Present till blivande mamma

Letar du efter en present till en blivande mamma? Inget är som väntans tider sägs det, och det är verkligen sant i alla fall när det gäller en graviditet. Tiden segar sig verkligen fram när man väntar på att den lilla ska komma till världen.

Presenten som fick mottagaren att g...
Presenten som fick mottagaren att gråta

Vad kan man ge för presenter till en blivande mamma? Man vill ju helst ge något trevligt och som hon har nytta av nu eller när babyn väl är född. Några bra saker att ge i bresent till en blivande mamma är mammahalsband, amningskudde, bilbälte, barnvagn, babykläder, choklad eller kanske en babybox.

Vad ger man i present till en blivande mamma?

Bästa presenterna till någon som är gravid

Gravidmassage

Att vara gravid kan vara påfrestande för kroppen. Varför inte ge henne en stunds avslappnande gravidmassage i present?

Läs mer och beställ

Gravidfotografering

Det kan också vara trevligt att få en gravidfotografering i present för att föreviga den här viktigta tiden i hennes liv.

Läs mer och beställ

Gravidboxen

Vill du ge bort en spännande present till någon som är gravid då är gravidboxen den perfekta presenten. Det här är en gåva som hon får varje månad. LittleUnBox är fylld med roliga, och lyxiga överraskningar både till den gravida mamman och till den kommande babyn.

Läs mer och beställ

Smycken i present till en blivande mamma

Mammasmycken har blivit väldigt populära. Det brukar vara ringar eller hjärtan i olika storlek som symboliserar mor och barn. Ett mammahalsband är en riktigt bra present att ge en gravid kvinna.

Mamma och dotter halsband

Kanske ett halsband till den blivande modern för att symbolisera henne och den kommande dottern. Beställ halsbandet från Amazon idag.

Läs mer och beställ

Mammahalsband hjärtan

Mammasmycke med ett stort och ett litet hjärta. Halsbandet är tillverkat i sterling silver. Ett väldigt stilrent mammahalsband som hon kommer bli glad för att få och tycka om att bära. Beställ det vackra halssmycket från Amazon!

Läs mer och beställ

Halsband till gravid

Ett annat halsband som den gravida kvinnan kommer tycka om att få är detta. Köp detta smycke på Amazon.

Läs mer och beställ

Praktiska presenter till gravid kvinna

Bilbälte till en gravid kvinna

När man är gravid oroar man sig ofta för hur babyn mår i magen. Och när man åker bil trycker bältet mot magen och många är rädda för vad som skulle hända babyn vid en eventuell krock. Ett gravidbälte som håller bilbältet borta från den värdefulla skatten i magen är en bra present att ge en gravid kvinna. Du hittar det på Amazon.

Läs mer och beställ

Kombinerad gravidkudde och amningskudde

När man är gravid kan det vara svårt att sova, magen tynger åt ena hållet och babyn sparkar från insidan. Ett sätt att lösa problemet är en gravidkudde. Det smarta med gravidkudden är att den även kan användas som amningskudde efter att babyn är född.Köp det på Amazon.

Läs mer och beställ

Kläder i present till gravid

Rolig mammatopp i present till gravid

När man är gravid är man enormt stolt över den växande magen och den egna babyn är vackrast i världen. Det ser man redan på ultraljudet ju! En kul mammatopp med baby loading är ett kul sätt att berätta för omgivningen om att man väntar barn. Du hittar toppen på Amazon.

Läs mer och beställ

Rolig t-shirt i present till gravid kvinna

En kul t-shirt är också en bra present att ge en gravid kvinna. Varför inte den här med texten I’m pregnant I hope it’s mine!

Läs mer och beställ

Roliga presenter till gravida

Presentbok till gravid kvinna

Att vara gravid är en stor händelse i livet. En gravidbok för att dokumentera det hela är en bra present att ge en gravid kvinna.

Läs mer och beställ

Rolig mugg i present till gravid

Det finns också roliga muggar att ge gravida. Ett kul sätt att berätta för omgivningen om vad som är på gång. Du hittar muggen hos Amazon.

Läs mer och beställ

Presenter som hon behöver när babyn är född

Skötväska

När babyn är född så kan det vara bra att ha fått praktiska saker som en skötväska. Den här skötväskan är bra eftersom den har väldigt många fack att stoppa prylarna i. Det brukar också vara uppskattat att den inte ser ut som en typisk skötväska, utan mer som en vanlig handväska.

Läs mer och beställ

Amningspump

På tal om praktiska presenter att ge någon som är gravid så kan även en amningspump komma väl till pass. Det är något som är bra att ha hemma, både för att pumpa ur om man behöver anlita barnvakt, få sova ut eller om hon råkar få mjölkstockning.

Läs mer och beställ

Barnvagn i present till blivande mamma

Vill du ge den blivande mamman en fantastisk present? Då kan en barnvagn vara just det!

Läs mer och beställ

Klädpaket till den kommande babyn

Kläder är också presenter som är bra att ge en gravid kvinna. Eftersom hon kanske inte vet könet på barnet med säkerhet ännu kan könsneutrala babykläder vara det som funkar bäst. Detta gulliga babyset hittar du hos Amazon.

Läs mer och beställ

Lyxiga presenter till gravid mamma

Choklad i present till gravid

När man är gravid är det bra med extra energi…och choklad är ju gott.

Läs mer och beställ

Gåvobox med lyxiga krämer och sånt

Lyxiga presenter att ge någon som är gravid är en presentbox som innehåller hudvård och sånt. Under graviditeten kanske hon inte känner sig på topp och att få lite vardagslyx gör livet lite roligare.

Läs mer och beställ

Relaterade inlägg

 • Hur mycket pengar ska man handla present för till en baby shower?

  Hur mycket pengar ska man handla present för till en baby shower?

  En babyshower är fest där familj, släktingar och vänner besöker och ger gåvor till blivande föräldrar och deras nyfödda barn. Händelsen går tillbaka till den viktorianska eran, och den enda skillnaden är att under dessa dagar brukade en babyshower äga rum efter förlossningen. Idag brukar en baby shower planeras mellan fyra till sex veckor före […]


 • Hur mycket ska man lägga på en doppresent?

  Hur mycket ska man lägga på en doppresent?

  Dop är ett av de tillfällen som bara händer en gång i livet. Tillfället kommer med mycket spänning och viss social ångest. Det är en av de äldsta traditionerna i kristen historia, det finns normer och etikett knutna till den, inklusive gåvor, hitta faddrar, ett förväntat sätt att bete sig och en klädkod för att […]


 • Vart ska man hålla en babyshower? 19 bästa ställena

  Vart ska man hålla en babyshower? 19 bästa ställena

  Att välja rätt plats för en babyshower är viktigt, det är ett fint tillfälle att fira den kommande lyckan tillsammans med kvinnorna i ens närhet. Förutom att undvika att behöva städa upp så mycket efteråt, kommer tanken att välja rätt plats att hjälpa dig att tänka på babyshowens koncept och hur du vill göra den […]


Present till blivande mamma
Rulla till toppen