Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till blivande mamma

Letar du efter en present till en blivande mamma? Inget är som väntans tider sägs det, och det är verkligen sant i alla fall när det gäller en graviditet. Tiden segar sig verkligen fram när man väntar på att den lilla ska komma till världen. Här hittar du presenter som jag både önskade mig och som jag fick när jag själv var gravid, plust tips på roliga nymodigheter för gravida som finns nu för tiden.

Vad är en bra present till den blivande mamman? Man vill ju helst ge något trevligt och som hon har nytta av nu eller när babyn väl är född. Några bra saker att ge i present till en gravid kvinna är mammahalsband, amningskudde, bilbälte, barnvagn, glassmaskin, tavla av ultraljudsbilden eller kanske en babybox.

Vad ger man i present till en gravid?

Bästa presenterna till någon som är gravid

Personligt graviditetsdagbok

En dagbok designad för att dokumentera varje steg i graviditeten, med utrymme för anteckningar, foton och tankar.

Gravidmassage

Att vara gravid kan vara påfrestande för kroppen, och en avkopplande gravidmassage är en fantastisk idé som babyshower-present. Denna omtänksamma gåva erbjuder en chans för den blivande mamman att slappna av och lindra spänningar, vilket är en perfekt paus i graviditetens utmaningar. En gravidmassage är inte bara välgörande för välbefinnandet, utan också en underbar gest som visar omsorg och uppskattning under denna speciella tid.

Gravidfotografering

Det kan också vara trevligt att få en gravidfotografering i present för att föreviga den här viktigta tiden i hennes liv. En professionell fotografering för att fånga den unika skönheten och glädjen under graviditeten. En fantastisk present t.ex. på en baby shower.

Gravidboxen

Vill du ge bort en spännande present till någon som är gravid då är gravidboxen den perfekta presenten. Det här är en gåva som hon får varje månad. LittleUnBox är fylld med roliga, och lyxiga överraskningar både till den gravida mamman och till den kommande babyn.

Personligt porträtt

Ett personligt porträtt av henne och magen kommer också bli en succé. Den är ett fint minne från den här tiden som hon kommer älska att ha på väggen.

Spel

Spel som är roliga och avkopplande, perfekta för speldagar eller kvällar med familj och vänner. En present till den blivande mamman måste ju inte bara handla om bebisen.

Spa-behandlingskit för hemmet

Ett lyxigt spa-kit med gravidvänliga produkter för avkoppling och egenvård hemma.

Smycken i present

Mammasmycken har blivit väldigt populära. Det brukar vara ringar eller hjärtan i olika storlek som symboliserar mor och barn. Ett mammahalsband är en riktigt bra present att ge en gravid kvinna.

Ett fint smycke med barnets födelsesten

Ett personligt smycke som symboliserar barnets födelsemånad. En fantastisk present till den blivande mamman.

Mammahalsband hjärtan

Mammasmycke med ett stort och ett litet hjärta. Halsbandet är tillverkat i sterling silver. Ett väldigt stilrent mammahalsband som hon kommer bli glad för att få och tycka om att bära. Beställ det vackra halssmycket från Amazon!

Praktiska presenter till gravid kvinna

Planteringsset för inomhusväxter

Ett kit för att odla växter inomhus, vilket kan vara en avkopplande och givande hobby. Det är också många som tänker extra på att undvika bekämpningsmedel när de är gravida och har små barn. Då är det perfekt att odla grönsakerna hemma i fönstret.

Graviditetsvänlig träningsutrustning

T.ex. en balansboll eller bekväma träningskläder anpassade för graviditet kan vara en perfekt present till den blivande mamman.

Online-kurs i babyvård

En present som ger tillgång till en online-kurs om babyvård, bra för både första gången-föräldrar och erfarna.

Glassmaskin för hemlagad glass

Ett set för att göra hemlagad glass med olika smaker, perfekt för gravid cravings. Bra gåva på t.ex. baby shower. Den blivande mamman kommer att älska den!

Kokbok med gravidvänliga recept

En kokbok med gravidvänliga recept är en utmärkt babyshower-present. Denna bok är fylld med hälsosamma och näringsrika recept som är speciellt anpassade för graviditet. Den erbjuder inte bara inspiration för god och näringsrik matlagning, men också praktisk vägledning för att upprätthålla en balanserad diet under graviditeten. En sådan kokbok kan vara en värdefull resurs för den blivande mamman, hjälpa henne att ta hand om sin egen och den växande bebisens hälsa.

Luftrenare

En högkvalitativ luftrenare är en utmärkt gåva för blivande föräldrar. Den säkerställer en fräsch och hälsosam miljö i hemmet, vilket är särskilt viktigt när en ny familjemedlem är på väg. Att ge en luftrenare är inte bara en tankeväckande gest, utan det visar också omsorg om familjens långsiktiga välbefinnande och kan vara en avgörande faktor för att skapa en säker och ren miljö för den nya bebisen.

Bilbälte till en gravid kvinna

När man är gravid oroar man sig ofta för hur babyn mår i magen. Och när man åker bil trycker bältet mot magen och många är rädda för vad som skulle hända babyn vid en eventuell krock. Ett gravidbälte som håller bilbältet borta från den värdefulla skatten i magen är en bra present att ge en gravid kvinna.

Amningskudde

När man är gravid och närmar sig baby shower kan sömnproblem bli allt vanligare. Magen tynger åt ena sidan och babyns sparkar från insidan kan störa nattsömnen. En effektiv lösning på detta är en gravidkudde, en mångsidig och stödjande kudde utformad för att ge komfort under graviditeten. Det smarta med en amningskudde är dess dubbla funktion; den kan användas som gravidkudde under graviditeten och senare som stöd vid amning, vilket gör den till en perfekt och praktisk baby shower-present.

Kläder i present till gravid

Rolig mammatopp i present till gravid

När man är gravid är man enormt stolt över den växande magen och den egna babyn är vackrast i världen. Det ser man redan på ultraljudet ju! En kul mammatopp med baby loading är ett kul sätt att berätta för omgivningen om att man väntar barn. Du hittar toppen på Amazon.

Rolig t-shirt i present till gravid kvinna

En kul t-shirt är också en bra present att ge en gravid kvinna. Varför inte den här med texten I’m pregnant I hope it’s mine!

Roliga presenter till gravida

Presentbok till gravid kvinna

Att vara gravid är en stor händelse i livet. En gravidbok för att dokumentera det hela är en bra present att ge en gravid kvinna.

Rolig mugg i present till gravid

Det finns också muggar att ge gravida. Ett kul sätt att berätta för omgivningen om vad som är på gång. Du hittar muggen hos Amakli. Välj texten Mamma Loading 2024!

Presenter som hon behöver när babyn är född

Handgjorda babyskor

Unika och personligt tillverkade babyskor som är både söta och praktiska.

Skötväska

När babyn är född så kan det vara bra att ha fått praktiska saker som en skötväska. Den här skötväskan är bra eftersom den har väldigt många fack att stoppa prylarna i. Det brukar också vara uppskattat att den inte ser ut som en typisk skötväska, utan mer som en vanlig handväska.

Amningspump

På tal om praktiska presenter att ge någon som är gravid så kan även en amningspump komma väl till pass. Det är något som är bra att ha hemma, både för att pumpa ur om man behöver anlita barnvakt, få sova ut eller om hon råkar få mjölkstockning.

Barnvagn

Vill du ge de blivande föräldrarna fantastisk present? Då kan en barnvagn vara just det de behöver! En barnvagn är inte bara en praktisk och nödvändig utrustning för nya föräldrar, utan också en uppskattad gåva som underlättar många promenader och utflykter med den nyfödda. Att välja en säker och komfortabel barnvagn visar att du tänker på både barnets och föräldrarnas behov, vilket gör den till en perfekt och genomtänkt present till blivande föräldrarna.

Present till gravid

Lyxiga presenter till gravid mamma

Gåvobox med lyxiga krämer och sånt

Lyxiga presenter att ge någon som är gravid är en presentbox som innehåller hudvård och sånt. Under graviditeten kanske hon inte känner sig på topp och att få lite vardagslyx gör livet lite roligare.

Förstoring av ultraljudsbilden

En konstnärlig tolkning av ultraljudsbilden, målad i akvarell, eller en professionellt förstorad version av ultraljudsbilden, erbjuder ett unikt och estetiskt tillvägagångssätt för att föreviga ett av de mest minnesvärda ögonblicken under graviditeten. Denna personliga och kreativa present är en utmärkt idé för en baby shower, där den kan tjäna som en vacker och varaktig påminnelse om den spännande väntan på det nya livet.

Prenumeration på föräldratidning

En prenumeration på en tidskrift som fokuserar på graviditet och föräldraskap, erbjuder både underhållning och nyttig information.

Hemmabio-kvällspaket

Ett kit med filmer, godis och andra snacks för en mysig filmkväll hemma, perfekt för avkoppling.

Godisboxen hemmamys

Gourmetmatkorg

En korg fylld med läckra, hälsosamma och gravidvänliga snacks och delikatesser.

Graviditetsyoga-prenumeration

Tillgång till online graviditetsyogaklasser för att främja välbefinnande och avslappning under graviditeten.

Målarbok för vuxna

En målarbok med avslappnande motiv, perfekt för att stressa ner och vara kreativ.

Ett set med doftljus

Ett urval av lugnande och gravidvänliga doftljus för att skapa en avkopplande atmosfär. När man är gravid kan det hända att man lider av starka dofter så doftljus med bomull och linne, skulle kunna vara ben bra gåva. Det har inte en så påträngande doft.

FAQ Vanliga frågor

Vad ger man till en gravid kvinna? Svara: Det är uppskattat att ge praktiska gåvor som graviditetskuddar, bekväma kläder eller hudvårdsprodukter för gravida.

Vad köper man till någon som är gravid? Svara: Bra alternativ är babyprodukter som kläder och leksaker, eller något för mamman själv som ett presentkort för massage eller spa.

Vad vill blivande mammor ha? Svara: Blivande mammor uppskattar ofta saker som underlättar graviditeten, som böcker om moderskap, sköna kläder eller fotvård.

Vad köper man till mamman på babyshower? Svara: Populära babyshower-gåvor inkluderar babysaker som filtar, nappflaskor, eller en fin dagbok för att dokumentera graviditeten och barnets första år.

Relaterade inlägg

Present till blivande mamma
Rulla till toppen