Presenter Under 200 Kr

Letar du efter en fin present för under 200 kr har du hittat helt rÀtt!

Vad finns det för presenter som kostar under 200kr? Bra presenter under 200kr Àr iq-lÄs för vinflaskan, doftljus, bra böcker, örhÀngen och kanske blommor. Till barn passar det bÀttre med bajskorvsfiske, skÀmtartiklar, en sparbössa eller bestick.

HÀr har jag försökt samla fina presenter som gÄr att hitta för en liten budget, sÄ fortsÀtt lÀsa sÄ ska du fÄ fler tips pÄ presenter under 200 kr.

Vad finns det för bra presenter under 200 kr?
Vad finns det för bra presenter under 200 kr?

Är det till barn du letar efter billiga presenter sĂ„ ta Ă€ven en koll pĂ„ sidan med presenter till barnkalas!

IQ-lÄs

En perfekt gĂ„bort present. Kommer det att bli nĂ„got vin? Är mottagaren tillrĂ€ckligt klyftig för att klura ut hur flaskan öppnas, eller blir det en nykter kvĂ€ll?

LÀs mer och bestÀll

Doftljus

De hÀr doftljusen Àr bÄde vackra och doftar gott. En trevlig inredningsdetalj att ha framme. Doften Àr cedertrÀ och mocka. En perfekt present att ge bort nÀr du inte vet vad du ska köpa. Doftljus ger en trevligt stÀmning i hemmet. Med rÀtt doft kan man Ätminstone inbilla sig att det doftar nystÀdat. Det blir riktigt hemtrevligt alltsÄ!

LÀs mer och bestÀll

Poster

Peppande citat Àr en bra present att ge bort. Den hÀr passar bÄde pÄ kontoret, i tonÄrsrummet osv. Bra present som inte riktar sig till nÄgon bestÀmd mÄlgrupp heller utan som passar alla.

LÀs mer och bestÀll

KĂ€nslomuggar

Sur, flinande, pussande, ledsen
vilken kĂ€nslomugg passar din vĂ€n bĂ€st? Kanske Ă€r hon eller han riktigt sur pĂ„ morgonen innan kaffet börjat flyta i Ă„drorna.

LÀs mer och bestÀll

ÖrhĂ€ngen

Smycken Àr en bra present till kvinnor i alla Äldrar. Dessa pÀrlörhÀngen passar mottagare i alla Äldrar, bÄde den coola punkaren och gamla farmor liksom.

LÀs mer och bestÀll

Whiskystenar

Whisky ska serveras kyld, det vet ju alla. Men problemet uppstÄr nÀr man lÀgger i is. Den smÀlter och spÀder ut whiskyn. Det Àr inte bra om du Àr en riktig kÀnnare. Kylda whisky stenar Àr lösningen! Nu kan drycken serveras kall utan att bli vattning.

LÀs mer och bestÀll

ÖlbĂ€lte

Till grillmÀstaren kan det vara en bra present att ge bort ett ölbÀlte. GrillmÀstaren kommer inte törsta ihjÀl under sin tid vid grillen i alla fall. HÀr ryms mÄnga öl. En kul present för under 200 kr till nÄgot som gillar grillning och öl

LÀs mer och bestÀll

Kattkuddar

Vet du inte vad du ska köpa i present till din kattokiga moster? HÀr har du lösningen. Dessa söta kuddar med 3d-tryck kommer hon att Àlska. JÀttesöta katter med olika kÀnslouttryck och personlighet Àr en kul present till en Àkta kattok.

LÀs mer och bestÀll

Nagelackstork

Alla som nÄgon gÄng mÄlat naglarna vet hur lÄng tid det tar för det att torka. Du kan ocksÄ vara helt sÀker pÄ att du kommer hinna bli rejÀlt kissnödig under den stunden det tar att torka. Den hÀr charmiga enhörningen löser problemet och blÄser naglarna torra.

LÀs mer och bestÀll

En bra bok

En bok Ă€r en bra present. Återstoden av dagen kan jag verkligen rekommendera. Jag gillar boken för den har sĂ„ otroligt vackert sprĂ„k. Det var en lĂ€supplevelse utöver det vanliga.

LÀs mer och bestÀll

IQ-pussel

IQ-pussel i metall Àr roliga smÄ grejer. Om du lÀgger ett gÀng sÄdana pÄ bordet kommer alla runt bordet sitta med varsin i hand efter en liten stund. Kul present unde 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

Svamphus

Ett hus för att odla sin egen ostronskivling. Är inte detta en mycket roligare present att ha med sig Ă€n en blomma nĂ€r man gĂ„r bort? Kalasgott och kostar under 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

Bestick

Charmiga bestick med glada djur. Billiga presenter att ge ett litet Matningen kommer att gÄ som en dans.

LÀs mer och bestÀll

Nyckelring

Ljusboxar Àr vÀldigt poppis just nu. HÀr Àr en nyckelringsvariant. Skriv ett kÀrleksfullt meddelande till mottagaren!

LÀs mer och bestÀll

Wabaoba

En tuff boll som studsar pÄ vattnet. En kul present för bÄde barn och tonÄringar. Strandtennis och simning Àr trist nÀr man jÀmför.

LÀs mer och bestÀll

Rubiks kub

En klassisk present som alla Àlskar och har svÄrt att lÀgga ifrÄn sig nÀr man vÀl börjat. En kul present för under 200kr. Den passar att ge bÄde vuxna och barn.

LÀs mer och bestÀll

1000 bitars pussel

För den som Àr trÄngbodd men som gillar att pussla finns dessa vÀrldens minsta 1000 bitars pussel. Kul och billig present att ge bort.

LÀs mer och bestÀll

Doftstickor

En trendig inredningsdetalj och ljuvlig vÀldoft. Dessa sprider en doft av apelsin och lavendel i hemmet. Kostar under 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

Hobbyböcker

Det fins mÄnga bra böcker för hobbysnickaren för under 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

Anteckningsmugg

PÄ den hÀr muggen kan du skriva anteckningar med en vanlig penna och sudda ut dem igen. Bra stÀllet att skriva ett kÀrleksbrev till din Àlskling! Kanske den bÀsta presenten du hittar för under 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

Powerbanks

Barn och tonÄringar brukar Àlska dessa emojis. En powerbank behövs ju för att ladda telefonen nÀr man inte har nÄgot eluttag. Men att fÄ en powerbank som Àr sÄ hÀr snygg kommer de att Àlska att fÄ i present.

LÀs mer och bestÀll

Pusheen kuddar

Internetfenomenet Pusheen blev ju poppis för ett tag sedan. Nu har de Ă€ven kommit som kuddar. Även om vi vuxna kanske inte kĂ€nner till dem sĂ„ brukar barnen Ă€lska dessa katter. Bra present till tjejer i 8-12 Ă„rs Ă„ldern.

LÀs mer och bestÀll

HÀngmatta för skrivbordet

Vill du hitta en kul present under 200kr sÄ kanske en hÀngmatta att ha under skrivbordet för att lÀgga upp fötterna pÄ Àr en kul idé.

LÀs mer och bestÀll

Labyrintboll

En kul present som kommer sysselsÀtta mÄnga timmar. Den hÀr labyrintbollen Àr svÄr att slÀppa nÀr man vÀl börjat. BÄde barn och vuxna kommer att samlas runt den och vÀnta pÄ sin tur att fÄ pröva.

LÀs mer och bestÀll

Magnetiskt armband

Till honom eller henne som snickrar eller syr mycket kan ett magnetiskt armband vara en riktigt bra present.

LÀs mer och bestÀll

Bajskorvfiske

Vill du hitta en favoritpresent till de yngsta barnen sÄ Àr det bajskorvfiske du ska köpa. Det hÀr Àr ett spel som de verkligen Àlskar. VÀldigt rolig present för under 200 kr.

LÀs mer och bestÀll

SkÀmtartiklar

En annan storsÀljare Àr förstÄs skÀmtartiklar. De kostar nÀstan ingenting och barn Àlskar dem verkligen. HÀr Àr ett skÀmt-tuggummi med en insekt i.

LÀs mer och bestÀll

Sparbössa

En rolig sparbössa med en katt som tar myntet. Den Àr sÄ gullig att Àven en tonÄrstjej blir glad för att fÄ den.

LÀs mer och bestÀll

Pysselset

Vill du hitta en riktigt kul present till en tjej för under 200kr sÄ tycker jag att du ska köpa det hÀr pysselkitet för att göra en egen enhörning. Jag köpte det till min 12-Äriga dotter och hon Àlskade det.

LÀs mer och bestÀll

Frigolitlera

Till barn som tycker om att pyssla kan frigolitleran bli en uppskattad present. Den kostar under 200 kr och ger mycket lektid för pengarna eftersom barn brukar Àlska lite ovanliga pyssel.

LÀs mer och bestÀll

Toblerone

Vill du ha en mer personlig present sÄ Àr Toblerone med en egen text en rolig present att ge bort.

LÀs mer och bestÀll

Relaterade frÄgor

Vad finns det för presenter för under 100kr? Det finns mycket inredning, köksprylar, ljus och sÄdant för under 100kr. Du kan ocksÄ baka eller göra hemma gjort godis. Sedan finns det schampon, balsam och tvÄlar under 100kr.

Vad finns det för roliga Coolstuff presenter? Roliga presenter frÄn coolstuff Àr ninja klÀtterbana, klÀttervÀgg, toblerone med egen text, en Coca-Cola minikyl och kanske en hot dog maker. LÀs mer och hitta en rolig Coolstuff present hÀr.