Julklapp till föräldrar

Vill du hitta en julklapp till mamma eller pappa eller ska du ha en julklapp för dem tillsammans? På den här sidan hittar du förslag på julklappar till föräldrarna tillsammans.

Att hitta bra julklappar till föräldrar är inte det lättaste. Jag tror att många köper med sig en julklapp från närmaste stormarknad. Men det behöver inte vara så. Hur hittar man egentligen bra julklappar till föräldrar? Här hittar du bra julklappar till dina föräldrar. Här finns både konkreta tips på vad du kan köpa och tips på vad du bör tänka på när du köper julklappar till föräldrar. Några snabba julklappstips till föräldrar för dig som har bråttom: bio med middag för två, en flaska vin, fina knivar eller två lika dana plädar att ha i soffan.

vad är bra julklappar till föräldrar
Vad är bra julklappar till föräldrar?

Julklapp till föräldrar som har allt

Ofta är det ju så att föräldrar redan har allt de behöver. Det är svårt att hitta på en julklapp till föräldrar som redan har allt. Om vi utgår från att de inte önskar sig fler prylar i julklapp så kanske du ska fokusera på julklappar som är förbrukningsvaror så att säga. Det kan t.ex. vara en korg med godis, juldelikatesser eller en upplevelsepresent av något slag.

Julklapp till föräldrar upplevelse

Om dina föräldrar har allt kan en upplevelsepresent kanske vara något för dem. Det finns en mängd olika att välja mellan. T.ex. vinprovning, takvandringar, spökvandring med middag, korvkurs, ölprovning, bio med middag osv. Det gäller bara att fundera ut någon bra upplevelse som passar bra just för dina föräldrar.

Ost och vinprovning
Korvkurs
Besök på Yasuragi
Spökvandring
Bio och middag

Billiga julklappar till föräldrar

bra julklapp till mamma tips
Foton är riktigt bra Julklappar till föräldrar

Bra tips på billiga och uppskattade julklappar till föräldrar är t.ex. doftljus, ge dem något du gjort själv. Varför inte varsin hemstickad halsduk? En flaska vin, eller kanske en middag som du lagar. En kurs i massage. Eller ett inramat foto av dig. Eller varsin matchande reflex, så de syns i vintermörkret. Det är också kul att få ett fint inramat foto på dig och dina syskon eller familj. Det behöver inte alls vara taget hos en fotograf!

Går du fortfarande i skolan har du säkert gjort något fint i slöjden under året som du kan ge föräldrarna i julklapp. Själv fick jag det här fina sjöodjuret av min dotter för länge sedan när hon gick på dagis. Idag, 7 år senare, så fick jag veta att det var en svan. Jag har även fått en vulkan och många teckningar. Några av dem har jag även ramat in och satt upp på väggen. 

Jag har även fått teckningar av min då 20 åriga dotter. Som den goda mamma jag är satte jag upp den här teckningen på jobbet. Hon jobbade på dagis just då…så hon har faktiskt ritat en teckning åt mig på dagis.

Roliga julklappar till föräldrar

Varför inte ge föräldrarna en oväntad julklapp i år? Kanske skulle de uppskatta att få svänga sina lurviga under en danslektion för två? Eller en teaterkväll för två. 

Danskurs för två
Teater och middag

Bra julklapp till föräldrar tips

Vet du vad dina föräldrar har för smak kanske du kan våga dig på att köpa en tavla, en fin lampa eller plädar att värma sig med i soffan. Kanske de skulle gilla att få en varsin fin morgonrock och lite spaprodukter? Tycker dina föräldrar om att lyssna på musik? De kanske önskar sig en högtalare som man kopplar in mobiltelefonen på? En varsin pyjamas eller varför inte en väggalmanacka för nästa år?

Mysig filt att ha i soffan
Högtalare och lampa i ett
Eller kanske riktigt lyxiga badbomber

Känns det svårt att hitta en gemensam julklapp till föräldrarna kanske det är enklare att ge dem varsin? Hitta en julklapp till pappa och en till mamma.

Liknande inlägg

Hittade du inte rätt julklappar till föräldrarna här kanske du hittar något på dessa sidor.

 • Present till odlingsintresserad mamma

  Present till odlingsintresserad mamma

  Letar du efter en present till en odlingsintresserad mamma? Vad kan man köpa till sin mamma som gillar blommor och trädgård? Gillar din mamma att påta i trädgården och önskar sig trädgårds och odlingsrelaterade presenter. Här är några bra förslag på present till en odlingsintresserad mamma. Jag har skrivit en hel sida om presenter till […]

  Läs mer..


 • Billig present till mamma

  Billig present till mamma

  Vad kan man köpa till sin mamma om man inte har så mycket pengar? Även om du har en lite pengar så går det hitta riktigt fina och kärleksfulla presenter till mamma. Vad kan man ge mamma för billiga presenter? Fina och billiga presenter att ge mamma är tex en rolig temugg, gulliga enhörningstofflor, badsalt, […]

  Läs mer..


 • Gratis present till mamma

  Gratis present till mamma

  Om du fortfarande går i skolan, eller om du av någon anledning inte har så mycket pengar, så bör du självklart välja en födelsedagspresent till mamma som passar din budget! Mammas present måste inte kosta skjortan. Jag lovar att din mamma blir inte gladare för en födelsedagspresent som du knappt har råd med. Det är bättre […]

  Läs mer..


Julklapp till föräldrar
Rulla till toppen