Julklapp Till Kille 25 År 2020

julklapp till 25 årig kille
julklapp till 25 årig kille

Hitta en julklapp till kille 25 år – Att hitta en bra julklapp till en kille som är 25 år är svårt! Vad är egentligen en bra julklapp till en kille i 25-årsåldern? Vi börjar med några snabba tips för dig som har bråttom: Million (parfym) och en snygg plånbok.

När jag skulle skriva det här inlägget gjorde jag en googling. Ett av Googles förslag var ett byggset i trä där man snickrar ihop träbitar. Byggsetet hade en rekommenderad ålder för 4 år och uppåt. Kanske inte en julklapp till en kille 25 år. Här kommer du istället hitta BRA julklappar till honom. Säkra kort är förstås alltid presentkort på kläder och pengar. Men du kommer att få fler bra tips här. Du kan även snegla på sidan med födelsedagspresenter till en 25-årig kille.

Teknikprylar i julklapp till kille 25 år

Att få tekniska prylar brukar vara uppskattat. Hörlurar, högtalare och en ny gaming mus till datorn. 

Annars finns det ju roliga grejer till datorn. Typ ett USB-kylskåp, USB-koppvärmare och liknande saker.

tangentbordsrengörare

Självklart önskar sig 25 åringar mobiltelefoner, surfplattor, bärbara datorer, spelkonsoller och spel! De spelkonsoller som gäller just nu är t.ex. Playstation 4, Nintendo Switch och bland handhållna är det Nintendo 3DS, även om den börjar bli lite till åren. 

Nyss flyttat hemifrån?

Om den 25 åriga killen inte bor hemma längre så finns det stora möjligheter. Då behöver han förmodligen en hel del till hemmet:

Ett snyggt bäddset är också bra att få i present.
Ett snyggt bäddset är också bra att få i present.
En lyxig handduk är också trevligt att få.
En lyxig handduk är också trevligt att få.
 • Grytor
 • Tallrikar
 • Muggar
 • Bestick
 • Kaffebryggare
 • Bäddset
 • Handdukar
 • osv osv

Även på IKEA går det att göra många fynd till 25 åriga killar som flyttat hemifrån.

Fina saker i julklappar till 25 årig kille

Att få en snygg plånbok är alltid trevligt. En ny plånbok är ju sällan något man unnar sig själv. Det ser mer välklätt ut att ha en plånbok som inte är helt utsliten. 

Ge honom en god parfym. Million brukar vara populär bland unga killar. Länken går till Parfymonline, de brukar ligga väldigt bra i pris, så även på den här parfymen. 

Eller varför inte ge honom en snygg väska att ha till träningen eller när han reser bort över helgen. 

Även en 25 årig kille tycker om att få ett mobiltelefonskal i julklapp bara det är snyggt. Med ett sådant skyddar man telefonen mot stötar och repor. Telefonen håller sig snygg längre och får en längre livslängd. Det finns massor av olika mobilskal, vissa med mönster och andra som även skyddar mot vatten. 

Ge honom en prenumeration på en tidning han gillar. 

Presentkort i julklapp till 25-årig kille

Att ge bort ett presentkort ger mottagaren lite mer valfrihet. Det är också bra om du inte känner mottagaren speciellt väl eller känner till hans eller hennes smak. Bra presentkort att ge 25 åriga killar i julklapp är t.ex. Presentkort på någon speciell butik, presentkort på massage eller frisörbesök. 

Ge kläder i julklapp till en 25 årig kille 

Att ge bort kläder i julklapp till någon brukar vara svårt. Det är svårt att hitta kläder som någon annan gillar och svårt att gissa hur kläderna sitter på honom. Saker som skulle kunna fungera att handla online till någon annan är 

 • Tofflor
 • Halsduk
 • Mössa
 • Vantar
 • Yllestrumpor
 • Badrock
 • Trista Kalsonger
 • Roliga kalsonger

Men det är förstås ett mycket säkrare alternativ att ge ett presentkort i julklapp till en 25 årig kille. Du kan ge honom presentkort på både kläder och skor. Att få välja ut det han ska ha på sig helt själv är nog trots allt det bästa. 

Roliga julklappar till 25-årig kille

Ska du fira julen tillsammans med en 25-årig kompis så finns det mycket roliga julklappar du kan ge honom. Här är två förslag

Ge honom ett “gubbpaket” innehållandes en nätbynja (om du hittar någon), en korsordstidning, en påse chips, ett 6 pack folköl, en wonderbaum, en gubbkeps och lite annat.

En platta öl och 100 kondomer? Det kan vara en kul grej.

Väckarklocka som flyger iväg när den ringer är en kul present.
Ölflytväst är en otippad julklapp. Med en ölflytväst klarar han rädda både livet och de viktiga ölen i fall båten sjunker. Som om inte detta vore nog finns det även en inbyggd ölöppnare i flytvästen.
Ölväst är en otippad julklapp. Med en ölflytväst klarar han rädda både livet och de viktiga ölen i fall båten sjunker. Som om inte detta vore nog finns det även en inbyggd ölöppnare i flytvästen. 
Eller kanske skulle han tycka att det var roligt att får ett presentkort på en go-cart bana?
Väckarklocka i julklapp till 25-årig kille är en bra idé om han har svårt att ta sig upp ur sängen på morgonen. Varför inte den här väckarklockan som han måste skjuta på för att stänga av. 
En termosmugg är ju bra att ha om man vill dricka kaffe när man är på språng. Eller kanske en fotomugg med dig på är ett roligt sätt att få med sig kaffet. 
Strumpor som ser ut som basketkängor är också en rolig julklapp att få. 

Annorlunda presenter till en 25-årig kille

Kanske vill du hitta en annorlunda eller speciell present till honom. Då skulle en weekend i Tiveden med ridning på schemat vara en bra present. Eller kanske att få utforska en grotta.

En upplevelse för två personer där ni övernattar på ett lyxigt hotell, äter god mat och rider islandshästar i det natursköna Tiveden.
I present till den lite äventyrligare killen kan kanske en upplevelse där han får utforska en grotta vara en annorlunda 25-årspresent.
Ett besök på Yasuragi på Hasseludden är också något som många drömmer om att få besöka. Här ingår övernattning, mat och behandlingar i det japanska badet.

Ät och drickbara julklappar till 25-åriga killar

Att laga matlådor är väldigt trist. Något som 25 åriga killar verkligen uppskattar är att få matlådor så de kan fylla frysen och klara sig länge på. 

Att få en matkasse från t.ex. Linas matkasse är förstås också väldigt uppskattat! 

Att få en matkasse är en perfekt julklapp
En prenumeration på viner är en bra julklapp att få

Ät och drickbara julklappar som 25 åringa killar tycker om är t.ex. en god öl, choklad, kaffe, en whiskey eller vin. 

Eller förför inte ge honom ett presentkort på middag hemma hos dig, där du bjuder på en trerätters, ett gott vin och trevligt sällskap. 

Böcker och sånt i julklapp

Böcker är ju roligt att få i julklapp. Det finns massor av billiga böcker att köpa. Som mottagare är det ju kul att läsa sådant som andra valt ut åt mig. Böcker som jag kanske inte ens skulle ha tittat på själv. Att få böcker i julklapp gör läsningen väldigt spännande. 

Träningsprylar i julklapp till 25 årig kille

Om han brukar träna kan du kanske hitta någon bra träningsutrustning att ge honom. Det kan t.ex. vara ett par sköna löparshorts, t-shirt, en träningströja, en pulsklocka eller ett par hantlar. 

Julklapp till en 25 årig pojkvän

Ska du hitta en fin julklapp till din 25 åriga pojkvän så finns det många bra grejer du kan göra och köpa.

Massagekurs för två
Finns ställen där ni två kan få spabehandling, massage samtidigt, bubbelbad, sen gå ut och ta en öl/ett glas vin. En mysig dag helt enkelt.

Ge bort ett presentkort på en hemlagad middag, vin och trevligt sällskap. 

Köp en tom fotobok där man klistrar in bilder. Klistra in bilder på er tillsammans och skriv texter där du berättar för honom hur mycket han betyder för dig, vad du först la märke till hos honom och hur du ser er framtid tillsammans. Det kan bli en väldigt romantisk och fin julklapp till en 25 årig pojkvän.

Jag hoppas att du har hittat en riktigt bra julklapp till den 25 åriga killen. Har du fler tips på bra julklappar får du gärna kommentera sidan! 

Tips på fortsatt läsning:

EnglishSvenska