Present Till 5-Årig Tjej

För den som inte lever tillsammans med en femårig flicka kanske det verkar svårt att hitta en bra present? Men för oss som har haft en dotter i den åldern är det enkelt!

Så vad är då en bra present till en 5-årig tjej? Bra presenter till en 5-årig tjej är saker som dockor, lego, prinsesskläder, pärlor, smyckeskrin, en bok om insekter, ett sjörövarskepp med Pippi långstrumpfigurer, en plånbok med lite egna pengar eller en vävstol.

Här hittar du de bästa presenttipsen till en 5-årig tjej! Presenter som gör henne riktigt glad.

vad är en bra present till en 5-årig flicka
Vad är en bra present till en 5-årig flicka?

Den här sidan handlar ju om bra presenter till en 5-årig tjej. Jag har också skrivit en sida med mer generella presenttips till 5-åringar. Presenter som passar att ge både killar och tjejer i 5-årsåldern. Besök gärna sidan för fler bra presenter!

Letar du efter bra kalastips med lekar, tipspromenader, dekorationer och godispåsar har jag samlat massor av kalastips här.

Bästa presenterna till en 5-årig tjej

En bok som handlar om henne

Själv blev jag väldigt förtjust i dessa böcker och beställde en till mitt barnbarn. Det finns många olika berättelser att välja mellan. När man beställer den får man fylla i namn, kön och utseende på barnet/barnen. På så sätt blir den 5-åriga flickan huvudperson i sin bok. Jag lovar att detta kommer bli den bästa boken som hon kommer vilja höra om och om igen. Läs mer och beställ

Årskort junibacken

Alla barn älskar sagor och på Junibacken får de uppleva några av favoritberättelserna om Pippi, Emil, Ronja och många många flera av Astrid Lindgrens mest älskade figurer. Här får barnen leka, busa, åka sagotåg och gå på barnteater. Junibacken är en magisk upplevelse för stora och små. Läs mer och beställ

Matlagningskurs

Varför inte köpa en upplevelse som passar barn, som den här matlagningskursen som man genomför tillsammans, hela familjen. Barn brukar älska att få vara med i köket, därför tror jag det här kommer bli en väldigt kul födelsedagspresent till henne. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Alla barn gillar sagor! Att få en prenumeration på Storytel är en fantastisk present till henne. Storytel är en app där hon (och övriga familjen) kan lyssna på ett obegränsat antal böcker. Om hon vill har hon en ny saga varje kväll, men många barn föredrar att höra sin favoritbok om och om igen. Läs mer och beställ

Albert

En annan riktigt bra present att ge en 5-årig flicka är Albert. Albert är en app där man leker och spelar in kunskaper. Albert har utvecklats utifrån läroplanen och kommer ge henne en stabil grund att stå på när skolan drar i gång på allvar. Albert är utvecklat för barn mellan 3-16 år, och har man fler barn i familjen så passar det bra för dem också. Läs mer och beställ

Paraply som ändrar mönster

Det finns presenter man bara vet att barnet kommer att älska. Det här är en sådan. Ett paraply som ändrar färg och mönster när det regnar. Det är inte konstigt om barnet kommer att längta lite extra efter nästa regnskur. En riktigt kul present att få på sin födelsedag. Läs mer och beställ

Egen bostad

Hon kommer garanterat att vilja flytta hemifrån direkt om hon ser det här vackra slottet. Läs mer och beställ

Halsband med enhörning

Små flickor brukar älska enhörningar, så varför inte ge henne ett riktigt fint enhörningshalsband i födelsedagspresent? Läs mer och beställ

Glasscafé i trä i present till 5 årig flicka

Det här är kanske drömpresenten till alla små tjejer, en glasskiosk i trä. Här kan hon servera glass till både kompisar och familj. Det är svårt att motstå den här fina glassvagnen. Här finns flera olika sorters glass. Glasskulorna fäster med magneter i galsskopan så man kan plocka upp glassen och lägga i rånen. En liten bjällra plingar, så att alla vet när glassvagen är på väg. En jättefin present till en flicka. Läs mer och beställ

Utklädningskläder i present till 5-årig flicka

Det som den 5-åriga tjejen kommer bli allra gladast för att få är utklädningskläder. Gärna en fin klänning och en krona så att hon kan bli prinsessa. Men pippikläder, en superhjältemanel och piratutrustning är inte heller fel. Köp gärna en fin piratkista och fyll med gamla kläder du själv inte använder, köp till en fin prinsessklänning, krona, glasskor, lite plastdiamanter och annat som en liten prinsessa kan behöva. Gärna två klänningar faktiskt så att även bästisen kan vara prinsessa samtidigt. En käpphäst kan vara bra att ha också ifall prinsessan behöver ut och döda drakar ibland. Roliga hattar är heller inte fel om du kan hitta och stoppa ner i kistan.

Köp en fin koffert att förvara utklädningskläderna i.
En mantel av något slag brukar vara användbart när de klär ut sig.

En silvermantel gör att hon lätt förvandlas till vilken superhjälte som helst.
En prinsessklänning brukar aldrig bli fel. Små tjejer brukar älska att få klänningar, kronor och sånt.
En prinsessklänning brukar aldrig bli fel. Små tjejer brukar älska att få klänningar, kronor och sånt.
En annan piratklädsel som barn brukar gilla. Se upp så hon inte berövar dig din godispåse...pirater är luriga!
En annan piratklädsel som barn brukar gilla. Se upp så hon inte berövar dig din godispåse…pirater är luriga!

Självklart vill hon ha en krona. Det är den viktigaste utrustningen i utklädningslådan!
Självklart vill hon ha en krona. Det är den viktigaste utrustningen i utklädningslådan!

Vad leker 5-åringar med?

5-åringar tycker om att bygga med lego, att klä ut sig, sitta och pyssla. De tycker också om att få vara ute och leka. Hoppa studsmatta är en av deras favoritsysselsättningar. Att hitta en bra present till en 5-åring är faktiskt ganska enkelt. 5-åringar tycker om att leka med så mycket. De tycker om att vara ute och bygga kojor, fast det går ju inte precis att ge bort i present.

När det gäller en 5-årig flicka så kretsar det ofta mycket kring att hon är prinsessa. Prinsessor behöver en krona och en fin klänning förstås. 5-åriga prinsessor tycker om att bygga slott mm. I någon disneyfilm så slogs prinsessan även med stekpanna…men där fick jag dra en gräns. När min prinsessa var liten fick hon nöja sig med att bekämpa drakarna med leksakssvärd och inga köksredskap.

Sist men inte minst gillar 5-åringar att leka med dockor. Både babydockor, dockhus Barbie osv är dockor som 5-åringar leker länge med. 5-åringar äskar att hålla på med både iPad och förälddrarnas telefoner.

Zcooly en rolig matte app

Den här appen ger alla barn samma chans att lyckas i skolan. Här kombineras spel och pedagogik. Det gör att det faktiskt blir roligt att lära sig.

Här får barnen kunskaper som de behöver i livet, samtidigt som de spelar ett roligt spel. Här stöter de till exempel på bångstyra får, pruttande hamstrar och tårtbak som gör det roligt att få lära sig.

Den här appen är utvecklad för alla barn mellan 5 och 12 år och är framtagen utifrån skolans läroplan. Jag är säker på att även dina barn kommer älska den här appen.

Läs mer och beställ

5-åriga tjejer gillar lego och duplo

Lego är en annan superbra present att ge en 5-årig tjej. Det finns både färdiga legosystem med små minivärldar som tjejer i den här åldern brukar gilla och paket med standardlegobitar där hon själv får skapa sig en liten värld, bygga hus som gubbarna får bo i osv. För femåringar finns det också många duplo byggsatser som är väldigt roliga att få i present.

Lösa legobitar är viktigt. De ger henne möjlighet att skapa fritt. Legot kan användas i andra lekar också, allt från att vara mat till att förvandlas till Pippi långstrumps bostad eller något annat som behövs i leken.
Lösa legobitar är viktigt. De ger henne möjlighet att skapa fritt. Legot kan användas i andra lekar också, allt från att vara mat till att förvandlas till Pippi långstrumps bostad eller något annat som behövs i leken.
Små tjejer brukar älska Frost, så varför inte köpa ett frost legobygge till henne. Elsa och Anna i Arendal kommer att sysselsätta henne länge.
Små tjejer brukar älska Frost, så varför inte köpa ett frost legobygge till henne. Elsa och Anna i Arendal kommer att sysselsätta henne länge.
 En kul byggsats från Lego Friends. Här driver hon ett eget cupcake kafé och kör ut dem till kunderna på sin flakmoped. Om man vill kan man även slå sig ner på en stol och njuta av en kopp <a class=
En kul byggsats från Lego Friends. Här driver hon ett eget cupcake kafé och kör ut dem till kunderna på sin flakmoped. Om man vill kan man även slå sig ner på en stol och njuta av en kopp kaffe.
 Barn älskar att få åka på tivoli. Det gör duplofigurerna också. Här hittar du många åkattraktioner, rutschkanor, en fotograf, en offentlig toalett och en glasskiosk.
Barn älskar att få åka på tivoli. Det gör duplofigurerna också. Här hittar du många åkattraktioner, rutschkanor, en fotograf, en offentlig toalett och en glasskiosk.
Här är ett legobygge där gubbarna åkt på utomhusäventyr med skidåkning är en bra present till en 5-årig tjej.
Här är ett legobygge där gubbarna åkt på utomhusäventyr med skidåkning är en bra present till en 5-årig tjej.
En duplo brandstation är en <a class=
En duplo brandstation är en rolig present som barnen brukar gilla att leka länge med.
Lego Friends Mias fölstall är ett legobygge som passar lite yngre barn. Det är ganska lätt att bygga och det är roligt att leka med stallet när det är färdigbyggt.
Duplo flygplats brukar ge många timmars rolig lek.
Duplo flygplats brukar ge många timmars rolig lek.
Duplo med djur får alla världens hörn är en rolig present att ge en 5-årig tjej
Duplo med djur får alla världens hörn är en rolig present att ge en 5-årig tjej

Ge pyssel i present till 5-åriga flickor

Pyssel är en annan sak som alltid brukar bli mycket uppskattat. Det finns färdiga pysselpaket för att göra egna studsbollar, tvålar mm. Pysselböcker med stickers, små vävstolar, färdiga pysselpaket, pysselböcker med förslag på olika pyssel, gipsgrejer att måla, pärlor, göra egna suddgummi, glitterpennor, målarbok osv. Det finns riktigt mycket bra pysselgrejer du kan ge i present till en 5-årig tjej.

Pysselset för att dekorera sin egen spargris är en kul present att ge en 5-årig flicka.
Ett set som innehåller allt hon behöver för att göra egna tvålar. Välj form och doft själv.
När dockorna behöver ett täcke eller Barbie saknar en matta är det smidigt att kunna ordna det.
Pysselset med en enhörning som ska målas.
Pysselset med fina pärlor för att kunna göra egna armband.
Här är ett pysselset för att göra sina egna smycken eller ett smyckesträd. Det brukar alltid vara uppskattat att få i födelsedagspresent. Egentillverkade smycken är finast!
Här är ett pysselset för att göra sina egna smycken eller ett smyckesträd. Det brukar alltid vara uppskattat att få i födelsedagspresent. Egentillverkade smycken är finast!
Glitter är mycket användbart, speciellt om man är en 5-årig prinsessa så är det nödvändigt!
Glitter är mycket användbart, speciellt om man är en 5-årig prinsessa så är det nödvändigt!
 Pärlor tillhör också basutbudet av leksaker som man bör ha hemma när man har en prinsessa. De gillar både smycken och att göra pärlplattor. Det är sådant de kan pilla länge med.
Pärlor tillhör också basutbudet av leksaker som man bör ha hemma när man har en prinsessa. De gillar både smycken och att göra pärlplattor. Det är sådant de kan pilla länge med.
Suddgummin i form av doftande enhörningar är kul att få i present för små tjejer
Suddgummin i form av doftande enhörningar är kul att få i present för små tjejer
En fin målarbok är också en bra present till en 5-årig flicka. Den här är för lite större barn och har mycket detaljer. Det är något som de brukar tycka är väldigt kul.
En fin målarbok är också en bra present till en 5-årig flicka. Den här är för lite större barn och har mycket detaljer. Det är något som de brukar tycka är väldigt kul.

Utomhuspresenter att ge en 5-årig tjej

En bra present till en 5-årig tjej skulle också kunna vara grejer hon kan använda utomhus. Det kan till exempel vara olika sorters gungor, sparcykel, studsmatta, strandleksaker, simringar, insektsbok och förstoringsglas, en ny cykel om den gamla är för liten och utrustning för att blöta ner sig ute i trägården. Finns det gott om plats i trädgården så är en lekstuga också något en 5-årig flicka skulle älska att få i present.

Att gunga är en rolig aktivitet för små tjejer. Kanske hon killar den här knappgungan?
 Om kompisarna kommer på besök är det förstås ännu bättre med en stor gunga där båda får plats.
Om kompisarna kommer på besök är det förstås ännu bättre med en stor gunga där båda får plats.
 En riktigt bra present till en 5-årig tjej är en sparkcykel. De brukar älska fart och farligheter.
En riktigt bra present till en 5-årig tjej är en sparkcykel. De brukar älska fart och farligheter.
 När du är ute och promenerar i ett villaområde hör du ofta barn som leker och har kul. Ofta är det en studsmatta som blir deras samlingspunkt.
När du är ute och promenerar i ett villaområde hör du ofta barn som leker och har kul. Ofta är det en studsmatta som blir deras samlingspunkt.
Det är kul att studera insekter och fjärilar. I locket på de här burkarna finns ett förstoringsglas, som gör att man kan få dem uppförstorade och se hur de verkligen ser ut.
Vilka insekter har hon egentligen fångat? Här är en bok som svarar på allt hon vill veta om insekterna och deras värld. Varför gillar getingarna vår matsäck osv.
I badet är det lite säkrare om man har en simdyna. Allra säkrast är det så klart om simdynan får sitta på. En hajfena är både tuff och den sitter heller inte i vägen. Så chanserna är goda att hon behåller den på.
När det är sommar och varmt är det viktigt att inte bara ge en 5-årig tjej mycket glass. Det kan väven vara bra att ha en pool som hon kan svalka sig i när det blir hett. Det här är en riktig lyxvariant.
Det är något magiskt med enhörningar. Den här är en bra present till en 5-årig tjej eftersom den helt maniskt sprutar vatten ur hornet och håller både henne och gräsmattan välvattnade.
Om hon inte har en lagom stor cykel så kan det vara en bra present. Till en 5-årig flicka rekommenderas en cykel som är 16 tum. Tjejer i 5-årsåldern saknar riskmedvetenhet, så det är bra att komplettera med en cykelhjälm.
Om hon inte har en lagom stor cykel så kan det vara en bra present. Till en 5-årig flicka rekommenderas en cykel som är 16 tum. Tjejer i 5-årsåldern saknar riskmedvetenhet, så det är bra att komplettera med en cykelhjälm.
För lite tyngre arbeten i sandlådan är det bra att ha en grävskopa till hjälp. Kanske behöver hon gräva ett hål till Kina. Ja, det är det barn gör i sandlådan. Med en bra grävskopa så kanske hon kommer dit.
 Leksaker, kläder och annat med brukar vara högt önskade av 5-åriga flickor.
Leksaker, kläder och annat med brukar vara högt önskade av 5-åriga flickor.

Dockor i present till en 5-årig flicka

Dockor brukar också vara väldigt populärt att få. Det kan både vara bebis-dockor, Barbiedockor och andra typer av dockor.

Interatkiv baby born docka är en riktigt fin present till en 5-årig flicka som fyller år.
Interatkiv baby born docka är en riktigt fin present till en 5-årig flicka som fyller år.
Docka med mycket tillbehör, så som potta, nappflaska, tallrik och bestick. Hon kan både dricka och kissa.
Docka med mycket tillbehör, så som potta, nappflaska, tallrik och bestick. Hon kan både dricka och kissa.
Alfons Åberg docka där du samtidigt är med och bidrar till Friends verksamhet.
Alfons Åberg docka där du samtidigt är med och bidrar till Friends verksamhet.

Utrustning till dockorna

Bebisdockorna får gärna ha några finesser som att prata eller så. Det brukar också vara uppskattat med lite finare utrustning till sin baby. Det kan vara både docksäng, dockvagn, matstol och andra tillbehör.

En docksäng eller vagga är bra att ha till sina dockor.
En docksäng eller vagga är bra att ha till sina dockor. Att det är kronor och rosa brukar bli en uppskattad detalj.
En fin dockvagn att köra dockan i är också något som en 5-årig dockmamma önskar sig.
En fin dockvagn att köra dockan i är också något som en 5-årig dockmamma önskar sig.
Ett helt kit till dockan. Det är konstigt nog mycket billigare än den röda dockvagnen.
 När dockorna ska följa med i bilen behöver självklart även de en bilbarnstol. För tänk om det skulle hända något!
När dockorna ska följa med i bilen behöver självklart även de en bilbarnstol. För tänk om det skulle hända något!
När dockmamman är ute på promenad med sina små är det bra att ha med all utrustning som kan behövas i en skötväska.
När dockmamman är ute på promenad med sina små är det bra att ha med all utrustning som kan behövas i en skötväska.

Barbiedockor i present till 5-årig tjej

När det gäller barbiedockor så finns det oändligt många att välja mellan. De kommer med olika hårfärg, kläder och utrustning. Barbie ska dessutom gärna ha ett hus, bil, pool, möbler, kök och ett stall fyllt av hästar. Mitt bästa tips är att du redan tidigt köper en liten Billy bokhylla från IKEA. Hyllplanen där kan anpassas i höjdled. Bokhyllan kan sedan använda som hus till Barbiedockorna och helt naturligt så stannar alla leksakerna kvar i bokhyllan. Bokhyllan kan förstås tapetseras och så för att bli extra fin. Men det är inget som egentligen behövs. Med lite häftmassa och tidningsurklipp från någon inredningstidning fixar du enkelt lite tavlor till huset. Huset måste inte vara fullt möblerat för att bli en bra present till en 5-årig tjej. Hon kommer själv att fixa de möbler som saknas. Med papper tejp och kartonger kommer hon göra jättefint i Barbiehuset ändå.Till tjejen som älskar Barbie kanske du även vill ordna ett Barbie födelsedagskalas.

Det finns Barbie som tränar
Barbie som håller på mede gymnastik. Du hittar dockan hos Amazon.
Till Barbie finns det mycket tillbehör. Hästar och stall är vanligt att barnen önskar sig.
Till Barbie finns det mycket tillbehör. Hästar och stall är vanligt att barnen önskar sig.
Här kör Barbie ambulans. Smarta ambulans som kan omvandlas till sjukhus på ett ögonblick.
Här kör Barbie ambulans. Smarta ambulans som kan omvandlas till sjukhus på ett ögonblick.
Här är Barbies pojkvän Ken
När man köper en Barbiedocka kan det även ingå lite utrustning och tillbehör ibland.
Han och Barbie ska gifta sig.
När det gäller hus till Barbie brukar det vara roligt att få ett så stort som möjligt
När det gäller hus till Barbie brukar det vara roligt att få ett så stort som möjligt
Barbie är ju fin och regnbågar är ju fina. Att få en Barbiedocka i regnbågskläder blir superbra.

Sminkdocka eller frisyrhuvud

En sminkdocka brukar också vara något som en 5-årig flicka blir väldigt glad av att få i present.

Det ingår smink, hårprylar, och annat som hon kommer behöva.
Det ingår smink, hårprylar, och annat som hon kommer behöva.
Hårtillbehör är också bra att få i present
Hårtillbehör är också bra att få i present
En utredningsborste gör det lättare att borsta håret
En utredningsborste gör det lättare att borsta håret

Dockhus

Sedan finns det olika sorters små dockor, figurer och minivärldar. Det är något som en 5-årig flicka tycker om att få i present.

Pippi Långstrump är en stor favorit bland 5-åriga flickor

Dockor från filmer det tycker om är också en bra idé. Det kan till exempel vara Pippi Långstrump. Det finns även små dockhus som de brukar tycka mycket om att leka med. Det kan vara Pippis hus villa villekulla, hennes båt utklädningskläder eller något annat med Pippi Långstrump.

Pippi Långstrumps båt Hoppetossa
Pippis hus Villa Villekulla
Figurerna till huset och skeppet
En Pippiperuk att klä ut sig i
 Fler figurer till båten och huset
Fler figurer till båten och huset
Pippi behöver förstås möbler till huset också.
En fin ryggsäck
En fin ryggsäck
En lilla gubben käpphäst kommer hon att gilla.
En pippidocka är kul att få
 Ett gosedjur i form av Herr Nilsson, Pippis apa kommer att bli poppis
Ett gosedjur i form av Herr Nilsson, Pippis apa kommer att bli poppis
Ett memory med Pippi är en bra present till en 5-årig flicka
Ett memory med Pippi är en bra present till en 5-årig flicka
En väska att ha sina saker i när hon ska till förskolan är praktiskt.
En väska att ha sina saker i när hon ska till förskolan är praktiskt.
Filmer som en 5-årig tjej gillar är Pippi Långstrump. Här är en tecknade filmen med Pippi och hennes vänner.
En bok med Pippi långstrump kommer läsas många gånger.
En bok med Pippi långstrump kommer läsas många gånger.
En ”otecknad” film om när Pippi Långstrump rymmer hemifrån tillsammans med kompisarna.

Elsa och Anna från Frost i present till en 5-årig tjej

Det finns många filmer som en 5-årig flicka tycker om att få i present. Frost, (med prinsessorna Elsa och Anna) är en stor favorit bland små flickor. De bör gärna kombineras med en ljusblå klänning. Efter att ha sett filmen kommer hon att förvandlas till prinsessan Elsa. För det kommer hon att behöva en blå prinsessklänning. Gärna snögubben från filmen också. Det här är en höjdarkombination för små flickor! Nu dröjer de inte länge förrän hon börjar sjunga i falsett och kräver att få byta namn till Elsa!

Frost är en film som kommer förändra hennes liv. Hon kommer ständigt sjunga på frasen ”vill du inte ut och leka? Bygga snögubbar i snön”
 Hon har storlek 110 när hon är 5 år. Men det gör inget om utklädningskläder är lite större, för då kommer de gå att använda även nästa år.
Hon har storlek 110 när hon är 5 år. Men det gör inget om utklädningskläder är lite större, för då kommer de gå att använda även nästa år.
Olof, en av karaktärerna i filmen Frost, är ett mysigt gosedjur att ha i sängen. Han är gjord av plysch. Gosedjur förresten, märkligt ord att använda om en snögubbe!
Mjuka dockor Elsa och Anna är en jättebra födelsedagspresent till en 5-årig flicka.
Mjuka dockor Elsa och Anna är en jättebra födelsedagspresent till en 5-årig flicka.
Elsa och Anna dockor med massor av tillbehör är en present som den 5-åriga flickan kommer älska.
Mjuka dockor Elsa och Anna är en jättebra födelsedagspresent till en 5-årig flicka.
Mjuka dockor Elsa och Anna är en jättebra födelsedagspresent till en 5-årig flicka.

Jag hoppas du lyckades hitta en bra present till en 5-årig tjej. Om inte så tycker jag att du ska köpa aktier till henne. De kommer öka i värde med åren och vara värt mer när hon en gång behöver dem.

Köp aktier i present till en 5-årig tjej om du inte riktigt vet vad du ska ge henne!
Köp aktier i present till en 5-årig tjej om du inte riktigt vet vad du ska ge henne!
Det kommer också bli uppskattat med en fin plånbok med några kronor i som hon kan handla för.
Det kommer också bli uppskattat med en fin plånbok med några kronor i som hon kan handla för.

Relaterade frågor

Kan man ge en upplevelse i present till en 5-åring? Det är en jättebra idé. 5-åringar brukar vara sugna på äventyr. Bra upplevelser att ge en 5-åring i present är t.ex. ett besök på badhuset, ett lekland eller ett barnvänligt museum.

Vad kan man ge i present till en 6-årig kille? Bra presenter att ge en 6-årig kille är byggleksaker, spiderman-saker, dinosaurieägg, popcornmaskin, studsmatta eller ett fiska bajskorvar spel. Fler tips på vad man kan ge i present till en 6-årig kille kan du hitta här.

Förslag på fortsatt läsning

 • Present Till 5-Åring

  Present Till 5-Åring

  Är du på jakt efter en bra present till en 5-åring som fyller år? Det kanske verkar svårt men jag har tagit reda på vad 5-åringar önskar sig. Så, vad är en bra present till 5-åring? Bra presenter till en 5-åring är: Lego, prinsessklänning, ficklampa, gosedjur, dockhus, Play-Doh lera, pussel, pysselbok, simdyna, gitarr, dockkök, sagor […]

  Läs mer..


 • Julklapp Till en 5-Åring

  Julklapp Till en 5-Åring

  Ska du hitta julklapp till en 5-åring, i så fall ska du få mina bästa tips här. Så vad är då egentligen en bra julklapp till en 5-åring? En bra julklapp till en 5-åring är prinsess- och spindelmannenkläder, ficklampa, Bamsebyn, gitarr, lego och leksaker för att leka ute i snön. Bra julklappar till en 5-åring […]

  Läs mer..


 • Present Till 5-Årig Kille

  Present Till 5-Årig Kille

  Att hitta en kul present att ge en 5-årig kille är inte svårt. Här ska du få mina bästa presenttips! Så vad är då en bra present till en 5-årig kille? Bra presenter till en 5-årig kille är dinosaurier, en hund, klättervägg, grävskopa, trampbil, träjärnväg, studsmatta, hajfena, Spiderman väggdekor, en fin handduk, pool, sugrör att […]

  Läs mer..


Present Till 5-Årig Tjej
Rulla till toppen