Bra presenter under 200 kr

Presenter Under 200 Kr 2020

Letar du efter en fin present för under 200 kr har du hittat helt rätt. Här har jag försökt samla fina presenter som går att hitta för en liten budget.

Bra presenter under 200 kr
Bra presenter under 200 kr

Är det till barn du letar efter billiga presenter så ta även en koll på sidan med presenter till barnkalas!

Doftljus ger en trevligt stämning i hemmet. Med doften av skog  kan man åtminstone inbilla sig att det doftar såpa och nystädat. Det blir riktigt hemtrevligt alltså!
Doftljus
Doftljus ger en trevligt stämning i hemmet. Med doften av skog kan man åtminstone inbilla sig att det doftar såpa och nystädat. Det blir riktigt hemtrevligt alltså!
 IQ-lås En perfekt gåbort present. Kommer det att bli något vin? Är mottagaren tillräckligt klyftig för att klura ut hur flaskan öppnas, eller blir det en nykter kväll?
IQ-lås
En perfekt gåbort present. Kommer det att bli något vin? Är mottagaren tillräckligt klyftig för att klura ut hur flaskan öppnas, eller blir det en nykter kväll?
Doftljus De här doftljusen är både vackra och doftar gott. En trevlig inredningsdetalj att ha framme. Doften är cederträ och mocka. En perfekt present att ge bort när du inte vet vad du ska köpa.
Doftljus
De här doftljusen är både vackra och doftar gott. En trevlig inredningsdetalj att ha framme. Doften är cederträ och mocka. En perfekt present att ge bort när du inte vet vad du ska köpa.
Poster Peppande citat är en bra present att ge bort. Den här passar både på kontoret, i tonårsrummet osv. Bra present som inte riktar sig till någon bestämd målgrupp heller utan som passar alla.
Poster
Peppande citat är en bra present att ge bort. Den här passar både på kontoret, i tonårsrummet osv. Bra present som inte riktar sig till någon bestämd målgrupp heller utan som passar alla.
Hörlurshållare är en bra present att ge både vuxna och tonåringar. Alla behöver en snygg förvaring av sina hörlurar, så att de inte gör sönder när man lägger dem ifrån sig. Kostar under 200 kr.
Hörlurshållare är en bra present att ge både vuxna och tonåringar. Alla behöver en snygg förvaring av sina hörlurar, så att de inte gör sönder när man lägger dem ifrån sig. Kostar under 200 kr.
Känslomuggar Sur, flinande, pussande, ledsen...vilken känslomugg passar din vän bäst? Kanske är hon eller han riktigt sur på morgonen innan kaffet börjat flyta i ådrorna.
Känslomuggar
Sur, flinande, pussande, ledsen…vilken känslomugg passar din vän bäst? Kanske är hon eller han riktigt sur på morgonen innan kaffet börjat flyta i ådrorna.
Örhängen Smycken är en bra present till kvinnor i alla åldrar. Dessa pärlörhängen passar mottagare i alla åldrar, både den coola punkaren och gamla farmor liksom.
Örhängen
Smycken är en bra present till kvinnor i alla åldrar. Dessa pärlörhängen passar mottagare i alla åldrar, både den coola punkaren och gamla farmor liksom.
En kulbana är en rolig present som du kommer upptäcka att hela familjen leker med. En kul present att ge bort och den kostar under 200 kr.
En kulbana är en rolig present som du kommer upptäcka att hela familjen leker med. En kul present att ge bort och den kostar under 200 kr.
Whiskystenar Whisky ska serveras kyld, det vet ju alla. Men problemet uppstår när man lägger i is. Den smälter och späder ut whiskyn. Det är inte bra om du är en riktig kännare. Kylda whisky stenar är lösningen! Nu kan drycken serveras kall utan att bli vattning.
Whiskystenar
Whisky ska serveras kyld, det vet ju alla. Men problemet uppstår när man lägger i is. Den smälter och späder ut whiskyn. Det är inte bra om du är en riktig kännare. Kylda whisky stenar är lösningen! Nu kan drycken serveras kall utan att bli vattning.
Grillförkläde Det här är inget vanligt förkläde, det är dessutom försett med ett ölbälte. Grillmästaren kommer inte törsta ihjäl under sin tid vid grillen i alla fall. Här ryms många öl. En kul present för under 200 kr till något som gillar grillning och öl.
Till grillmästaren kan det vara en bra present att ge bort ett ölbälte. Grillmästaren kommer inte törsta ihjäl under sin tid vid grillen i alla fall. Här ryms många öl. En kul present för under 200 kr till något som gillar grillning och öl.
Kattkuddar Vet du inte vad du ska köpa i present till din kattokiga moster? Här har du lösningen. Dessa söta kuddar med 3d-tryck kommer hon att älska. Jättesöta katter med olika känslouttryck och personlighet är en kul present till en äkta kattok.
Kattkuddar
Vet du inte vad du ska köpa i present till din kattokiga moster? Här har du lösningen. Dessa söta kuddar med 3d-tryck kommer hon att älska. Jättesöta katter med olika känslouttryck och personlighet är en kul present till en äkta kattok.
Magi Magisk anteckningsbok. Det du skriver i blocket förs över till datorn. Du klickar bara på symbolen i hörnet. Allt sköts med hjälp av olika molntjänster. Helt magiskt! Sen är det bara att sudda och börja med nästa bild. Bra present till hon eller han som redan har allt.
Magi
Magisk anteckningsbok. Det du skriver i blocket förs över till datorn. Du klickar bara på symbolen i hörnet. Allt sköts med hjälp av olika molntjänster. Helt magiskt! Sen är det bara att sudda och börja med nästa bild. Bra present till hon eller han som redan har allt.
Nagelackstork Alla som någon gång målat naglarna vet hur lång tid det tar för det att torka. Du kan också vara helt säker på att du kommer hinna bli rejält kissnödig under den stunden det tar att torka. Den här charmiga enhörningen löser problemet och blåser naglarna torra.
Nagelackstork
Alla som någon gång målat naglarna vet hur lång tid det tar för det att torka. Du kan också vara helt säker på att du kommer hinna bli rejält kissnödig under den stunden det tar att torka. Den här charmiga enhörningen löser problemet och blåser naglarna torra.
En bok om den moderna gentlemannen är en bra present.
Snuskuddar Vill du ge din kompis något helt otippat när han fyller år? Då är det en stor portionssnuskudde du ska köpa. Det är något han garanterat inte redan har.
Snuskuddar
Vill du ge din kompis något helt otippat när han fyller år? Då är det en stor portionssnuskudde du ska köpa. Det är något han garanterat inte redan har.
IQ-pussel i metall är roliga små grejer. Om du lägger ett gäng sådana på bordet kommer alla runt bordet sitta med varsin i hand efter en liten stund. Kul present unde 200 kr.
IQ-pussel i metall är roliga små grejer. Om du lägger ett gäng sådana på bordet kommer alla runt bordet sitta med varsin i hand efter en liten stund. Kul present unde 200 kr.
Svamphus Ett hus för att odla sin egen ostronskivling. Är inte detta en mycket roligare present att ha med sig än en blomma när man går bort? Kalasgott och kostar under 200 kr.
Svamphus
Ett hus för att odla sin egen ostronskivling. Är inte detta en mycket roligare present att ha med sig än en blomma när man går bort? Kalasgott och kostar under 200 kr.
Doftljus Ännu ett doftljus i en väldigt snygg glas skål.  Skålen är fin både som den är och med ljus i. En mycket snygg och billig present.
Doftljus
Ännu ett doftljus i en väldigt snygg glas skål. Skålen är fin både som den är och med ljus i. En mycket snygg och billig present.
Bestick Charmiga bestick med fordon. Billiga presenter att ge ett litet barn i present. Matningen kommer att gå som en dans.
Bestick
Charmiga bestick med glada djur. Billiga presenter att ge ett litet Matningen kommer att gå som en dans.
Odla egna vindruvor Ännu en unik och annorlunda present för under 200 kr. Att odla vindruvor som kräver mycket tålamod.
Odla egna vindruvor
Ännu en unik och annorlunda present för under 200 kr. Att odla vindruvor som kräver mycket tålamod.
Nyckelring Ljusboxar är väldigt poppis just nu. Här är en nyckelringsvariant. Skriv ett kärleksfullt meddelande till mottagaren!
Nyckelring
Ljusboxar är väldigt poppis just nu. Här är en nyckelringsvariant. Skriv ett kärleksfullt meddelande till mottagaren!
Wabaoba En tuff boll som studsar på vattnet. En kul present för både barn och tonåringar. Strandtennis och simning är trist när man jämför.
Wabaoba
En tuff boll som studsar på vattnet. En kul present för både barn och tonåringar. Strandtennis och simning är trist när man jämför.
Rubiks kub
Vetevärmare När man är sjuk eller frusen är det skönt att krypa ner i sängen med ett  gosedjur vetevärmare. Värm bara i mikron en stund.
Vetevärmare
När man är sjuk eller frusen är det skönt att krypa ner i sängen med ett gosedjur vetevärmare. Värm bara i mikron en stund.
Powerbanks Barn och tonåringar brukar älska dessa emojis. En powerbank behövs ju för att ladda telefonen när man inte har något eluttag. Men att få en powerbank som är så här snygg kommer de att älska att få i present.
Powerbanks
Barn och tonåringar brukar älska dessa emojis. En powerbank behövs ju för att ladda telefonen när man inte har något eluttag. Men att få en powerbank som är så här snygg kommer de att älska att få i present.
 1000 bitars pussel För den som är trångbodd men som gillar att pussla finns dessa världens minsta 1000 bitars pussel. Kul och billig present att ge bort.
1000 bitars pussel
För den som är trångbodd men som gillar att pussla finns dessa världens minsta 1000 bitars pussel. Kul och billig present att ge bort.
Doftstickor En trendig inredningsdetalj och  ljuvlig väldoft. Dessa sprider en doft av apelsin och lavendel i hemmet. Kostar under 200 kr.
Doftstickor
En trendig inredningsdetalj och ljuvlig väldoft. Dessa sprider en doft av apelsin och lavendel i hemmet. Kostar under 200 kr.
Labyrintboll
Anteckningsmugg På den här muggen kan du skriva anteckningar med en vanlig penna och sudda ut dem igen. Bra stället att skriva ett kärleksbrev till din älskling! Kanske den bästa presenten du hittar för under 200 kr.
Anteckningsmugg
På den här muggen kan du skriva anteckningar med en vanlig penna och sudda ut dem igen. Bra stället att skriva ett kärleksbrev till din älskling! Kanske den bästa presenten du hittar för under 200 kr.
Pusheen kuddar Internetfenomenet Pusheen blev ju poppis för ett tag sedan. Nu har de även kommit som kuddar. Även om vi vuxna kanske inte känner till dem så brukar barnen älska dessa katter. Bra present till tjejer i 8-12 års åldern.
Pusheen kuddar
Internetfenomenet Pusheen blev ju poppis för ett tag sedan. Nu har de även kommit som kuddar. Även om vi vuxna kanske inte känner till dem så brukar barnen älska dessa katter. Bra present till tjejer i 8-12 års åldern.
En rolig sparbössa med en katt som tar myntet
Ett kubbliknande spel
frigolitlera
Det fins många bra böcker för hobbysnickaren för under 200 kr

Hur hittar man billiga presenter?

Ett sätt är förstås att teckna en vinprenumeration till dig själv. Då har du alltid presenter hemma att slå in och ge bort när någon fyller år eller du är bortbjuden. Det är speciellt utvalda viner och där du kan välja inriktning på just din låda. Vinerna levereras sedan hem till dig. Ett smidigt sätt att ha de flesta födelsedagspresenterna ordnade för det kommande året.

EnglishSvenska