa

Detta är en annan viktig säkerhetspryl för båtliv. Ibland blir det senare än du tror – och ibland tappas små saker i båtens små utrymmen. En bra ficklampa är en underbar sak att ha ombord på en båt.

Ficklampa i present till båtägare

Solglasögon

Ett par bra solglasögon är också bra hatt ha. Dessa är riktigt coola! Skulle man tappa dem i vattnet flyter de dessutom.

Solglasögon

Fiskeväska

För fiskaren i ditt liv har vi hittat några praktiska idéer som de bara absolut behöver. Det finns två sorts fiskeväskor – gammaldags eller av tyg. Traditionella fiskeväskor, är trevliga och lite retro. Men den tar plats när de inte används. Ett annat alternativ är en mer modern väska, och den här är tillverkad av ett företag som kan fiska väl.

Fiskeväska

Utbildning!

Är båtägaren i ditt liv ni på fiske? Även ett erfaret proffs kommer att njuta av boken The Total Fishing Manual redigerad av Joe Cermele för Field and Stream.

Utbildning!

Kniv

När man fångar fisk är det bra att ha en filékniv. Då är den här kniven ett bra val. Med sitt ljusorange handtag av trä är det lätt att se och hämta.

Kniv

Brunchkryssning

Spännande upplevelser för någon som gillar hav och båtar. Upplev båtliv, skärgård och båtar i Göteborg. Det finns många fina upplevelser till havs. Om man inte har egen båt, men älskar havet kan en brunchkryssning vara en fin present.

Brunchkryssning

Båttur runt Hisingen

Nästa present till båtmänniskor som jag vill tipsa om är den här båtturen runt Hisingen. Det finns förstås många trevliga upplevelser i Göteborg som passar bra att ge bort i present, men att se Hisingen från sjösidan sägs vara något väldigt speciellt.

Båttur runt hisingen i present till båtälskare

Sälsafari med RIB-båt

I present till båtälskaren som tycker om snabba båtar passar det bättre att ge en tur i en RIB-båt med sälsafari. Här kan man under perioden maj till oktober njuta av en häftig båtfärd och vår vackra svenska natur.

Sälsafari med RIB-båt present till båtägare

Åka stridsbåt

För den som vill vara med om något riktigt häftigt kan den här resan bli väldigt minnesvärd. Här får man åka militär stridsbåt i hög hastighet och besöka en hemilg militär ö.

Åka stridsbåt

Skärgårdssegling

Den här upplevelsen är en bra present till alla båtälskare som inte har en egen segelbåt i Stockholms skärgård. Här får man under en dag njuta av en av landets vackraste skärgårdar, god mat och trevligt sällskap.

Skärgårdssegling i present till båtälskare

Resa på Göta Kanal

En resa på Göta Kanal är också en klassiker som man bör göra minst en gång i livet. En fin present att ge båtälskaren som fyller jämt till exempel.

Resa på Göta Kanal present till båtägare

Praktiska presenter för båtliv – Kylväskor är en underbar gåva för båtfolk

Den här kommer att hålla allt: isen, drycker, smörgåsar etc. Det är ett beprövat, robust varumärke och kommer att klara tidens tand. Det jag gillar med just den här kylväskan är spärrstängningen och de robusta handtagen.

Kylväskor är en underbar gåva för båtfolk

Dynor i present till båtägare

De flesta båtsäten är inte byggda för komfort! Men med några kuddar blir det betydligt trevligare att sitta på däck och njuta av solen.

Dynor i present till båtägare

Hattar

På sommaren kan det bli väldigt hett när man är ute på sjön. En solhatt med hög solskyddsfaktor är bra att ha. Om man vill hålla sig extra sval så kan man doppa den här hatten i vatten innan man sätter den på huvudet. Det här märket på solhatt tål att blötas ner.

Kikare är en supergåva för båtägare

Om du är nära vattnet är du nära alla typer av fåglar och vilda djur. Vad är så bra med dessa kikare? De flyter!

Kikare är en supergåva för båtägare

Torrväska

Olyckor händer och saker blir blöta ibland. Om det är viktigt, förvara det i en torr påse. Jag älskar det här smarta presenten, eftersom den till och med flyter. Här ingår även en liten påsa att förvara mobiltelefonen i.

Torrväska

Dokumentsamlare

Det är bra att förvara sjökort, försäkringar och andra viktiga papper på ett säkert ställe.

Dokumentsamlare i present till båtägare

Papperskorg

Det kommer att uppstå skräp på båten, men en traditionell kan ta för mycket utrymme. Det är därför jag gillar den här skräp väskan, som hänger på båten, och är ur vägen.

Få bort fisklukt

Älskar du fisk, men hatar lukten som de lämnar på dina händer? Kolla in dessa snygga rostfria plattor som tar bort fiskens lukt. De tar också bort vitlök och lök! Mirakulöst!

Få bort fisklukt

T-tröjor Roliga presenter att ge en båtmänniska

T-shirts är alltid en praktisk gåva, men jag skrattade när vi såg detta ”My Boat, My Rules” . Okej, vad som helst, kapten.

Grill

Okej, du fångade en fisk. Vill du äta den? Du kan göra allt från båten med denna marina grill. Oavsett om de inte blev någon fisk på kroken… här kommer han eller hon också att kunna grilla korv.

Grill present till båtägare

Flotte

Vem älskar inte att åka flotte? Det här tuffa, uppblåsbara flotten blir kul att dra bakom en båt.

Flotte

En bok om knopar i present till båtägare

Vinter är en bra tid att öva på att knyta nautiska knopar. Den här boken har fantastiska illustrationer för seglaren.

en bok om knopar i present till båtägare

Skeppsklocka

Vi skulle gärna se denna klocka på en uteplats eller däck; kanske båtföraren i ditt liv kan använda den som en middagsklocka.

Skeppsklocka som present till båtägare

Lampor

Har du sett snyggare? Jag älskar det nautiska / strandiga utseendet på dessa lampor, som garanterat ger en touch av havet in i ditt hem.

Lampor

Även båtar måste rengöras

Slang

Det här är en fantastisk slang, och du kan använda den för mer än din båt. När slangen fylls med vatten expanderar den och blir längre.

Slang

Båttvätt

Båtar behöver också skrubbas rena, här är en flaska med båttvätt som båtägaren kommer uppskatta.

Båttvätt

Vax för båten

Få glansen tillbaka på den båten efter användning med detta specialdesignade båtvax.

vax för båten present till båtägare

Vi hoppas verkligen att vi har hjälpt dig att hitta en gåva till båtmänniskan i ditt liv! Kanske kommer din gåva att bli så uppskattad att du blir inbjuden att följa med.

Tips på fortsatt läsning


Present Till Båtägare – Vad Önskar De Sig EGENTLIGEN?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen