Presenter till en gudmor

Vad kan man ge för presenter till en gudmor? Gudmödrar är mycket viktiga. De tillbringar tid med oss, älskar oss, bryr sig om oss, ger oss goda råd… Men även hur mycket vi känner dem vet vi inte vilka gåvor de vill ha på sin födelsedag eller annat firande. Och sedan får vi panik eftersom vi inte har tillräckligt med tid att förbereda allt, köpa presenten och göra det i tid.

Därför kommer jag i den här artikeln att ge dig många alternativ för gåvor som en gudmor kommer att älska. Om du vill veta hur man överraskar din gudmor med den bästa gåvan någonsin… fortsätt läsa!

Förslag på bra presenter till en gudmor

Slow cooker

Gillar din gudmor att laga mat? Om så är fallet, är det här presenten för henne! Den här slow cockern får henne och alla runt henne att le. Vem skulle inte vilja mötas av den underbara doften av färdig mat när de kommer hem från jobbet eller skolan? Det kan bli en rolig aktivitet att göra tillsammans.

Läs mer och beställ

Slow cooker

Personlig dörrskylt

Denna personliga dörrskyllt är perfekt om din gudmor är väldigt familjekär. Denna gåva betyder närhet och kärlek bland varje familjemedlem. När hon ser familjenamnet kommer hon definitivt att tänka på var och en av er, hennes familj, som håller ett starkt band mellan er alla. Skylen kan hängas överallt: dörrar, fönster, väggar, lutande på ett bord … Det är tänkt att skapa en kärleksfull miljö där alla ingår i familjen.

Läs mer och beställ

Personlig dörrskylt Förslag på bra presenter till en gudmor

Whiskeykaraff och glas är bra presenter till en gudmor

Denna gåva är avsedd för familjer som älskar att dricka som en tradition, vid speciella tillfällen. Extremt unikt och elegant. Alla kommer att önska att denna Nachtmann Aspen karaff och glas var deras! Men även om din gudmor inte dricker… denna gåva säger: ”Elegans”, hon kan använda enbart som heminredning. Det bästa är att karaffen och glasen kan graveras med något fint och personligt till din gudmor. Om du tror att hon kommer att älska det här, köp det här.

Läs mer och beställ

Whiskeykaraff och glas är bra presenter till en gudmor

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

Lyxig ljushållare med levande ljus är bra presenter till din gudmor

Denna unika uppsättning ljusstakar är extremt vackra och eleganta. Vad händer om din gudmor vill ha en fest med er alla eller ordna en middag hemma hos henne och hon inte vet hur man tänder den ordentligt eller dekorar den? Det här är perfekt! Perfekt subtilt ljus med vackra ljusstakar. Om det här är gåvan du tror att hon kommer att älska, är den din via den här länken.

Läs mer och beställ

Lyxig ljushållare med levande ljus är bra presenter till din gudmor

Porträtt av henne som Mona-Lisa

Ett porträtt med henne själv som drottning, viking, superhjälte eller kanske Mona-Lisa är en kul grej som hon kommer älska. De är faktiskt inte så dyra som man skulle kunna tro. Här laddar du bara upp ett foto på henne och väljer hur du vill att hon ska avbildas. Det här har blivit en säljsuccé faktiskt! Läs mer och beställ

Tänker på dig figurin

Säg att ”jag tänker på dig” på ett fantastiskt sätt. Den här söta figuren är fantastisk och din gudmor kommer älska den. Om du inte träffar din gudmor så ofta eller om hon tillbringar större delen av sin tid ensam, kommer denna gåva att betyda mycket för henne. Det skulle vara som om hon hade dig och din familj bredvid sig hela tiden. Hon kan placera den på sitt rum, så hon tänker på dig varje gång hon går dit. Jag är säker på att hennes hjärta kommer att smälta. Denna söta gåva kan bli din om du klickar på den här länken.

Läs mer och beställ

Tänker på dig figurin

Doftljus Calming Retreat

Doftljus för avslappning, ja, du läste rätt. Det här doftljust kommer hjälpa henne att slappna av. Det är förstås alltid trevligt när det doftar gott hemma, men det här doftljust är också väldigt vackert att se på. Din gudmor kommer vara säker på att du älkar henne till månen och tillbaka. Detta ljus kan bli ditt om du klickar här.

Läs mer och beställ

Doftljus Calming Retreat Förslag på bra presenter till en gudmor

Nyckelring till gudmor

Detta är en mycket söt gåva, det kommer också att vara din gåva, som hon kommer bära med sig 24/7. Det är som om ni är tillsammans hela tiden. Hela tiden bryr man sig om varandra. Uttryck din kärlek och uppskattning med denna unika gåva. Hon kommer att bli helt tacksam och förvånad över denna nyckelring. Om du vill överraska henne med den här presenten, köp den här!

Läs mer och beställ

Nyckelring till gudmor

Halsband är fina presenter till en gudmor

Om din gudmor älskar smycken och brukar bära dem, är detta för henne! Detta söta och vackra halsband är tillverkat av koppar och silver. På halsbandet står det God Mother och det är prytt med en krona. Om du vill att hon ska ha halsbandet, köp det här.

Läs mer och beställ

Förslag på bra presenter till en gudmor halsband är fina presenter till en gudmor

Rolig mugg till Gudmor

Detta är en mycket rolig gåva till din gudmor eftersom det står: ”My favovurite goddoughter gave me this mug”. Naturligtvis, även om hon inte använder det för att dricka, är det en perfekt gåva! Det är roligt såväl som söt! Varje gång hon ser det kommer hon att tänka på dig! Det enda problemet skulle vara att om du har syskon, kommer de att bli avundsjuka! Om du gillade det, köp det här:

Läs mer och beställ

Rolig mugg till Gudmor

Smyckesask till Gudmor från Guddotter

Om din gudmor gillar smycken är detta en mycket klok presentidé! Denna smyckesask kan användas för allt du vill hålla säkert. Här kan hon förvara speciella smycken och anteckningar du ger henne. Om du vill ha det, köp det här.

Läs mer och beställ

smyckesask till gudmor från Guddotter Förslag på bra presenter till en gudmor

Julprydnad

Om julen är nära och du älskar att ge julgåvor, är detta för dig! Eller för din gudmor… mer exakt! Denna juldekoration i keramig är tänkt att hängas på julgranen, men du kan placera den någon annanstans! Var du vill. Om din familj älskar traditioner och din gudmor älskar att dekorera sitt hus på julen, lägg till denna prydnad i samlingen! Hon kommer att bli glad och kommer att minnas att hon fick den av dig! Om du vill ha den här dekorationen, köp den här.

Läs mer och beställ

Julprydnad

Grön fluorit kvarts kristall som sägs ha helande krafter

Älskar din gudmor kristaller och meditation, mindfulness, energiflöde…? Om du tycker min beskrivning passade bra in på henne är det här den ultimata gåvan till henne. Denna naturliga gröna fluorit kommer att vara perfekt för henne. Många som hävdar att deras liv har förbättrats sedan de började meditera runt kristaller. De säger att deras liv känns renare och friare. Bortsett från det är det också mycket vackert smycke. Om du tror att det här smycket passar henne, så kan du beställa det här!

Läs mer och beställ

Grön fluorit kvarts kristall som sägs ha helande krafter Förslag på bra presenter till en gudmor

Barbord i form av en jordglob

Var det någon som sa ”elegans”? Detta barskåp i form av en jordglub är fantastiskt. Föreställ dig din gudmor komma hem och se detta mitt i sitt vardagsrum! Även om hon inte dricker så ofta är det väldigt vackert! Det ger en gammaldags charm och är tillverkat av trä. Det är lite dyrt (beroende på din budget), men det är definitivt värt det!

Läs mer och beställ

Barbord i form av en jordglob

Personligt bokmärke är bra presenter till en gudmor

Älskar din gudmor att läsa? I så fall kommer hon inte att motstå detta otroligt vackra bokmärke. En vacker påfågel kombinerat med ett vackert hålmönster. Detta bokmärke kommer att få henne att få henne att vilja läsa mer, bara för att få se det vackra bokmärket av trä. Det är extremt elegant. Om du gillade det kan det bli ditt om du klickar här.

Läs mer och beställ

Förslag på bra presenter till en gudmor Personligt bokmärke är bra presenter till en gudmor

Godmother Halsband

Vi går tillbaka till smyckessektionen, men saken är den att varje enskilt smycke tillägnat gudmödrar är helt vackert! Enkelt, sött, men mycket elegant! Visa henne hur mycket du älskar henne med det här vackra armbandet. Leverera armbandet till henne tillsammans med ett sött meddelande! Gillade du det? Om så är fallet kan du beställa halsbandet till din gudmor här.

Läs mer och beställ

Godmother Halsband

Allt som allt var det 15 presentidéer till din gudmor som du kan ge dem när du vill, oavsett tillfälle: födelsedagar, jul, eller bara för att du vill… Nu är det din tur att välja vad du tror att hon kommer att gilla. Kanske smyckena, heminredningen, whiskeyuppsättningarna… ditt val! Men vad du än väljer, kommer alla presenttipsen att göra henne lycklig. Det handlar också om ansträngningen att välja ut en gåva som hon kommer att gilla, och hon kommer naturligtvis att uppskatta det! Stressa inte, be om råd från en familjemedlem eller en vän. Men viktigast av allt, njut av varje sekund med din gudmor!

Liknande inlägg

 • Personliga doppresenter till pojke

  Personliga doppresenter till pojke

  Att välja en personlig doppresent till en pojke är ett underbart sätt att fira en sådan viktig milstolpe i hans liv. En personlig present visar att du har tagit dig tid att välja något som är meningsfullt och som kommer att hålla i många år framöver. Det finns många olika typer av personliga doppresenter som […]

  Läs mer


 • Smycke i doppresent till pojke

  Smycke i doppresent till pojke

  Att välja en doppresent till en pojke kan vara en svår uppgift. En present som är både personlig och meningsfull är ett smycke som kan bäras under hela livet. Det finns många olika typer av smycken att välja mellan, men det viktigaste är att det är något som passar pojken och kan bli en symbol […]

  Läs mer


 • Doppresent tjej smycke

  Doppresent tjej smycke

  Att välja en doppresent till en liten flicka är alltid en speciell uppgift. Oavsett om det är en present till en familjemedlem eller en vän, vill du hitta något som både är personligt och minnesvärt. En av de mest klassiska presenterna till en döpning är smycken, vilket är något som barnet kan ha kvar under […]

  Läs mer


Presenter till en gudmor
Rulla till toppen