Elektroniska Prylar I Present

Att fÄ elektriska prylar i present kan vara kul. HÀr hittar du nÄgra som fungerar som presenter

Elektroniska prylar att ge bort i present

Robotdammsugare

Robotdammsugare Àr en riktigt bra grej. Den kan förprogrammeras sÄ att den stÀdar nÀr familjen Àr pÄ jobbet och i skolan. Den tuffar runt pÄ egen hand och rengör hemmet. Det hÀr Àr en av de bÀsta elektriska prylar jag sjÀlv har köpt. TyvÀrr har jag ingen för tillfÀllet. Jag har slitit ut tvÄ robotar och just nu stÄr jag i valet och kvalet mellan att köpa en ny robotdammsugare eller ge den gamla ett nytt batteri. NÀr jag letade efter bÀsta dammsugarroboten för under 5000 kr visade det sig att dammsugarroboten Neato Bovac d4 connected var jÀttebillig och att den dessutom hade fÄtt vÀldigt bra betyg för sin dammsugning.

Ska du ge bort elektriska prylar i present sÄ rekommenderar jag verkligen den hÀr!
Dammsugarrobot Neato Bovac d4 connected 

Tile

NÀsta elektriska pryl som jag sjÀlv vill ha Àr en Tile. Du vet det fanns en nyckelring som man kunde vissla pÄ och sÄ svarade den med ett pip. Det hÀr Àr en utveckling av den. Med en Tile kan du hÄlla rÀtt pÄ plÄnbok, nycklar och mobiltelefonen.

Har du tappat bort din mobil kan du hitta den med hjÀlp av Tile, Àven om telefonen Àr i ljudlöst lÀge. Den kan ocksÄ sÀttas pÄ cykeln, sÄ att du vet vart cykeln tar vÀgen om den stjÀls.

Dörrklocka med kamera

Dörrklocka med kamera Àr en present som tekniknörden kommer Àlska att fÄ.

FÄgelholk med övervakning

Är du intresserad av djur och natur kommer du garanterat att Ă€lska den hĂ€r fĂ„gelholken. Du kommer kunna hĂ„lla koll pĂ„ vad som hĂ€nder i din holk, följa hur invĂ„narna matar sina ungar och vad som hĂ€nder i holken.

Ett Big Brother i miniformat!

Instrumentpanel

En riktig önskepresent om du frÄgar mig Àr den hÀr instrumentpanelen som man kopplar in pÄ sin dator. Sedan kan man vÀlja lite vad som ska visas pÄ panelen. Det kan t.ex. vara antalet nya mail, antalet FB likes osv. Den kan Àven anvÀndas som klocka, högtalare och vÀderstation.

Instrumentpanelen kan kopplas ihop med en mÀngd appar och visa det man önskar.

Slow cooker

En Crock Pot har blivit vĂ€ldigt poppis – i den kan man laga goda grytor som sĂ€tts pĂ„ timer och Ă€r fĂ€rdig nĂ€r man kommer frĂ„n jobbet. Ladda grytan pĂ„ morgonen med kött, grönsaker, kryddor m.m.

PÄ kvÀllen nÀr du kommer hem frÄn jobbet Àr grytan klar. Genom att grytan hÄlls varm under en lÄng tid blir köttet fantastiskt mört och fint.

Teknikprylar för kaffet

NÀsta presenttips Àr den hÀr elektriska kaffekvarnen. Med den fÄr man alltid perfekt malda bönor till sitt espresso. En elektrisk kaffekvarn Àr ett mÄste för alla som gillar tekniska prylar eller för dem som Àlskar kaffe för den delen. För den som inte orkar laga kaffe sÄ lÀnge och avancerat finns det Àven vÀldigt smidiga espressobryggare. Eller kanske en appstyrd termosmugg blir en populÀr present.

Brusreducerande hörlurar

NÀsta tips pÄ elektriska prylar mÄste bli dessa brusreducerande hörlurar. De har förÀndrat mitt liv. Jag Àr inte lÀngre tvungen att lyssna till idioter pÄ tunnelbanan som skryter om hur fulla de var pÄ senaste festen, jag behöver inte lÀngre höra ovÀsendet frÄn tÄgen som fÀrdas. Jag kan nu mer vÀlja att ha tyst runt om kring mig ifall jag vill. Oavsett om jag vill lyssna pÄ musik, Youtube eller talböcker Àr det skönt att kunna stÀnga ute allt störande ljud. NÀr jag köpte mina var det de som hade fÄtt bÀst test. De kanske Àr aningen dyra, men jag Ängar inte för ett ögonblick att jag köpte dem.

Det hÀr Àr en bra investering. En liten nackdel finns det dock. Om jag anvÀnder dem hemma skrÀmmer min sambo ihjÀl mig nÀr han plötsligt stÄr alldeles bredvid, trots att jag inte hörde honom komma hem.

Pulsklockor

För den som Àr intresserad av trÀning och hÀlsa Àr detta en riktigt bra teknikpryl. Fitbit ionic har en massa finesser. Du kan hÄlla koll pÄ sömn och motion förstÄs. Klockan Àr vattentÀt, har lÄng batteritid och innehÄller en personlig coach. Du behöver faktiskt inte ens ha med dig telefonen ut nÀr du trÀnar. Du kan svara i klockan.

Google home

NÀsta som jag tÀnker tipsa om hÀr Àr Google Home. Det Àr en digital röstassistent som du kan anvÀnda för att styra hemmet. Allt frÄn belysning, spela musik eller starta tv:n. Google Home kÀnner igen vem i familjen det Àr som pratar och kan ge personlig information om t.ex. vÀgen till arbetet. I köket kan man anvÀnda Google Home för att kolla recept pÄ gratÀngen och hÄlla koll pÄ tiden.

Elektrisk vinöppnare

En elektrisk vinöppnare Àr en bra present att ge till nÄgon som tycker om tekniska prylar.

Pizzaugn

En annan given favorit Àr pizzaugnen som gör att man kan laga perfekta pizzor hemma ocksÄ.