Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Billig doppresent

Att välja den perfekta doppresenten behöver inte vara dyrt för att bli uppskattat. I denna artikel utforskar vi olika alternativ för doppresenter som kombinerar både personlighet och prisvärdhet. Från klassiska silverhalsband med nyckelpigor för små damer till innovativa och lekfulla bitringar i form av rymdraketer och ufon, vi täcker ett brett spektrum av idéer som passar alla budgetar. Doppresenter är en speciell gåva, inte bara för barnet utan även för föräldrarna, eftersom de markerar en viktig händelse i livet. Därför är det viktigt att välja något som är meningsfullt och kommer att bli ihågkommet. I vår guide hittar du ett urval av prisvärda, personliga och unika doppresenter som säkerligen kommer att glädja både den lilla mottagaren och dess familj.

Billiga doppresenter

Nyckelpigehalsband en personlig doppresent i silver

Små damer brukar älska nyckelpigor, så ett doppresent från Guldfynd med en nyckelpiga blir den perfekta presenten till en liten flicka. Det här halsbandet är tillverkat i äkta silver och kan vara en fin dop gåva till en flicka.

Nyckelpigehalsband

Pekbok för lite finare barn

Pekbok för lite finare barn är en rolig present. Här hittar du användbara ord som juvel, champagne, sportbil, skaldjur och accessoar. Boken är helt enkelt ett måste för att lära sig de viktigaste orden som hon behöver.

Pekbok för lite finare barn

Födelsetavla

Denna babyaffisch är en perfekt gåva till en liten bebis. Affischen fångar på ett bedårande sätt den speciella tiden av nyföddhet och oskuldsfullhet. En söt och unik dekoration till hennes rum som kommer att skapa en gullig atmosfär.

Namnnappar

Nappar med namn på kan vara en unik och personlig gåva att ge i doppresent till ett barn. Det finns ett stort utbud att välja bland. Dessa nappar är gjorda av silikon med barnets namn på.

Nappar Med Eget Namn 

Burk med hand och fotavtryck

Dessa burkar finns i en mängd varianter. Foton som kombineras med fot-eller handavtryck. De brukar uppskatta dem väldigt mycket, för när de ser hur små händer/fötter de hade när de var små inser de hur stura de faktiskt blivit.

Speldosa i doppresent

Vill du ge bort en originell doppresent? Då är en vacker speldosa något du ska överväga. Förutom att spela musik så är speldosan vacker inredning i barnets rum.

Stapelleksak rosa kaninhus

En underbart söt stapelleksak som kommer bli en uppskattad doppresent till en lilla tjejen. Läs mer och beställ

Rosa koffertar

En ovanlig doppresent kanske, men dessa koffertar är väldigt söta och kan användas för förvaring tills barnet kan börja använda dem att leka med.

Rosa koffertar

Verktygslåda med namn en personlig doppresent

En verktygslåda i trä med namn är en personlig doppresent. Den här verktygslådan är tillverkad av trä och har barnets namn graverat.

Verktygslåda för barn trä gravyr

Bitring i doppresent

Vill du ge bort en annorlunda doppresent varför inte köpa dessa två bitringar i from av rymdraket och ufo. Den här bitleksaken från Liewood är en fin gåva till en nyfödd baby.

Xylofon

En musikinstrument som exempelvis en trumma eller en gitarr kan också vara en rolig och kreativ gåva. Den här xylofonigelkotten är utformad för att hjälpa till att utveckla barnets ljudsinne och motoriska färdigheter genom att erbjuda musikaliska toner och rytmer.

Sångpåse i doppresent

En fantastisk doppresent är sångpåsen. Här drar man upp små figurer ur påsen. Varje figur representerar en känd barnvisa, så som Hjulen på bussen, Bä bä vita lamm, Blinka lilla stjärna osv. Så drar man upp en figur i tagen, sjunger låten och plockar sedan fram nästa figur.

Dörrskylt i doppresent till tjejer

Doppresenten ”Dörrdekor – Skogsdjur” från Namnlappar är det perfekta sättet att skapa en magisk och rolig miljö för den lilla äventyrerskan. Med sina söta skogsdjur får dörren ett lekfullt intryck.

doppresent flicka

Väggdekor som doppresent

En ovanlig doppresent till är den här gulliga väggdekorationen. En giraff som cyklar med ett tåg med vagnar efter sig. På himlen flyger flygplan och luftballonger. Det är fin inredning att dekorera med i rummet hos den lilla.

Väggdekor

Väska med barnets namn

En personlig och praktisk present. Väskan, prydd med barnets namn, är perfekt för förvaring av småsaker och blir en fin detalj i barnrummet. Användbar och minnesvärd.

Bibel

En traditionell och meningsfull doppresent. En bibel kan vara en symbolisk gåva som representerar tro och andlig vägledning. Passar familjer som värderar religiösa traditioner.

Gullig godedjurshund

En mjuk och kramvänlig följeslagare för det lilla barnet. Denna gosedjurshund blir snabbt en favorit och kan ge trygghet och tröst under barnets första år.

Rymdraket

Inspirera till äventyr och upptäckarglädje med en leksaksrymdraket. För det mycket lilla barnet är en skallra en utmärkt doppresent. Den är inte bara rolig att leka med, utan också utvecklande för barnets motorik och sinnesuppfattning.

Rymdraket
Billig doppresent
Rulla till toppen