Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

17-årig bröllopsdag ❤️ Silkesbröllop ❤️ Present inspiration

För 5 år sedan firade ni sidenbröllop. Nu är det dags för silkesbröllop,, 17 årig bröllopsdag. Det blir lite som en påminnelse att ni varit gifta ytterligare några år och klarat er igenom både elfenben-, kristall- och fjäderbröllop. Den här årsdagen kan ni återigen frossa i det där mjuka, följsamma, silkeslena.

Vad är en bra present på en 17 årig bröllopsdag? Föremål som passar att ge på en 17 årig bröllopsdag är sängkläder, täcken, kläder, garn, nattlinne, underkläder eller ett silkesträd.

Är siden och silke samma sak?

Den här årsdagen kan ni återigen frossa i det där mjuka, följsamma, silkeslena… Men vänta nu, är inte siden och silke samma sak?

Vi är nog många som blandar ihop de här orden. Men det finns en viss skillnad. Siden är tyget. Silke är fibern man väver tyget av. Så silke är själva grunden, och därför kan man också se det som att ni nu blivit 5 år starkare och mer förankrade ihop. Och visste du? Silke är visserligen både mjukt och lätt, men det är också starkt och går inte sönder i första taget. Det säger väl allt för det par som firar hela 17 år tillsammans.

Presenter på ett silkesbröllop 17 årig bröllopsdag

Och vad ger man då i present på silkesbröllopsdagen? Sängkläder, morgonrock, kläder, slips, sjal… Det finns mycket som är mjukt, varmt och håller för evigt. Äktenskapet? Ja, inte minst det!

Nattlinne av silke

Den är förmodligen den första present du kommer att tänka på att köpa till din fru när ni firar ert silkesbröllop. Det är något speciellt med ett nattlinne av silke. Det känns svalt och skönt att ha på sig när man sover. Det är lent och skönt mot kroppen. Vilken färg passar din fru bäst?

Morgonrock i present till honom på silkesbröllop

En väldigt lyxig present att ge din man på er 17 åriga bröllopsdag är en morgonrock av Mulberry silke. Den här morgonrocken är lite mönstrad i tyget och har en fin glans. Den är skön att dra på sig på kvällen när det är lite svalt och den är väldigt elegant. Köp den i present till honom när ni firar sillkesbröllop.

Morgonrock i present 17 årig bröllopsdag

Slips i present på 17 årig bröllopsdag

En silkesslips är även den en klassisk present den här dagen, med en vacker slips kommer din man alltid känna sig välklädd och ha något att matcha skjortan med. Vet du inte vilken färg som passar honom bäst? En blå slips är något alla män bör ha i garderoben där hemma.

Slips i present på 17 årig bröllopsdag

Lyxiga sängkläder på silkesbröllop

Vill man förnya lite hemma kan sängkläder i silke vara en bra present på en 17 årig bröllopsdag. Det känns härligt och lyxigt att krypa ner i sängen med nya och fina påslakan. Sängkläder av silke känns mjukt att ligga på. Silke är lite glansigt i tyget, vilket gör att det även ser väldigt lyxigt ut när du bäddar med det i sängen.

Sjal av silke i present 17 årig bröllopsdag

Nästa presenttips för en 17 årig bröllopsdag är en silkessjal. Den här sjalen är handmålad av en silkeskonstnär och har dekorerats med blå lotusblommor. En sjal av silke kan man bära både på sommaren och vinter. Det är en present din fru kommer tycka om att få när ni firar silkesbröllop. Sjalen bör handtvättas och lufttorkas.

Sjal av silke i present 17 årig bröllopsdag

Lampa med skärm av silke

Kanske vill du passa på att köpa något fint till hemmet när ni firar silkesbröllop? Det här är ett utmärkt val. Den ger en väldigt mysig belysning när man tänder den. Även som släckt är den väldigt snygg och kommer passa bra in i de flesta hem.

Näsdukar i present till honom på silkesbröllopet

Till din man passar det bra att köpa en silkesnäsduk i present den här dagen. Silkesnäsduken kan användas eller stoppas i kavajfickan som dekoration. Den blir ett vackert komplement till hans outfit. Kanske är en blårandig näsduk den färg din man själv skulle valt, men det finns också många andra färger att välja mellan.

Näsdukar i present till honom på silkesbröllopet

Silkeskeps i present 17 årig bröllopsdag

I present till din fru när ni firar 17 årig bröllopsdag kan en keps i silke vara en användbar present. Den här kepsen är tillverkad av silke, vilket ger den en väldigt vacker glans. Kepsen har även dekorerats med en fjäril och en mängd pärlor. Den är ett vackert blickfång i hennes outfit. Brukar hon använda keps kan det här bli en fin och uppskattad gåva.

Silkeskeps i present 17 årig bröllopsdag

Hårsnoddar av silke

Har din fru långt hår skulle scrunchies av silke kunna bli en bra present. Det är saker hon förmodligen använder varje dag. Det är en väldigt billig present som passar utmärkt om du har en liten budget för presenten. De finns i olika färger och mönster. Välj färger som du vet att din fru gillar på kläder och saker, så kommer detta bli en present som hon använder ofta. Det är skönt att få undan håret när det är varmt eller man håller på med saker.

Hårsnoddar av silke i present 17 årig bröllopsdag

Ögonmask i present på 17 årig bröllopsdag

En lite lyxigare, men ändå väldigt budgetvänlig present när ni firar silkesbröllop är en sovmask av silke. Det här är en extra lyxig sovmask, gjord av mulbärs silke klass A. Det gör att den är extra tjock. Den är bekväm att ha på sig och känns skön mot huden. Den verkar förebyggande mot mörka ringar under ögonen. Även bandet att sätta runt huvudet är klädd i silke, vilket gör att det inte trasslar in sig i håret. Sovmasken levereras i en presentask, vilket gör den lätt att slå in.

Ögonmask i present på 17 årig bröllopsdag

Lyxigt överkast av silke i present 17 årig bröllopsdag

Nästa presentidé för en 17 årig bröllopsdag är ett överkast av silke. Detta vackra överkast kommer att ge sovrummet en helt ny look. Överkastet är dekorerat med vackra körsbärsblommor på grenar. Ett överkast av silke kommer ge rummet både lyx och flärd.

Lyxigt överkast av silke i present 17 årig bröllopsdag

Personlig tavla i present på 17 årig bröllopsdag

Det här är en present som kanske lite av det oväntade slaget. Men varför inte beställa ett porträtt av er, avbildade som ett adelspar? Hon bär så klart en klänning av silke! Tavlan kommer från Royalistik. Här laddar man upp foton av er, väljer sedan vilken av deras tavlor man vill ha. Därefter kommer tavlan på posten. Det är en rolig och annorlunda present att köpa till ett silkesbröllop.

Personlig tavla i present på 17 årig bröllopsdag

Konstnärlig scarf i silke

Är din fru konstnärligt intresserad? Då skulle detta kunna vara presenten till er 17 åriga bröllopsdag. En scarf av siden, med Van Goghs blomstermålningar på. Besök sidan för att se hur den ser ut när man vecklar ut den. Den är otroligt vacker. Brukar din fru använda scarfar så är detta en väldigt fin present på silkesbröllopet.

Konstnärlig scarf i silke i present 17 årig bröllopsdag

Skjorta i present till en man på silkesbröllop

På ett silkesbröllop passar det också utmärkt att ge sin man en skjorta i silke. Den är skön att ha på sig och är väldigt fin och lyxig. Lyx är ju det den här bröllopsdagen handlar om. Silke framställs av silkesmaskens trådar, som sedan löses upp, spinns till sammanhängande trådar och som man sedan väver tyg av. Så det är inte konstigt att produkter av silke kan kosta lite mer.

Skjorta i present till en man på silkesbröllop

Braun IPL Silk Expert i present 17 årig bröllopsdag

Brukar din fru raka sig eller epilera benen? Då är detta en jättebra present när ni firar silkesbröllop. Det här är en smärtfri metod att ta bort hår. Braun IPL Silk Expert använder nämigen ljus för att ta bort hår. Det gör att resultatet håller i sig längre, och att det är smärtfritt att göra. Det ger ett permanent resultat och synlig minskning av hårväxten på tre månader.

Braun IPL Silk Expert i present 17 årig bröllopsdag

Löpare av silke

Om era barn är stora, och lärt sig äta snyggt, skulle en duk av silke vara en bra present när ni firar silkesbröllop. Är det inte dags att ni unnar er lite lyx där hemma. Att sitta vid ett vackert dukat bord, med ett fint porslin och en vacker duk är vardagslyx när barnen växt upp.

Löpare av silke

Väska av silke i present på silkesbröllop

Handväskor och aftonväskor är alltid rätt present att ge din fru. Det här är en jättegullig aftonväska i silke att ge din fru på 17 årig bröllopsdag. Den är lagom stor, så hon får med sig telefon, bindor, läppstift och andra småsaker hon kan behöva. Väskan passar kanske bäst till fest eller galamiddagar.

Väska av silke i present på silkesbröllop i present 17 årig bröllopsdag

Vad ska man tänka på när man väljer present till sitt sileksbröllop, 17 årig bröllopsdag?

Att välja en present till en 17-årig bröllopsdag, som också kallas silkesbröllop, kan vara en utmaning. Här är några tips som kan hjälpa dig att välja den perfekta presenten till din make eller maka:

  1. Tänk på silke som tema – Eftersom silke är det traditionella temat för en 17-årig bröllopsdag, kan du fokusera på detta när du väljer present. Du kan välja något som är tillverkat av silke eller som har silke som motiv, som en vacker silkesduk, silkegardiner eller silkekläder.
  2. Välj något personligt – En personlig present är alltid uppskattad. Du kan överväga att ge något som är skräddarsytt eller som har en personlig touch, som en graverad halskedja eller armband med parets initialer, eller en personligt utformad fotobok som innehåller bilder från era gemensamma minnen.
  3. Planera en romantisk upplevelse – En annan möjlighet kan vara att ge en romantisk upplevelse som ni kan uppleva tillsammans. Det kan vara något som en romantisk helgresa, en middag på en fin restaurang eller en avkopplande spaweekend.
  4. Tänk på hans eller hennes intressen – När du väljer present kan det vara bra att tänka på hans/hennes intressen och hobbyer. Om de till exempel älskar att resa kan du överväga att ge en present som ger dem möjlighet att utforska en ny plats tillsammans, eller om de är musikälskare kan du ge biljetter till en konsert.
  5. Satsa på kvalitet – Oavsett vad du väljer att ge i present, tänk på att satsa på kvalitet. En väl gjord och högkvalitativ present kommer att vara mer uppskattad än något som är billigt och enkelt att hitta.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du hitta en present som är meningsfull och speciell för din make eller maka på er 17-åriga silkesbröllopsdag.

Relaterade frågor

Vad kallas de olika Bröllopsdagarna? Bröllopsdagarna kallas rubinbröllop, sidenbröllop, pärlbröllop, blomsterbröllop, guldbröllop, rubinbröllop osv. För en komplett lista på vad de olika bröllopsdagarna kallas läs mer här.

Hur många är är Rubinbröllop? Rubinbröllop är den 40 åriga bröllopsdagen. Rubinen symboliserar 40 år som gifta.

Hur många är är Pärlbröllop? Pärlbröllop är 30 årig bröllopsdag. Ett pärlhalsband är en bra present, men det finns också mycket annat att ge i present en 30 årig bröllopsdag.

Vad kallas alla bröllopsdagar?

1 år Bomullsbröllop, 2 år Pappersbröllop, 3 år bröllopsdag är Läderbröllop, 4 år bröllopsdag är Fruktbröllop / Blomsterbröllop, 5 år bröllopsdag är Träbröllop, 6 årig bröllopsdag är Sockerbröllop, 7 år bröllopsdag är Yllebröllop, 8 årig bröllopsdag är Gummibröllop, 9 år bröllopsdag är Linnebröllop, 10 år Tennbröllop.

11 årig bröllopsdag är Stålbröllop, 12 årig bröllopsdag är Sidenbröllop, 13 årig bröllopsdag är Spetsbröllop, 14 årig bröllopsdag är Elefenben, 15 år Kristallbröllop, 16 årig bröllopsdag är Fjäderbröllop, 17 årig bröllopsdag är Silkesbröllop, 18 årig bröllopsdag är Satinbröllop, 19 årig bröllopsdag är Galonbröllop, 20 år Porslinsbröllop.

21 årig bröllopsdag är Nylonbröllop, 22 årig bröllopsdag är Jutebröllop, 23 årig bröllopsdag är Hampabröllop, 24 årig bröllopsdag är Sammetsbröllop, 25 år Silverbröllop, 26 årig bröllopsdag är Korkbröllop, 27 årig bröllopsdag är Balsabröllop, 28 årig bröllopsdag är Masonitbröllop, 29 årig bröllopsdag är Plywoodbröllop, 30 år Pärlbröllop.

31 årig bröllopsdag är Mahognybröllop, 32 årig bröllopsdag är Granitbröllop, 33 årig bröllopsdag är Gnejsbröllop, 34 årig bröllopsdag är Skiffer bröllop, 35 år Korallbröllop, 36 årig bröllopsdag är Marmorbröllop, 37 årig bröllopsdag är Tegelbröllop, 38 årig bröllopsdag är Cementbröllop, 39 årig bröllopsdag är Grafitbröllop, 40 år Rubinbröllop.

41 årig bröllopsdag är Keramikbröllop, 42 årig bröllopsdag är Mässingsbröllop, 43 årig bröllopsdag är Plåtbröllop, 44 årig bröllopsdag är Nickelbröllop, 45 år Safirbröllop, 46 årig bröllopsdag är Blybröllop, 47 årig bröllopsdag är Kvicksilver, 48 årig bröllopsdag är Zinkbröllop, 49 årig bröllopsdag är Aluminium, 50 år Guldbröllop.

51 årig bröllopsdag är Krom bröllop, 52 årig bröllopsdag är Bronsbröllop, 53 årig bröllopsdag är Kopparbröllop, 54 årig bröllopsdag är Platinabröllop, 55 år Smaragdbröllop, 56 årig bröllopsdag är Volframbröllop, 57 årig bröllopsdag är Manganbröllop, 58 årig bröllopsdag är Bärnstensbröllop, 59 årig bröllopsdag är Akvamarin, 60 år Diamantbröllop.

61 årig bröllopsdag är Glasbröllop, 62 årig bröllopsdag är Topas bröllop, 63 årig bröllopsdag är Jadebröllop, 64 årig bröllopsdag är Emaljbröllop, 65 årig bröllopsdag är Krondiamantbröllop, 66 årig bröllopsdag är Uranbröllop, 67 årig bröllopsdag är Opalbröllop, 68 årig bröllopsdag är Granatbröllop, 69 årig bröllopsdag är Briljantbröllop, 70 årig bröllopsdag är Järnbröllop.

75 årig bröllopsdag är Atombröllop, 80 årig bröllopsdag är Platina bröllop, 85 årig bröllopsdag är Månstensbröllop eller Vinbröllop, 90 årig bröllopsdag är Stenbröllop, och 100 årig bröllopsdag är Kvadratbröllop.

Vad heter de olika Bröllopsåren? De olika bröllopsåren heter bomullsbröllop, pappersbröllop, galonbröllop, gummibröllop, fruktbröllop, uranbröllop osv. Här hittar du en lista på vad de olika bröllopsåren heter.

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagar vad har de för tema?

17-årig bröllopsdag ❤️ Silkesbröllop ❤️ Present inspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen