Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Årets busjulklappar

Varje år brukar jag försöka att hitta på någon busig julklapp också. Här ska du få läsa om busjulklappar, både årets busiga julklappar och julklappar från tidigare år.

I år kommer min äldsta dotter, Jennie, få dessa skönheter till tofflor. Det är jag och min yngsta dotter som lagt ihop till dessa. Vi tyckte båda att det var för dyrt att köpa dem för 100 kr. Men om vi delade på kostnaden blev det mer prisvärt. 50 kr är det klart värt att se Jennie öppna julklappen och förfasas över dessa. Till saken hör att Jennie som yngre köpte MASSA julbjällror och gav bort i julklapp. Hon hade hittat julbjällror riktigt billigt och köpte det till hela släkten, eftersom hon hellre shoppade något kul till sig själv för pengarna. Dessa julbjällror har sedan dess hängt med oss, och förflyttats runt i huset. Så jag är helt säker på att Jennie kommer att älska ett par tofflor med julbjällror på.

Det har även hänt att min yngsta dotter ljugit och sagt att storasyster önskar sig toapapper i julklapp. Då har jag låtsas gå på det hela och köpt en bal toalettpapper och gett henne, till lillasysters stora förtjusning. Vi slog in varje toarulle för sig och hittade på ett rim till alla.

busig julklapp till vegan
busig julklapp till vegan

Den första busjulklappen i år är till min vuxna dotter som är vegan. Att bjuda på middag i vår familj är ju väldigt svårt. En dotter är vegan, en är mjölkproteinallergiker och mycket kinkig med maten. Själv äter jag LCHF under långa perioder. Kort sagt, det är svårt att laga mat i vår familj. Ska vi sedan fika… ja det är nästan omöjligt! Eller godis…jag tror det finns två sorters godis som veganer kan äta. Jag tänkte först att jag skull lagt i nötter och sådant i en fin glasskål. Men det fick bli annat ”vegan gott” nämligen gröna linser. Den kommer att väcka en del munterhet tror jag. 

Toaborstkopp fylld med godis…det kan bli hur kul som helst! 

Nästa busjulklapp har sin upprinnelse långt tidigare. Jag och döttrarna var på IKEA. Vi bestämde oss för att busa med våra sambos. Så vi köpte varsin toaborste som vi tog med hem och ställde i diskmaskinen. Vi försökte få våra sambos att tro att vi rengjorde den från badrummet på det sättet. Min sambo var jättetråkig. Han tittade bara på mig och insåg att det var ett bus. Där hade jag laddat och satt och smygfilmade honom. Men det blev inte alls så mycket reaktion. Min dotters sambo däremot gick på det. Tyckte det var jätteäckligt! Argumenterade med henne. Pratade om att nu fick de dricka ”bajste” ur muggarna i diskmaskinen. Jag fick se filmen som min dotter filmade efteråt. Han var helt fantastisk. <3

Jag skrattade så jag grät. Han trodde verkligen att hon var så knäpp. Nu, årets julklapp är liksom uppföljaren. I år har jag köpt tre toaborstar och tagit ur borstarna och gömt långt in i städskåpet. Nu är det ”toaborstkopparna” som ska användas. Jag har fyllt dem med godis och slagit in väldigt fint i cellofan. Självklart ska min svärson få en, min sambo och min son ska också få varsin. Ska bli kul att se vem som först kommer på vad det är för plastskål som de fått sitt godis i. Jag och döttrarna har enats om att vi ska säga att det är ju jättebra skålar att återanvända. Bara man diskar ur dem först. Vi hoppas på en lika rolig reaktion som efter diskmaskinsbuset. De här julklapparna ser jag fram emot att överlämna. 

Fortsatta lästips

Årets busjulklappar
Rulla till toppen