Mammahalsband

Du har sÀkert hört om trenden med olika mammahalsband?

Men vad Àr ett mammahalsband? Ett mammahalsband kan vara smycken som har mammans och barnets/barnens namn ingraverat. Det kan Àven vara smycken som symboliserar mamman och barnen/barnet i form av hjÀrtan eller ringar som hÀnger ihop. Eller en bjÀllra som den gravida kvinnan bÀr.

Men lÄt mig berÀtta mer om mammahalsbanden!

Mammahalsband med hjÀrtan och ringar

Halsband med ringar

Ett mammahalsband med tvÄ ringar som symboliserar mor och dotter i det hÀr fallet. En fin present att ge en mamma. Ett vackert smycke med fin symbolik, nÀmligen hon och hennes dotter.

LÀs mer och bestÀll

Mammahlasband guldplÀterat

MÄnga föredrar guldsmycken och mammahalsbandet finns ocksÄ att fÄ med guldplÀtering.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband mamma + 2 barn

Till kvinnan med tvÄ barn Àr det hÀr mammahalsbandet den perfekta gÄvan. HÀr symboliserar ringarna mamman och tvÄ barn.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband för generationer

Det finns ocksÄ fina mammasmycken som symboliserar flera generationer, som det hÀr med tre ringar. Kan vara en fin present till bÄde mamma, mormor och dotter.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband med hjÀrtan

Ett annat snyggt mammahalsband Ă€r det hĂ€r med tvĂ„ sammanfogade hjĂ€rtan i olika fĂ€rg. PĂ„ kanten av hjĂ€rtana sitter en mĂ€ngd stenar som dekoration. Även hĂ€r symboliserar hjĂ€rtana mamma och barn.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband med en liten skallra

Bola eller klangkula

En bola eller klangkula bÀrs av gravida kvinnor. Det skapas en svag klang nÀr man gÄr och experiment visar att fostret kan höra ljudet frÄn bolan efter ca 20 veckor. Ljudet ska fÄ barnet att slappna av i mammans mage. Ljudet frÄn bolan lÄter som klangen frÄn ett vindspel pÄ avstÄnd. Detta mammasmycke finns i mÄnga olika fÀrger och med olika dekorationer. Ta reda pÄ priset pÄ Amazon!

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband frÄn Guldfynd

Det kan ocksÄ vara ett smycke som hÀngen ner pÄ magen och lÄter lite. Ett smycke som lÄter utanför mammans mage nÀr hon bÀr sitt barn lÀr barnet att kÀnna igen mammas ljud och barnet kÀnner sig trygg Àven nÀr det kommer ut. Det hÀr vackra mammasmycket frÄn Guldfynd har ett inristat hjÀrta.

LÀs mer och bestÀll

Mammahalsband med gravyr

Mammahalsband med ingraverade namn

Det kanske finaste mammahalsbandet jag hittat pÄ marknaden Àr de hÀr stavarna som man gravera med mammans och barnets namn. Perfekt present att ge en mamma. Men kanske lite svÄrare att ge nÄgon som Àr gravid eftersom namnet Ànnu inte Àr bestÀmt.

LÀs mer och bestÀll

Fler mammasmycken

Mammahalsband gravid med baby

Till nÄgon som Àr gravid Àr det hÀr gravidsmycket en fin present som hon kommer att bÀra med stolthet, men ocksÄ ha som ett fint minne frÄn graviditeten.

LÀs mer och bestÀll

Tips pÄ fortsatt lÀsning