Present Till 25-Årig Tjej

Ska du köpa present till en 25-årig tjej. Jag vet att det kan vara svårt, därför har jag undersökt vad som kan vara bra presenter att köpa till henne.

Så vad är då en bra present till en 25-årig tjej? Bra presenter till henne är till exempel ett paket med godis, hörlurar, sushistrumpor, en bok eller en fin handväska. Men fortsätt gärna läsa så ska du få fler presenttips till en 25-årig tjej.

Vad önskar sig en 25-årig tjej i present?

Köpa 25-årspresent till bästa vän

När man ska köpa en present till sin bästa vän vill man gärna hitta den perfekta presenten som visar hur mycket man tycker om sin vän. En 25-årspresent till din bästa vän måste inte kosta mycket, bara vara en väldigt bra och genomtänkt present. Jag vet det är inte så lätt! Men en personlig present med ett fint budskap eller något roligt ni kan göra tillsammans är bra presenter till en bästa vän.

Musmatta med foto

Det är faktiskt inte så dyrt som man skulle kunna tro att låta trycka upp en fin musmatta med ett eget foto och text på. Kul att ta den galnaste bilden på er tillsammans och lägga till en fin text.

Läs mer och beställ

Armband Love Beads silver

När bästa vännen fyller 25 år är det kul att ge henne en väldigt speciell present som ingen annan har. Här har du den. Ett vackert armband från Efva Attling.

Läs mer och beställ

När bästa vännen fyller 25 år är det kul att ge henne en väldigt speciell present som ingen annan har. Här har du den. Ett halsband där du kan gravera in text till henne. Något fint eller knasigt kanske?

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Bio med middag

Det är också kul att ge sin kompis en 25-årspresent där ni gör något tillsammans bara ni två. Bio och middag kostar inga stora summor men är en fin 25-årspresent som ni delar. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

IQ pussel vin flaska

En riktigt rolig present till en bästa vän som fyller 25 år är en flaska vin där du sätter på det här iq-låset. Kanske tar det hela kvällen innan 25-årsfesten kan börja.

Läs mer och beställ

Porträtt av henne

Ett porträtt med henne själv som drottning, viking, superhjälte eller kanske Mona-Lisa är en kul grej som hon kommer älska. De är faktiskt inte så dyra som man skulle kunna tro. Här laddar du bara upp ett foto på henne och väljer hur du vill att hon ska avbildas. Det här har blivit en säljsuccé faktiskt! Läs mer och beställ

Bokstavstavla 

En fin inredningsdetalj att ge en bästa vän i 25-årspresent är den här bokstavstavlan. Den bör så klart överlämnas med någon fin text skriven.

Läs mer och beställ

Film Hungerspelen 

När bästa vännen fyller 25 kan det också vara mysigt att ge en bra filmbox, en påse popcorn och läsk allt för en helkväll framför tvn. Hungerspelen är bra film!

Läs mer och beställ

Ansiktsbehandling 

Vill du ge din bästa vän en skön upplevelse här hon fyller 25 år kanske en ansiktsbehandling är ett bra tips. Det är 45 minuter ren njutning. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

Doftljus Voluspa

Det är också lite lyxigt när det doftar gott hemma. Ett doftljus är en trevlig present att ge sin bästa vän när hon fyller 25 år.

Läs mer och beställ

Godisbox Toppenboxen

Vill du beställa en födelsedagspresent som levereras med bud? Då kan en presentbox vara en bra 25-årspresent till en bästa vän. Boxen innehåller lite allt möjligt kul.

Läs mer och beställ

Personliga strumpor

Läs mer och beställ

25-årspresent resa

Varför inte ge bort en resa i 25-årspresent. Det finns både dyra och billiga att välja mellan. Att åka på en kryssning kanske inte låter så kul? Men att ta en paus i vardagen och resa bort tillsammans är jättebra present. Det kan också vara roligt att få en resa i 25-årspresent till en annan stad och att ni tillbringar dagen tillsammans med att shoppa, besöka kulturevenemang och äta gott. Eller kanske bjuda henne på den bästa resan i livet – att få se norrskenet, Sveriges vackraste upplevelse.

Åre gastronomivandring

Gillar hon mat och natur är Åre ett fint ställa att besöka. Där anordnas en gastronomi vandring som kan var en fin 25-års resa att g bort i present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

Upplevelse lilla skärgårdsturen

Även en skärgårdstur kan bli en väldigt mysig resa att ge henne i 25-årspresent. Skärgården är otroligt vacker. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

Presentkort upplevelse

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Hotellövernattning

Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Upplevelse norrsken

Eller ta med 25-åringen upp och titta på norrskenet tillsammans. Det är en resa hon sent kommer glömma. Kanske är det den vackraste delen av Sverige. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Unik present till en tjej som fyller 25-år

Armbandskedja

Bra 25-årspresenter är också fina smycken. Den här armbandskedjan kommer från Efva Attling. Ett snyggt smycke gör mycket för en outfit. Det här armbandet passar både till jeans och när hon tar på sig festklänningen. Ett smycke är den perfekta gåvan när hon fyller 25, det är något som hon kommer ha gvar och glädjas åt hela livet.

Läs mer och beställ

25-års överraskning

Vill du överraska henne när hon fyller 25 år? Då kan bra presenttips vara ett fallskärmshopp, Super Mariomugg eller en Zombietomte att ha i trädgården. Här har jag samlat ihop några presenter som garanterat kommer att överraska 25-åringen! Det är alltid kul att ge födelsedagspresenter som överraskar mottagaren! Hahaha.

Hoppa fallskärm

En rejäl överraskning får hon om du ger henne ett fallskärms hopp i present. Kommer hon våga hoppa. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

Super Mario mugg

Lite barnsligt kanske men en Super Mario mugg som skiftar färg är i alla fall något hon kommer förvånas över.

Läs mer och beställ

Lite barnsligt kanske men en Super Mario <a class=

Apa nagellackstork

En gullig liten apa som blåser hennes naglar torra när hon målat dem

Läs mer och beställ

En gullig liten apa som blåser hennes naglar torra när hon målat dem

Choklad nutellahink 

Till godisgrisen kan det bli en väldigt lyckad 25-års överraskning att få en stor hink fylld med Nutella.

Läs mer och beställ

Spel Ska vi slå vad

Varför inte överraska med ett riktigt roligt spel när hon fyller 25 år? Ska vi slå vad är ett spel som passar alla.

Läs mer och beställ

Upplevelse prova pistolskytte

En fin 25-års överraskning blir det också om du ger bort en upplevelse som pistolskytte i födelsedagspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Väckarklocka 

Du vet det kan vara svårt att hoppa ur sängen när klockan ringer. Detta är inte bara en 25-års överraskning…den kommer överraska henne varje morgon genom att smita iväg när larmet går.

Läs mer och beställ

Du vet det kan vara svårt att hoppa ur sängen när klockan ringer. Detta är inte bara en 25-års överraskning...den kommer överraska henne varje morgon genom att smita iväg när larmet går.

Pizzaugn Gennaro 

Gillar hon pizza så kommer hon att både bli väldigt glad och mycket överraskad över att få en pizzaugn för att kunna göra sina egna proffsiga pizzor hemma.

Läs mer och beställ

Gillar hon pizza så kommer hon att både bli väldigt glad och mycket överraskad över att få en pizzaugn för att kunna göra sina egna proffsiga pizzor hemma.

Gör ditt eget öl-kit 

Till pizzan är det trevligt att få något gott att dricka… ett kit för att göra egen öl är garanterat en oväntad födelsedagspresent men som kommer göra henne väldigt glad.

Läs mer och beställ

 Till pizzan är det trevligt att få något gott att dricka... ett kit för att göra egen öl är garanterat en oväntad födelsedagspresent men som kommer göra henne väldigt glad.

25-årspresent till sambo

Att köpa 25-årspresent till sin sambo borde vara förhållandevis enkelt. Det kan både vara sådant som ni behöver till hemmet och som du vet att hon skulle uppskatta att få, kanske en ny lampa eller fina smycken med ett personligt budskap. De flesta kvinnor behöver också en ny handväska.

Hörlurar Fresh Rebel Claim

Ett par bra trådlösa hörlurar med bra ljud är något som de flesta önskar sig i födelsedagspresent.

Läs mer och beställ

Handväska

Alla tjejer behöver en ny handväska. Det är en bra 25-årspresent till din sambo! Hitta någon modell som passar henne och en färg du vet hon gillar så kommer det bli en fantastisk present till henne.

Läs mer och beställ

Halsband INORI EVELYN gravyr 

Visa henne hur mycket du älskar henne genom att skriva in det på ett fint halsband till henne.

Läs mer och beställ

Porträtt

Kanske ett kungligt porträtt är en rikigt bra present till en 25-årig kvinna? Här kan du vlja om hon ska vara en viking, drottning, eller kanske Monalisa? Det kommer bli en fin inredningsdetalj i hennes hem. Konstigt nog är det inte alls dyrt.

Läs mer och beställ

Powerbank Slim Charger med gravyr

En powerbank med ett litet kärleksbrev på är en fin 25-årspresent till sambon.

Läs mer och beställ

Strumpor Happy Socks Rolling Stones

Vill du ge henne en annorlunda 25-årspresent är färgglada strumpor en bra idé. Om du inte vill köpa strumpor med ett foto av henne här ovanför på sidan, så kanske ett par strumpor från Happy Socks kan bli en kul present.

Läs mer och beställ

 Vill du ge henne en annorlunda 25-årspresent är färgglada strumpor en bra idé.

Bäddset Satin

En bra 25-årspresent till sambon är också några lite lyxigare sängkläder som ni inte unnar er annars.

Läs mer och beställ

Kaffeboxen

Gillar hon både kaffe och choklad? Köp då den här godisboxen som du dessutom får välja motiv på. Godisboxen skickas direkt hem till henne.

Läs mer och beställ

The Ritual of Sakura

Eller kanske ett lyxigt presentkit fyllt av skönhetsprodukter är en fin 25-årspresent till just din sambo. Skönhetsprodukter och krämer är presenter som nästan alla kvinnor kommer uppskatta att få.

Läs mer och beställ

Espressomaskin kaffebryggare

En riktigt lyxig 25-årspresent till sambon är det att ge henne en espressobryggare i födelsedagspresent. Men den kanske du också kan få lite glädje av.

Läs mer och beställ

En riktigt lyxig 25-årspresent till sambon är det att ge henne en espressobryggare i födelsedagspresent. Men den kanske du också kan få lite glädje av.

Matlåda 

En liten praktisk 25-årspresent att köpa till sin sambo är en matlåda som håller lunchen kall.

Läs mer och beställ

 En liten rolig 25-årspresent att köpa till sin sambo är en matlåda som håller lunchen kall

Doftljus med smycke 

Ett kul doftljus där det dyker upp ett litet smyckepaket när ljuset smälter. Kul 25-årspresent till flickvännen.

Läs mer och beställ

Yasuragi Upplevelse

En annan underbar 25-årspresent till en sambo är att få åka till Yasuragi, ett japanskt spa.

Läs mer och beställ

Rödvinsglas Ittala Essence

Om hon samlar på glas eller porslin kan det vara kul att få fler i samma serie som hon redan har.

Läs mer och beställ

Parfym dam Our Moment

En väldoftande parfym är också en bra 25-årspresent till din sambo.

Läs mer och beställ

Lampa taklmapa vit Eos

Kanske du vet att det är någon speciell inredningsdetalj du vet att hon önskar sig. Kanske en ny lampa?

Läs mer och beställ

Doftlus Voluspa pink citron

Doftljus är också något som din sambo kommer tycka om att få i 25-årspresent.

Läs mer och beställ

Filt pläd snug rug

Vill du hitta en mysig 25-årspresent till din sambo så kan en fin pläd att ha framför tvn bli en bra gåva.

Läs mer och beställ

Kaffebryggare retro smeg

Läs mer och beställ

Kul 25-årspresent till tjej

Roliga och annorlunda födelsedagspresenter till en tjej som fyller 25 år skulle kunna vara en blomma, att få köra stora maskiner eller en gullig mugg.

Ros gigantisk

En gigantisk ros kommer hon inte att glömma i första taget.

Läs mer och beställ

Poster Make today awsome 

En kul 25-årspresent är det också att ge bort en tavla med inspirerande citat .

Läs mer och beställ

En kul 25-årspresent är det också att ge bort en tavla med inspirerande citat .

Rallylektion 

En kul 25-årspresent till en tjej är det att låta henne få köra rally. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.  Läs mer och beställ

Mugg enhörning ”En ny dag samma helvete”

Läs mer och beställ

Skruvmejsel 

Det är alltid bra att ha skruvmejsel med sig. Dessa nallar är väldigt söta.

Läs mer och beställ

Lyxiga badbomber 12-pack

Läs mer och beställ

Gulliga termosmuggar 

Kanske en gullig kaffemugg är en kul 25-årspresent att ge en tjej.

Läs mer och beställ

Kanske en gullig kaffemugg är en kul 25-årspresent att ge en tjej.

Gör din egen färskost set

Om hon tycker om att laga mat kan ett kit för att göra egen ost bli en rolig 25-årspresent till henne.

Läs mer och beställ

Vas Cafu Rostfri 30 cm

En annorlunda vas kan bli en kul present henne.

Läs mer och beställ

En annorlunda vas kan bli en kul present henne.

25-årspresent till syster

Att hitta en bra present till sin syster brukar vara svårt. Så därför har jag samlat några fina prylar som passar att ge i 25-årspresent till sin syster.

Anteckningsmugg 

Anteckningsmugg där texten kan suddas ut och skrivas igen.

Läs mer och beställ

Anteckningsmugg där texten kan suddas ut och skrivas igen.

Bio med meny Upplevelse 

Biobiljetter är alltid uppskattat att få i present. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Daim Stor

Choklad där förstås en given favorit när man ska köpa 25-årspresent till syster… alla gillar ju choklad!

Läs mer och beställ

Blinkande platta

En rolig 25-årspresent till syrran är lysande partyglas.

Läs mer och beställ

Designa ett eget mobilskal 

En kul 25-årspresent till syrran får du också om du gör ett mobilskal med ett foto på dig själv till henne.

Läs mer och beställ

Kandelaber 5-armad

Läs mer och beställ

Presentkort Tidningskungen

Vet du verkligen inte vad du ska köpa i 25-årspresent till din syster kan en valfri tidningsprenumeration vara ett presenttips.

Läs mer och beställ

Nyckelring gravyr 

En personlig 25-årspresent till din syster får du om ger henne en nyckelring som du graverat in.

Läs mer och beställ

Känslokoppar 

Känslomuggar är en fin present till syrran…kanske hittar du någon som liknar henne.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är en bra present till en 24-årig tjej? Bra presenter till en 24-årig tjej är ett smycke, en blomma, choklad, en bra bok, en fin och personlig mugg eller kanske presentkort på kläder.

Vad ska jag ge för 25-årspresent till en killkompis? En bra present till en drönare, ett tv-spel, saker till hemmet, plånbok eller en god parfym. Vill du ha fler förslag på present till en 25-årig kille så har jag skrivit ett inlägg om det.

Vad är en bra present till en 30-årig tjej? Bra presenter till en 30-årig tjej är ett kroppsvårdskit, doftljus eller ett personligt smycke. Fler tips på bra presenter till en 30-årig tjej hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

Present Till 25-Årig Tjej
Rulla till toppen