Present till förskolepersonal

Present Till Förskolepersonal 2020

Present till förskolepersonalen
Present till förskolepersonalen – ett fint sätt att säga tack!

Letar du efter en bra present till förskolepersonal på barnens förskola? Här har jag samlat många bra tips på presenter och julklappar till förskolepersonalen. Några snabba tips om du har bråttom är: godis och en blomma…men har du gått om tid kanske du vill ge dem en per personlig present. Det har jag många tips för här.

Du kanske kan få fler presenttips till förskolepersonalen för under 100 kr här. Det kanske också finns några bra förslag på sidan med presenter för julklappslek. Det är ju presenter som köps för att passa många. Det blir ju lite samma sak när man ska ha presenter till all personal på förskolan.

Ge en korg i present till förskolepersonal

Att ge presentpåsar och presentkorgar av olika slag är väldigt trevligt. Du behöver faktiskt inte ens köpa en korg. Att ha lika dana kartonger inslagna i presentpapper är precis lika snyggt. De går att variera väldigt mycket och det går att få väldigt vackra presenter även för små pengar. Slå in korgen i cellofan och mycket presentsnören. Det blir hur fint som helst. Exempel på sådant man kan stoppa i korgarna är: 

Ätbart innehåll så som frukt, hembakta kakor, marmelad, choklad, cider, äpplemust, kaffe, te, godis, glassogram, hembakt bröd, presentkort på ett fik, lussebullar, pepparkakor, glögg, mandlar, nötter eller vin. Sedan kan du ju förstås även lägga i lite tillbehör som inte är ätbara. Gör du en presentkorg med jultema så kan du ju även lägga i några fina ljus. En söt mugg att ha kaffet i. En fin bricka, servetter eller något annat. 

Eller kanske göra en spakorg med badsalt, en fin handduk, tvålar, schampo, krämer och en cd skiva med avslappningsmusik. 

Kanske vill du ge förskolepedagogerna en korg med mysiga saker. Fyll korgen med t.ex. bok, pläd, burk med godis, doftljus, vin eller en flaska alkoholfritt bubbel. 

Överlevnadskit i present till förskolepersonal

En annan idé är att ge pedagogerna ett “överlevnadskitt” för att klara av jobbet: plåster, näsdukar, våtservetter, mössa, vantar, kaffemugg med lock, handsprit, handkräm (de tvättar ju händerna väldigt mycket i jobbet) osv. 

Det är tanken som räknas!

Det är tanken som räknas, bara för att du inte har möjlighet att köpa dyra presenter så är det ändå ett trevligt sätt att visa personalen lite extra uppskattning vid jul eller innan semestern börjar. De sliter ju varje dag med att ta hand om våra barn och förtjänar att få lite extra uppmuntran ibland. 

Eller så kanske barnen kan plocka en bukett blommor själva till personalen. Köp en billig vas till och skriv ett personligt tackkort till var och en av dem. 

En glasburk med smågodis och ett personligt tackkort.

Ge förskolepersonalen blommor

Förskolepersonalen bruka överösas av blommor vid jul och skolavslutning. Ibland kan det vara roligt att komma med något lite annorlunda. Varför inte köpa en jordgubbsplanta och sätta i en fin kruka istället för att ge en vanlig blomma?

En personlig tavla

Gör en personlig tavla i present till förskolepersonalen. Skriv en fin text och tacka dem för året som gått, att de tagit så fint hand om barnen och den kärlek de visar varje dag. Billiga ramar hittar du på t.ex. Rusta eller ÖB. Skriv fina texter på datorn och skriv sedan ut dem på din egen skrivare och sätt in i ramen. De kan bli en personlig och väldigt fin gåva!

Köp något till deras fikarum

Man måste naturligtvis inte köpa en personlig present heller till personalen på förskolan. Ger du presenten några dagar innan avslutningen kan du ju ge dem något till deras fikarum: godis, kakor, äppelmust, ljus, choklad, tårta eller ett gott te. 

Jag hoppas att du fått några bra idéer för vad du ska ge i present till förskolepersonal som jobbar med dina barn! 

Relaterade frågor

Vad ger man läraren i julklapp? Bra julklapp att ge en lärare är t.ex. en fin mugg, godis eller en gullig liten kruka att odla basilika i. Fler tips på julklapp att ge läraren kan du hitta här.

Fortsatt läsning:

EnglishSvenska