Present Till Förskolepersonal

Letar du efter en bra present till förskolepersonal på barnens förskola? Här har jag samlat många bra tips på presenter och julklappar till förskolepersonalen. Några snabba tips om du har bråttom är: godis och en blomma…men har du gått om tid kanske du vill ge dem en per personlig present. Det har jag många tips för här.

Du kanske kan få fler presenttips till förskolepersonalen för under 100 kr här. Det kanske också finns några bra förslag på sidan med presenter för julklappslek. Det är ju presenter som köps för att passa många. Det blir ju lite samma sak när man ska ha presenter till all personal på förskolan.

Vad är bra presenter att ge förskolepersonalen?

Ge en korg i present till förskolepersonal

Att ge presentpåsar och presentkorgar av olika slag är väldigt trevligt. Du behöver faktiskt inte ens köpa en korg. Att ha lika dana kartonger inslagna i presentpapper är precis lika snyggt. De går att variera väldigt mycket och det går att få väldigt vackra presenter även för små pengar. Slå in korgen i cellofan och mycket presentsnören. Det blir hur fint som helst.

Ätbara presenter

Exempel på sådant man kan stoppa i korgarna är: frukt, hembakta kakor, marmelad, choklad, cider, äpplemust, kaffe, te, godis, polkagrisar, glassogram, hembakt bröd, presentkort på ett fik, lussebullar, pepparkakor, glögg, mandlar, nötter eller vin. Sedan kan du ju förstås även lägga i lite tillbehör som inte är ätbara. Gör du en presentkorg med jultema så kan du ju även lägga i några fina ljus. En söt mugg att ha kaffet i. En fin bricka, servetter eller något annat. 

Spakorg

Eller kanske göra en spakorg med badsalt, en fin handduk, tvålar, schampo, krämer och en cd skiva med avslappningsmusik. 

Lyxiga tvålar

Lyxiga och väldoftande tvålar är en bra present att lägga i en spakorg till förskolepersonalen. Dessa tvålar är gjorda av vegetabiliska oljor och sheasmör för att ge ett extra krämigt skum.

Läs mer och beställ

Badsalt

Badsalt är också en bra present att ge dem. Det brukar gå att hitta ganska billigt. När det är många i förskolepersonalen gäller det ju att hitta något ganska billigt, eftersom det snabbt blir stora summor när man ska köpa till så många. Men basalt brukar bli väldigt uppskattat i alla fall.

Läs mer och beställ

Badhandduk

Kanske en rolig handduk kan vara en bra present till förskolepersonalen till sommaren. En donut kommer garanterat att väcka en del uppmärksamhet i personalgruppen.

Läs mer och beställ

Badbomber i present till förskolepersonalen

Badbomber brukar bli väldigt uppskattat, speciellt som julgåva eftersom alla är väldigt frusna på vintern. Kanske badbomber i kombination med en flaska vin eller teer kan bli en bra present till de som jobbar på barnens förskola.

Läs mer och beställ

Hudkrämer

I en spakorg vill du kanske lägga ner en lyxig kräm att smörja in kroppen med. Hudkrämer från Body shop är väldigt populära. Den här body yoghurten har en doft av Mango. En riktigt lyxig present att ge personalen på förskolan.

Läs mer och beställ

Handkrämer

Handkräm är en praktisk present att ge förskolepersonalen. De tvingas tvätta händerna väldigt ofta och får därför ofta nariga händer. Då är det skönt att kunna smörja in händerna med en lyxig handkräm efteråt.

Läs mer och beställ

Mysiga presenter till förskolepersonalen

Kanske vill du ge förskolepedagogerna en korg med mysiga saker. Fyll korgen med t.ex. bok, pläd, burk med godis, doftljus, vin eller en flaska alkoholfritt bubbel. 

En bra bok brukar bli en uppskattad present till förskolepersonalen. Det passar utmärkt både som sommarpresent och julklapp.
Till julavslutningen är det också trevligt att få en mysig pläd att krypa ner med i soffan.
Doftljus är lyxigt, men kostar inte så mycket pengar. Så det är bra presenter att ge förskolepersonalen, eftersom de vanligtvis brukar vara väldigt många i personalen.
Doftljus är lyxigt, men kostar inte så mycket pengar. Så det är bra presenter att ge förskolepersonalen, eftersom de vanligtvis brukar vara väldigt många i personalen.

Överlevnadskit i present till förskolepersonal

En annan idé är att ge pedagogerna ett ”överlevnadskitt” för att klara av jobbet: plåster, näsdukar, våtservetter, mössa, vantar, kaffemugg med lock, handsprit, handkräm (de tvättar ju händerna väldigt mycket i jobbet) osv. 

Plåster med fint motiv
Roliga & snygga termosmuggar för kaffet
Varma mössor

Det är tanken som räknas!

Det är tanken som räknas, bara för att du inte har möjlighet att köpa dyra presenter så är det ändå ett trevligt sätt att visa personalen lite extra uppskattning vid jul eller innan semestern börjar. De sliter ju varje dag med att ta hand om våra barn och förtjänar att få lite extra uppmuntran ibland. 

Vas i present till förskolepersonalen

Eller så kanske barnen kan plocka en bukett blommor själva till personalen. Köp en vas till och skriv ett personligt tackkort till var och en av dem. Skriv gärna lite personligt till var och en, kanske om något som hänt under läsåret eller saker du eller ditt barn uppskattar hos var och en av dem.

Läs mer och beställ

En burk med godis

En glasburk med smågodis, polkagrisar, choklad eller annat tillsammans med ett personligt tackkort kommer också att bli en uppskattad present bland pedagogerna.

Läs mer och beställ

Teburk

En fin teburk fylld med goda teer brukar bli en uppskattad present av förskolepersonalen i juletid. Det är väldigt mysigt att avsluta dagen med en stor kopp välsmakande te när det är kallt ute och känns ruggigt.

Läs mer och beställ

Ge förskolepersonalen blommor

Förskolepersonalen bruka överösas av blommor vid jul och skolavslutning. Ibland kan det vara roligt att komma med något lite annorlunda. Varför inte köpa en jordgubbsplanta och sätta i en fin kruka istället för att ge en vanlig blomma? Eller ett odligskit och låta dem odla sina egna blommor.

En personlig tavla

Gör en personlig tavla i present till förskolepersonalen. Skriv en fin text och tacka dem för året som gått, att de tagit så fint hand om barnen och den kärlek de visar varje dag. Billiga ramar hittar du på t.ex. Rusta eller ÖB. Skriv fina texter på datorn och skriv sedan ut dem på din egen skrivare och sätt in i ramen. De kan bli en personlig och väldigt fin gåva!

Eller så listar du fina ord om var och en i personalen och ramar in.

Och självklart kan barnet bara göra en teckning och ge förskolepersonalen!

Köp något till deras fikarum

Man måste naturligtvis inte köpa en personlig present heller till personalen på förskolan. Ger du presenten några dagar innan avslutningen kan du ju ge dem något till deras fikarum: godis, kakor, äppelmust, ljus, choklad, tårta eller ett gott te. 

Jag hoppas att du fått några bra idéer för vad du ska ge i present till förskolepersonal som jobbar med dina barn! 

Relaterade frågor

Vad ger man läraren i julklapp? Bra julklapp att ge en lärare är t.ex. en fin mugg, godis eller en gullig liten kruka att odla basilika i. Fler tips på julklapp att ge läraren kan du hitta här.

Fortsatt läsning: