Vad önskar sig en pojkvän i julklapp

Julklapp till pojkvän

Att hitta en bra julklapp till pojkvännen borde vara ganska lätt. Det finns förmodligen ingen som känner honom så väl som du. Du vet vad han gillar och tycker om. Men ändå är det så svårt att hitta en bra julklapp. Personligen så tror jag att det är ambitionsnivån som är problemet. Man vill helt enkelt hitta den allra bästa julklappen till honom. Julklappen som gör honom jätteglad och julklappen som gör att han förstår hur älskad han är. Då blir det genast mycket svårare. På den här sidan samlar jag tips på bra julklapp till pojkvän. Även du som precis har träffat en ny pojkvän kommer att få många julklappstips här. Behöver du en akut julklapp till pojkvän föreslår jag Teater och middag för 2 – en julklapp som kan vara betald och inslagen om 15 minuter. Annars får du fortsätta läsa för att hitta en mer personlig julklapp till din pojkvän.

Pojkvännens önskelista

För att hitta en riktigt bra julklapp till din pojkvän kan du vara lite extra uppmärksam under hela året. När han säger något han tycker mycket om, tycker är coolt eller som han önskar sig – anteckna detta. När julen sedan kommer är det bara att plocka fram dina anteckningar och så har du massor av bra och personliga julklappar till honom där. 

Julklappsbudgeten

Tycker du om att ge bort fina julklappar är det också bra att lägga undan lite pengar varje månad för att klara julklappsinköpen smärtfritt. Bara så lite som några sparade hundralappar per månad kommer att göra december och januari mycket enklare. Det är skönt att ha en julklappskassa att ta av när man kommer på den där perfekta presenten man vill ge sin pojkvän. 

Lyssna inte på alla julklappstips!

Det är lätt att lyssna till alla julklappstips man får så här i juletid. Men då är det viktigt att lyssna till sin magkänsla. Du känner ju honom bäst. Om du inte tror att det är en bra julklapp så är det förmodligen inte det heller. När du hittat den där perfekta julklappen till pojkvännen så känner du det. Du vet att han kommer att älska sin julklapp! Slå in den vackert och du är i mål! 

Oavsett om han har obegränsat med pengar att själv köpa sig vad han vill så är din julklapp ändå något väldigt speciellt. Du är hans flickvän och därför kommer den vara viktigare än någon annan julklapp eller en pryl som han själv köper. Eftersom din present betyder så mycket är det ju extra roligt om du kan hitta den där presenten han kommer att minnas och prata om om 30 år. Drömmen är att hitta den där perfekta julklappen till pojkvännen, julklappen han inte ens visste att han önskade sig själv, eller julklappen som är hysteriskt roligt som kommer locka till skratt under lång tid framåt. 

Personlig julklapp till pojkvän
Personlig julklapp till pojkvän

Julklappar som din pojkvän kommer älska

För att hitta en julklapp som din pojkvän kommer älska så måste du tänka till ordentligt. Vad är han intresserad av? Vad tycker han om att göra? Vad drömmer han om? Det är där du kommer att hitta julklappar han kommer att älska. 

Julklapp till pojkvän som är bilintresserad

Kanske är han bilintresserad och drömmer om en egen Ferrari. Även om du kanske inte kan uppfylla drömmen helt kan du ge bort att provköra sin drömbil en stund. Om han inte har råd med en sådan bil själv just nu så kanske julklappen kommer göra att han kämpar ännu hårdare för att uppfylla sin dröm. 

Julklapp till pojkvän som är intresserad av träning

Tänk efter vad han gillar att göra. Gillar han att träna på gymmet, så satsa på en julklapp som har med gymmet och träning att göra. Kanske ett par nya träningshandskar eller en ny träningsväska?

Kort sagt, det jag menar med ovanstående är att du ska fundera över vad han gillar.

Glöm inte att vara personlig också

Glöm inte att ge din pojkvän en personlig julklapp också! En personlig julklapp till din pojkvän behöver inte kosta så mycket. Ge en julklapp som förmedlar det du vill att den ska göra: en kärleksfull känsla. Det kan t.ex. vara ett inramat foto på er tillsammans. 

Julklapp till pojkvän som redan har allt

julklapp till pojkvän som har allt

En julklapp till pojkvän som redan har allt är klurigt. Det känns dumt att köpa saker till någon bara för att och han är förmodligen inte så intresserad av att få fler prylar som han måste förvara och vårda heller. Men istället för att köpa prylar till en pojkvän som har allt så tycker jag att du ska köpa en upplevelse till honom i julklapp. 

Alla tycker om att ha något fint att se fram emot. Boka in något längre fram i tiden. Något för bara er två.

Förslag på julklappar till pojkvän som har allt:

  • Det kan t.ex. vara en tur med luftballong för er två tillsammans.  
  • Gillar ni att resa kan det vara en weekendresa till London eller Paris. Om man bokar i god tid behöver det inte bli så dyrt. Ett billigare alternativ är att boka en resa inom Sverige. Boka ett hotell i en stad som inte ligger så långt bort. Ni kan ta egen bil eller tåget dit. Det kan vara riktigt mysigt att upptäcka en ny stad, turista eller bara strosa runt och titta eller shoppa. Det kan bli en fantastisk helg utan att det behöver kosta så mycket alls. 
  • I december har vintern precis börjat. En bra julklapp till sin pojkvän kan vara en skidresa. Om ni bor i närheten av en skidbacke kan ni göra en tur över dagen. Skriv ett fint kort där det står att du bjuder på en heldag i backen med mat och fika. Det finns även andra vinterutflykter man kan göra och som ger något att se fram emot: skridskoturer, längdskidor osv. om han inte gillar just utförsåkning. Att få något att se fram emot kommer göra julafton väldigt fin. Försök hitta en mix av hans intressen och något ni kan göra tillsammans. 

Att bara göra något tillsammans med din pojkvän kan vara den bästa julklappen. Det spelar ingen roll om julklappen är en sak eller ej. Att ha något att se fram emot förmedlar ändå en kärleksfull känsla.

Var inget av de tipsen något för just din pojkvän? Då kanske du hittar något bra tips på den här sidan: julklapp till honom som har allt

romantisk och personlig julklapp till pojkvän

Romantisk julklapp till pojkvän

Romantiska julklappar där du berätta för din pojkvän hur mycket du älskar honom och hur lycklig du är tillsammans med honom är nog det finaste du kan ge honom. Men hur visar man då det? En romantisk julklapp till din pojkvän där du berättar just det skulle kunna vara ett fotoalbum där du klistrar in bilder på er och där du skriver personlig text på varje sida. Berätta vad du först såg hos honom som gjorde att du blev förälskad, berätta vad som gör just honom så speciell. Vad är det hos honom som får dig knäsvag? Berätta hur du ser på er framtid tillsammans. Vilken är hans sexigaste kroppsdel? Vilka är hans bästa egenskaper? osv. En väldigt romantisk och en garanterat uppskattad julklapp. 

Billiga julklappar till pojkvän

Billiga julklappar behöver inte vara dåliga på något sätt. Som jag skrev tidigare så tycker jag att du ska hitta åtminstone en personlig julklapp till pojkvännen. Det kan vara en julklapp som påminner om er tillsammans. En julklapp full av värme och kärlek. Det mest klassista är att skriva ut ett foto på er tillsammans och rama in. Gärna ett kort som tagits under det gångna året. Det behöver inte vara från något speciellt tillfälle, utan en helt vanligt dag liksom. 

Eller gör en fotobok över året som gått. Skriv en text till bilderna. Fokus bör förstås ligga på de bra stunderna och sådant som har varit viktigt under året. Det är en höjdare att ge sin älskling i julklapp. Se även mitt tips under romantisk julklapp till pojkvän. Ett eget fotobok med romantiska texter. 

Mysig julklapp till pojkvän

Tycker din pojkvän om att titta på TV-serier och att mysa framför TVn? Då är en fin pläd, lyxig morgonrock från Gant och ett par eleganta tofflor en bra julklapp. Att ge bort doftljus är heller inte fel. Självklar kommer han uppskatta att få bra filmer eller samlingsboxar på DVD. December är en kall månad!

Klassisk julklapp till pojkvän

Klassiska julklappar är förstås klockan. Klockan visar tiden, förstås men utgör också ett smycke. Även om han redan har en klocka så är det alltid trevligt att ha flera att byta med. 

Väskor är också bra julklappar till pojkvännen. Det kan både vara en bag eller rygga eller bag att ha till gymmet, en stöldsäker datorväska eller en riktigt fin läderväska att ha till jobbet. 

Rakning är väldigt trendigt förutom en bra rakapparat så är det också modernt att använda rakkniv, säkerhetshyvel, rakborste och rakkopp. Rakkniv och säkerhets hyveln är bättre eftersom de ger en mer hudnära rakning…kanske något riskablare förstås, så köp gärna ett alunstift till honom också för att snabbt stoppa en eventuell blödning. Komplettera gärna med en skäggolja med lakritsdoft eller en after shave också. 

Kläder brukar alltid vara en bra julklapp till pojkvän. En snygg klassisk tröja, en varm halsduk och snygga Björn Borg kalsonger är bra julklappar till älsklingen. Byxor däremot är svårare att ge bort i julklapp eftersom passformen är väldigt viktig att den är bra. 

Ge din pojkvän en necessär med skönhetsprodukter! Det kan t.ex. vara en god parfym, duschkräm, skäggolja, deodorant, schampo och balsam. Eller varför inte ge honom hudprodukter som han behöver: dagkräm, nattkräm och en vårdande ögonkräm. Köper du parfym är mitt bästa tips att du köper den online. Nätbutikerna håller MYCKET lägre priser på just parfym. Testa t.ex. Parfym online som är min favorit. 

Klassiska julklappar till pojkvännen är förstås även fiskeutrustning och sällskapsspel. 

Personlig julklapp till pojkvän

För att göra en julklapp mer personlig kan du gravera, trycka eller brodera in något på den. Genom att gravera in namn eller en fin text på fina produkter får du en väldigt personlig julklapp till din pojkvän. Det kan t.ex. vara ett halsband eller ett armband som du låter gravera in. 

Tycker din pojkvän om öl? Gravera in något fint på ett ölglas. Tillsammans med en ölprovning blir det en väldigt personlig julklapp till honom. 

Det kan också vara en snusdosa, fickplunta eller något annat kul. Här kan det dock vara svårt att då dem att gravera in något annat än färdiga bokstäver. Själv jagade jag över hela Uppsala efter någon som ville gravera in kinesiska tecken, men det var inga som ville åta sig något sådant. 

Att få något graverat med ett namn eller med ett personligt budskap kommer garanterat bli en mycket uppskattad julklapp av din pojkvän. 

Kanske din pojkvän skulle bli glad av att få sexleksaker? Men här gäller det att ha en balansgång och känna sig för. Kanske han bara skulle känna sig besvärad av det. En sådan julklapp får heller inte ges när hela släkten firar jul tillsammans. Då kommer han garanterat känna sig väldigt olustig.  

Julklapp till träningsintresserad pojkvän

Många killar (ja tjejer också förstås) tycker om att träna. En bra julklapp till pojkvän som är träningsintresserad skulle kunna vara nya träningskläder, kosttillskott, gymväska eller något annat som har med träning att göra. 

Ett bra tips är att leta efter träningshandskar. De går sönder lite då och då. Att köpa nya träningskläder, skor eller handskar gör det lite roligare att träna. En annan träningsrelaterad produkt som är inne är PWO. Förkortningen betyder Pre Workout och är ett tillskott som man tar innan sitt träningspass för att bli pigg och mer fokuserad. 

Julklapp till ny pojkvän

Att köpa julklapp till en ny pojkvän som man precis håller på att lära känna kan var svårt, just eftersom man inte riktigt känner honom ännu. Om du precis träffat en ny pojkvän så vill du förmodligen ge honom en fin julklapp, men utan att det går till överdrift och blir “för mycket” liksom. Mina tips på en bra julklapp till ny pojkvän: halsduk, bio och middag för två, teaterbiljetter, en flaska whiskey eller ett par mysiga tofflor. Alltså bara något av mina förslag ovan. Annars blir det för mycket! 

Upplevelse som julklapp till pojkvän

Nu har jag ändå pratat mycket om att ge pojkvännen en julklapp som innebär att ni gör något tillsammans. Att ge honom en upplevelse av något slag i julklapp. Upplevelsepresenter har ökat lavinartat under de senaste åren. Antalet företag som erbjuder upplevelse presenter har ökat och lika så utbudet har blivit enormt. Det är allt i från massage, takvandringar, fiskmanikyr, matlagningskurs, ballongflygning, modell för en dag, danslektioner, laserdome och mycket mycket annat

Vill ni ha något att se fram emot så boka in ett datum tillsammans redan nu. 

Allt behöver heller inte vara arrangerat så långt i förväg – bjud honom på en lyxmiddag med ett gott vin och trerätters. Eller om du har råd, lyxmiddag på restaurang. 

Tycker din pojkvän om vin kan du ge honom en vinprovning. Eller varför inte till er båda? I julklappen stoppar du förutom presentkortet några fina vinglas eller en flaska vin av finare sort.

Föredrar han whiskey – ge honom en whiskyprovning som julklapp. I paketet stoppar du förutom presentkortet på whiskyprovningen även täljstenskuber för whiskyn, några fina whiskeyglas eller en flaska whiskey.

Upplevelsepresenter är lätta att beställa och du får ett presentkort direkt som du kan skriva ut och ge bort. 

Om din pojkvän inte har körkort är det förstås en bra julklapp att få en körlektion eller ett startpaket för körkort i julklapp. Det räcker en bit på vägen till körkortet och till ett självständigare liv. 

Julklappar och julhandel

Julhandeln verkar slå nya rekord varje år. Det är roligt med julklappar, men också väldigt stressande. Jakten på den perfekta julklappen till pojkvännen, ja till hela familjen förresten, är jobbig faktiskt. Alla människor ska ut och trängas i butikerna dagarna före jul. 

Det är inte så konstigt att även försäljningen online på internet slår rekord. Alla större butiker har även onlinebutiker. Det är inte så konstigt att även internetförsäljningen ökar.

Onlinehandla till din pojkvän

Det finns flera fördelar med att handla julklappar till din pojkvän online. Den största vinsten är att du sparar väldigt mycket tid. Köper du hans julklapp online så har du klickat hem den på ett par minuter. Hur lång tid tror det skulle ta att köpa samma julklapp till pojkvännen i en fysisk butik? Om du ens hittade det du hade tänkt i den första butiken. 

Vill du köpa en speciell julklapp till din pojkvän så finns även risken att den inte finns i den fysiska butiken. Julklappen kan vara slutsåld. Handlar du den online brukar det istället skickas ut från centrallagret. 

Vänta inte med julklappen till pojkvännen! Känns det rätt, slå till direkt! Att vänta till de sista dagarna innan jul är hemskt! Jag brukar försöka ha de flesta julklapparna fixade långt före jul. Att stressa ut i sista minuten resulterar sällan i speciellt bra eller personliga julklappar. Att köpa julklappar online gör julklappsinköpen väldigt mycket enklare. Jag sparar väldigt mycket tid. (och pengar eftersom jag kan jämföra priser). 

Jag hoppas jag har gett dig bra idéer och tips på en julklapp som är bra just till din pojkvän. 

Tips på fortsatt läsning:

 

 

Kommentera gärna!