Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

1-Årig Bröllopsdag – Vad Är En Bra Bomullsbröllop Present?

Välkommen till firandet av en 1 årig bröllpsdag, där bomull är temat och dagen kallas för bomullsbröllop. Varför bomull, undrar du kanske? Precis som de sammanflätade fibrerna i ett stycke bomull, representerar den starka och hållbara naturen av ditt förhållande. Men låt oss inte glömma att bomull också kan vara skört och fläckigt, vilket påminner oss om att vår relation kräver konstant vård och uppmärksamhet. Vilket sätt är bättre att symbolisera din 1-åriga bröllopsdag än med bomull?

När det gäller presenter på ert bomullsbröllop, låt oss dyka in i världen av bomullsgåvor. Från sängkläder av högsta kvalitet som lovar dig söta drömmar till en extravagant morgonrock som lyfter din morgonen till en ny nivå, ditt val är oändligt. Kanske en autentisk bomullskvist för att uppskatta naturens skönhet eller en stilren pyjamas för att njuta av en mysig kväll inomhus? Ett set av eleganta näsdukar kan också vara en delikat gest.

Er första bröllopsdag – vad ger man i present?

Presentidéer för bomullsbröllop

Låt oss inte glömma heminredningsalternativen! Vad sägs om en fluffig bomullsmatta som lägger till en touch av värme till ditt hem, eller broderade handdukar som gör din dagliga rutin lite mer speciell? Att skämma bort din partner med något fint till hemmet på er 1-åriga bröllopsdag kan vara ett bevis på er gemensamma tillväxt. Så när det är dags att fira 1-årig bröllopsdag, låt bomullen vägleda dig.

Sängkläder i bomull

En riktigt bra present den första bröllopsdagen är ett lite lyxigare set med sängkläder. Bomull gör att det känns skönt och svalt mot huden. Det är trevligt att krypa ner i en vackert bäddad säng på kvällen. Snygga påslakan gör att hela rummet ser vackrare ut.

Sängkläder i bomull

Lyxig hotellmorgonrock

Nästa presentidé är en lyxig morgonrock, av 100% bomull, så klart. De finns för både män och kvinnor. Morgonrocken absorberar fukt väldigt bra och passar därför bra att använda även efter badet. En skön morgonrock att dra på sig när man går ner och äter frukosten är ett trevligt sätt att starta sin dag.

Förkläde i bomull

Bra presenter att ge sin hustru eller make den första bröllopsdagen är ett förkläde från Landshopping. Det är praktiskt att ha när man lagar mat eller grillar. Det här kommer bli en bra 1-årig bröllopspresent att ge både till män och kvinnor.

Näsdukar i bomull

När man firar 1 årig bröllopsdag är bomullsnäsdukar en bra present att ge sin man. Näsdukarna har en tidlös design. De kan användas både i kavajfickan, till att putsa glasögonen eller när han blir förkyld. När ni firar 1-årig bröllopsdag är bomullsnäsdukar en bra present till en man.

Näsdukar i bomull

Resa till Nice i Frankrike

Att ge en resa till Nice på en 1- årig bröllopsdag är en utmärkt idé eftersom Nice är känt för sina vackra bomullsstränder och sitt milda klimat, vilket gör det till en perfekt plats att fira den första årsdagen av äktenskapet på. Dessutom är staden en romantisk destination med fantastisk arkitektur, historiska platser, vacker natur och fantastisk mat. Nice är beläget vid den franska Rivieran och lockar besökare från hela världen. Staden erbjuder en mängd olika upplevelser som är perfekta för att fira ett år av kärlek.

resa

Handdukar med broderad text eller monogram

På den 1-åriga bröllopsdagen kan tjocka handdukar broderade med era namn eller monogram vara lyxiga presenter. När man kommer upp ur badet, eller ut ur duschen är det härligt att vira in sig i en tjock bomullshandduk.

Väska i present på bomullsbröllop

När du ska köpa en present till kvinnor är handväskor alltid en given succé. Det är något man aldrig kan få för många av. Självklart finns de även i bomull. Den här snygga väskan är en fin present att ge henne när ni firar er bomullsbröllopsdag.

Picknickkorg klädd i bomullstyg

Vill du överraska din make eller fru på er bomullsbröllopsdag? Packa en picknickkorg med lite godsaker och ta med honom eller henne ut i naturen! För att få in bomull här är mitt förslag en picknickkorg klädd med bomullstyg eller en bomullsfilt att sitta på. Och bomullsservetter, så klart!

Picknickkorg

Stor hängmatta

Nästa presenttips för er bomullsbröllopsdag är en hängmatta tillverkad i bomull. Den här hängmattan har dubbel storlek, så här kommer ni kunna ligga tillsammans och njuta av er vackra trädgård.

Stor hängmatta

Lyxiga prydnadskuddar i bomull

Prydnadskuddar är bra presenter att ge på bröllopsdagen. De här kuddfodralen är från William Morris. Men välj bomullskuddar som matchar den stil och färg som ni har hemma. Det är trevligt att byta ut kuddarna man har hemma till något nytt och fint med jämna mellanrum.

kudde

Necessär

Nästa presenttips är något man alltid har nytta av, en necessär. Man kan få namnet broderat på den. Necessärer är något man aldrig kan få för många av. De är bra att ha inte bara för makeup, utan även för att samla småsaker man har i handväskan.

necessär

Bomullsskjorta

Vill du ge din man en fin present på ert bomullsbröllop? Då kan en snygg skjorta från Brown Avenue, tillverkad i bomull vara den perfekta presenten till honom. Det är en stilren och elegant skjorta han kommer vara stolt över att bära.

Klänning

Det finns även fina bomullskläder att ge sin fru i bröllopspresent på 1-års bröllopsdagen. Den här fina t-shirtklänningen till exempel. Den är A-linjeformad, med en slits i en av sidsömmarna. Det är en fin present att ge din fru på bröllopsdagen.

klänning

Tygservetter i present på bomullsbröllop

När ni bjuder på finmiddag kan det vara trevligt att duka med finservis och tygservetter. Bomullsservetter kommer att förhöja intrycket av middagsbordet och förvandla vardagen till en fest. Tygservetter är bra presenter att ge på ett bomullsbröllop.

Tygservetter

Relaterade frågor

Vad är Bomullsbröllop? Det är er första bröllopsdag, alltså ett år efter att ni gifte er.

Hur firar man Bomullsbröllop? Det kan firas med en picknick, middag, en upplevelse eller en resa. Den här bröllopsdagen firas även med att ge presenter gjorda av bomull.

Vad heter de olika Bröllopsdagarna? Bröllopsdagarna har olika namn så som papper, läder, fruktbröllop, yllebröllop osv. En komplett lista över bröllopsdagarnas namn hittar du här.

Vad kallas 30 är som gifta? 30 år som gifta kallas pärlbröllop.

Vad heter 1 års bröllopsdag? 1 års bröllopsdag heter bomullsbröllop.

Vad kallas alla bröllopsdagar?

1 år Bomullsbröllop, 2 år Pappersbröllop, 3 år är Läderbröllop, 4 år är Fruktbröllop / Blomsterbröllop, 5 år bröllopsdag är Träbröllop, 6 årig bröllopsdag är Sockerbröllop, 7 år är Yllebröllop, 8 årig bröllopsdag är Gummibröllop, 9 år är Linnebröllop, 10 år Tennbröllop.

11 år är Stålbröllop, 12 år är Sidenbröllop, 13 årig bröllopsdag är Spetsbröllop, 14 år är Elefenben, 15 år Kristallbröllop, 16 år är Fjäderbröllop, 17 år är Silkesbröllop, 18 år är Satinbröllop, 19 år är Galonbröllop, 20 år Porslinsbröllop.

21 år är Nylonbröllop, 22 år är Jutebröllop, 23 årig bröllopsdag är Hampabröllop, 24 år är Sammetsbröllop, 25 år Silverbröllop, 26 årig bröllopsdag är Korkbröllop, 27 år är Balsabröllop, 28 år är Masonitbröllop, 29 år är Plywoodbröllop, 30 år Pärlbröllop.

31 år är Mahognybröllop, 32 årig bröllopsdag är Granitbröllop, 33 år är Gnejsbröllop, 34 år är Skiffer bröllop, 35 år Korallbröllop, 36 år är Marmorbröllop, 37 årig bröllopsdag är Tegelbröllop, 38 år är Cementbröllop, 39 år är Grafitbröllop, 40 år Rubinbröllop.

41 årig bröllopsdag är Keramikbröllop, 42 år är Mässingsbröllop, 43 år är Plåtbröllop, 44 år är Nickelbröllop, 45 år Safirbröllop, 46 år är Blybröllop, 47 år är Kvicksilver, 48 år är Zinkbröllop, 49 år är Aluminium, 50 år Guldbröllop.

51 år är Krom bröllop, 52 år är Bronsbröllop, 53 år är Kopparbröllop, 54 år är Platinabröllop, 55 år Smaragdbröllop, 56 år är Volframbröllop, 57 år är Manganbröllop, 58 år är Bärnstensbröllop, 59 årig bröllopsdag är Akvamarin, 60 år Diamantbröllop.

61 år är Glasbröllop, 62 år är Topas bröllop, 63 år är Jadebröllop, 64 år är Emaljbröllop, 65 år är Krondiamantbröllop, 66 år är Uranbröllop, 67 årig bröllopsdag är Opalbröllop, 68 år är Granatbröllop, 69 år är Briljantbröllop, 70 år är Järnbröllop.

75 år är Atombröllop, 80 år är Platina bröllop, 85 år är Månstensbröllop eller Vinbröllop, 90 år är Stenbröllop, och 100 år är Kvadratbröllop.

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagar

1-Årig Bröllopsdag – Vad Är En Bra Bomullsbröllop Present?
Rulla till toppen