Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till Förskolepersonal

Söker du den perfekta julklappen eller sommarpresenten till förskolepersonalen? Det kan vara knepigt att välja rätt uppskattning för de pedagoger som dedikerat sig åt våra barns utveckling. Men frukta inte, här hittar du en lista med unika och genomtänkta presentidéer som inte bara speglar deras hårda arbete och engagemang, utan också garanterat kommer att glädja dem. Låt oss dyka in i tipsen och göra detta till en oförglömlig sommar för dem som gör så mycket för våra små!

Vad är bra presenter att ge förskolepersonalen?

Personlig Present till Förskolepepedagogerna

Handskrivna tackkort

Låt ditt barn göra ett personligt tackkort. Det kan vara extra speciellt om barnet själv får vara med och måla eller skriva något i kortet.

En personlig tavla

Ge förskolepersonalen en personlig tavla som uppskattning. Skapa en tavla med en hjärtlig text som tackar dem för deras omsorg och kärlek genom året. Du kan enkelt hitta prisvärda ramar på butiker som Rusta eller ÖB, skriv ut din text hemma och rama in för en unik och uppskattad present. Alternativt, rama in en lista med uppskattande ord om varje pedagog för en extra personlig touch.

Personaliserade Muggar

En mugg med ett personligt meddelande kan bli en favorit. Varje gång läraren tar en kaffepaus, kommer hon eller han att bli påmind om uppskattningen från föräldrar och barn.

Egna Konstverk i sommarpresent

Ingenting säger ”Tack” bättre än ett personligt handgjort konstverk. Låt barnen skapa konstverk som lärarna kan ha som minne.

Ram att sätta in barnens teckningar i

Armband från Clean Sea

En tidlös gåva som utan tvekan kommer att uppskattas av alla lärare är detta clean sea armband.

Personliga fotoalbum för att visa uppskattning

Skapa ett fotoalbum med bilder från året som gått. Denna gåva blir en vacker påminnelse om alla de minnen de har skapat med barnen.

Mysiga presenter till förskolepersonalen

Vill du överraska alla lärare med en present? En korg fylld med mysigheter som en bok, pläd, godis, doftljus och kanske en flaska vin eller alkoholfritt bubbel är perfekt. Som ett alternativ för sommaren, överväg en strandkorg med en trevlig bok, saft och kakor för en avkopplande dag vid havet.

Praktiska Gåvor

En bra bok

En bra bok brukar bli en uppskattad present till era pedagoger. Det passar utmärkt både som sommarpresent och julklapp.

Badhandduk

Kanske en rolig handduk kan vara en bra present till personalen till sommaren.

Badhandduk i present till förskolepersonal Avslutningspresent förskola

Blommor i avslutningspresent på förskola

Förskolepersonalen bruka överösas av blommor vid jul och skolavslutning. Ibland kan det vara roligt att komma med något lite annorlunda. Varför inte köpa en jordgubbsplanta och sätta i en fin kruka istället för att ge en vanlig blomma? Eller ett odligskit med fröer och låta dem odla sina egna blommor.

Vas i med blommor i present

Eller så kanske barnen kan plocka en bukett blommor själva som sommarpresent till personalen. Köp en vas till och skriv ett personligt tackkort till var och en av dem. Skriv gärna lite personligt till var och en, kanske om något som hänt under läsåret eller saker du eller ditt barn uppskattar hos var och en av dem.

Billiga presenter till förskolepersonal Avslutningspresent förskola

Mössa som avslutningspresent på förskola

Varma mössor brukar vara omtyckta presenter att ge vintertid. Det är lätt gjort att råka glömma sin mössa hemma när man går till jobbet. Då kommer de här julklapparna väl till pass på en förskola.

Överlevnadskit i avslutnings present till förskola

En annan idé är att ge pedagogerna ett ”överlevnadskitt” för att klara av jobbet: plåster, näsdukar, våtservetter, mössa, vantar, kaffemugg med lock, handsprit, handkräm (de tvättar ju händerna väldigt mycket i jobbet) osv. Det är en lite mer praktisk sommarpresent till förskolepersonal.

Spa-set som presenter till pedagoger

Efter ett långt och stressigt läsår kan ett spa-set vara den perfekta presenten för att hjälpa lärarna att slappna av och ladda om.

gåva till förskola

Upplevelser till alla lärare på er förskola

Digital presentation eller video

Skapa en kort video eller digital presentation där barnen säger vad de uppskattar med sina lärare eller visar vad de har lärt sig.

Upplevelser som Presenter

Varför inte överraska lärarna med en upplevelse? Detta kan vara en rolig och annorlunda avslutningspresent. Det kan vara allt från äventyrsbana till en matlagningskurs.

sommarpresent till förskolepersonal

Ätbara Gåvor

Ätbara saker som gåva till förskolepersonalen

Exempel på sådant man kan stoppa i korgarna är: frukt, hembakta kakor, marknadsnougat, marmelad, choklad, cider, äpplemust, kaffe, te, godis, polkagrisar, glassogram, hembakt bröd, presentkort på ett fik, lussebullar, pepparkakor, glögg, mandlar, nötter eller vin. Sedan kan du ju förstås även lägga i lite tillbehör som inte är ätbara. Gör du en presentkorg med jultema så kan du ju även lägga i några fina ljus. En söt mugg att ha kaffet i. En fin bricka, servetter eller något annat.

Gåvor för Gemensamma Utrymmen

Köp något till fikarummet på er förskola

Man måste naturligtvis inte köpa en personlig present heller till personalen på förskolan. Ger du presenten några dagar innan avslutningen kan du ju ge dem något till deras fikarum: godis, kakor, doftljus, äppelmust, ljus, choklad, tårta eller ett gott te. 

Avslutning

Att välja en present till pedagogerna kan vara en utmaning, men med dessa tips hoppas vi att du känner dig mer förberedd. Kom ihåg, det är tanken som räknas. En personlig och genomtänkt present kommer alltid att uppskattas, oavsett vad det är.

Fortsatt läsning


Present till Förskolepersonal
Rulla till toppen