Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Kontakt

Välkommen till min kontaktsida på Brapresenter.nu! Jag är här för att göra din upplevelse så smidig och givande som möjligt. Om du har några frågor, önskemål eller feedback, tveka inte att kontakta mig. Jag uppskattar varje tillfälle att höra från kunder och är redo att bistå med all den hjälp du behöver.

Kundtjänst

Jag står till din tjänst för att bistå med alla dina frågor och funderingar. Oavsett om det handlar om produkter, beställningar, betalningar eller leverans, finns våra samarbetspartners kundtjänst tillgänglig för att se till att din upplevelse blir så smidig och tillfredsställande som möjligt. Du är välkommen att kontakta mig, men för frågor om produkter och beställningar hänvisar jag till respektive webbutik.

Kontaktuppgifter BraPresenter.nu

  • Telefon: 076-125 61 47
  • E-post: info@brapresenter.nu
  • Öppettider: Måndag till fredag, kl 9-16

Samarbetsförfrågningar

Vill du att ditt varumärke ska synas här på brapresenter.nu?

På följande länk kan du ta del av statistik och komma i kontakt med Ezoic angående möjligheten att annonsera på min hemsida.

För alla dina frågor och funderingar står jag till tjänst. Om du är intresserad av att annonsera på min hemsida och vill veta mer, är Ezoics dedikerade kundtjänst experter på området. De finns där för att säkerställa att din upplevelse blir så smidig och tillfredsställande som möjligt. Tveka inte att nå ut till Ezoics kundtjänst.

Vill du att dina produker ska visas här?

Jag samarbetar med affiliatenätverket Addrevenue.io som har gjort sig kända för att vara pålitliga, ha marknadens bästa kundservice och en plattform som är otroligt enkel att jobba med. Därför väljer jag att sköta produktannonser via plattformen. Registrera ett konto på en minut bara via länken, så tar de kontakt med er för att sätta igång. Ni betalar ingenting för att finnas med på plattformen, det är endast om det faktiskt sker en godkänd försäljning som betalning utgår.

Länk för att skapa konto:  https://addrevenue.io/sv/advertiser

Feedback och Förbättringar

Jag strävar alltid efter att förbättra mig själv och leverera den bästa möjliga upplevelsen för dig som kund. Om du har några tankar, synpunkter eller förslag på hur jag kan göra saker ännu bättre, tveka inte att höra av dig. Din åsikt är viktig för mig och jag är tacksam för all feedback som hjälper mig att växa och utvecklas.

Jag ser fram emot att höra från dig och att kunna hjälpa till på bästa sätt!

Lämna ett svar

Rulla till toppen