Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Ge bort och ta emot presenter ❤️ När ger vi presenter?

Visst är det trevligt att ge bort och att få presenter, men om man har en stor familj så är det ju alltid någon som fyller år, har namnsdag, gifter sig, tar studenten osv.

Det blir snabbt mycket pengar. Hur gör man om man inte har råd att köpa så mycket presenter?

Att ge och ta emot presenter

Vem ska du ge presenter till?

Det första du behöver göra är att ställa dig frågan vilka du verkligen vill ge bort presenter till. Fundera över vem du ger till och varför du gör det. Det är bättre att välja något personligt som passar just den personen.

Hur gör man om man får presenter man inte gillar?

Det tillhör förstås vett och etikett att visa uppskattning för de gåvor man får. Oavsett om du tycker om presenten eller inte så är det någon som har lagt ner tid och tankemöda på att hitta den presenten till dig. Får du en gräslig glasstatyett med en älg på, så bör du visa givaren tacksamhet och uppskattning. Precis som du själv önskar när du ger bort en present. Tacka och se glad ut, det är faktiskt ok att ljuga en smula i det här läget.

Vid vilka tillfällen ger vi presenter?

Viktiga tillfällen där vi ofta ger gåvor är t.ex.

Tillfällen vi ger presenter den fullständiga listan hittar du här

Men med en stor släkt och familj blir det snabbt väldigt mycket pengar. Då kanske det är bättre att byta julklappar med någon form av julklappslek istället. Där alla har med sig en present och lägger på en hög. Presenterna kan sedan lottas ut eller spelas om.

Ge bort av din tid i present

En present måste inte kosta pengar. Det är också fint att ge bort av din tid. Det blir ofta väldigt uppskattat, både av familj och vänner. Du kan t.ex. bjuda på middag, gå på teater eller åka på en ost och vinprovning tillsammans med mottagaren.

Är det en äldre släkting kan även handfast hjälp hemma vara en väldigt fin gåva. Det kan t.ex. vara allt ifrån att gräva i trädgården till att olja terrassen.

Dyra presenter

För vissa människor är priset på gåvan mycket viktigare än tanken bakom den. Jag har själv varit med om att mottagaren blivit sur när verktyget han önskade sig inte var av något dyrare märke. Då blir det lätt ett bekymmer när man ska slå in och ge bort viktiga presenter.

Enligt vett och etikett så är det tanken som räknas. Det spelar ingen roll om det är något litet eller billigt man ger bort. Det passar lika bra att ge bort något du köpt som något du själv har tillverkat. Men visst är det lätt att jämföra de presenter du själv ger bort med de som andra ger jubilaren. Men det spelar ingen roll om du är rik eller fattig. Det är faktiskt omtanken som räknas!

Jag har tagit reda på hur mycket presenter får kosta och vad folk anser är rimligt att lägga på en present och svaren jag fick förvånade mig mycket faktiskt. Vill du läsa mer om den undersökningen finns resultatet här.

 • Varför en present som betyder något är viktigare än någonsin

  Varför en present som betyder något är viktigare än någonsin

  En present som betyder något är en present som är speciell och meningsfull för mottagaren på något sätt. Det kan vara en present som symboliserar ett speciellt minne eller en relation, eller en present som visar att du har lagt tid och omtanke på att välja något som mottagaren verkligen uppskattar och behöver. En present…

  Läs mer..


 • Grattis På Födelsedagen Text

  Grattis På Födelsedagen Text

  Letar du efter den perfekta födelsedagshälsningen för någon du älskar? Jag gillar att krydda mina med lite humor! Födelsedagar är speciella tillfällen, och jag vill passa på att visa min uppskattning. Skicka över ett hjärtligt meddelande och låt dem veta hur mycket de betyder för dig. Grattis på födelsedagen text Firar någon födelsedag? Här är…

  Läs mer..


 • Är Eniro det ultimata verktyget för att hitta personers födelsedagar?

  Är Eniro det ultimata verktyget för att hitta personers födelsedagar?

  Att hitta rätt födelsedatum för någon kan vara en utmaning, särskilt om du inte är nära vänner eller familj. Många människor försöker använda Eniro för att hitta en persons födelsedag, men är det verkligen möjligt? I denna artikel kommer vi att undersöka om Eniro har information om personers födelsedagar och alternativa sätt att ta reda…

  Läs mer..


Ge bort och ta emot presenter ❤️ När ger vi presenter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen