Present Till Hustrun

Vad önskar sig frun i present?

Letar du efter en bra present till din fru? Vad en kvinna önskar sig i present är ju förstås lite olika beroende vem hon här, hur gammal hon är och vad hon har för intressen. Men här kommer ändå några bra presenttips på vad du kan ge din hustru i present

Vad är en bra present till hustrun?

Kreativa presenter till hustrun

Är din fru kreativ och tycker om att skapa saker? Då kanske du kan ge henne något till hennes hobby? Det kan t.ex. vara tyg och annat om hon tycker om att sy. Men det finns även kurser som hon nog skulle tycka om att få i present:

Dreja
Fotokurs
Silversmide
Blomsterkurs
Skåla och måla
Glasblåsning

Du kan även köpa konstnärsmaterial om du tror att det är något för henne. Akvarell: färger, akvarellpapper, penslar
Akrylmålning: papper, akrylfärg, palett, penslar

akvarellfärg
akvarellfärg 
Akvarellpennor 
Akvarellpapper 


Lyxiga presenter till hustrun

Vill du hitta en riktigt lyxig present till din hustru? Lyx behöver inte nödvändigtvis betyda att det är något dyrt, utan bara en present som din hustru inte själv skulle unnat sig. Det kan t.ex. var att exklusivt paraply, en massage eller en ask fin choklad.

Visst finns det lyxiga presenter som är dyra också. Kanske ett lyxigt halsband är en bra present till din hustru? Eller kanske en kanalresa?

Sexig present till hustrun

Vill du hitta en sexig present till hustrun? Då finns det ett stort utbud:

Rundvandring med puss och snusk
sexspel
Prova på poledance här har du möjligheter att fixa din träning samtidigt som du förför hustrun
Clone a willy – ge henne en exakt kopia av din stolthet
Flamingo vibratorägg som styrs mha en app
Spelet bedroom battle
Ringklocka med texten ring för sex
Kama Sutra kit
Sexkortspel
Sanning eller konka sexspel

Tips på present till hustrun

Presenter som alltid uppskattas av kvinnor är förstås en middag, parfym och ett fint smycke.

Är din hustru mitt i karriären så är det förmodligen fullt upp med barn och arbete. Hon har ännu inte hunnit köpa sig allt hon önskar sig. Så till henne kan du köpa det mesta, både inredning, böcker, presentkort på kläder osv. Jag tror också att hon skulle uppskatta att få en stunds avkoppling. Kanske en massage eller en spaweekend tillsammans är en bra present till din hustru.

Kärlekspresent till hustrun

Fina kärlekspresenter till hustrun skulle t.ex. kunna vara en weekendövernattning i en annan stad bara ni två. Ni besöker staden, shoppar osv på dagen och delar en god middag med vin på kvällen och övernattar på ett lyxigt hotell tillsammans. Det är trevligt att bara göra något utöver det vanliga. Att bara få tillbringa tid tillsammans ni två.

En annan fin kärlekspresent du kan ge din hustru är ett fint smycke som du låter gravera in med något personligt budskap. Kanske något som betyder något bara för er.

Eller köp ett block eller album och skriv ut bilder på er tillsammans. Klistra in dem och skriv på varje sida i albumet anledningar till att du älskar henne. Berätta hur mycket hon betyder för dig och vad du älskar hos henne. Det kommer garanterat bli en väldigt uppskattad kärlekspresent till hustrun!

Ett personligt fotoalbum
Digital fotoram där du samlar fina bilder på er

Present till gravid hustru

Att vara gravid kan vara ansträngande. Din hustru blir tröttare och orkar inte med saker som hon gjorde tidigare. Det finns faktiskt presenter som passar extra bra att ge till en gravid hustru:

Fotmassage
Gravidbok
Massagedyna
Favoritgodiset
Favoritgodiset
Värmefilt

Present till hustrun online

Det finns förstås mängder av presenter du kan hitta till hustrun online. Men det finns några typer av presenter som jag speciellt tycker att du ska titta på:

Köp parfym online – Det tycker jag att du ska titta på eftersom att köpa present till hustrun online blir mycket mycket billigare än om du köper den i butiken i centrum.

Akuta presenter till hustrun online – glömmer du av bröllopsdagen, hennes födelsedag eller ett annat datum du borde ha koll på? Då är det ett hett tips att besöka upplevelse.com. Där hittar du upplevelser som hon säkert skulle tycka om att få i present. Det finns stillsamma aktiviteter så som bio, vinprovning och spabehandlingar. Men även mer äventyrliga upplevelser så som takvandring, fallskärmshopp och spökvandringar. Fördelen med att köpa present till hustrun online är att hon aldrig kommer få veta att du glömt av dagen. Du beställer upplevelsen och när du betalat får du ett presentkort som du kan skriva ut direkt på skrivaren. Det hela tar bara 10 minuter. Perfekt sätt att handla presenter online när det blir bråttom!

En annan present som passar att ge hustrun är en prenumeration på goda viner. Även en vinprenumeration kan du beställa med kort varsel. Även om hon inte hinner få den första leveransen till sin födelsedag så spelar det ingen roll. Du kom ihåg att ge henne en present!

Present till hustrun på bröllopsdagen

Att komma ihåg att ge hustrun en present på bröllopsdagen är förstås viktigt. Det behöver heller inte vara något märkvärdigt, men det är desto viktigare att du minns dagen.

24 karats guldros

En gigantisk ros
Gigantisk hjärtkudde

Jag hoppas du hittade någon bra present till hustrun här! Fler bra presenttips kan du hitta på dessa sidor:

Romantisk present till flickvän