Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Avtackning Kollega: Personliga Hyllningar

När en kollega ska sluta för att gå i pension eller för att utforska nya möjligheter är det en viktig tidpunkt. Det ger oss chansen att visa vår uppskattning och vilja att fortsätta relationen. Varför inte göra avskedet minnesvärt med en mer personlig gest än bara ord?

Genom att förstärka dina personliga avskedstexter eller roliga rim med handplockade små gåvor, vackra blommor och unika överraskningar, skapar du en oförglömlig avtackning som garanterat kommer att röra kollegan i hjärtat. Låt oss dyka ner i konsten att skapa ett känslosamt och meningsfullt avsked!

Vad ska man skriva på kortet för avtackning av en kollega

Väl valda ord till en kollega som slutar på jobbet

Det är viktigt att hitta rätt ord att skriva på kortet eller säga rätt saker till sin kollega. Här är några exempel på vad skriva på kort för avtackning.

Korta avtackningar och små gåvor till en kollega som går mot nya utmaningar

Jag ska alltid att minnas lektionerna du har lärt mig. Tack för att du är en stor del av min karriär!

Tack för all kunskap och erfarenhet du har delat med oss här på [företagets namn]. Vi önskar dig allt det bästa på det nya jobbet. Vi kommer sakna dig, men vi vet att du kommer att bli framgångsrik.

Tack för den tid som vi har arbetat tillsammans kära kollega. Du har varit en stor inspiration och jag kommer att sakna dig. Önskar dig allt gott i din framtid.

Tack för allt du har bidragit med här på [företagets namn]. Du har verkligen gjort en skillnad. Önskar dig lycka till i framtiden.

Tack för att du har varit en sådan inspirerande och stöttande kollega här på [företagets namn]. Vi kommer sakna dig, men vi önskar dig allt gott i din nya utmaning.

Jag kommer att sakna din positivitet och din energi på arbetsplats

Tack för alla minnen vi har skapat tillsammans här på [företagets namn]. Du kommer alltid att vara en del av vår familj. Önskar dig allt det bästa i din nya resa.

Tack för alla de goda stunderna vi har delat här på [företagets namn]. Du har verkligen gjort en skillnad i våra liv. Önskar dig allt det bästa i din nya utmaning.

Tack för allt du har gjort här på [företagets namn]. Du kommer att saknas. Önskar dig allt gott i din nya roll.

Kom ihåg de roliga stunderna – Fina ord att skriva på kort

När en kollega slutar på jobbet är det en lämplig tidpunkt att skriva en ”tack för den här tiden på jobbet” text för att visa uppskattning för deras tid på arbetsplatsen och säga hej på ett fint sätt. Här är några exempel på bra texter och fina ord som man kan skriva på kort till medarbetare som slutar.

Kära [kollegans namn], jag vill tacka dig för allt du har bidragit med under din tid här på [företagsnamn]. Din närvaro och din arbetsmoral har varit en stor inspiration för mig och jag har lärt mig mycket av dig. Jag kommer att sakna dig som kollega, men önskar dig allt gott i framtiden.

Kära [kollegans namn], jag vill ta tillfället i akt att tacka dig för allt du har gjort för oss under din tid här på [företagsnamn]. Du har varit en viktig del av vårt team och din insats har hjälpt oss att nå våra mål. Jag kommer att sakna ditt engagemang och din positiva inställning, men jag önskar dig all lycka i framtiden.

Kära [kollegans namn], jag vill tacka dig för allt stöd, vänskap och samarbete som du har gett mig under vår tid tillsammans på [företagsnamn]. Du har varit en fantastisk kollega och din insats har varit ovärderlig. Jag kommer att sakna vår gemensamma tid, men jag önskar dig allt gott och hoppas att vi kan hålla kontakten.

Rolig avtackning text till en kollega som slutar

Skriv en rolig avtackning text till din medarbetare om det passar, men här får man känna efter lite vad som kan vara en bra text.

Ditt nya jobb har ingen aning om vilken festprisse de just har anställt. Se till att de lär sig vikten av fikaraster precis som du lärde oss. Vi kommer sakna dig!

Vi har hört att ’det nya är alltid bättre’, men vi kommer att kräva bevis! Lycka till i ditt nya jobb och kom ihåg att besöka oss när du saknar riktigt kaffe!

Du lämnar oss med ditt skrivbord mindre rörigt än ditt skämtlager. Tack för alla skratt och lycka till i framtiden!

Du kanske slutar för att fly från oss, men kom ihåg att vi vet var du bor! Tack för alla skratt och stunder vi delat. Lycka till!

Vem ska nu förklara för IT-avdelningen vad ett ’slå på och av det igen’ problem är? Din expertis (och ditt tålamod) kommer verkligen att saknas. Ha det så kul på den nya arbetsplatsen!

Det är viktigt att anpassa texten efter relationen man har till kollegan och att uttrycka sin uppskattning på ett ärligt och personlig. Att skriva något fint och personligt att skriva på kort till medarbetare är uppskattat!

Avtackning av kollega: En guide till ett minnesvärt farväl

Det är en god praxis att tacka av kollegan som slutar på jobbet eftersom det visar respekt och uppskattning för den tid som kollegan har lagt ner på arbetet. Det är en möjlighet att uppskatta de bidrag som kollegan har gjort till organisationen och teamet, samt visa tacksamhet för de kunskaper och erfarenheter som de har delat med sig av.

Att tacka av din medarbetare som ska gå vidare till nya utmaningar kan också bidra till att bygga en positiv arbetskultur och skapa goda relationer. Vad man ska skriva i en tack för den här tiden på jobbet text, ja det beror förstås på vem det är som slutar sin tjänst. Men utgå från exemplen ovan och hitta något som du tycker passar att skriva till honom eller henne!

FAQ

Vad ska man skriva eller säga till kollegor som slutar?

”Kära [Namn], ditt bidrag till arbetsplatsen har varit ovärderligt och vi kommer sakna din närvaro. Önskar dig all lycka i dina framtida utmaningar!”

Hur tackar man när man slutar på jobbet?

”Jag vill tacka alla mina kollegor för en fantastisk tid tillsammans och för allt stöd jag fått. Jag kommer alltid att bära med mig fina minnen från vår tid tillsammans.”

Vad ger man en anställd som slutar?

En personligt utvald gåva som speglar deras intressen eller en minnesbok med meddelanden från alla kollegor kan vara en uppskattad avtackningspresent.

Vad säger man när man blir avtackad när man ska sluta?

”Tack för alla dessa år, för ert stöd och för de fina orden idag. Jag kommer sakna er och vår gemenskap på jobbet.”

Tips på fortsatt läsning

Present till någon som slutar på jobbet

Tackkort till en arbetskamrat

Om din kollega går i pension – här har du fler hälsningar

Avtackning Kollega: Personliga Hyllningar
Rulla till toppen