Personliga Bröllopspresenter Bröllopspresent tips på populära gåvor

När ett par gifter sig idag har de ofta bott tillsammans länge och traditionen med att ge hushållsartiklar i bröllopspresent har spelat ut sin roll. Idag är en bra bröllopspresent istället något unikt eller personligt. Här ska du få tips på bröllopspresent som kan passa.

Så vad är en personlig bröllopspresent? En personlig bröllopspresent skulle kunna vara: Ett träd, designprodukter, presenter till hemmet, ingraverade presenter, pengar, upplevelser, tidskapsel eller något du gjort själv.

Men fortsätt gärna läsa för fler tips på personliga, populära bröllopspresenter eller en fantasifull bröllopspresent.

Personliga bröllopspresenter
Personliga bröllopspresenter

Personlig bröllopspresent tips

Du kan även göra din bröllopspresent personlig genom en personlig och vacker inslagning. När jag själv gifte mig fick vi ett spabesök i present. Min syster hade slagit in en platta sågad som ett hjärta i tunt rött tyg och limmat på en badanka. Badankan hade ett presentkort på spabesök i näbben, precis som en brevduva. I kuvertet låg det även en bröllopspresent till min dotter. Det tyckte jag var väldigt fint. Det var en väldigt fin och personlig bröllopspresent. Det är sådana presenter man minns länge. Det är visserligen ovanligt med bröllopspresent till barn, men det blev ett kul minne för henne också. Vad hon fick, det får du veta om du klickar dig vidare på länken. Men vad finns det för personliga bröllopspresenter du kan ge brudparet?

Personligt porträtt av brudparet som bröllopspresent

En kul och personlig bröllopspresent till brudparet är de här porträtten av brudparet. Man laddar upp foton av personerna och väljer vilket porträtt man önskar. Det är en annorlunda och personlig bröllopspresent, som de kommer älska att ha på sin vägg. Det är faktiskt inte så dyrt som man skulle kunna tro. Det kommer bli väldigt populära bröllopspresenter.

Läs mer och beställ

Personligt porträtt av brudparet i bröllopspresent populära bröllopspresenter

Lämna inget åt slumpen tips på bra bröllopspresent

Den här dagen bör du inte lämna något åt slumpen. Ge dem ett vackert paraply ifall det regnar. Paraplyet är genomskinligt och kommer inte förstöra några foton på bröllopet. Blir det regn så är detta den bästa gåvan du kan ge brudparet.

Läs mer och beställ

Lämna inget åt slumpen

Populära bröllopspresenter

Att ge bort designföremål i brukar alltid gå hem. Några av de bästa tips för jag kan ge för en bröllopspresent är t.ex. Klongs ljusstake Gloria, eller vasen Äng, eller George Jensens föremål, Carat Orrefors ljussustakar i kristall och rostfritt stål är också väldigt populära. Skulltunas ljusstake liljan, är heller inte en dum bröllopspresent. Även om den är en klassiker så är den hypermodern. Eller varför inte en fin vas från Svenskt Tenn.

Vas äng Klong en fin bröllopspresent

Klongs vas Äng är väldigt trendig vas med ett blomstöd i mässing. De är väldigt uppskattade eftersom man kan arrangera växterna en och en i vasen. Det brukar bli väldigt snyggt och de är populära bröllopspresenter.

Läs mer och beställ

Vas äng Klong en fin bröllopspresent populära bröllopspresenter

Georg Jensen Bloom Skål är en fin bröllopspresent

En snygg Georg Jensen skål kommer att pryda deras hem under många år. Den kan användas för att servera mat i eller för att lägga upp frukten i. Georg Jensen är vantastiskt vackra föremål och passar därför väldigt populära bröllopspresenter.

Läs mer och beställ

Georg Jensen Bloom Skål

Ljusstakar orrefors carat

Orrefors ljusstakar carat är väldigt omtyckta att ge bort som bröllopspresenter. De är med i alla inredningstidningar och är omåttligt populära. De är fina bröllopspresenter som brudparet kommer bli väldigt glada för att få till sitt hem.

Läs mer och beställ

Ljusstakar orrefors carat i bröllopspresent

Bröllopspresent Liljan ljusstake Skultuna

Ljusstakarna liljan är väldigt populära bröllopspresenter. Det är inte undra på, de är så stilrena att de passar i alla hem. De är tidlösa och passar både i ett modent hem och ett inrett i 50-talsstil, så de är ett bra tips på bröllopspresent som passar alla.

Läs mer och beställ

Bröllopspresent Liljan ljusstake Skultuna

Georg Jensen ljusstakar Cobra 3 st

Det är också väldigt populärt att både ge bort och att få Georg Jensen föremål. Dessa tre vobblande ljusstakarna är väldigt coola. Ljusstakarna är designade av Constantin Wortmann i rostfritt stål.

Läs mer och beställ

Georg Jensen ljusstakar Cobra 3 st i bröllopspresent

Georg Jensen Season Ljusstake 

En klassisk och väldigt populära bröllopspresenter är den här ljusstaken. Enda nackdelen med den här ljusstaken är att den är ganska skrymmande med en diameter på 26 cm. Men om brudparet har plats för den så är den en väldigt bra gåva!

Läs mer och beställ

Georg Jensen Season Ljusstake 

Tallrik vit i bröllopspresent

Ge gärna brudparet porslin, men kolla med dem först så att det verkligen är vad de önskar sig. Det är en bra present oavsett om de har bott tillsammans länge eller inte.

Läs mer och beställ

Rödvinsglas Ittala Essence är populära bröllopspresenter

Ofta har brudpar levt tillsammans idag och börjat samla både på glas och porslin. Det kan därför vara svårt att köpa bröllopspresenter till hemmet. Rödvinsglasen från Iittala Essence är klassiska, enkla och eleganta och passar både festligare tillfällen och till vardags. Kanske är det något brudparet önskar sig.

Läs mer och beställ

Ofta har brudpar levt tillsammans idag och börjat samla både på glas och porslin.

Vattenglas i bröllopspresent

Vattenglas av någon snygg modell är en bra bröllopspresent. Det här är vackra vattenglas som passar både till vardags och till en fin bjudning. Dessa vattenglas kommer från Ittala Essence och är designade av Alfredo Häberli. De rymmer 35cl, så det är lagom stort.

Läs mer och beställ

Det kan därför vara svårt att köpa bröllopspresenter till hemmet.

Bäddset

Ett tips på bröllopspresent som kan bli uppskattat med några exklusivare sängkläder som brudparet kanske inte hade kostat på sig själva. Det här är ett påslakanset är tillverkat av bommulssatin och kommer kännas lyxigt och svalt. Bäddsetet finns i flera färger och det har en fin lyster. Lyxiga sängkläder är en fin bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Kaffebryggare Melitta Caffeo Passione

En fin kaffemaskin kan också vara trevligt att få ifall de gillar kaffe. Det är en sak som de kanske inte kostar på sig själva. Det här är en lyxig kaffemaskin, som inte bara gör kaffe utan även skummar mjölken.

Läs mer och beställ

En fin kaffemaskin kan också vara trevligt att få ifall de gillar kaffe. Det är en sak som de kanske inte kostar på sig själva.

Järngryta

Bröllopspresenter till hemmet bör du fråga brudparet om innan du köper dem. En stekgryta är något som de kanske inte redan har hemma. En järngryta är väldigt användbar, i den kan man laga goda höstgrytor, och göra fantastiska soppor.

Läs mer och beställ

Bröllopspresenter till hemmet bör du fråga brudparet om innan du köper dem. En stekgryta är något som de kanske inte redan har hemma.

Personlig Skärbräda är populära bröllopspresenter

En bra bröllopspresent är en skärbräda i något tjockare trä. Den här kan graveras, kanske med brudparets namn eller en personlig hälsning till dem. Här ryms det ganska mycket text, så att du verkligen får en personlig bröllopspresent. Skärbrädan är 32cm.

Läs mer och beställ

En bra bröllopspresent är en skärbräda i något tjockare trä

Knivar

Att ge bort knivar sägs betyda otur, men många brudbar kommer älska att få ett set med riktigt bra knivar. Global är kända för sin höga kvalité. Det här knivsetet innehåller alla knivar man kan tänkas behöva för sin matlagning.

Läs mer och beställ

Att ge bort knivar sägs betyda otur, men för den som inte är så skrockfull...

Pizzaugn är en populär bröllopspresent

En pizzaugn är kanske inte en klassisk bröllopspresent, men det är förmodligen den bröllopspresent som de kommer älska mest. Det går att göra fantastiskt goda pizzor hemma, och med den här pizzaugnen blir det till och med ännu godare. Läs mer och beställ

Pizzaugn är en populär bröllopspresent

Kandelaber i bröllopspresent

Kanske en stor kandelaber kan bli den perfekta bröllopspresenten. Med en kandelaber i hemmet blir det en fantastisk stämning. Den här kandelabern är 100cm hög och gjord av aluminium. Den kommer från Dorre.

Läs mer och beställ

Kandelaber i bröllopspresent

Väggklockor i bröllopspresent

I vissa kulturer sägs det betyda otur att ge bort en klocka i present, men för den som inte är skrockfull kommer det bli en uppskattad bröllopspresent. Det finns klockor i alla möjliga prisklasser, så en väggklocka kan bli en bra present som passar din plånbok.

Läs mer och beställ

Väggklockor i bröllopspresent

Duntäcken är populära bröllopspresenter

Lyxiga duntäcken är fina bröllopspresenter. Att bädda med ett duntäcke är något speciellt, det är fluffigt och skönt att krypa ner under. Med fina duntäcken kan de få den rätta hotellkänslan även hemma. Det är härligt att krypa ner under ett varmt och fluffigt täcke när man går och lägger sig. Det är populära bröllopspresenter som brudparet kommer älska.

Läs mer och beställ

Duntäcken är populära bröllopspresenter

Populära bröllopspresenter som graveras

Champagne glas och vinkyl i bröllopspresent

Snygga champagneglas och vinkylare är en fin bröllopspresent. Den här vinkkylen och glasen kan du dessutom få med gravyr. Kanske kan du låta gravera brudparets namn, bröllopsdatum eller något personligt till brudparet. Glaset är av högsta kvalitet och en väldigt fin och personlig bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Champagne glas och vinkyl i bröllopspresent bröllopspresenter

Skoputsarlåda är en personlig bröllopspresent

En populär bröllopspresent är den här skoputsarlådan. Den är tillverkad av valnöt med mässingshandtag. Den kan graveras, så att det blir den personliga bröllopspresenten du letar efter. Den är redan laddad med den skoputsarutrustning som man behöver.

Läs mer och beställ

Skoputsarlåda är en personlig bröllopspresent

Glasskål med gravyr

Även en glasskål blir en personlig present på bröllopet. Den är snygg att ha ståendes framme som dekoration eller för att ha frukt och snacks i. Den här skålen är i serien Carat från Orrefors. Även den här skålen kan graveras för en mer personlig bröllopspresent till brudparet. De är populära bröllopspresenter. Även en glasskål blir en personlig present på bröllopet. Den är snygg att ha ståendes framme som dekoration eller för att ha frukt och snacks i. Den här skålen är i serien Carat från Orrefors. Även den här skålen kan graveras för en mer personlig bröllopspresent till brudparet.

Läs mer och beställ

Även en glasskål blir en personlig present på bröllopet

Kan man ge pengar i bröllopspresent?

Det har blivit allt vanligare att brudparen istället för saker önskar sig pengar i bröllopspresent. De vill inte ha fler prylar i hemmet. Men alla känner sig inte helt bekväma med att ge pengar i present, utan anser att det är oförskämt att ge bort. Som brudpar är det viktigt att tänka på att det bör finnas möjlighet för var och en att ge pengar anonymt, så att ingen behöver skämmas för att de ger för lite. Utan att de kan ge efter förmåga. Kanske man kan låta någon anhörig administrera det hela om man önskar sig pengar i bröllopspresent.

Det finns heller inget som säger att man måste ge brudparet det de önskar sig, en önskelista är just önskningar, inte en beställningssedel.

Att ge bort pengar är kanske inte en så personlig, eller en speciellt fantasifull bröllopspresent. Så om du vill kan du kanske slå in dem på något personligt sätt. Vika dem till en pengatårta, vika dem till blommor eller kanske stoppa dem i ett kuvert och skriva en personlig hälsning till brudparet på ett fint kort.

Ge bort upplevelser i bröllopspresent

Vill du ge en mer fantasifull bröllopspresent kanske en upplevelse är ett bra tips. Du kan ge brudparet en spaweekend tillsammans. En ballongflygning, eller en romantisk helg för brudparet.

Spaweekend i bröllopspresent

Efter en lång tid av bröllopsförberedelser kan en spaweekend bli den perfekta presenten. Här väntar avkoppling, smakupplevelser, träning och service av högsta klass. Helt enkelt den perfekta helgen för romantik och avkoppling.

Läs mer och beställ

Spaweekend i bröllopspresent

Ballongflygning

Varför inte ge brudparet en riktigt annorlunda bröllopspresent? En ballongflygning kan de njuta av utsikten och färdas över hustaken. Att flyga luftballong kan närmast beskrivas som att sväva fritt över natur och landskap helt utan något motorljud och är något av de säkraste transportmedlen i luften. 

Läs mer och beställ

Ballongflygning i bröllopspresent

Hotellövernattning

Kanske en hotellövernattning och en stunds avkoppling kan bli en bra bröllopspresent. Här kommer paret bort och får en stunds vila efter en lång tid med bröllopsförberdelser. Det är populära bröllopspresenter.

Läs mer och beställ

Hotellövernattning

Övernattning, mat och behandlingar på Yasuragi

En riktigt lyxig bröllopspresent, men om du har budget för det kan den övernattning på det lyxiga Yasuragi bli en fin gåva. Här får de njuta av lugnet, spabehandlingar, och god mat.

Läs mer och beställ

Övernattning, mat och behandlingar på Yasuragi i bröllopspresent

Paddla kanot i vildmarken

Att paddla kanot i det vackra Tiveden är en fantastisk naturupplevelse att ge dem i bröllopspresent. Karta, kanoter, kajaker, paddlar och flytvästar ingår. De behöver ta med sig badkläder och matsäck. Ge dem en fantastisk naturupplevelse i bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Paddla kanot i vildmarken populära bröllopspresenter

Romantisk ridweekend med mat och övernattning

Även den här upplevelsen finns i det vackra Tived. Det här är en oförglömlig helg där brudparet får njuta av ridning, vacker natur och leva herrgårdsliv. Här får de njuta av både fika, frukost och god mat.

Läs mer och beställ

Romantisk ridweekend med mat och övernattning i bröllopspresent

En lyxig picknickkorg i bröllopspresent

En fin och personlig bröllopspresent blir det om du plockar ihop en picknickkorg med lite goda eller fina saker i. En picknickkorg, några fina champagneglas, servetter, en filt och en flaska champagne.

Picknickkorg

Det finns många vackra picknickkorgar att välja mellan. Den här tycker jag är riktigt snygg och prisvärd. Den är en fin bröllopspresent. Fyll den med champagne, glas, en fin filt, och andra mysiga saker till brudparet.

Läs mer och beställ

Picknickkorg populära bröllopspresenter

Champagneglas med gravyr

Två snygga champagneglas som graveras med brudparets namn blir en fin bröllopspresent att lägga i picknickkorgen.

Läs mer och beställ

Champagneglas med gravyr

Doftljus med doft av champagne

Doftljus med en doft av champagne är en trevlig present att stoppa ner i picknickkorgen. Det är trevligt med doftljus på en romantisk picknick och i hemmet.

Läs mer och beställ

Doftljus med doft av champagne populära bröllopspresenter

Fantasifulla och personliga bröllopspresenter

Eller varför inte göra något väldigt fantasifullt och låta brudparet utmana sina rädslor i en äventyrsbana eller en takvandring. Andra tips på bröllopspresent kan också vara saker som brudparet kan göra tillsammans, bäversafari, köra dressin eller en minisemester på vargsafari.

Takvandring

En takvandring är en annorlunda bröllopspresent. Här får de en unik guidad tur ovanför takåsarna. De får utmana sina rädslor och höra om stadens spännande historia. En kul och unik bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Takvandring i bröllopspresent

Öl- och ostprovning

Du vet säkert hur gott det är med kombinationen av ost och vin? Men även öl och ost är en fantastisk kombination. Här får de lära sig hur man ska kombinera osten och ölet för att framhäva dess smaker. Det är en trevlig bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Öl- och ostprovning populära bröllopspresenter

Äventyrsbana

En annorlunda och personlig bröllopspresent är det att ge brudparet ett besök på en äventrysbana. Här får det ta sig fram högt uppe bland trätopparna och utmana sina rädslor.

Läs mer och beställ

Äventyrsbana i bröllopspresent

Hoppa fallskärm

Vill du verkligen ge dem en utmaning kan fallskärmshopp vara den presenten du letar efter. Här får de hoppa tillsammans med en erfaren fallskärmshoppare i ett tandemhopp. Det är ett bra tips på bröllopspresent för de som är orädda.

Läs mer och beställ

Hoppa fallskärm

Bäversafari är ett kul bröllopspresent tips

En rolig och personlig bröllopspresent blir det att ge bort en bäversafaritur med båt. Brudparet får ett garanterat oförglömligt vildmarksäventyr och se bävrarna i deras naturliga miljö.

Läs mer och beställ

Bäversafari i bröllopspresent

Köra dressin som bröllopspresent

Ett lugnt äventyr att ge brudparet i bröllopspresent. Här tar de sig sakta fram i en naturskön miljö. Här får de njuta av det svenska landskapet, kanske njuta av en picknick eller ta ett dopp efter vägen. De är populära bröllopspresenter.

Läs mer och beställ

Köra dressin som bröllopspresent

Bo på varghotellet

En övernattning på varghotellet är en fin bröllopspresent, här får brudparet övernatta på hotellet som ligger mitt i varghägnet. Det är fashinerande att se dessa vilda varelser i sin naturliga miljö. Det blir en fin och oväntad bröllopspresent.

Läs mer och beställ

Bo på varghotellet i bröllopspresent

Digital fotoram

Köp en digital fotoram och samla ihop bilder som övriga gäster tagit också och lägg in allt i fotoramen. De får den visserligen inte på bröllopsdagen med det blir en fin och personlig bröllopspresent som de säkert kommer uppskatta.

Läs mer och beställ

Digital fotoram populära bröllopspresenter

Tandemcykel i bröllopspresent

En tandemcykel – det blir en kul och annorlunda bröllopspresent. De kan ta sig ut på gemensamma utflykter. Ett äktenskap handlar ju om att båda ska arbeta mot samma mål, precis som att cykla på en tandemcykel.

Läs mer och beställ

Tandemcykel i bröllopspresent

Tips på bröllopspresent som är mer symbolisk

Kanske är du inte jättebekant med brudparet och vill inte lägga några stora pengar på en present. Då finns det billigare presenter att ge också! Du skulle kunna plocka ihop ett paket med små gåvor.

Korg för presenter

En fin korg att lägga presenterna i. Kanske en egen romantisk kväll tillsammans korg – som du fyller med godsaker, en flaska vin, choklad, doftljus och massageolja. Slå in korgen i cellofan och du kan få en väldigt vacker present att överlämna till brudparet.

Läs mer och beställ

En picknickfilt

En snygg filt att ha i soffan eller på picknicken är en bra bröllopspresent att stoppa i presentkorgen. En pläd finns i alla möjliga prisklasser, så det är ett bra tips om du vill ge en billig bröllopspresent.

Läs mer och beställ

En picknickfilt i bröllopspresent

Massageljus

Små presenter, som massageljus, är bra presenter att lägga i presentkorgen. Ljusen smälter ner och blir till massageolja. Så behöver du tips på en bröllopspresent som är billig är det här en bra gåva att ge dem.

Läs mer och beställ

Massageljus populära bröllopspresenter

Chokladpraliner är populära bröllopspresenter

Lyxiga handgjorda chokladpraliner är trevligt att stoppa i presentkorgen. Den här asken är tillverkad av vackert trä.

Läs mer och beställ

Chokladpraliner i bröllopspresent

Massageolja

Massageolja är en fin gåva att ge i presentkorgen också. Den här massageoljan har en doft av päron och vanilj.

Läs mer och beställ

Massageolja populära bröllopspresenter

Tips på bröllopspresent som är både kreativ och fantasifull

En väldigt annorlunda och mycket personlig bröllopspresent får du om du köper tre lådor och staplar på varandra. Fyll lådorna med presenter. Låt presenterna i varje låda representera något speciellt.

 • Den översta kan vara glädjeämnena i livet – en champagneflaska och två glas.
 • Mittenlådan – kan ha lite goda kakor, tepåsar, kaffe och några fina muggar. Den lådan representerar en bra vardag tillsammans.
 • Den nedersta lådan fyller du med städgrejer, diskhandskar och liknande. Någon ansiktsmask, badbomb och chokladkaka. Den lådan visar att äktenskapet behöver både arbete om omsorg för att må bra.

Ställ lådorna ovanpå varandra och dekorera med ett fint band, kanske någon blomma eller annat du kommer på. Det kan också bli snyggt att slå in allt i cellofan.

Bröllopspresenter till hemmet

Vill du ändå köpa någon slags köksutrustning, så hör med brudparet ifall de önskar sig porslin, eller om de samlar på någon serie av glas.

Hur mycket ska en bröllopspresent kosta

När man är bjuden på ett bröllop ställer man sig ofta frågan hur mycket man ska köpa bröllopspresent för!

Vad är en lagom summa att köpa bröllopspresent för? En lagom summa att köpa bröllopspresent för är 500 kr per vuxen gäst. Är man ett par så blir summan 1000 kr. Men allt beror på hur nära brudparet du står. Ju närmre släkt eller vän du är med dem, desto mer förväntas du ge för.

På den här sidan hittar du många tips på bröllopspresenter som är både personliga och annorlunda.

En unik och personlig bröllopspresent är roligare både att få och roligare att ge bort. Här hittar du många förslag på fantasifulla och personliga bröllopspresenter i olika prisklasser.

Tidskapsel bröllopspresent tips

En personlig och billig bröllopspresent får du genom att göra en tidskapsel till brudparet. Låt deltagarna på bröllopet få skriva en varsin hälsning till brudparet, lägg ner en flaska av vinet som serveras på bröllopet och be brudparet skiva en hälsning till varandra. Tidskapseln levereras sedan till brudparet på deras femåriga bröllopsdag.

Något du gjort själv

Vill du ge dem en fantasifull bröllopspresent? Om du har någon hobby kanske du kan åstadkomma en personlig bröllopspresent där, som även är billig. Du kanske kan måla en tavla, brodera en tavla med deras bröllopsdatum, sy något, eller snickra något fint som du vet att brudparet behöver. Fotar du kan du erbjuda dig att fota bröllopet. När bilderna är utskrivna köper du ett fint album och sätter in dem där. Tänk på att brudparet säkert gärna vill ha fotona på ett usb-minne också!

Från föräldrarna kan det bli en fin och personlig bröllopspresent att ge barnet och respektive en receptbok med alla familjerecepten inskrivna.

Presenten är värd mer en vad som står på prislappen

Det är roligt att få en unik bröllopspresent och att ha ett fint minne eller ett fint föremål kvar från den viktiga dagen i livet. En bröllopspresent skiljer sig lite i jämförelse med en julklapp eller en födelsedagspresent eftersom det man ger i bröllopspresent brukar vara lite beständigare.

Fantasifull bröllopspresent tips

Det är något väl uttänkt till just det här brudparet. Helst inte något som de själva kan gå ut i butiken och köpa sig. Det får gärna vara något som ger ett högre värde än om de hade gått ut och köpt det själva i butiken. Låt mig ta ett exempel. En personlig bröllopspresent skulle kunna vara en låda med olika viner som du köper och märker upp med etiketter för när de får drickas. Det kan vara något i stil med första bröllopsdagen, femårig bröllopsdag, tioårig bröllopsdag, när första barnet är fött, när de köpt sitt första hus tillsammans eller när de hämtat hem sin hundvalp. Det blir då ett fint minne att ha kvar från bröllopsdagen, årsdagar att se fram emot och inte bara en låda vin.

Ett träd är en fantasifull bröllopspresent

Istället för att ge dem ytterligare en brödrost kan du ge dem ett träd att ha i trädgården. Att få ett träd i bröllopspresent är en fin och personlig bröllopspresent. Det är en önskan om att deras äktenskap ska finnas kvar lika länge som trädet. Det är roligare att titta på ett vackert träd än en brödrost.

Relaterade frågor

Bröllopspresent från föräldrar, vad ska den kosta? Som förälder kanske man vill ge en lite större bröllopspresent när barnen gifter sig. Men hur mycket du ska lägga i kronor på presenten går inte att säga. Det beror på din ekonomiska situation. Har föräldrarna varit med och betalat bröllopet är det rimligt att de bara ger en liten symbolisk bröllopspresent.

Vad ska bröllopspresenten kosta? Det finns inga regler för hur mycket eller lite pengar en bröllopspresent ska kosta. En bröllopspresent ska heller inte ses som någon betalning eller motprestation för att du blev bjuden på bröllopet. Välj en bröllopspresent utefter hur din ekonomiska situation ser ut och hur nära brudparet du står.

Vad är en bra present på bröllopsdagen? Bra presenter att ge någon på bröllopsdagen är en resa, choklad eller ett smycke som du graverar till din man eller fru. Försök hitta en fantasifull bröllopspresent. Fler tips på bra presenter på bröllopsdagen hittar du här.

Personliga Bröllopspresenter Bröllopspresent tips på populära gåvor
Rulla till toppen