Presenter under 200 kr


Letar du efter en fin present för under 200 kr har du hittat helt rätt. Här har jag försökt samla fina presenter som går att hitta för en liten budget.

Presenter under 200 kr
Presenter under 200 kr

Är det till barn du letar efter billiga presenter så ta även en koll på sidan med presenter till barnkalas!

Doftljus
Doftljus ger en trevligt stämning i hemmet. Med doften av skog kan man åtminstone inbilla sig att det doftar såpa och nystädat. Det blir riktigt hemtrevligt alltså!

Poster
Peppande citat är en bra present att ge bort. Den här passar både på kontoret, i tonårsrummet osv. Bra present som inte riktar sig till någon bestämd målgrupp heller utan som passar alla.

Örhängen
Smycken är en bra present till kvinnor i alla åldrar. Dessa pärlörhängen passar mottagare i alla åldrar, både den coola punkaren och gamla farmor liksom.
Grillförkläde
Det här är inget vanligt förkläde, det är dessutom försett med ett ölbälte. Grillmästaren kommer inte törsta ihjäl under sin tid vid grillen i alla fall. Här ryms många öl. En kul present för under 200 kr till något som gillar grillning och öl.

Nagelackstork
Alla som någon gång målat naglarna vet hur lång tid det tar för det att torka. Du kan också vara helt säker på att du kommer hinna bli rejält kissnödig under den stunden det tar att torka. Den här charmiga enhörningen löser problemet och blåser naglarna torra.

Korv med bröd
Korv med bröd gosedjur, perfekt present till både barn och kompisen som älskar varmkorv. Bra present om du vill hitta något billigt och kul till kompisen.

Trämodeller
Modeller av Leonardo da Vincis ritningar. Modellerna finns i olika svårighetsgrad och passar för både vuxna och barn från ca 8 år och uppåt.

Bestick
Charmiga bestick med fordon. Billiga presenter att ge ett litet barn i present. Matningen kommer att gå som en dans.

Wabaoba
En tuff boll som studsar på vattnet. En kul present för både barn och tonåringar. Strandtennis och simning är trist när man jämför.

Tavla
En tavla för partyminnen. Dvs, du stoppar i vinkorkarna där och tillsammans så kommer de med tiden att bilda en tavla när de staplas.
Powerbanks
Barn och tonåringar brukar älska dessa emojis. En powerbank behövs ju för att ladda telefonen när man inte har något eluttag. Men att få en powerbank som är så här snygg kommer de att älska att få i present.

IQ-lås
En perfekt gåbort present. Kommer det att bli något vin? Är mottagaren tillräckligt klyftig för att klura ut hur flaskan öppnas, eller blir det en nykter kväll?

Vaser
Att få snygg inredning i present är alltid trevligt. Dessa vaser är riktigt snygga, otroligt att det går att hitta så här fina presenter under 200 kr. De finns i lite olika storlekar att välja mellan.

Bokstavstavla
Trendig inredningsdetalj som passar bra att be bort i present. Passa på att skriv ett kärleksfullt eller roligt meddelande på tavlan innan du ger bort den.
Kattkuddar
Vet du inte vad du ska köpa i present till din kattokiga moster? Här har du lösningen. Dessa söta kuddar med 3d-tryck kommer hon att älska. Jättesöta katter med olika känslouttryck och personlighet är en kul present till en äkta kattok.

Hängmatta
En hängmatta är lyxigt att ha. Den här tar väldigt liten plats och går att ta med sig till stranden om man inte vill hänga upp den i ett hörn av trädgården. Så lätt att man kan ha med den till jobbet och ta en powernap på lunchen. Så billig att du kan komplettera med en pläd också!

Svamphus
Ett hus för att odla sin egen ostronskivling. Är inte detta en mycket roligare present att ha med sig än en blomma när man går bort? Kalasgott och kostar under 200 kr.

Odla bonsaiträd
Ännu en unik och annorlunda present för under 200 kr. Att odla bonsaiträd är en urgammal japansk tradition som kräver mycket tålamod.

Tile
Smart nyckelring som gör att det går att hitta inte bara nycklar utan även mobilen. Även om den står på ljudlöst läge.

1000 bitars pussel
För den som är trångbodd men som gillar att pussla finns dessa världens minsta 1000 bitars pussel. Kul och billig present att ge bort.

Ätpinnar
Ätpinnar med starwars design. Kul present att köpa till kompisen som redan har allt. Ätpinnar till en Jedi som äter med stil.
Anteckningsmugg
På den här muggen kan du skriva anteckningar med en vanlig penna och sudda ut dem igen. Bra stället att skriva ett kärleksbrev till din älskling! Kanske den bästa presenten du hittar för under 200kr.

Smyckesförvaring
Vem kan motstå den här oerhört charmiga flamingon? Designen är både modern och retro. En sån här vill alla kvinnor ha. Perfekt present om du är osäker.

Doftljus
De här doftljusen är både vackra och doftar gott. En trevlig inredningsdetalj att ha framme. Doften är cederträ och mocka. En perfekt present att ge bort när du inte vet vad du ska köpa.

Känslomuggar
Sur, flinande, pussande, ledsen…vilken känslomugg passar din vän bäst? Kanske är hon eller han riktigt sur på morgonen innan kaffet börjat flyta i ådrorna.
Whiskeystenar
Whiskey ska serveras kyld, det vet ju alla. Men problemet uppstår när man lägger i is. Den smälter och späder ut whiskyn. Det är inte bra om du är en riktig kännare. Kylda whiskey stenar är lösningen! Nu kan drycken serveras kall utan att bli vattning.

Magi
Magisk anteckningsbok. Det du skriver i blocket förs över till datorn. Du klickar bara på symbolen i hörnet. Allt sköts med hjälp av olika molntjänster. Helt magiskt! Sen är det bara att sudda och börja med nästa bild. Bra present till hon eller han som redan har allt.

Snuskuddar
Vill du ge din kompis något helt otippat när han fyller år? Då är det en stor portionssnuskudde du ska köpa. Det är något han garanterat inte redan har.

Doftlus
Ännu ett doftljus i en väldigt snygg glas skål. Skålen är fin både som den är och med ljus i. En mycket snygg och billig present.

Nyckelring
Ljusboxar är väldigt poppis just nu. Här är en nyckelringsvariant. Skriv ett kärleksfullt meddelande till mottagaren!

Vetevärmare
När man är sjuk eller frusen är det skönt att krypa ner i sängen med ett gosedjur vetevärmare. Värm bara i mikron en stund.

Doftstickor
En trendig inredningsdetalj och ljuvlig väldoft. Dessa sprider en doft av apelsin och lavendel i hemmet. Kostar under 200 kr.
Pusheen kuddar
Internetfenomenet Pusheen blev ju poppis för ett tag sedan. Nu har de även kommit som kuddar. Även om vi vuxna kanske inte känner till dem så brukar barnen älska dessa katter. Bra present till tjejer i 8-12 års åldern.

Recent Content

link to Julstämning

Julstämning

Härlig julstämning med en julgransbelysning utöver det vanliga Det är många som älskar julen och då inte bara för julklappar och matens skull utan framför allt för att det är den tid på året då vi får lysa upp mörkret med all slags belysning. Vare sig det är med traditionella, kanske ärvda, ljusslingor eller med […]
link to Gör julklapparna själv

Gör julklapparna själv

Det är lätt att dras med i köphysterin när det närmar sig jul. Men alla julklappar måste faktiskt inte köpas. Till de närmaste tycker jag att man ska lägga ner lite mer tid och kärlek på julklapparna och göra dem själv. Vad finns det då för julklappar man kan göra själv? Fina julklappar som du […]