Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Examenspresent till sjuksköterska

Är du på jakt efter en fin examenspresent till en sjuksköterska? Då har du kommit rätt. Här hittar du massor av fina och roliga examenspresenter att ge en sjuksköterska som precis tagit sin examen. Det är presenter som passar både kvinnliga och manliga sjuksköterskor.

Så, vad är då en bra examenspresent till en sjuksköterska? En bra examenspresent till en sjuksköterska är en nyckelring, arbetskläder, en sjuksköterskeklocka, en handväska, en rolig mugg att ha på jobbet, sjuksköterskestrumpor, eller kanske en vårdslips.

Men fortsätt läsa, så ska vi titta närmre på examenspresenter till sjuksköterskor, manliga så väl som kvinnliga.

Vad är en bra examenspresent till en sjuksköterska?

Bra examenspresent att ge en sjuksköterska

Nyckelring i examenspresent till en sjuksköterska

Söker du efter en billig liten examenspresent att ge någon som precis tagit sin examen? Då kanske en nyckelring med stetoskop, ett hjärta med puls, en spruta och en medicinburk kan vara en rolig avslutningspresent. Den är en kul assessoar att ha på nycklar eller kanske på handväskan hon har med sig till mörkret.

Nyckelring i examenspresent till en sjuksköterska

Klocka för en sjuksöterska

En sjuksköterska har ofta en klocka fäst i kläderna. En sjuksköterskeklocka har siffrorna upp och ner på så att hon kan vända på den och själv se hur mycket klockan är. Besök Amazon och titta ut en sjusköterskeklocka som passar hans eller hennes stil och färger!

Klocka för en sjuksöterska

Sjuksköteska i trä

En sjuksköterska gör ett viktigt jobb, både genom att rädda liv och vårda patienter. Hon upplevs många gånger som en ängel av patienterna. En vacker träfigur kommer påminna henne om hur viktigt hennes uppdrag som sjuksköterska är.

Rolig mugg att ge en sjuksköterska i examenspresent

En lite billigare examenspresent till sjuksköterskor är en mugg. En mugg med en spruta på och texten ”I will stab you”, jag kommer att hugga dig. Det är en kul present att ge en sjuksköterska när han eller hon tar sin examen.

Rolig mugg att ge en sjuksköterska i examenspresent

Förkläde i examenspresent till sjuksköterska

Till en sjuksköterska som tar examen kan även ett förkläde. Förklädet har texten ”Nurse becaus badass isn’t an official job title”. Det är en kul och användbar examenspresent till en sjuksköterska. Ett förkläde kommer hon eller han kunna använda i köket.

Förkläde i examenspresent till sjuksköterska

En kudde i examenspresent till nybliven sjuksköterska

En kudde är en fin och billig examenspresent till en sjuksköterska. Kudden har texten ”I’m a nurse What’s your superpower?”. (Jag är en sjuksköterska. Vad är din superkraft) Och visst är det så, våra sjuksköterskor utför hjältedåd varje dag. De både räddar liv och vårdar patienter. Det är en fin present att ge både manliga och kvinnliga sjuksköterskor som tar examen.

En kudde i examenspresent till nybliven sjuksköterska

Uppseende mugg i present till sjuksköterska

Vill du ge en uppseendeväckande och fyndig examenspresent är den här muggen det du söker. Den har texten ”Keep calm I’m a nurse” (Ta det lugnt, jag är en sjuksköterska) och en massa blodskvätt. En annorlunda mugg att dricka kaffe ur på det första jobbet som sjuksköterska.

Uppseende mugg i present till sjuksköterska

Sjuksköterskestrumpor i examenspresent

Nästa tips jag har på examenspresenter till sjuksköterskor är dessa strumpor. Sjuksköterskor går ju ofta mycket i jobbet, då kan dessa kompressionsstrumpor komma väl till pass. Några av paren har hjärtan med puls. Ett perfekt val för sjuksöterskor att ha på sig till jobbet.

En älskvärd sjuksyrra

Det går inte undgå att älska den här sjuksyrrebadankan. Det är en kul examenspresent att ge en sjuksköterska när hon tar sin examen. Du kan t.ex. sätta den som dekoration på presenten eller fästa den på blombuketten. Det kommer bli en fin dekoration som hon kommer ha på badkarskanten, eller kanske med på jobbet för att låna ut till barn som har det jobbigt.

En älskvärd sjuksyrra

Pennben

En rolig examenspresent att ge en sjuksköterska är dessa pennor i form av ben. De är kul att ha både hemma och på jobbet. De är en billig examenspresent, men kommer ändå bli mycket uppskattade.

Pennben

Slips för sjuksköterskor och vårdpersonal

I examenspresent till en manlig sjuksköterska kan en vårdrelaterad slips bli perfekt. Du hittar kanyler, pillerkartor, rundkolv, provrör plåster och piller. En kul och annorlunda examenspresent som kan användas för arbete, cocktailparty, affärer, möten, födelsedagar, bröllop, eller på julfesten.

Väggklocka i examenspresent till sjuksköterska

Vill du ge bort inredning i examenspresent till en nyutexaminerad sjukslöterska kanske den här väggklockan är något? Det är en väggklocka perfekt för matsalar, vardagsrum, sovrum, arbetsrum, kök, kontor och mötesrum. Det är olika vårdrelaterade symboler istället för siffror. En kul present att ge en sjuksköterska.

Halssmycke i examenspresent till sjuksköterska

Ängelvinge med två ormar tvinnade på en pinne. Detta caduceus hänge uttrycker betydelsen av att läka och rädda liv. Den är designad för medicinsk personal och sjuksköterskor. Dessa halssmycken med en månadssten är fina examenspresenter att ge sjukksköterskor.

Halssmycke i examenspresent till sjuksköterska

Handväska för sjukskötersor

Det finns också många fina och roliga handväskor som passar att ge i examenspresent till en sjuksköterska. Den här är perfekt lagom i storlek för att få med sig en matlåda och annat viktigt till jobbet. Den här väskan är isolerad för att hålla lunchlådan kall hela vägen till jobbet.

Sminkväska i examenspresent till sjuksköterska

När du ska köpa examenspresenter till sjuksköterskor finns det även många fina och roliga sminkväskor. De finns i massor av roliga modeller och färger. Så om du ska köpa en examenspresent till en kvinnlig sjuksköterska ska du besöka Amazon och titta på alla roliga sminkväskor och necessärer som finns att välja mellan.

Sminkväska i examenspresent till sjuksköterska

Personlig Anteckningsbok

Amakli erbjuder en personlig anteckningsbok som kan vara ett utmärkt val som examenspresent till en sjuksköterska. Boken är tillverkad av högkvalitativt material och har en stilren design som gör den lämplig för professionella sammanhang. Den personliga touch som tilläggs genom att välja en egen text eller bild på omslaget gör också presenten mer unik och minnesvärd.

Fickarrangör till sjuksköterska

En fickarrangör kan vara en bra examenspresent till en sjuksköterska. Hon eller han behöver ha massor av saker med sig i fickorna. En fickarrangör kan vara en bra och användbar examenspresent till en sjuksköterska. Läs mer och beställ

Skylt till sjuksköterska

Den här metallskylten med texten ”Nurse- Sjuksköterska (definition)” kan vara en unik och personlig examenspresent till en sjuksköterska. Skylten kan placeras som en dekoration inomhus eller utomhus och uttrycka tacksamhet och uppskattning för deras hårda arbete och dedikation till vården.

Sjuksköterskestaty

Den här statyn av en sexig sjuksköterska är en unik och annorlunda examenspresent till en sjuksköterska. Statyns design är humoristisk och den kommer garanterat att bli en samtalsstartare. Presenten visar uppskattning för den hårda arbete och dedikation som en sjuksköterska har för sitt yrke. Allt i allt är det här en rolig och stilfull examenspresent till en sjuksköterska.

Bok om vårdvetenskap

”Vårdvetenskap: Vetenskapen om vårdandet i tidlösa tider” kan vara en utmärkt examenspresent till en sjuksköterska. Boken tar upp viktiga aspekter av sjuksköterskeyrket, inklusive historia, etik, teknik och kunskap. Genom att ge en bred bakgrund om vårdandet, hjälper boken sjuksköterskan att förstå sin roll i samhället och vikten av hennes profession. Boken kan också fungera som en värdefull referens för sjuksköterskan under hennes karriär. Genom att läsa om vårdens utveckling och lära sig om tidlösa värden och principer, kan sjuksköterskan förstärka sin passion och kärlek till yrket. Dessutom är boken också en passande present för att fira sjuksköterskans examen och hennes framgångar i yrket. Det är en påminnelse om allt hon har åstadkommit och en uppmuntran till att fortsätta växa och utvecklas som sjuksköterska.

Skärbräda med gravyr

Ge en skärbräda med gravyr som examenspresent till en sjuksköterska kan vara en unik och användbar gåva. Gravyren kan vara hennes namn, en hälsning eller en symbol som är relevant för hennes yrkesområde. Skärbrädan är inte bara en dekoration, den är också en praktisk tillbehör i köket som kan användas dagligen. Genom att ge en skärbräda med gravyr visar du uppskattning och respekt för den nya sjuksköterskan och hennes framtida karriär. Det är en gåva som hon kommer att minnas och värdera i många år framöver.

Ryggsäck i examenspresent till sjuksköterska

En ryggsäck för medicinsk utrustning är en perfekt examenspresent till en sjuksköterska. En ryggsäck med praktiska fack och fästen gör det enkelt för en sjuksköterska att bära med sig den viktiga utrustningen på ett säkert sätt. Facken är anpassade för att hålla utrustningen organiserad och lättillgänglig, vilket underlättar för sjuksköterskan att snabbt hitta det hon behöver. Dessutom är ryggsäcken både praktisk och stilfull, så att sjuksköterskan kan se bra ut samtidigt som hon har allt hon behöver vid sin sida. En ryggsäck för medicinsk utrustning visar också på att du uppskattar och respekterar den viktiga roll som sjuksköterskan har och den utmaning som hennes arbete innebär.

Lev länge & väl

Boken ”Lev länge & väl” av professorn Kerstin Brismar kan vara en mycket passande examenspresent till en sjuksköterska. Boken handlar om vikten av hälsosam livsstil och motion för att upprätthålla hälsan och förlänga livet. Sjuksköterskor är kända för att ha en stor passion för hälsa och välbefinnande, så en bok som denna skulle absolut uppskattas som en tankefull present. Dessutom, genom att följa råden i boken, kan sjuksköterskan få verktyg för att hjälpa sina patienter med deras hälsa och välbefinnande också.

Sköna skor

En examenspresent till en sjuksköterska kan vara ett praktiskt och bekvämt tillbehör för arbetsdagen, såsom sköna tofflor. En sjuksköterska står ofta på sina fötter hela dagarna och behöver skor som stödjer och ger dem komfort. Tofflor är ett bra alternativ då de är bekväma och lätta att ta på och av. De passar också bra för sommarperioden, när det kan vara varmt och till och med svårt att hålla fötterna svala. En sådan present visar att du har tänkt på din väns dagliga utmaningar och önskar henne en bekvämare arbetsdag.

Storytel talböcker

Ljudböcker kan vara en utmärkt present att ge till en sjuksköterska vid deras examen. De är praktiska, lätta och smidiga att bära med sig och det gör det möjligt för sjuksköterskan att lyssna på böcker när de är på språng. Det är en present som verkligen visar att man har tänkt på den nyutexaminerade sjuksköterskan och deras karriär, och det kommer säkert att uppskattas mycket.

Elektrisk värme filt

En elektrisk värmefilt kan vara en bra examenspresent till en sjuksköterska. Sjuksköterskor har ofta en tuff arbetsmiljö och en elektrisk värmefilt kan hjälpa till att lindra muskelspänningar och stress. Med en elektrisk värmefilt kan de njuta av en avkopplande värme när de kommer hem från jobbet eller under en paus på arbetet. Dessutom är en elektrisk värmefilt lätt att ta med sig, så sjuksköterskan kan använda den var som helst, till exempel på hemma, på arbetet eller på resa. En elektrisk värmefilt är också energisnål, så det är ett miljövänligt val. En elektrisk värmefilt kan vara en uppskattad och användbar present för en sjuksköterska som arbetar hårt och har behov av lindring och avkoppling.

Mat och träningsplanerare

En mat- och träningsplanerare kan vara en utmärkt examenspresent för en sjuksköterska som är angelägen om sin egen hälsa och välbefinnande. Genom att använda en sådan planerare kan sjuksköterskan hålla koll på sina måltider och träningsrutiner samt se till att de håller sig på spåret med sina hälso- och fitnessmål. Planeraren är enkel att använda och inkluderar ofta utrymme för anteckningar om kost, motion, vattenintag och mer. Dessutom är det ett personligt sätt att visa uppskattning och omtanke för sjuksköterskans hälsa och välbefinnande.

Tröja med egen text och foto

En mjuk, bekväm och praktisk tröja med hennes namn, ”sjuksköterska” och datum. En fototröja är en unik och personlig present som man kan ge till en sjuksköterska som har avslutat sina studier och tagit examen. Tröjan kan skräddarsys med egna foton och text som gör den till en minnevärd gåva. Fototröjan är dessutom en hållbar present eftersom den kan användas under lång tid. En fototröja en perfekt examenspresent för en sjuksköterska som man vill visa sin uppskattning och stöd för.

Personlig mugg

En personlig kaffe- eller te-termos för att ta med på jobbet kan vara en fin examenspresent till en sjuksköterska. Denna present kommer säkerligen att uppskattas av den ansträngda sjuksköterskan, som ofta är på språng från patient till patient. Muggens stora kapacitet gör det möjligt för henne att ta med sig sin favoritdrink på väg till jobbet eller under långa arbetspass. Den personliga touch som fotonprinten ger gör presenten ännu mer speciell och minnesvärd. Det skulle vara en värdefull och användbar examenspresent som sjuksköterskan garanterat kommer att tänka på varje gång hon använder den.

Väska

En sjuksköterska har ofta en hög arbetsbelastning och är på språng under stora delar av dagen. Därför kan en funktionell väska som Trunab sjuksköterska medicinska förnödenheter axelväska vara en uppskattad examenspresent. Väskan är speciellt utvecklad för sjuksköterskor och innehåller många praktiska fack för att organisera och förvara medicinska förnödenheter och utrustning. Den har också en bekväm axelrem och är lätt att bära runt. Så om du letar efter en examenspresent till en sjuksköterska som har allt, kan Trunab sjuksköterska medicinska förnödenheter axelväska vara ett bra alternativ.

Tips på fortsatt läsning

Examenspresent till någon som slutar universitet eller högskola


Examenspresent till sjuksköterska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen