Adventskalender med fordon

Det har dykt upp många adventskalendrar med bilar och andra fordon. Det finns fordon både för vuxna och barn. Det är inte bara adventskalendrar med bilark, utan du kan även hitta båtar, tåg, helikoptrar, tåg, flygpan osv. Vissa är modellbyggen och andra innehåller ett litet fordon varje dag. För de äldre barnen och vuxna finns det även radiostyrda helikoptrar. De yngska blir kanske allra gladast för ett Briotåg eller kanske en adventskalender med Hot Wheels.

Här hittar du adventskalendrar med fordon som kommit 2022. Du kommer garanterat hitta den perfekta adventskalendern till både vuxna och adventskalender till barn som gillar bilar.

Innehåll

Adventskalender med vespa

Adventskalender Vespa

Den här vespakalendern hittar du hos Coolstuff för 795 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalendrar med helikoptrar och flygplan

Adventskalendar RC Helicopter

Bygg din egen radiostyrda helikopter med den här coola helikopterkalendern. Helikoptermodellen är enkel att bygga även för nybörjare. Helikoptern har två kraftfullaelmotorer och styrs med hjälp av handkontrollen. En ovanlig och rolig adventskalender för både barn och vuxna.

För 468 kr kan du beställa helikopteradventskalendern hos Amazon.

Läs mer och beställ

Super Wings adventskalender

En kul sysselsättning i väntan på att tomten ska dyka upp är den här lekvänliga adventskalendern med figurer från Super Wings. Kalendern är lämplig för barn från 3 år och uppåt, eftersom den innehåller smådelar.

Den här adventskalendern kan du köpa hos Amazon för 263 kr.

Läs mer och beställ

Super Wings adventskalender

Adventskalender med Helikopter 2022

Det här är en kul adventskalender! Här får man varje dag nya delar för att bygga sig en egen radiostyrd helikopter. Den blir 24 cm lång när den är klar. Adventskalendern innehåller allt man behöver för att kunna flyga med helikoptern på julaftons morgon, till och med batterierna finns med i paketet. Det är kul att flyga och byggandet ger teknisk kunskap, så det är faktiskt inte bara lek.

Du kan köpa adventskalendern hos Amazon för 659 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med Helikopter 2022

Among Us Adventskalender

En adventskalender från Among Us med 24 små överraskningar. Här hittar du både spännande figurer och husdjur. Adventskalendern rekommenderas för barn från 4 år.

Du hittar den här adventskalendern hos Jollyroom för 549 kr.

Läs mer och beställ

Julkalender 2022 RC Helicopter adventskalender 2022

Bygg din egen radiostyrda helikopter med den här coola helikopterkalendern. Helikoptermodellen är enkel att bygga även för nybörjare. Helikoptern har två kraftfullaelmotorer och styrs med hjälp av handkontrollen. En ovanlig och rolig adventskalender för både barn och vuxna.

Köp adventskalendern hos Amazon för 458 kr.

Läs mer och beställ

Julkalender 2022 RC Helicopter

Adventskalendrar med bilar

Fiat 500 Adventskalender

Köp den här bilkalendern hos Coolstuff för 795 kr.

Läs mer och beställ

Porsche Taycan ljusblå Adventskalender

Den här bilkalendern hittar du hos Coolstuff för 1395 kr.

Läs mer och beställ

Elvis adventskalender

Kalendern bjuder på många olika överraskningar, allt från pussel och idolbilder av Elvis, till en klassisk Cadillac-modellbil och häftiga miljöbilder. 

Köp adventskalendern hos Coolstuff för 595 kr.

Läs mer och beställ

Mercedes-AMG GT Adventskalender

Varför inte ge bort en bilkalender med en Mercedes AMG? Bilen är i skala 1:43 och skurvas enkelt ihop. Varje morgon får man fler delar för att slutföra bygget av den här bilmodellen. Beställer du adventskalendern får du även med en ljudinspelning av den verklliga bilens motorljud och en bok med intressant läsning om denna ikoniska skönhet.

Mercedes adventskalendern finns hos Amazon för 697 kr.

Läs mer och beställ

Volkswagen Bulli T1 Adventskalender

När man pratar om Volkswagen så kommer många att tänka på den klassiska folkabussen. Du minss säkert detaljer som den delade framrutan eller fronten på den här bussen. Det är mångas absoluta favorit. Folkabussen finns nu också som adventskalender. Här får man varje morgon fler delar för att bygga ihop sin egen modell av denna ikoniska bilklassiker. Den är så snygg att du kommer älska att ha den framme i hyllan året om. En kul och annorlunda adventskalender att köpa till dig själv eller någon annan bilfantast.

För 649 kr på Coolstuff kan du få den här kultbilen i din bokhylla.

Läs mer och beställ

1:24 Revell 01034 Volkswagen T2 Buss

VW T2 är andra generationen av den legendariska Bulli och är inte på något sätt sämre än sin föregångare, när det kommer till kultstatus. Med denna adventskalender kan du nu bygga en egen volkswagenbuss. Allt du behöver finns bakom de 24 luckorna och till jul kommer din VW T2-buss att stå under granen.

Köp den här adventskalendern hos CDON för 866 kr.

Läs mer och beställ

Mercedes-Benz Unimog adventskalender grön

Mercedes-Benz Unimog finns också som adventskalender. I väntan på att det den 24:e december ska komma en skäggig man och knacka på vår dörr kan vi bygga ihop en bil. Bilen är i sala 1:43. Förutom själva bilen får man också med en ljudmodul för att lyssna på det unerbara ljudet av originalmotorn. Man får också med en bok med intressant bakgrundsinformation och monteringsanvisningar för bilen.

Köp biladventskalendern hos Amazon för 747 kr.

Läs mer och beställ

Mercedes Benz G-Klass Adventskalender för vuxna

Den robusta terrängbilen blev verkligen en storfavorit då den kom 1979. Nu har den äntligen kommit även som adventskalender. Det här är en modern Geländewagen i miniformat som du varje morgon får nya delar till i din adventskalender. Det är en fin samlarbil, som alla bilfantaster kommer uppskatta att få i sin adventskalender.

Den här adventskalendern kan du köpa hos Coolstuff för 849 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Mercedes Bents 300 SL

Det här är kanske en av de mest spännande och speciella av adventskalenderbilarna. För att minska vikten på den nya sportbilen 300 SL tvingades Mercedes-Bentz tänka i nya banor när det gällde dörrarna. Det gick inte att få plats med vanliga bildörrar, istället blev det måsvingedörrar som öppnas uppåt. Den nya bilmodellen blev en stor succe och älskas av bilentusiaster än i dag. Det är inte konstigt att just den här bilmodellen kommer som adventskalender, eftersom den är omåttligt populär. När du köper den här bilkalendern får du med ljudet av en originalmotor och en bok fullspäckad med spännande fakta om denna unika skapelse.

Beställ biladventskalendern från Coolstuff för 649 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender minibil

Det finns verkligen många adventskalendrar med bilar i år. Den här bilkalendern innehåller 24 gulliga bilar med ögon. Bilarna har pull back-funktion. Man drar dem bakåt sedan sätter de full fart framåt.

Adventskalendern kan köpas hos Amazon för 187 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender minibil

Monster Jam Adventskalender 2022

25 dagars adventskalender med minibilar.

Beställ adventskalendern från CDON för 619 kr.

Läs mer och beställ

Citroën 2CV Adventskalender

Varför ge bort en trist chokladkalender när man kan ge bort den här fina bilkalendern istället. Här hittar du en julkalender med delar för att bygga ihop en egen Citroën 2CV-modell i skala 1:38. Det följer också med en ljudmodul, så man kan lyssna av det fantastiska ljudet hos bilmotorn. Man får också med en bok med information om denna klassiska skönhet. En bilkalender är verligen ett trevligt sätt att invänta tomten.

Adventskalendern kan köpas från Coolstuff för 649 kr.

Läs mer och beställ

Matchbox Adventskalender 2022

Adventskalender med bilar som du kan hitta för 299 kr hos CDON.

Läs mer och beställ

Bil-adventskalender för barn

Det här är riktigt spännande nedräkning inför jul! Till alla fordonsälskare passar den här biladventskalendern väldigt bra. Här hittar du en stad med vägar att köra på, racerbilar, byggfordon, taxi, Volkswagenbubblor, byggjobbare och trafikskyltar. Alla fordon har pull back- funktion. Man drar dem bakåt och släpper så kör de i full fart framåt. Det jag gillar speciellt med den här adventskalendern är att det är stor variation på fordonen, så att det inte bara är personbilar.

Den här adventskalendern finns att köpa hos Amazon för 224 kr.

Läs mer och beställ

Bil-adventskalender för barn

Carrera RC Adventskalender 2022

Det här är en biladventskalender för lite äldre barn. Bakom de 24 luckorna får man varje dag nya delar till en snygg radiostyrd Carrera race buggy. Det är kul att få en radiostyrd bil i present, men att bygga ihop den själv blir något alldeles extra. Det är en cool bil att köra och kul att bygga ihop den.

Adventskalendern hittar du hos Amazon för 385 kr.

Läs mer och beställ

Carrera RC Adventskalender 2022

Aoguaro Jul adventskalender 2022

Här hittar du en bilkalender från Day’s Surprise innehållandes 24 olika leksaksbilar med lite olika design. En kul adventskalender att ge barn som verkligen älskar bilar.

Den här julkalendern med bilar kostar 257 kr hos Amazon.

Läs mer och beställ

Aoguaro Jul adventskalender 2022

Micro Machines Adventskalender för barn 2022

Gör nedräkningen till julafton till något väldigt speciellt med den här MicroMashines-adventskalendern. Bakom de 24 luckorna finns små bilar och tillbehör för att göra bilkörningen extra rolig. Det här en garanterad succé bland småttingar som älskar bilar. Adventskalendern innehåller 14 bilar och 11 tillbehör.

Du hittar adventskalendern hos Cdon för 349 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med bilar

Till barn som älskar bilar är även den här adventskalendern en fin present som kommer göra december extra minnesvärd. Julkalendern innehåller bilar, bilmatta, vägskyltar, bärgningsfordon och en överraskning.

Den här adventskalendern hittar du hos Amazon för 198 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med bilar

Adventskalender med minibilar

Disney Pixar Cars Adventkalender med minibilar och tillbehör. Den här julkalandern blir en garanterad duccé för alla Blixten McQueen fans. Här bygger du upp en bana som bilarna kan köra på. December kommer bli en magisk tid med den här kalendern.

Bilkalendern kan köpas hos CDON för 329 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med minibilar

Trabant Sonderedition Adventskalender

När Trabanten släpptes var tanken att det skulle bli en populär folkbil. Något som låter bra i teorin, men när bilen kom var den liten och omodern redan från första början. Väntetiderna på att få köpa en Trabant kunde också vara upp emot femton år. Men som tur är kommer du inte behöva vänta lika länge på att få delarna till din bil. Den här bilkalendern kommer bli klar till jul. Kalenderns luckor innehåller alla delar till en trabantbyggsats. Som om det inte vore nog får du dessutom med en ljudmodul så att du kan lyssna till ljudet från en originalmotor. Förutom detta får du även med ett häfte fullmatat med information om denna klassiker.

Beställ julkalendern hos Coolstuff för 695 kr.

Läs mer och beställ

Leksaksbilar adventskalender 2022

Det här är en av de lite dyrare adventskalendrarna med bilar i. Precis som vanligt får man 24 luckor att öppna och bakom varje lucka hittar man ett fordon. Här ingår både utryckningsfordon, personbilar och arbetsfordon. Det brukar uppskattas mer att få lite olika sorters fordon. Bilarna kommer i slumpmässiga färger. Det är ett bekvämt sätt att fixa presentkalendern till en bilälskare.

Den här bilkalendern hittar du hos Amazon för 560 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Porsche

Drömmer du eller någon du känner om att äga en Porsche 911? Jag vet att dete är många som faktiskt gör det. Även om du inte har råd att ge bort en så dyr present är jag säker på att även en bilkalender med en Porsche i kommer bli väldigt uppskattat. Här får man varje dag nya delar till sin bil. På julafton får man så den sista bilbiten och kan bygga ihop bilden.

Köp biladventskalendern hos Coolstuff för 695 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Porsche 911 Turbo 2022

Är röd inte färgen du drömmer om på din Porsche? Den finns faktiskt som gulgrön också. Den är så snygg att den kommer få stå i hyllan året om. Förutom bilmodellen får man även en ljudmodul för att avnjuta ljudet från en original Porshce 911-motor. Den här julkalendern är den bästa presenten att ge en bilälskare som drömmer om att kunna skaffa en egen Porsche en vacker dag.

Beställ biladventskalendern hos CDON för 769 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Porsche 911 grön

Den klassiska Poschekalendern finns även att köpa i grönt. Den är så snygg att den kommer få stå i hyllan året om. Förutom bilemodellen får man även en ljudmodul för att avnjuta ljudet från en original Porshce 911-motor. Den här julkalendern är den bästa presenten att ge en bilälskare som drömmer om att kunna skaffa en egen Porsche en vacker dag.

För 637 kr kan du köpa adventskalendern med Porsche 911 i mörkgrönt hos Amazon.

Läs mer och beställ

Adventskalendrar med bilar för barn

Varför inte räkna ner dagarna fram till jul med den här spännande adventskalendern med bilar. Adventskalendern innehåller gulliga, lite avrundade bilar. Bilarna är utrustade med pull back-funktion. Det här är en kul bilkalender för barn.

Du hittar biljulkalendern hos Amazon för 262 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalendrar med bilar för barn

Golf GTI adventskalender

Visst är det spännande med alla adventskalendrar med ikoniska bilmodeller? Här är det Volkswagen Golf GTI som finns i julkalendern. Här får man varje dag ända fram till julafton nya bildelar för att kunna bygga ihop sin egen Golf. Är du inte lika gammal som den här bilen har du förmodligen aldrig lyssnat till toneran av det fantastiska ljudet som en Golf GTI originalmotor kan åstadkomma. Nu har du chansen att göra just det! Du får också med en bok som berättar allt du någonsin kan behöva veta om denna klassiker. En kul adventskalender att ge bilfantasten.

Den här biladventskalendenr finns hos Coolstuff för 649 kr.

Läs mer och beställ

Land Rover Defender adventskalender

Denna officiella Land Rover bilkalender innehåller en modell av modellen Defender. Det är kul att varje morgon få nya delar till sin drömbil som man kan montera. Land Rovern är känd för sin förmåga att kunna ta sig fram i nästan alla terränger och är en bil som många drömmer om att äga. Nu kan du förverkliga den drömmen. Här får man dessutom med ett häfte med massor av intressant information om bilen. Det är en kul adventskalender att ge alla bilentusiaster i present.

Den är biladventskalendern kan du hitta hos Coolstuff för 649 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Bilar

Advent är en spännande tid för barn. Tänk att få starta varje dag med en liten present. En leksak som är det man älskar allra mest i hela världen. I den här julkalendern är det blandat flygplan, bilar, arbetsfordon och coola utryckningsfordon. Verkligen en fin present att ge sitt bilälskande barn.

Adventskalendern går att beställa hos Amazon för 230kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender Bilar

Volkswagen Beetle Adventskalender

Minns du serien om Herbie? Herbie var inte bara en bil, den hade en egen själ och kunde köra själv. Herbie var en Volkswagen bubbla, kanske lite annan lack än just den här bilen, men samma modell. Nu har du chansen att bli lycklig ägare till en liten mini Herbie. Lagom till jul kommer du få sista biten för att bygga ihop din egen bubbla i miniformat. Den är så snygg att du säkert kommer vilja ha den framme som prydnad hela året. En kul adventskalender att ge en bilentusiast i present.

Köp julkalendern hos Coolstuff för 649 kr.

Läs mer och beställ

Volkswagen adventskalender

Den klassiska skönheten Volkswagen bubblan finns även i blått om man ska köpa en adventskalender. Den är så snygg att du säkert kommer vilja ha den framme som prydnad hela året. En kul adventskalender att ge en bilentusiast i present.

För 483 kr kan du klicka hem den här adventskalendern från Amazon.

Läs mer och beställ

Adventskalender Ford Mustang

Ford Mustang GT är även den mångas favoritbil och bilentusieaster världen över älskar den. Det är inte så konsigt att även denna bilmodell har blivit adventskalender. Här har du chansen att ge bort en bil i present till någon du tycker mycket om. Här får man varje dag en ny del till sin bil och lagom till julafton kommer man att kunna bygga ihop de sista delarna.

Adventskalendern med Forden kan köpas hos Coolstuff för 995 kr.

Läs mer och beställ

Carrera RC Turnator Xmas Calender 2022

Den här adventskalendern ser väldigt kul ut, men tyvärr har den fått mycket kritik av köparna. Den har fått kritik för att man inte får bygga något varje dag och för att den har en bristfällig byggbeskrivning och att det är svårt att se hur man ska bygga där. Kunderna anser också att den är för svår för barn att bygga själva. Men lyckas man bygga ihop bilen är den förvånansvärt robust, tålig och kraftfull i förhållande till priset. Den är kul att köra, tål mycket och håller länge.

Den här biladventskalendern kan du köpa från Amazon för 372 kr.

Läs mer och beställ

Carrera RC Turnator Xmas Calender 2022

KreativeKraft adventskalender med sportbilar

En fin biladventskalender för pojkar som älskar sportbilar. Varje lucka innehåller en ny cool sportbil. Adventskalendern har två coola racingbanor där man kan provköra bilarna innan man tar ut dem i trafik i övriga bostaden. Den här adventskalendern rekommenderas för barn över tre år.

Adventskalendern finns hos Amazon för 280 kr.

Läs mer och beställ

KreativeKraft adventskalender med sportbilar

Hot Wheels-adventskalender 2022

En adventskalender till från Hot Wheels. I den här adventskalendern hittar du åtta dekorerade Hot Wheels-fordon, sexton tillbehör och en utvikbar lekmatta.

Det går att köpa den här coola bilkalendern hos amazon för 300 kr.

Läs mer och beställ

Hot Wheels-adventskalender 2022

Adventskalender med hot Wheels

Det här är en julkalender med bilar från Hot Wheels och lite juliga småsaker för barnen att leka med. När man fäller ut locket hittar man en racerbana där bilarna kan köra. Granen, snögubben osv. får också sin plats i det vintriga landskapet.

Den här adventskalendern hittar du hos CDON för 379 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med hot Wheels

Adventskalendrar med tåg

Thomas Tåg och vänner

Till unga tågfantaster är den här adventskalendern ett bra val. Thomas Tåg och vänner är en adventskalender från Fisher-Price. Den här adventskalendern rekommenderas för barn över 3 år.

Den här adventskalendern kan du hitta på Amazon för 599 kr.

Läs mer och beställ

Thomas Tåg Minis Adventskalender

Det här är också en adventskalender med Thomas Tåg från Fisher-Price med små minitåg. Den har 24 luckor och rekommenderas för barn över tre år.

Den här tågkalendern hittar du hos CDON för 400 kr.

Läs mer och beställ

Brio Tåg adventskalender

Brio erbjuder många fina adventskalendrar. Här får man en både lok, vagn, några bitar järnväg, gubbar, staket och andra tillbehör. Tåget i den här adventskalendern är blått och vitt med snöflingor. Brios adventskalender är en stor favorit bland de yngsta barnen.

Beställ den här adventskalendern kan du hitta hos Amazon för 500 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender tåg

Här en till adventskalender från Brio. Bakom luckorna hittar du tomten, julkappar, tåg, järnväg, skyltar osv. Det är en adventskalender för barn över tre år.

Adventskalendern går att köpa hos Teknikproffset för 229 kr.

Läs mer och beställ

Åhléns julkalender med Brio tåg 2022

Varför inte räkna ner dagarna fram till jul med en fin julkalender. Varje dag får man 24 olika delar till Brios järnväg. I kalendern hittar du ett jättegulligt pepparkakståg, pepparkaksgran, pepparkaksgris, tomte och tomtemor. När man fäller ut kalendern hittar man ett vackert vinterlandskap där man kan placera ut alla leksakerna. En jättefin adventskalender att ge i present till barn som älskar tåg.

Beställ adventskalendern från CDON för 299 kr.

Läs mer och beställ

Brio Adventskalender 2022 med tåg

Adventskalender med traktorer

Deutz D30 1/24 Revell Model Kit Advent Calendar

Kanske kan en traktoradventskalender vara en kul present till någon som du tycker mycket om. Här får man varje dag under december nya delar och färg till sin traktormodell.

Traktoradventskalendern kan köpas från Amazon för 599 kr.

Läs mer och beställ

1:24 Revell Porsche Junior 108 Traktor – Adventskalender

Det här är en riktig klassiker bland traktorer. Här får man varje dag i december nya delar och färg till sin traktor.

Den här adventskalendern kan du köpa hos CDON för 857 kr.

Läs mer och beställ

Porsche Traktor Adventskalender

Adventskalender som innehåller en traktor i 24 delar. Det är den klassiska traktorn Porsche Diesel traktorn i skala 1:43. Traktorn ger till och med rätt ljud ifrån sig. En perfekt adventskalender till någon som gillar traktorer.

Beställ julkalendern hos Coolstuff 649 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med båtar

Adventskalender RMS Titanic

Du har säkerligien sett filmen om Titanic. RMS Titanic, en oceanångare, ritades av dåtidens främsta ingenjörer och med den mest avancerade teknik som fanns tillgänglig då. 1912 gav sig skeppet ut på sin jungfruresa och när den lämnade Europa och fortsatte ut på atlanten mot sin slutdestionation kolliderade skeppet med ett isberg. Skrovet skadades så illa att hela skeppet sjönk. Nu finns skeppet att köpa som adventskalendermodell. Den här modellen är enkel att bygga och passar bra för nybörjare. Byggsatsen består av 153 delar och skeppet är i skala 1:6000. När det är ihopbyggt blir det hela 44 cm långt. En adventskalender med ett skepp är en perfekt present att ge både samlare och dem som är historiskt intresserade.

Adventskalendern för vuxna kan du köpa från Amazon för 402 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender spökskepp

Det här är en adventskalender i form av ett spökskepp som man bara klickar ihop.

Adventskalendern finns att beställa hos CDON för 1281 kr.

Läs mer och beställ

Star Wars Adventskalener

Revell Adventskalender X-Wing Fighter

Till alla Star Wars-fans är adventskalendern med rymdskeppet x-wing-fighter den självskrivna adventskalendern. Här ingår allt man behöver för att hinna bygga ihop sitt skepp innan julen kommer. Det är en modell som är lämpliga att ge både proffs och nybörjare. Modellen rekommenderas för 10 år och uppåt.

Köp adventskalendern från Amazon för 480 kr.

Läs mer och beställ

Revell Adventskalender X-Wing Fighter

Adventskalender med lastbil

Adventskalender Revell Byggsats från 12 år adventskalender 2022

Älskar ditt barn julreklamen från Coca-Cola? Varför inte ge honom eller henne den här adventskalendern från Revell. Det är en Coca-Cola-lastbil som man pusslar ihop bit för bit under december.

Den här julkalendern hittar du billigast hos Cdon för 379 kr.

Läs mer och beställ

Adventskalender med fordon
Rulla till toppen