Presenter Under 200 Kr

Letar du efter en fin present för under 200 kr har du hittat helt rätt!

Vad finns det för presenter som kostar under 200kr? Bra presenter under 200kr är iq-lås för vinflaskan, doftljus, bra böcker, örhängen och kanske blommor. Till barn passar det bättre med bajskorvsfiske, skämtartiklar, en sparbössa eller bestick.

Här har jag försökt samla fina presenter som går att hitta för en liten budget, så fortsätt läsa så ska du få fler tips på presenter under 200 kr.

Vad finns det för bra presenter under 200 kr?
Vad finns det för bra presenter under 200 kr?

Är det till barn du letar efter billiga presenter så ta även en koll på sidan med presenter till barnkalas!

Bra presenter under 200 kr

IQ-lås

En perfekt gåbort present. Kommer det att bli något vin? Är mottagaren tillräckligt klyftig för att klura ut hur flaskan öppnas, eller blir det en nykter kväll?

Läs mer och beställ

Doftljus

De här doftljusen är både vackra och doftar gott. En trevlig inredningsdetalj att ha framme. Doften är cederträ och mocka. En perfekt present att ge bort när du inte vet vad du ska köpa. Doftljus ger en trevligt stämning i hemmet. Med rätt doft kan man åtminstone inbilla sig att det doftar nystädat. Det blir riktigt hemtrevligt alltså!

Läs mer och beställ

Poster

Peppande citat är en bra present att ge bort. Den här passar både på kontoret, i tonårsrummet osv. Bra present som inte riktar sig till någon bestämd målgrupp heller utan som passar alla.

Läs mer och beställ

Känslomuggar

Sur, flinande, pussande, ledsen…vilken känslomugg passar din vän bäst? Kanske är hon eller han riktigt sur på morgonen innan kaffet börjat flyta i ådrorna.

Läs mer och beställ

Örhängen

Smycken är en bra present till kvinnor i alla åldrar. Dessa pärlörhängen passar mottagare i alla åldrar, både den coola punkaren och gamla farmor liksom.

Läs mer och beställ

Whiskystenar

Whisky ska serveras kyld, det vet ju alla. Men problemet uppstår när man lägger i is. Den smälter och späder ut whiskyn. Det är inte bra om du är en riktig kännare. Kylda whisky stenar är lösningen! Nu kan drycken serveras kall utan att bli vattning.

Läs mer och beställ

Ölbälte

Till grillmästaren kan det vara en bra present att ge bort ett ölbälte. Grillmästaren kommer inte törsta ihjäl under sin tid vid grillen i alla fall. Här ryms många öl. En kul present för under 200 kr till något som gillar grillning och öl

Läs mer och beställ

Nagelackstork

Alla som någon gång målat naglarna vet hur lång tid det tar för det att torka. Du kan också vara helt säker på att du kommer hinna bli rejält kissnödig under den stunden det tar att torka. Den här charmiga apan löser problemet och blåser naglarna torra.

Läs mer och beställ

En bra bok

En bok är en bra present. Återstoden av dagen kan jag verkligen rekommendera. Jag gillar boken för den har så otroligt vackert språk. Det var en läsupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer och beställ

IQ-pussel

IQ-pussel i metall är roliga små grejer. Om du lägger ett gäng sådana på bordet kommer alla runt bordet sitta med varsin i hand efter en liten stund. Kul present unde 200 kr.

Läs mer och beställ

Svamphus

Ett hus för att odla sin egen ostronskivling. Är inte detta en mycket roligare present att ha med sig än en blomma när man går bort? Kalasgott och kostar under 200 kr.

Läs mer och beställ

Bestick

Charmiga bestick med glada djur. Billiga presenter att ge ett litet Matningen kommer att gå som en dans.

Läs mer och beställ

Nyckelring

Ljusboxar är väldigt poppis just nu. Här är en nyckelringsvariant. Skriv ett kärleksfullt meddelande till mottagaren!

Läs mer och beställ

Wabaoba

En tuff boll som studsar på vattnet. En kul present för både barn och tonåringar. Strandtennis och simning är trist när man jämför.

Läs mer och beställ

Rubiks kub

En klassisk present som alla älskar och har svårt att lägga ifrån sig när man väl börjat. En kul present för under 200kr. Den passar att ge både vuxna och barn.

Läs mer och beställ

1000 bitars pussel

För den som är trångbodd men som gillar att pussla finns dessa världens minsta 1000 bitars pussel. Kul och billig present att ge bort.

Läs mer och beställ

Doftstickor

En trendig inredningsdetalj och ljuvlig väldoft. Dessa sprider en doft av apelsin och lavendel i hemmet. Kostar under 200 kr.

Läs mer och beställ

Hobbyböcker

Det fins många bra böcker för hobbysnickaren för under 200 kr.

Läs mer och beställ

Anteckningsmugg

På den här muggen kan du skriva anteckningar med en vanlig penna och sudda ut dem igen. Bra stället att skriva ett kärleksbrev till din älskling! Kanske den bästa presenten du hittar för under 200 kr.

Läs mer och beställ

Powerbanks

Barn och tonåringar brukar älska dessa Harry Potter. En powerbank behövs ju för att ladda telefonen när man inte har något eluttag. Men att få en powerbank som är så här snygg kommer de att älska att få i present.

Läs mer och beställ

Pusheen kuddar

Internetfenomenet Pusheen blev ju poppis för ett tag sedan. Nu har de även kommit som kuddar. Även om vi vuxna kanske inte känner till dem så brukar barnen älska dessa katter. Bra present till tjejer i 8-12 års åldern.

Läs mer och beställ

Hängmatta för skrivbordet

Vill du hitta en kul present under 200kr så kanske en hängmatta att ha under skrivbordet för att lägga upp fötterna på är en kul idé.

Läs mer och beställ

Labyrintboll

En kul present som kommer sysselsätta många timmar. Den här labyrintbollen är svår att släppa när man väl börjat. Både barn och vuxna kommer att samlas runt den och vänta på sin tur att få pröva.

Läs mer och beställ

Magnetiskt armband

Till honom eller henne som snickrar eller syr mycket kan ett magnetiskt armband vara en riktigt bra present.

Läs mer och beställ

Bajskorvfiske

Vill du hitta en favoritpresent till de yngsta barnen så är det bajskorvfiske du ska köpa. Det här är ett spel som de verkligen älskar. Väldigt rolig present för under 200 kr.

Läs mer och beställ

Skämtartiklar

En annan storsäljare är förstås skämtartiklar. De kostar nästan ingenting och barn älskar dem verkligen. Här är ett skämt-tuggummi med en insekt i.

Läs mer och beställ

Sparbössa

En rolig sparbössa med en katt som tar myntet. Den är så gullig att även en tonårstjej blir glad för att få den.

Läs mer och beställ

Pysselset

Vill du hitta en riktigt kul present till en tjej för under 200kr så tycker jag att du ska köpa det här pysselkitet för att göra en egen enhörning. Jag köpte det till min 12-åriga dotter och hon älskade det.

Läs mer och beställ

Frigolitlera

Till barn som tycker om att pyssla kan frigolitleran bli en uppskattad present. Den kostar under 200 kr och ger mycket lektid för pengarna eftersom barn brukar älska lite ovanliga pyssel.

Läs mer och beställ

Toblerone

Vill du ha en mer personlig present så är Toblerone med en egen text en rolig present att ge bort.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad finns det för presenter för under 100kr? Det finns mycket inredning, köksprylar, ljus och sådant för under 100kr. Du kan också baka eller göra hemma gjort godis. Sedan finns det schampon, balsam och tvålar under 100kr.

Vad finns det för roliga Coolstuff presenter? Roliga presenter från coolstuff är ninja klätterbana, klättervägg, Toblerone med egen text, en Coca-Cola minikyl och kanske en hot dog maker. Läs mer och hitta en rolig Coolstuff present här.

Presenter Under 200 Kr
Rulla till toppen