Present till blivande mamma

Vad ger man i present till en blivande mamma?

Smycken i present till en blivande mamma

Mammasmycken har blivit vÀldigt populÀra. Det brukar vara ringar eller hjÀrtan i olika storlek som symboliserar mor och barn. Ett mammahalsband Àr en riktigt bra present att ge en gravid kvinna.

Mamma och dotter halsband

Kanske ett halsband till den blivande modern för att symbolisera henne och den kommande dottern.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband med tvÄ hjÀrtan

Mammasmycken har blivit vÀldigt i ropet och det Àr en present som en gravid kvinna kommer tycka om att fÄ i present. Kanske ett smycke med hjÀrtan i tvÄ olika fÀrger Àr hennes smak?

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband hjÀrtan

Mammasmycke med ett stort och ett litet hjÀrta. Halsbandet Àr tillverkat i sterling silver. Ett vÀldigt stilrent mammahalsband som hon kommer bli glad för att fÄ och tycka om att bÀra.

LÀs mer och bestÀll

Halsband till gravid

Ett annat halsband som den gravida kvinnan kommer tycka om att fÄ Àr detta.

LÀs mer och bestÀll

Mammasmycke frÄn Guldfynd

Dessa bolasmycken Àr vÀldigt populÀra att ge en gravid kvinna.

LÀs mer och bestÀll

Praktiska presenter till gravid kvinna

BilbÀlte till en gravid kvinna

NÀr man Àr gravid oroar man sig ofta för hur babyn mÄr i magen. Och nÀr man Äker bil trycker bÀltet mot magen och mÄnga Àr rÀdda för vad som skulle hÀnda babyn vid en eventuell krock. Ett gravidbÀlte som hÄller bilbÀltet borta frÄn den vÀrdefulla skatten i magen Àr en bra present att ge en gravid kvinna.

LÀs mer och bestÀll

Kombinerad gravidkudde och amningskudde

NÀr man Àr gravid kan det vara svÄrt att sova, magen tynger Ät ena hÄllet och babyn sparkar frÄn insidan. Ett sÀtt att lösa problemet Àr en gravidkudde. Det smarta med gravidkudden Àr att den Àven kan anvÀndas som amningskudde efter att babyn Àr född.

LÀs mer och bestÀll

KlÀder i present till gravid

Rolig mammatopp i present till gravid

NÀr man Àr gravid Àr man enormt stolt över den vÀxande magen och den egna babyn Àr vackrast i vÀrlden. Det ser man redan pÄ ultraljudet ju! En kul mammatopp med baby loading Àr ett kul sÀtt att berÀtta för omgivningen om att man vÀntar barn.

LÀs mer och bestÀll

MammaklÀnning

NÀr man Àr gravid vill man ÀndÄ klÀ sig snyggt och bekvÀmt. En mammaklÀnning Àr en present som hon kommer uppskatta. Det Àr skönt med klÀder som töjer sig sÄ hon kan röra sig bekvÀmt.

LÀs mer och bestÀll

Amningstopp

Efter att babyn Àr född sÄ Àr det skönt att ha nÄgra amningstoppar. Det Àr visserligen barnets rÀtt att fÄ Àta nÀr det Àr hungrigt, men för den skull Àr det inte sÀkert att mamman kÀnner sig bekvÀm med att dra upp tröjan och visa alla de extra gravidkilona. Ett amningslinne eller en amningstopp gör att amningen kÀnns lite mer bekvÀm.

LÀs mer och bestÀll

Rolig t-shirt i present till gravid kvinna

En kul t-shirt Ă€r ocksĂ„ en bra present att ge en gravid kvinna. Varför inte den hĂ€r med texten I’m pregnant I hope it’s mine!

LÀs mer och bestÀll

Roliga presenter till gravida

Presentbok till gravid kvinna

Att vara gravid Àr en stor hÀndelse i livet. En gravidbok för att dokumentera det hela Àr en bra present att ge en gravid kvinna.

LÀs mer och bestÀll

Rolig mugg i present till gravid

Det finns ocksÄ roliga muggar att ge gravida. Ett kul sÀtt att berÀtta för omgivningen om vad som Àr pÄ gÄng.

LÀs mer och bestÀll

Presenter som hon behöver nÀr babyn Àr född

SkötvÀska

NÀr babyn Àr född sÄ kan det vara bra att ha fÄtt praktiska saker som en skötvÀska. Den hÀr skötvÀskan Àr bra eftersom den har vÀldigt mÄnga fack att stoppa prylarna i. Det brukar ocksÄ vara uppskattat att den inte ser ut som en typisk skötvÀska, utan mer som en vanlig handvÀska.

LÀs mer och bestÀll

Amningspump

PÄ tal om praktiska presenter att ge nÄgon som Àr gravid sÄ kan Àven en amningspump komma vÀl till pass. Det Àr nÄgot som Àr bra att ha hemma, bÄde för att pumpa ur om man behöver anlita barnvakt, fÄ sova ut eller om hon rÄkar fÄ mjölkstockning.

LÀs mer och bestÀll

Barnvagn i present till blivande mamma

Vill du ge den blivande mamman en fantastisk present? DĂ„ kan en barnvagn vara just det!

LÀs mer och bestÀll

KlÀdpaket till den kommande babyn

KlÀder Àr ocksÄ presenter som Àr bra att ge en gravid kvinna. Eftersom hon kanske inte vet könet pÄ barnet med sÀkerhet Ànnu kan könsneutrala babyklÀder vara det som funkar bÀst.

LÀs mer och bestÀll

Lyxiga presenter till gravid mamma

Choklad i present till gravid

NÀr man Àr gravid Àr det bra med extra energi
och choklad Àr ju gott.

LÀs mer och bestÀll

GÄvobox med lyxiga krÀmer och sÄnt

Lyxiga presenter att ge nÄgon som Àr gravid Àr en presentbox som innehÄller hudvÄrd, schampon och sÄnt. Under graviditeten kanske hon inte kÀnner sig pÄ topp och att fÄ lite vardagslyx gör livet lite roligare.

LÀs mer och bestÀll