Present Till 40-Årig Kvinna

Ska du köpa en present till 40-årig kvinna? Det kanske verkar svårt, men jag har några bra förslag på presenter du kan köpa.

Så, vad önskar sig en 40-årig kvinna i present? Några presenttips är: dammsugarrobot, massage, vinprenumeration klassiska design saker, badsalt, en fin hylla att ha på väggen eller smycken. Men fortsätt gärna läsa så ska du få fler förslag på present till henne.

Vad önskar sig en 40-årig kvinna i present?

Jag hoppas att du ska hitta mycket inspiration för att köpa 40-års presenten till henne.

Ge henne en upplevelse i 40-årspresent

När man inte vet vad man ska ge någon i present brukar en upplevelse alltid vara en god idé. Det ger inte mottagaren en pryl till att hålla ordning på. Och alla tycker om att gå på teater, äta god mat eller se en bra film.

Smida silver Att få en kurs i att smida silver är en kul och annorlunda 40-årspresent. Extra roligt att bära ett smycke man själv har skapat.
Smida silver
Att få en kurs i att smida silver är en kul och annorlunda 40-årspresent. Extra roligt att bära ett smycke man själv har skapat.
Glasblåsning är ett uråldrigt hantverk. Här får hon blåsa sitt eget glas med hjälp av en erfaren handledare. Riktigt kul att få glasblåsning i present!
Glasblåsning
Glasblåsning är ett uråldrigt hantverk. Här får hon blåsa sitt eget glas med hjälp av en erfaren handledare. Riktigt kul att få glasblåsning i present!
Teater och middag Varför inte satsa på en helkväll tillsammans med jubilaren. Här får ni se en teater och njuta av en välsmakande middag.
Teater och middag
Varför inte satsa på en helkväll tillsammans med jubilaren. Här får ni se en teater och njuta av en välsmakande middag.
Bäversafari Långt bort från storstaden kan ni möta vildmarken och se dessa fascinerande varelser och lära er mer om djuren i området.
Bäversafari
Långt bort från storstaden kan ni möta vildmarken och se dessa fascinerande varelser och lära er mer om djuren i området.
Restaurangbesök för två där notan redan är betald. Finns många restauranger att välja mellan. En bra present till en 40-årig kvinna.
Restaurangbesök för två där notan redan är betald. Finns många restauranger att välja mellan. En bra present till en när hon fyller 40 år.
Eller ge henne bio med middag i födelsedagspresent när hon fyller fyrtio år. Det går alltid att hitta en film man gillar.  Present till 40-årig kvinna
Eller ge henne bio med middag i födelsedagspresent när hon fyller fyrtio år. Det går alltid att hitta en film man gillar.

Lyxiga 40-årspresenter som hon verkligen önskar sig

Vill du ge bort en riktigt bra present till en kvinna som fyller 40 år? Här är de bästa presenterna du kan ge en 40-årig kvinna. Dammsugarrobot, massage och en prenumeration på vin. Tänk dig själv att kunna njuta av en massage eller ett glas vin samtidigt som huset städas. Det är en lyxig 40-årspresent som jag lovar att hon kommer älska!

Present till 40-årig kvinna Dammsugarrobot är en bra 40-årspresent. Den håller rent och kan programmeras för daglig dammsugning.
Dammsugarrobot är en bra 40-årspresent. Den håller rent och kan programmeras för daglig dammsugning.
Massagebehandling är en lyxig 40-årspresent. Alla har vi väl lite stela axlar och ömma muskler ibland. Då är det skönt att få massage.
Massagebehandling är en lyxig 40-årspresent. Alla har vi väl lite stela axlar och ömma muskler ibland. Då är det skönt att få massage.
Present till 40-årig kvinna Att ge bort en vinprenumeration är en bra 40-årspresent till henne. Då får hon vin hem till dörren varje månad och prenumerationen kan avslutas när som helst.
Att ge bort en vinprenumeration är en bra 40-årspresent till henne. Då får hon vin hem till dörren varje månad och prenumerationen kan avslutas när som helst.
En lyxig övernattning på Yaseragi där det ingår både mat, hotellrum och behandlingar i priset.
Öl och ostprovning kan också vara en mysig present att få.
Att bli bjuden på en picknick med massa godsaker och kanske en flaska gott vin är en lyxig födelsedagspresent.

Exklusiv present till 40-årig kvinna

Vill du ge henne en riktigt exklusiv present när hon fyller 40? Då har jag några tips. Dels klassiska designprodukter från t.ex. Georg Jensen och Skultuna. Men det är också väldigt lyxigt att få choklad levererad hem till dörren, smycken, en resa på Göta Kanal eller gott kaffe. De flesta tycker också att det är kul att få en kamera, och lära sig fotografera.

Georg Jensen skål Ge henne ett vackert smycke till hemmet när hon fyller 40 år. Den här fina skålen pryder verkligen hemmet.
Georg Jensen skål
Ge henne ett vackert smycke till hemmet när hon fyller 40 år. Den här fina skålen pryder verkligen hemmet.
Parfym Det kan vara svårt att köpa parfym i present till någon. Men den här parfymen doftar väldigt gott och brukar ligga på många topplistor. Att köpa den är ett säkert kort!
Parfym
Det kan vara svårt att köpa parfym i present till någon. Men den här parfymen doftar väldigt gott och brukar ligga på många topplistor. Att köpa den är ett säkert kort!
Georg Jensens Cobra Ytterligare en riktigt snygg 40-årspresent att ge en kvinna. Dessa ljusstakar kommer hon garanterat att älska!
Georg Jensens Cobra
Ytterligare en riktigt snygg 40-årspresent att ge en kvinna. Dessa ljusstakar kommer hon garanterat att älska!
Ljusstake Trendig inredning är något som kvinnor vill ha. Den här ljusstaken är väldigt inne just nu. Den finns med i inredningstidningar och jag ser att många köper den till hemmet.
Ljusstake
Trendig inredning är något som kvinnor vill ha. Den här ljusstaken är väldigt inne just nu. Den finns med i inredningstidningar och jag ser att många köper den till hemmet.
Kanske gillar hon att äta gott. Då kan en finsmakarlåda full med olika exklusiva sortera bli en bra 40-årspresent till henne.
Kanske gillar hon att äta gott. Då kan en finsmakarlåda full med olika exklusiva sortera bli en bra 40-årspresent till henne.
Kanalresa En riktigt lyxig 40-årspresent får hon om du ger henne en kanalresa. En lite lyxigare resa där ni får tillbringa tiden tillsammans, se vackra landskap och kanske göra några landhopp.
Kanalresa
En riktigt lyxig 40-årspresent får hon om du ger henne en kanalresa. En lite lyxigare resa där ni får tillbringa tiden tillsammans, se vackra landskap och kanske göra några landhopp.
present till 40-årig kvinna Diamanthänge Ett vackert halsband kommer garanterat att göra henne riktigt glad. Det här är en diamant och 18 K guld. Tänk på att köpa till en guldkedja också om hon inte redan har det.
Diamanthänge
Ett vackert halsband kommer garanterat att göra henne riktigt glad. Det här är en diamant och 18 K guld. Tänk på att köpa till en guldkedja också om hon inte redan har det.
Diamantörhängen Ett par diamantörhängen att ha till fest är förstås aldrig fel. Det kommer garanterat att göra succé när hon får dessa vackra örhängen. Födelsedagspresenten hon kommer älska.
Diamantörhängen
Ett par diamantörhängen att ha till fest är förstås aldrig fel. Det kommer garanterat att göra succé när hon får dessa vackra örhängen. Födelsedagspresenten hon kommer älska.
Systemkamera En 40-årspresent till en kvinna behöver inte bara vara smycken och inredning. Varför inte ge henne en present som kan bli starten på en ny hobby, som en kamera till exempel.
Systemkamera
En 40-årspresent till en kvinna behöver inte bara vara smycken och inredning. Varför inte ge henne en present som kan bli starten på en ny hobby, som en kamera till exempel.
Present till 40-årig kvinna Liljan Klassisk design från Skultuna. Vacker design som gör att den passar bra i det moderna hemmet. En riktigt bra 40-årspresent ifall du vill ge henne något lyxigt. Att få fina designföremål är alltid roligt!
Liljan
Klassisk design från Skultuna.
Vacker design som gör att den passar bra i det moderna hemmet. En riktigt bra 40-årspresent ifall du vill ge henne något lyxigt. Att få fina designföremål är alltid roligt!
Kaffebryggare Espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning... ännu fler sorter kan göras med receptfunktionen. Kaffebryggaren har fått betyget bäst i test.
Kaffebryggare
Espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning… ännu fler sorter kan göras med receptfunktionen. Kaffebryggaren har fått betyget bäst i test.
Doftljus med smycke När ljuset börjat smälta kan man se det nere i doftljuset. Då släcker man ljuset och kan fiska upp sitt smycke. Smyckena är designade av Friihof + Siigs. Vilket smycke hon får är det slumpen som avgör.
Doftljus med smycke
När ljuset börjat smälta kan man se det nere i doftljuset. Då släcker man ljuset och kan fiska upp sitt smycke. Smyckena är designade av
Friihof + Siigs. Vilket smycke hon får är det slumpen som avgör.

Billig present till 40-årig kvinna

Det finns många fina billiga presenter att välja mellan också. En present måste inte vara dyr för att vara bra. Försök istället att hitta rätt present till just den 40-åriga kvinna som du ska fira. Här är några förslag på billiga 40-årspresenter du kan ge henne:

Present till 40-årig kvinna Smycke - Ett snyggt halsband som du graverar in ett personligt budskap på.
Smycke
Ett snyggt halsband som du graverar in ett personligt budskap på.
Skål Skålen är söt som den är, men fyll skålen med hennes favoritgodis.
Skål
Skålen är söt som den är, men fyll skålen med hennes favoritgodis.
Tekopp En personlig tekopp som du köper till ett gott te och slår in.
Tekopp
En personlig tekopp som du köper till ett gott te och slår in.
Present till 40-årig kvinna Nyckelring En nyckelring med ett personligt budskap är en fin present till en 40-årig kvinna.
Nyckelring
En nyckelring med ett personligt budskap är en fin present till en 40-årig kvinna.
Kylskåpsmagnet Är hon en superkvinna, då är kanske en kylskåpsmagnet med peppande budskap en bra present.
Kylskåpsmagnet
Är hon en superkvinna, då är kanske en kylskåpsmagnet med peppande budskap en bra present.
Tile En smart liten manick som gör att hon lätt hittar sina borttappade nycklar. En kul pryl att få i 40-årspresent.
Tile
En smart liten manick som gör att hon lätt hittar sina borttappade nycklar. En kul pryl att få i 40-årspresent.
Present till 40-årig kvinna Badsalt Det är trevligt att få lite lyxiga saker när man fyller år. Det här badsaltet är både billigt och lyxigt. Mysigt med lite vardagslyx.
Badsalt
Det är trevligt att få lite lyxiga saker när man fyller år. Det här badsaltet är både billigt och lyxigt. Mysigt med lite vardagslyx.
 Snygg inredning Present till 40-årig kvinna Att få den här fina hyllan kommer garanterat att göra henne glad. Den är faktiskt inte alls så dyr som man skulle kunna tro.
Snygg inredning
Att få den här fina hyllan kommer garanterat att göra henne glad. Den är faktiskt inte alls så dyr som man skulle kunna tro.
Doftljus Lite doftljus eller doftstickor i rummet gör det mycket hemtrevligare och sprider väldoft. Doftljus är en bra 40-årspresent till en kvinna.
Doftljus
Lite doftljus eller doftstickor i rummet gör det mycket hemtrevligare och sprider väldoft. Doftljus är en bra 40-årspresent till en kvinna.
Present till 40-årig kvinna Choklad Dessa belgiska praliner skickas på posten och är redan inslagna. En väldigt enkelt sätt att köpa 40-årspresent!
Choklad
Dessa belgiska praliner skickas på posten och är redan inslagna. En väldigt enkelt sätt att köpa 40-årspresent!
Present till 40-årig kvinna Snygga silverörhängen med droppformad rosenkvarts är en bra och billig födelsedagspresent till en kvinna som fyller 40 år.
Snygga silverörhängen med droppformad rosenkvarts är en bra och billig födelsedagspresent till en kvinna som fyller 40 år.
Present till 40-årig kvinna Det finns även parfym som doftar väldigt gott även om den är billig. Den här har jag själv i min samling eftersom jag verkligen älskar den.
Det finns även parfym som doftar väldigt gott även om den är billig. Den här har jag själv i min samling eftersom jag verkligen älskar den.

40-årspresent till kvinna smycken

Att ge kvinnor smycken i present är kanske inte så oväntat, men det brukar vara mycket uppskattat. Här är några förslag på fina smycken som du kan ge en kvinna i 40-årspresent. Dessa smycken kan graveras in och bli en mycket personligare gåva.

present till 40-årig kvinna Armband Ett stilrent och snyggt armband. Passa på att gravera in en kärleksförklaring eller något annat personligt budskap i armbandet!
Armband
Ett stilrent och snyggt armband. Passa på att gravera in en kärleksförklaring eller något annat personligt budskap i armbandet!
Halsband Present till 40-årig kvinna Vackert halssmycke som även det kan graveras in med något passande budskap. Ett perfekt sätt att berätta för henne att hon är älskad.
Halsband
Vackert halssmycke som även det kan graveras in med något passande budskap. Ett perfekt sätt att berätta för henne att hon är älskad.
Present till 40-årig kvinna halssmycke Vackert smycke från Inori. Halsbandet passar bra att ge som present till en 40-årig kvinna, gärna med någon fin gravyr.
Halssmycke
Vackert smycke från
Inori. Halsbandet passar bra att ge som present till en 40-årig kvinna, gärna med någon fin gravyr.

Det finns förstås även fina helt vanliga smycken som man inte graverar. Några fina smycken som passar att ge en kvinna hittar du här. Jag har valt ut smycken som jag själv gillar i lite olika prisklasser.

present till 40-årig kvinna  Silverhalsband är enkla och stilfulla smycken. Riktigt fina presenter att ge bort till en kvinna som fyller 40 år.
Silverhalsband är enkla och stilfulla smycken. Riktigt fina presenter att ge bort till en kvinna som fyller 40 år.

Halsband med hjärta. Ett snyggt halssmycke i 18K guld och med Swarovski kristall. En väldigt fin kärleksgåva till kvinnan du älskar.
Halsband med hjärta
Ett snyggt halssmycke i 18K guld och med
Swarovski kristall. En väldigt fin kärleksgåva till kvinnan du älskar.

Present till 40-årig kvinna Ett pärlhalsband är ett måste i varje kvinnas garderob. De kan bli pricken över iet både till en enklare klädsel eller till galaklänningen.
Pärlhalsband
Ett pärlhalsband är ett måste i varje kvinnas garderob. De kan bli pricken över iet både till en enklare klädsel eller till galaklänningen.

present till 40-årig kvinna Silverhalsband. Snyggt och enkelt halsband i silver. Två ringar där den inre ringen har stenar.
Silverhalsband
Snyggt och enkelt halsband i silver. Två ringar där den inre ringen har stenar.

Fint halsband i vitt guld. Snyggt halsband i vitt guld med en enkel sten. En fin present till en 40-årig kvinna.
Halsband i vitt guld
Snyggt halsband i vitt guld med en enkel sten. En fin present till en 40-årig kvinna

Present till 40-årig kvinna. silverörhängen Silver är alltid snyggt. Här är det fina droppformade örhängen med några diamanter på.
Silverörhängen
Silver är alltid snyggt. Här är det fina droppformade örhängen med några diamanter på.

Smyckeskrin är också ett bra ställe att förvara sina smycken på och väldigt trevligt att få i present
Smyckeskrin är också ett bra ställe att förvara sina smycken på och väldigt trevligt att få i present
Smyckesträd Ett smyckesträd är en bra 40-årspresent till kvinnan som lägger ifrån sig sina smycken över allt.
Smyckesträd
Ett smyckesträd är en bra 40-årspresent till kvinnan som lägger ifrån sig sina smycken över allt.

40-årspresenter som ger välmående

Kanske vill du se till att pyssla om henne lite extra när hon fyller 40? Då finns det några saker som jag tycker ger mycket välmående för pengarna. Dels robotdammsugaren som jag skrev om tidigare på sidan här. Men även en lampa för ljusterapi, en massagedyna att sätta i stolen och en tempurkudde. Det är produkter som kan användas och många timmars välmående för pengarna liksom. Bra födelsedagspresenter till henne helt enkelt!

present till 40-årig kvinna Lampa för ljusterapi. Lampa med dagsljus som gör att vi mår bättre. Ett måste till hennes arbetsplats under de mörka vintermånaderna. Den har en intensitet på 10000 Lux.
Lampa för ljusterapi
Lampa med dagsljus som gör att vi mår bättre. Ett måste till hennes arbetsplats under de mörka vintermånaderna. Den har en intensitet på 10000 Lux.

Massagedyna Har hon ofta ont i rygg och axlar? Då är en massagedyna den perfekta 40-årspresenten till henne. Den här värmedynan har både värme och shiatsu massage.
Massagedyna
Har hon ofta ont i rygg och axlar? Då är en massagedyna den perfekta 40-årspresenten till henne. Den här värmedynan har både värme och shiatsu massage.

Present till 40-årig kvinna. Tempurkudde Det här är originalkudden från tempur. Kudden hjälper mot rygg och nackvärk. Den formar sig efter kroppen när man ligger så att huvudet får bra stöd.
Tempurkudde
Det här är originalkudden från tempur. Kudden hjälper mot rygg och nackvärk. Den formar sig efter kroppen när man ligger så att huvudet får bra stöd.Smarta prylar att ge henne i 40-årspresent

Det finns också många billiga och väldigt smarta prylar att ge henne i present. De kan bota allt stick av irriterande men harmlösa myggor till migränfall och kanske inte bota dödsfall, men i alla fall förebygga det. En lampa med naturligt ljus är också en bra present.

Reflexspray är lätt att spraya på kläder och gör att hon syns bra i vintermörkret.

Present till syster 40 år

Vad ska man ge i present till en syster som fyller 40 år? Om hon inte hade önskat sig något speciellt så hade jag köpt inredning till hemmet. Kanske någon fin vas eller doftpinnar eller doftljus…. men det är kanske till en helt vanlig syster. Min syster har huset fullt av katter, de tycker inte om vaser och prydnadssaker. Men min syster gillar att renovera och fixa hemma. Hon hade istället blivit glad för att få verktyg.

Present till 40-årig kvinna Vas En vacker vas av Ernst Kirchsteiger. Den är gjord av stengods med en läderrem och en stansad logga i metall. Fin present till en 40-årig kvinna som gillar Ernst.
Vas
En vacker vas av Ernst Kirchsteiger. Den är gjord av stengods med en läderrem och en stansad logga i metall. Fin present till en 40-årig kvinna som gillar Ernst.
present till 40-årig kvinna En bra skruvdragare skulle min syster i alla fall bli väldigt glad för att få när hon fyller år.
En bra skruvdragare skulle min syster i alla fall bli väldigt glad för att få när hon fyller år.
Doftpinnar och massageljus. Ge din syster ett doftpaket i födelsedagspresent när hon fyller 40 år. Ljusen kan användas som massageolja när de blivit flytande.
Doftpinnar och massageljus
Ge din syster ett doftpaket i födelsedagspresent när hon fyller 40 år. Ljusen kan användas som massageolja när de blivit flytande.
Även en gullig skruvmejselsats att ha i handväskan skulle min syster älska att få i 40-årspresent.
Även en gullig skruvmejselsats att ha i handväskan skulle min syster älska att få i 40-årspresent.
Snygga vaser. Det här är en prydnad för hemmet, vaser inspirerade av Svend Hammershøis verk. Köp gärna två eftersom de blir ännu snyggare tillsammans!
Snygga vaser
Det här är en prydnad för hemmet, vaser inspirerade av
Svend Hammershøis verk. Köp gärna två eftersom de blir ännu snyggare tillsammans!
Syrran älskar katter, så hon hade blivit väldigt glad över att få någon pryl med en katt på, kanske en kattmugg.
Syrran älskar katter, så hon hade blivit väldigt glad över att få någon pryl med en katt på, kanske en kattmugg.

Annorlunda present till 40-årig kvinna

Vill du sticka ut bland gästerna och ge henne den mest minnesvärda 40-årspresenten? Vad sägs om ett par annorlunda tofflor, ett par grillvantar eller en gigantisk ros i 40-årspresent till henne. Jag lovar att det är just din present hon minns.

En kul present till en 40-årig kvinna är dessa enhörningstofflor
En kul present till en 40-årig kvinna är dessa enhörningstofflor

Present till 40-årig kvinna Sällskapsspel Ett roligt sällskapsspel är ju aldrig fel att få.
Sällskapsspel
Ett roligt sällskapsspel är ju aldrig fel att få.

Present till 40-årig kvinna Roliga grillvantar Grillvantar med roliga texter kommer överraska.
Roliga grillvantar
Grillvantar som kommer överraska henne.

En fågelholk med övervakning en bra och oväntad present till en kvinna som fyller 40 år.
En fågelholk med övervakning en bra och oväntad present till en kvinna som fyller 40 år.
Glassmaksin Present till 40-årig kvinna! Glass är alltid gott! Med den här maskinen kommer hon kunna göra egen, hälsosammare, glass.
Glassmaksin
Glass är alltid gott! Med den här maskinen kommer hon kunna göra egen, hälsosammare, glass.
Ett besök på ett saltspa är en underbar upplevelse att få i födelsedagspresent.
Ett besök på ett saltspa är en underbar upplevelse att få i födelsedagspresent.
present till 40-årig kvinna Ge bort en annorlunda 40-årspresent till henne en gigantisk ros. Det här är en 40-årspresent hon inte kommer att glömma i första taget.
Ge bort en annorlunda 40-årspresent till henne en gigantisk ros. Det här är en 40-årspresent hon inte kommer att glömma i första taget.
Eller en riktigt stor chokladkaka kommer också att göra henne glad. Alla älskar att få choklad...och alla kommer minnas dig som ger det lilla extra.
Eller en riktigt stor chokladkaka kommer också att göra henne glad. Alla älskar att få choklad…och alla kommer minnas dig som ger det lilla extra.
Har du inte råd att ge henne några guldsmycken i 40-årspresent? Det är inga problem, med ett guldvasknings paket kommer hon hitta sitt guld själv.
Har du inte råd att ge henne några guldsmycken i 40-årspresent? Det är inga problem, med ett guldvasknings paket kommer hon hitta sitt guld själv.

40-årspresent till mamma

Vill du ge något speciellt till mamma när hon fyller 40 år? Kanske en mysig pläd, ett par varma tofflor ett fint foto på er tillsammans, ett billigare smycke eller ett doftljus kan bli en fin 40-årspresent till henne. Fler presenter till mamma kan du få tips på här.

present till 40-årig kvinna Halsband i äkta silver med kubisk zirkonia är en bra present till mamma som fyller 40 år. Det är inte alls så dyrt som man skulle kunna tro.
Halsband i äkta silver med kubisk zirkonia är en bra present till mamma som fyller 40 år. Det är inte alls så dyrt som man skulle kunna tro.
Present till 40-årig kvinna Kanske din mamma skulle vilja ha ett par varma och sköna tofflor när hon fyller år? Dessa gulliga enhörningstofflor kommer få henne att le.
Kanske din mamma skulle vilja ha ett par varma och sköna tofflor när hon fyller år? Dessa gulliga enhörningstofflor kommer få henne att le.
Present till 40-årig kvinna Kanske du kan hitta någon fin tekopp eller kaffemugg som är din mammas stil. Att ha en mugg som ens barn valt ut är extra kul!
Kanske du kan hitta någon fin tekopp eller kaffemugg som är din mammas stil. Att ha en mugg som ens barn valt ut är extra kul!
Present till 40-årig kvinna Eller köp ett fotoalbum där du själv klistrar in bilder och skriver och berättar för mamma hur älskad hon faktiskt är.
Eller köp ett fotoalbum där du själv klistrar in bilder och skriver och berättar för mamma hur älskad hon faktiskt är.
Present till 40-årig kvinna Fotoram med glitter Vacker fotoram med glitter i. Här ska du rama in ett foto på dig själv och ställa på mammas nattduksbord. Eller kanske ett foto på dig och mamma tillsammans?
Här ska du rama in ett foto på dig själv och ställa på mammas nattduksbord. Eller kanske ett foto på dig och mamma tillsammans?
Present till 40-årig kvinna Ett sånt här fint doftljus kommer mamma garanterat bli jätteglad för att få av dig när hon fyller år.
Ett sånt här fint doftljus kommer mamma garanterat bli jätteglad för att få av dig när hon fyller år.

Ordna ett hemma spa! Du kan också ordna ett hemmaspa för mamma. Här är några saker som mina döttrar har haft när de anordnat spa för oss: ansiktsmask, nagellack, fotbad och lite bubbel att dricka. Bubblet var vanlig läsk som de bytt ut etiketten på och döpt om till “nattchampagne”. På telefonen satte de på avslappningsmusik och tände ljus i hela huset. Att göra en egen 40-årspresent till en kvinna är inte så svårt, bara man har lite fantasi.

Ordna ett hemmaspa i 40-årspresent till henne
Ordna ett hemmaspa i 40-årspresent till henne!

40-årspresent till kompis

Vad ska man köpa i 40-årspresent till en tjejkompis? Här är några förslag på presenter som är kul att få i present.

present till 40-årig kvinna Laptop skin Ett kul laptopskin som man klistrar på datorn (17 tum). Det finns flera olika modeller att välja mellan. Ett kul sätt att göra datorn en smula roligare och din kompis som fyller 40 år lite gladare när hon måste arbeta.
Laptop skin
Ett kul laptopskin som man klistrar på datorn (17 tum). Det finns flera olika modeller att välja mellan. Ett kul sätt att göra datorn en smula roligare och din kompis som fyller 40 år lite gladare när hon måste arbeta.

Bricka svensk fika. I Sverige är vi ju kända för vårt fika. Det här är en kul present som passar bra att ge bort till någon som fyller 40 år. Brickor är den perfekta presenten. Det tar inte mycket plats och mottagaren måste inte ha den framme.
Bricka svensk fika
I Sverige är vi ju kända för vårt fika. Det här är en kul present som passar bra att ge bort till någon som fyller 40 år. Brickor är den perfekta presenten. Det tar inte mycket plats och mottagaren måste inte ha den framme.

present till 40-årig kvinna Bokstavstavla En mycket trendig inredningspryl. Här kan man både skriva i veckans meny, skriva meddelanden till familjen och inspirerande citat. Dessa tavlor fanns längst ner i trappuppgångarna, med hyresgästernas namn, när jag var barn.
Bokstavstavla
En mycket trendig inredningspryl. Här kan man både skriva i veckans meny, skriva meddelanden till familjen och inspirerande citat. Dessa tavlor fanns längst ner i trappuppgångarna, med hyresgästernas namn, när jag var barn.

Känslokoppar Söta muggar att ge bort i 40-årspresent. Hitta en mugg med ett känslouttryck som passar henne. Kanske är hon inte någon morgonmänniska, kanske är hon kärleksfull...här finns det mycket att välja mellan.
Känslokoppar
Söta muggar att ge bort i 40-årspresent. Hitta en mugg med ett känslouttryck som passar henne. Kanske är hon inte någon morgonmänniska, kanske är hon kärleksfull…här finns det mycket att välja mellan.

Vattenkokare Vacker vattenkokare i engelskt porslin. Mycket hemtrevligare än de vanliga vattenkokarna som återfinns i varje hem. En fin födelsedagspresent till en 40-årig kompis.
Vattenkokare
Vacker vattenkokare i engelskt porslin. Mycket hemtrevligare än de vanliga vattenkokarna som återfinns i varje hem. En fin födelsedagspresent till en 40-årig kompis.

Vad ger man sin fru i 40-årspresent

Att ge en 40-årspresent till sin fru kan kännas väldigt kravfyllt. Du förväntas komma på något riktigt fint, lägga ner mycket pengar och det ska slås in fint. Men det behöver inte vara så! När du ska köpa 40-årspresent till din fru krävs bara lite extra eftertanke faktiskt. Fundera över vad hon är intresserad av, det kanske finns något speciellt där du vet att hon vill ha. Eller så hittar du en present som verkligen visar hur mycket du tycker om henne. Här är några presenttips!

Varför inte ge henne en peppande mugg i present när hon fyller 40 år.
Varför inte ge henne en peppande mugg i present när hon fyller 40 år.

Ljuslykta - Snygg inredning brukar de flesta gilla. Den här ljuslyktan från Sagaform är så snygg att den passar att ge bort i 40-årspresent.
Ljuslykta
Snygg inredning brukar de flesta gilla. Den här ljuslyktan från Sagaform är så snygg att den passar att ge bort i 40-årspresent.

Överraska henne med ett lyxigt presentkit som sätter guldkant på livet. Presentkitet innehåller kaffe och godis som passar bra till kaffet. En fin present att ge sin fru å 40-årsdagen
Överraska henne med ett lyxigt presentkit som sätter guldkant på livet. Presentkitet innehåller kaffe och godis som passar bra till kaffet. En fin present att ge sin fru å 40-årsdagen

present till 40-årig kvinna Champagneprovning för 2 Kanske vill du ge din fru en champagne­provning när hon fyller 40 år? Den här upplevelsen gäller för två personer.
Champagneprovning för 2
Kanske vill du ge din fru en champagne­provning när hon fyller 40 år? Den här upplevelsen gäller för två personer.

Vinprenumeration Prenumeration på vin där drycken tillsammans med matrecept levereras hem till dörren. En rolig och annorlunda present till en 40-årig kvinna.
Vinprenumeration
Prenumeration på vin där drycken tillsammans med matrecept levereras hem till dörren. En rolig och annorlunda present till en 40-årig kvinna.

Kama Sutra kit Presentkitet Treasure Trove med jordgubbsdoft innehåller massageolja, ätbart kroppspuder och en söt påse. Varför inte tillbringa kvällen tillsammans bara ni två?
Kama Sutra kit
Presentkitet
Varför inte tillbringa kvällen tillsammans bara ni två?present till 40-årig kvinna En romantisk 40-årspresent till frun kan också vara att åka dressin eller att göra något tillsammans bara du och hon.
En romantisk 40-årspresent till frun kan också vara att åka dressin eller att göra något tillsammans bara du och hon.
Kanske det är en kul present att överraska henne med en danskurs för två när hon fyller 40 år?
Kanske det är en kul present att överraska henne med en danskurs för två när hon fyller 40 år?
Kanske du ska satsa på ett personligt smycke med gravyr när hon fyller 40 år. Faktiskt inte alls så dyra som man kan tro.
Kanske du ska satsa på ett personligt smycke med gravyr när hon fyller 40 år. Faktiskt inte alls så dyra som man kan tro.

Skämt present till en 40-årig kvinna

Vill du ge bort en present till en 40-årig kvinna bara på kul? Då har jag många presenttips som kan vara kul! Kanske du kan ta med en flaska vin till henne, en vinflaska som du låst med ett iq-lås? Eller kanske ge henne en gullig nagellackstorakare? Det finns många skämtpresenter som en 40-årig kvinna blir glad för att få.

present till 40-årig kvinna Nagelackstorkare En söt enhörning som blåser hennes nagellack torrt.
Nagelackstorkare
En söt enhörning som blåser hennes nagellack torrt.
Present till 40-årig kvinnaEn kul necessär med en sur katt på
En kul necessär med en sur katt på
Sängkäder med något kul motiv kan bli en rolig present till henne
Sängkäder med något kul motiv kan bli en rolig present till henne

En barnslig eller tokig termosmugg
 IQ-pussel Kul skämtpresent att ge till en 40-årig kvinna.
IQ-pussel
Kul skämtpresent att ge till en 40-årig kvinna.
IQ-pussel i metall

Vad ska man önska sig i 40-årspresent?

Vet du inte vad du ska önska dig i födelsedagspresent? Då ska du få mina bästa förslag här. Dammsugarroboten och brusreducerande hörlurar kommer att förbättra ditt liv väldigt mycket. Ett snyggt mobilskal kommer att göra det lite roligare att lyfta på luren och svara när det ringer.

Present till 40-årig kvinna Dammsugarrobot. Livet förändras sällan genom att man köper fler prylar...men en dammsugarrobot kommer göra ditt liv annorlunda och bättre. Du kommer nästan aldrig behöva städa mer! Det är det här du ska önska dig i 40-årspresent.
Dammsugarrobot
Livet förändras sällan genom att man köper fler prylar…men en dammsugarrobot kommer göra ditt liv annorlunda och bättre. Du kommer nästan aldrig behöva städa mer! Det är det här du ska önska dig i 40-årspresent.

Mobilskal
Ett snyggt mobiltelefonskal är en trevlig accessoar och det skyddar din mobiltelefon mot stötar. Det finns hur mycket fina skal som helst att välja mellan. Se till att välja till din telefonmodell bara!

Present till 40-årig kvinna Brusreducerande hörlurar. En av de bästa teknikprylar jag köpt. Silar bort både ljudet från tunnelbanan och sambon. Just det där med sambon är lite jobbigt. Han skrämmer livet ur mig när han kommer hem.
Brusreducerande hörlurar
En av de bästa teknikprylar jag köpt. Silar bort både ljudet från tunnelbanan och sambon. Just det där med sambon är lite jobbigt. Han skrämmer livet ur mig när han kommer hem.

Dammsugarrobot Neato Bovac d4 är bland de bästa dammsugarrobotarna på marknaden och kostar under 3000 kr när jag undersökte robotdammsugare.

Relaterade frågor

Vad ska man ge för present till en kvinna? Klassiska presenter till en kvinna är parfym, smycken och choklad. Det beror förstås på vem kvinnan är och vad hon har för intressen. Vill du ha fler idéer om vad du kan ge i present till en kvinna så finns det många presenttips här.

Vad ska man ge för 40-årspresent till en bror? En bra present till brorsan skulle kunna vara en parfym, en reparationshandbok, en kul upplevelse eller en öl och ost-provning. Fler tips på 40-årspresent till en bror hittar du här.

Vad ska man ge en kvinna i 50-årspresent? Bra presenter kan vara övernattning i ufo, snöskotersafari, en spade eller ett hus. Fler tips på 50-årspresenter till en kvinna hittar du här.

Vad är en bra 40-års present till en man? En bra present till en 40-årig man är en matlagningskurs, tryfflar och ett överlevnadskit. Fler tips på 40-årspresenter till en man kan du hitta här.

Dela gärna sidan!

Om den här sidan hjälpt dig att hitta en bra present till en 40-årig kvinna dela den gärna med andra!

Tips på fortsatt läsning

Jag hoppas du hittat inspiration för att köpa en riktigt bra 40-års present till henne!