Elektroniska Prylar I Present

Topp 5 destinationer i Asien för d...
Topp 5 destinationer i Asien för digitala nomader

Att få elektriska prylar i present kan vara kul. Här hittar du några som fungerar som presenter

Elektroniska prylar att ge bort i present

Robotdammsugare

Robotdammsugare är en riktigt bra grej. Den kan förprogrammeras så att den städar när familjen är på jobbet och i skolan. Den tuffar runt på egen hand och rengör hemmet. Det här är en av de bästa elektriska prylar jag själv har köpt. Tyvärr har jag ingen för tillfället. Jag har slitit ut två robotar och just nu står jag i valet och kvalet mellan att köpa en ny robotdammsugare eller ge den gamla ett nytt batteri. När jag letade efter bästa dammsugarroboten för under 5000 kr visade det sig att dammsugarroboten Neato Bovac d4 connected var jättebillig och att den dessutom hade fått väldigt bra betyg för sin dammsugning.

Ska du ge bort elektriska prylar i present så rekommenderar jag verkligen den här!
Dammsugarrobot Neato Bovac d4 connected 

Tile

Nästa elektriska pryl som jag själv vill ha är en Tile. Du vet det fanns en nyckelring som man kunde vissla på och så svarade den med ett pip. Det här är en utveckling av den. Med en Tile kan du hålla rätt på plånbok, nycklar och mobiltelefonen.

Har du tappat bort din mobil kan du hitta den med hjälp av Tile, även om telefonen är i ljudlöst läge. Den kan också sättas på cykeln, så att du vet vart cykeln tar vägen om den stjäls.

Dörrklocka med kamera

Dörrklocka med kamera är en present som tekniknörden kommer älska att få.

Fågelholk med övervakning

Är du intresserad av djur och natur kommer du garanterat att älska den här fågelholken. Du kommer kunna hålla koll på vad som händer i din holk, följa hur invånarna matar sina ungar och vad som händer i holken.

Ett Big Brother i miniformat!

Slow cooker

En Crock Pot har blivit väldigt poppis – i den kan man laga goda grytor som sätts på timer och är färdig när man kommer från jobbet. Ladda grytan på morgonen med kött, grönsaker, kryddor m.m.

På kvällen när du kommer hem från jobbet är grytan klar. Genom att grytan hålls varm under en lång tid blir köttet fantastiskt mört och fint.

Teknikprylar för kaffet

Nästa presenttips är den här elektriska kaffekvarnen. Med den får man alltid perfekt malda bönor till sitt espresso. En elektrisk kaffekvarn är ett måste för alla som gillar tekniska prylar eller för dem som älskar kaffe för den delen. För den som inte orkar laga kaffe så länge och avancerat finns det även väldigt smidiga espressobryggare. Eller kanske en appstyrd termosmugg blir en populär present.

Brusreducerande hörlurar

Nästa tips på elektriska prylar måste bli dessa brusreducerande hörlurar. De har förändrat mitt liv. Jag är inte längre tvungen att lyssna till idioter på tunnelbanan som skryter om hur fulla de var på senaste festen, jag behöver inte längre höra oväsendet från tågen som färdas. Jag kan nu mer välja att ha tyst runt om kring mig ifall jag vill. Oavsett om jag vill lyssna på musik, Youtube eller talböcker är det skönt att kunna stänga ute allt störande ljud. När jag köpte mina var det de som hade fått bäst test. De kanske är aningen dyra, men jag ångar inte för ett ögonblick att jag köpte dem.

Det här är en bra investering. En liten nackdel finns det dock. Om jag använder dem hemma skrämmer min sambo ihjäl mig när han plötsligt står alldeles bredvid, trots att jag inte hörde honom komma hem.

Pulsklockor

För den som är intresserad av träning och hälsa är detta en riktigt bra teknikpryl. Fitbit har en massa finesser. Du kan hålla koll på sömn och motion förstås. Klockan är vattentät, har lång batteritid och innehåller en personlig coach.

Google home

Nästa som jag tänker tipsa om här är Google Home. Det är en digital röstassistent som du kan använda för att styra hemmet. Allt från belysning, spela musik eller starta tv:n. Google Home känner igen vem i familjen det är som pratar och kan ge personlig information om t.ex. vägen till arbetet. I köket kan man använda Google Home för att kolla recept på gratängen och hålla koll på tiden.

Elektrisk vinöppnare

En elektrisk vinöppnare är en bra present att ge till någon som tycker om tekniska prylar.

Pizzaugn

En annan given favorit är pizzaugnen som gör att man kan laga perfekta pizzor hemma också.

Elektroniska Prylar I Present
Rulla till toppen