Om du genomför ett köp via lÀnkar frÄn denna webbplats kan vi erhÄlla en liten del av försÀljningen frÄn Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt pĂ„ upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❀ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Inflyttningspresent: Hitta Den Perfekta GĂ„van

Inflyttningspresenter bör reflektera omtanke och passa in i det nya bostaden. Det spelar ingen roll om mottagaren Àr en vuxen eller ungdom som flyttar hemifrÄn.

Men vad Àr dÄ en bra inflyttningspresent? En bra inflyttningspresent kan vara allt frÄn blommor och designföremÄl till smarta saker som handdukar och köksutrustning, beroende pÄ mottagarens behov i det nya hemmet.

Vad Àr bra inflyttningspresenter?

Vad ger man som inflyttningspresent?

NÀr det gÀller att vÀlja en inflyttningspresent, Àr det viktigt att tÀnka pÄ vad som kan förgylla och underlÀtta livet i det nya hemmet. En inflyttningspresent ska vara bÄde praktisk och personlig. Det kan vara allt frÄn stÀdpaket, presentkort och köksutrustning, till dekorativa element som vaser eller prydnadskuddar. För den som uppskattar kulinariska Àventyr kan en knivslipningskurs eller ett set med keramiska knivar vara en unik sak. HÀr har jag samlat mina bÀsta tips pÄ vad du kan ta med dig pÄ inflyttningsfest i det nya huset.

StÀdning och underhÄll i inflyttningspresent

Paket med stÀdprodukter och rengöringsmedel

Introduktionspaketet Plus frÄn Basic Clean Àr idealiska presenter. Det erbjuder ett komplett set av högkvalitativa stÀdprodukter som man behöver. Jag rekommenderar dessa hos Basic Clean, eftersom jag anvÀnder dem sjÀlv och gillar dem..

jag rekommenderar ett paket med rengöringsmedel

Disktrasa med rolig text

Du kanske inte trodde att disktrasor var en kul grej? Men det kan de faktiskt, ja i alla fall om de har en kul text. Köp en liten kul trasa till dina vÀnner som ska flytta!

 kolla roliga disktrasor för liten budget

Matlagning och Saker till köket

Stekgryta 

En stekgryta Àr en riktigt bra present. Köttgryta Àr perfekt mat. Det Àr en hel del prylar som behövs i det första boendet, som man inte tÀnker pÄ, men den hÀr kommer dina vÀnner Àlska.

gjutjÀrnsgrytor Àr bra produkter att kolla pÄ till nyinflyttade

Stekpanna

En stekpanna i gjutjÀrn Àr en gÄva man har kvar hela livet. Till skillnad frÄn teflonstekpannor blir inte en gjutjÀrnspanna utsliten. Det Àr den bÀsta gÄvan till personen som flyttar till sin första bostad. Den Àr anvÀndbar under lÄng tid.

 rÀtt val av gÄvor

Crock pot som inflyttningspresent

Crock pot Àr den perfekta inflyttningspresenten. Man ska ladda grytan pÄ morgonen med kött, grönsaker, kryddor m.m. sÄ Àr den klar i tid nÀr man kommer hem till sitt hus eller lÀgenhet.

Lyxig present till en person som ska flytta

Knivar och sÄnt

Knivslipningskurs

En knivslipningskurs Àr en unik och anvÀndbar upplevelse som ger varaktiga fÀrdigheter i köksunderhÄll och matlagningskonst.

SkÀrbrÀda 

En naturlig skÀrbrÀda Àr en stilren och praktisk gÄva, perfekta inflyttningspresenter för köket.

naturliga produkter

Keramiska knivar

Ett set med keramiska knivar brukar bli uppskattat om mottagaren gillar att laga mat. Keramiska knivar Àr de bÀsta att köpa som inflyttningspresenter.

Keramiska knivar

Dekoration och Inredning

Vaser

En snygg vas brukar bli omtyckta att ge till dina bÀsta vÀnner. Om du vill hÄlla en mindre budget kan du fylla vasen med blommor du hittar pÄ nÄgon Àng i nÀrheten. Omaggios vaser Àr snygga bara som de Àr.

Vaser

Georg Jensen Bloom SkÄl 

Georg Jensen har Àven vÀldigt vackra skÄlar, som den hÀr skÄlen Bloom. Den passar att bÄde servera mat i eller att ha som fruktfat köp dem som

.

Georg Jensen Bloom SkÄl 

PlÀd som inflyttningspresent

En plÀd Àr aldrig fel att ge. Det Àr mÄnga som Àlskar produkterna hos Ernst Design. Det hÀr Àr en diskret plÀd som ska passa in i de flesta hem.

PlÀd frÄn Ernst design

Fin vas frÄn Ernst design

En fin vas kan bli fin detalj i det nya huset? De har en enkel och fin design.

Fin vas frÄn Ernst design

Teknik och Elektronik

Brödrost 

En riktigt hÀftig brödrost brukar ocksÄ bli en bra överraskning. Den passar att köpa bÄde om man flyttar hemifrÄn eller om man flyttar till större.

Àven en brödrost Àr trevligt att fÄ

Dammsugarrobot som inflyttningspresent

NÀsta tips pÄ inflyttningspresent Àr en dammsugarrobot underlÀttar hemarbetet och det hÀr Àr den gÄvan som hon eller han kommer Àlska att fÄ till sitt nya hus eller lÀgenhet. HÀr Àr mycket att spara i tid de kan lÀgga pÄ annat.

dammsugare Àr nÄgot de behöver

Personlig present

En personligt designad kudde

En kudde eller filt med personlig design eller ett citat kan vara en annorlunda och personlig present. Den hÀr kudden med eget foto eller text Àr en unik och personlig present till vÀnner som kan vara ett bra val.

Personliga föremÄl

NÀsta tips Àr en bricka, det Àr en trevlig överraskning. Extra personligt blir det om du kan vÀlja en egen bild och text till brickan.

Ge personen en egen bricka

En personlig present

Personliga saker som ett fotografi, ett smycke eller en tavla med ett minne eller ett budskap som Àr speciellt för den nyinflyttade kan vara en vÀrdefull present som kan hÀngas upp i det nya hemmet. Alltid kul att ta med till en inflyttningsfest!

Personligt portrÀtt Àr en helt fantastisk gÄva

Upplevelsepresenter

En upplevelsepresent

En upplevelsepresent som till exempel en hotellvistelse, en spa-dag eller en middag pÄ en fin restaurang kan vara en bra present eftersom det ger möjlighet att koppla av efter en stressig flytt.

Bio med middag i inflyttningspresent

En fin gÄva till paret som köpt hus. Att fÄ lite paus i flyttstöket Àr alltid uppskattade presenter. Presentkort pÄ biobiljetter och middag Àr faktiskt Ànnu bÀttre. En bit mat och en stunds avkoppling kan göra mirakel nÀr man Àr trött och ska flytta.

Biobiljetter blir ett trevligt avbrott i allt flyttstök.

En upplevelsepresent

En upplevelsepresent som en weekendresa, spa-dag eller presentkort pÄ middag pÄ en fin restaurang kan vara en rolig och minnesvÀrd present för den nyinflyttade.

Spahelg för tvÄ personer

Att ge bort en spahelg till personen som precis flyttat in i sitt nya hem Àr en garanterad vinnare som passar alla! Vem skulle inte vilja koppla av och bli ompysslad efter allt flyttande och packande?

Tips pÄ inflyttningspresent vÀxter och blommor

Blommor Àr en klassisk inflyttningspresent

En blombukett Ă€r en alltid perfekt present att ge nĂ€r nĂ„got flyttat till en ny bostad. Är mottagaren av inflyttningspresenten en vuxen eller ett par som har levt tillsammans lĂ€nge sĂ„ kan det vara sĂ„ att de redan har det mesta de behöver i hemmet. DĂ„ kan blommor bli den perfekta inflyttningspresenten.

Blommor 

VĂ€xter

En vÀxt eller blommor kan skapa liv och fÀrg i den nya bostaden och Àr en symbol för vÀlkommen och nystart. Hitta nÄgon krukvÀxt som du tror att hon eller han gillar. Monstera, Palettblad och köttÀtande vÀxter Àr lÀtta att ta hand om. Det Àr vÀldigt omtyckta att köpa som inflyttningspresenter. Eller ge ett presentkort och lÄt dem vÀlja sjÀlva.

VĂ€rme och Komfort inflyttningspresenter

Burritofilt Àr en rolig inflyttningspresent

En Burritofilt Àr en rolig inflyttningspresent att köpa till sin vÀn. Den Àr en annorlunda presenter och man blir faktiskt ganska hungrig nÀr man sitter i soffan pÄ kvÀllen.

Prydnadskudde 

Fina prydnadskuddar brukar vara en trevlig överraskning. Men hÀr gÀller det att hitta nÄgot som hon eller han verkligen tycker om. VÀlj nÄgot i hans eller hennes favoritfÀrger eller kanske nÄgot som matchar inredningen i hemmet. Eller varför inte den hÀr, som Àr en rolig inflyttningspresent.

köp fina presenter med kul text

PlÀd i ull som inflyttningspresent

Kombinera gÀrna kuddarna med en fin plÀd som matchar dem. En varm plÀd Àr mysigt att ha pÄ vintern eftersom det kan bli lite kallt om kvÀllarna.

Kökstillbehör till nya hemmet

Grönsaksax 

En grönsaksax kommer göra att matlagningen gÄr mycket snabbare. HÀr klipper man bara moroten istÀllet för att skÀra, vilket gör det vÀldigt smidigt. Det Àr kul att ge bort smarta och praktiska saker.

Grönsaks sax Àr smarta prudukter

Hamburgerpress 

NÀsta tips Àr en hamburgerpress. För att fÄ hamburgare som hÄller ihop och blir fina krÀvs en hamburgerpress. Man gör en lagom stor klump köttfÀrs och trycker till. VÀldigt smidigt sÀtt och jag rekommenderar den verkligen.

Hamburgerpress kolla den om du vill ge smarta produkter

Popcorn skÄl för mikron

PopcornskÄl för mikron Àr en bra grej, OM hon eller han har en mikro. Det ger billiga och mer nyttigare snacks. Alla har sÀkert lÀst om hur nyttigt det Àr med popcorn. Det gÄr utmÀrkt att poppa helt utan olja.

Popcorn skÄl för mikron

Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

Till din kompis som gillar dataspel Àr den hÀr roliga kokboken ett absolut mÄste. Boken förklarar pÄ ett mer begripligt sÀtt vad kroppen behöver, vikten av att Àta nÀringsrik mat och trÀna för att bli en bra spelare.

 Köp kokbok för gamers eller andra presenter

En kokbok Àr en anvÀndbar inflyttningspresent

En trevlig kokbok med alla möjliga recept Àr nÀstan ett mÄste nÀr man flyttat hemifrÄn. Den har blivit en av Sveriges mest populÀra kokböcker och Àlskas av mÄnga. Bra presenter till nya hem som ofta kommer bli anvÀnd.

VĂ„r kokbok

Belysning och Ljus som presenter

Ljusstakar som inflyttningspresent

Vill du ge bort en nÄgot fint till nÄgon som Àr intresserad av inredning? DÄ Àr de hÀr ljusstakarna Carat frÄn Orrefors vara en stilig present. De ojÀmna glasen gör att ljuset reflekteras.

Ljusstakar Orrefors Carat

Taklampor Àr en trevlig inflyttningspresent

En snygg och modern lampa att hÀnga i taket i den nya lÀgenheten. HÀr Àr det ocksÄ viktigt att du hittar en stil pÄ lampan som du tror att hon eller han kommer gilla.

Taklampa som Àr extra snygg

Georg Jensen ljusstakar Cobra 3 st

Det finns mer klassiska ljusstakar som passar perfekt att ge bort, som de hÀr vackra ljusstakarna Cobra frÄn Georg Jensen. Det Àr inflyttningspresenter som mÄnga blir glada för.

Georg Jensen ljusstakar Cobra 3 st

Drink- och Bartillbehör

Ittala Essence Vattenglas

Riktigt fina vattenglas kommer ocksÄ bli en uppskattad flytta hemifrÄn present. Dessa vackra glas kommer frÄn Ittala, men om du föredrar att handla en mer billig present finns det Àven billigare dricksglas att vÀlja mellan hos Cervera.

Vattenglas i rÀtt storlek

Vinöppnare i inflyttningspresent

En elektrisk vinöppnare Àr en fin inflyttningspresent. En elektrisk korkskruv Àr en praktisk och modern pryl för den som Àr en vinÀlskare. Den gör det lÀtt att öppna utan strul.

Vinöppnare

IQ-pussel vinflaska

Vill du hitta ett roligt sÀtt att ge bort vin Àr med ett IQ-lÄs pÄ. Du kommer garanterat att bli ihÄgkommen! HÀr krÀvs att man Àr ganska smart om man ska kunna fÄ upp flaskan. IQ-lÄset för vinflaskan Àr en rolig och utmanande överraskning.

IQ-pussel vinflaska

Snygga vinglas

Det kan ocksÄ bli en fin överraskning att ge tillsammans med vinet om du hittar nÄgra trevliga vinglas. Det finns bÄde roliga och mer seriösa vinglas att vÀlja mellan.

Snygga vinglas

Praktiska Verktyg

Skruvdragare eller borrmaskin som inflyttningspresent

Hon eller han kommer att behöva lite enklare verktyg och kanske en borrmaskin. En borrmaskin Àr en bra present till nÄgon som flyttat hemifrÄn.

Skruvmejselset i inflyttningspresent

Skruvmejslar Àr en sÄn dÀr present som man ofta inte tÀnker pÄ nÀr man flyttar hemifrÄn. Men varför inte ge en annorlunda inflyttningspresent? Kanske vill du ge bort en bukett med mÄnga skruvmejslar istÀllet!

Skruvmejselset 

Hemtextilier till nya hem

Handdukar i inflyttningspresent

Tjocka lyxiga handdukar Àr trevligt att fÄ nytt nÀr man flyttar in. Kanske kommer hon tycka om riktigt fÀrgglada handdukar? Annars kanske kÀnns svarta eller grÄ Àr ett bÀttre val?

Tjocka handdukar kÀnns lyxigt

BÀddset i flytta hemifrÄn present

Är det första bostaden kan ett bĂ€ddset vara en anvĂ€ndbar present. Det Ă€r bra att fĂ„ tvĂ„ uppsĂ€ttningar av sĂ€ngklĂ€der för att ha och byta med till sitt nya hem.

Mat och Dryck att ge bort

Kaffebryggare i inflyttningspresent

En fin kaffebryggare Àr en riktigt anvÀndbar inflyttningspresent till kaffedrickare. Det lyxigaste Àr förstÄs en kaffemaskin som Àven vÀrmer och skummar mjölken.

En prenumeration pÄ en matkasse

NÀsta tips Àr att köpa kasse med mat produkter eller kan vara en bra och annorlunda inflyttningspresent till en person som gillar matlagning.

En vÀlkomstkorg fylld med inflyttningspresenter

Fyll en korg med praktiska saker som den nyinflyttade kan behöva i det nya hemmet, till exempel sÄpa, schampoo, handdukar, salt, ljus, choklad eller vad du kan hitta.

HushÄllsapparater

En hushÄllsapparat

En hushÄllsapparat som en tvÀttmaskin, torktumlare eller diskmaskin kan vara en anvÀndbar present för den nyinflyttade i hus, sÀrskilt om de kommer frÄn en annan plats och inte har nÄgon utrustning.

Doft och Aromaterapi

Doftljus

Varför inte ge bort ett nytt doftljus i present. Det Àr trevligt nÀr det doftar gott. Det Àr en bra att ge oavsett om det Àr till ett par som levt tillsammans lÀnge eller till nÄgon som precis flyttat till sin första lÀgenhet.

Doftljus

Doftpinnar Àr trevliga presenter

Att fÄ doftstickor brukar vara vÀldigt uppskattat. De ger ifrÄn sig en svag vÀldoft och Àr inget som Àr skrymmande i hemmet.

Att fÄ doftstickor brukar vara vÀldigt uppskattat.

NĂ€r ska man ge inflyttningspresent?

Inflyttningsfester firas med traditionella gÄvor som bröd och salt, symboliserande gemenskap och vÀlstÄnd. 

Inflyttningspresenten ges vanligtvis i samband med en inflyttningsfest eller vid ett första besök i den nya bostaden. Det Àr ett sÀtt att gratulera nÄgon till deras nya bostad och visa din uppskattning och glÀdje över deras nya början. Tidpunkten kan variera beroende pÄ relationen till personen och nÀr du blir inbjuden att besöka deras nya hem.

Tips pÄ fortsatt lÀsning

 • Inflyttningspresent: Hitta Den Perfekta GĂ„van

  Inflyttningspresent: Hitta Den Perfekta GĂ„van

  Inflyttningspresenter bör reflektera omtanke och passa in i det nya bostaden. Det spelar ingen roll om mottagaren Ă€r en vuxen eller ungdom som flyttar hemifrĂ„n. Men vad Ă€r dĂ„ en bra inflyttningspresent? En bra inflyttningspresent kan vara allt frĂ„n blommor och designföremĂ„l till smarta saker som handdukar och köksutrustning, beroende pĂ„ mottagarens behov i det


  LĂ€s mer • Rolig inflyttningspresent: Överraska med en unik och minnesvĂ€rd gĂ„va

  Rolig inflyttningspresent: Överraska med en unik och minnesvĂ€rd gĂ„va

  Att ge en inflyttningspresent Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att visa uppskattning och önska nĂ„gon lycka till i deras nya hem. Men varför ge en vanlig present nĂ€r du kan överraska med en rolig och minnesvĂ€rd gĂ„va? I denna artikel kommer vi att utforska olika idĂ©er och tips för att hjĂ€lpa dig hitta den perfekta roliga


  LĂ€s mer • Inflyttningspresent hus

  Inflyttningspresent hus

  Att ge en inflyttningspresent Ă€r en vĂ€nlig gest som visar din uppskattning för nĂ„gon som just har flyttat in i ett nytt hem. Det Ă€r ett tillfĂ€lle att visa din generositet och omtanke, samtidigt som du hjĂ€lper till att göra övergĂ„ngen till det nya hemmet mer bekvĂ€mt och vĂ€lkomnande. Men vad ska man ge i


  LĂ€s merInflyttningspresent: Hitta Den Perfekta GĂ„van

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Rulla till toppen