Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Är du ute i sista minuten för julklappar? Här är snabba, praktiska julklappstips som sparar både tid och kronor. Hitta en perfekt sista minuten julklapp i våra förslag!

Behöver du tips på en bra sista minuten julklapp? När du är ute i sista stund, finns det många kreativa och personliga alternativ, som ost- och vinprovning eller en Storytel-prenumeration. Andra förslag är praktiska presentkort, hembakta kakor, eller enkla spel och pussel, idealiska för alla åldrar. Dessa julklappar kombinerar upplevelse, avkoppling, men även kreativitet och kan ofta hittas både i livsbutiker och online inför julafton.

Vad är bra julklappar att ge i sista minuten?

Upplevelsepresenter julklappstips i sista minuten

Upplevelser är populära gåvor som du beställer online och kan skriva ut ett presentkort direkt. Det här är en gåva du kan fixa på julafton, direkt innan du åker hemifrån. Du hittar många att välja mellan och det är många som tycker det är bättre med gåvor som inte är produkter, eftersom de föredrar att inte samla så mycket saker i sitt hem. Nedan hittar du några som kanske passar!

Junibacken

Mitt första tips är en dag på Junibacken. Det är en magisk upplevelse att få i julklapp, en resa genom Astrid Lindgrens underbara världar.

Leksaksmuseet

Ett besök på Leksaksmuseet i Bergrummet är en nostalgisk och underhållande upplevelse för både barn och vuxna. Det är en resa tillbaka i tiden med klassiska leksaker.

Italiensk matlagning i julklapp

Att delta i en italiensk matlagningskurs är inte bara roligt utan även utbildande, och erbjuder familjer ett sätt att tillsammans utforska konsten att skapa delikata italienska måltider. Dessutom är detta ett av de bästa tipsen för att skapa minnen inför nästa jul, där ni kan hitta nya smaker att njuta av hemma. Denna kurs passar alla åldrar och kan vara den perfekta julklappen!

Sushi kurs

En sushi-kurs är ett utmärkt julklappstips för sushi-älskare och är en populär sista minuten gåva. Julklappen passar denna bra om du vill ge en kreativ och annorlunda julklapp som även kommer att uppskattas av familjen.

Ost och vinprovning

Jag älskar idén om en ost- och vinprovning som en upplevelse julklapp. Det är en möjlighet att lära sig mer om vin och ost, samtidigt som man njuter av goda smaker.

ost och vinprovning

Massagekurs för par

Ge bort en massagekurs till ett par i julklapp kan vara ett bra tips. Det är inte bara en rolig och annorlunda aktivitet, utan också ett sätt att stärka banden och även lära sig nya färdigheter tillsammans.

Danslektion i julklapp

Danslektioner för två är ett utmärkt julklappstips, erbjudande både skoj och energi när man tillbringar tid tillsammans. Det finns som en idealisk gåva för par som önskar utforska något nytt och aktivt.

danslektion för två

Lär dig Silversmide

En kurs i silversmide är en unik och kreativ julklapp. Mottagaren kommer få möjlighet att utveckla sitt hantverk och skapa egna smycken.

Prenumerationer sista minuten julklappar som alla kommer älska

Harlequin prenumeration böcker

Allente

En prenumeration på Allente ger tillgång till ett brett utbud av TV-kanaler och filmer. Det är en perfekt julklapp för film- och serieentusiasten.

Chokladprenumeration

En chokladprenumeration är en söt överraskning varje månad. Här finns den bästa presenten för chokladälskaren.

Chokladprenumeration akut födelsedaspresent i sista minuten

Prenumeration på korsordstidning

För den som gillar korsord är en prenumeration på ’Allas Lätta Kryss’ en underbar present. Det är underhållande och bra för hjärnan.

Ge bort prenumeration på en korsordstidning i present

Storytel

En prenumeration på Storytel ger tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Det är en fantastisk julklapp för bokälskare som njuter av att förlora sig i en god berättelse.

storytel

Personliga och Handgjorda Sista Minuten Julklappstips

Kryddor

Ett presentpaket med kryddor är en uppskattad gåva för den som älskar att laga mat. Det är sista minuten julklappar som finns att plocka ihop i en vanlig livsmedelsaffär.

Skärbräda

En skärbräda är inte bara praktisk, utan kan också vara en stilfull del av köksinredningen. Välj en i hållbart material för en långvarig julklapp i sista minuten.

Något du sytt eller broderat själv

En handgjord gåva som något sytt eller broderat är unik och personlig. Det visar på tid och kärlek som lagts ner i presenten.

sy en necessär i present

Tavla

Att ge bort en tavla som du har målat själv är en mycket personlig och unik present. Det visar på kreativitet och omtanke.

Hembakta kakor

Att ge bort hembakta kakor är en personlig och uppskattad gest. Det visar på omtanke och är en söt överraskning.

Praktisk och Kreativ Sista Minuten Julklapp

Grävspade

Perfekt för barn eller familjer, dessa spadar är roliga att använda i snön för att bygga snögrottor eller snöskulpturer, och finns ofta i matbutiker.

stor grävspade att ge bort i present till trädgårdsintressrad

Film- eller Seriekvällskit

Ett kit för film- eller seriekväll innehåller allt som behövs för en mysig kväll, som snacks, drycker, och kanske en ny film eller serie.

Kökstillbehör

Kökstillbehör är en praktisk och uppskattad present. Det finns allt från eleganta bestick till funktionella köksredskap som underlättar matlagningen.

Pussel

Ett pussel är en perfekt present för alla åldrar, erbjuder timmar av underhållning och utmaning. Det hjälper till att förbättra problemlösningsförmågan och är ett roligt sätt att koppla av.

Enkla spel

I mataffärer kan man ofta hitta enkla spel som är populära att ge bort som sista minuten-presenter. De är roliga för hela familjen.

yatzy tärningsspel i present

Presentkort

Ett presentkort är en flexibel och uppskattad gåva. Man kan ofta hitta dem i mataffärer eller online och de kan användas för en mängd olika produkter eller tjänster.

Presentkort bluebox

Strumpor

Strumpor är en praktisk och uppskattad julklapp som man kan hitta i många mataffärer. Det är en enkel men tacksam gåva.

Ljus

Ljus kan ofta hittas i mataffärer och är en sista minuten julklapp som skapar en mysig atmosfär i hemmet.

Pulka

En pulka hittar man ofta utanför mataffärer under vintern. Det är en rolig och praktisk julklapp för barnen att njuta av ute snöiga dagar.

Målarbok som julklapp

Målarböcker för vuxna finns ofta i mataffärer och är ett bra sätt att slappna av och vara kreativ. De är perfekta för att ge som sista minuten julklappar.Att fixa en sista minuten julklapp behöver inte vara stressfyllt. Vi har samlat många populära julklappstips som passar alla, unga som gamla. När julen närmar sig och tiden är knapp, kan du snabbt hitta och välja den perfekta julklappen online. Många butiker erbjuder snabb leverans direkt hem till mottagaren, så du får alltid fram julklappen i tid. Dessutom kan du välja bland olika produkter som kanske passar bättre för just din mottagare, och med stora butikers utbud finns det alltid något extra att ge bort till jul.

Tips på fortsatt läsning

Sista minuten julklapp
Rulla till toppen