Present Till Förskolepersonal

Letar du efter en bra present till förskolepersonal pĂ„ barnens förskola? HĂ€r har jag samlat mĂ„nga bra tips pĂ„ presenter och julklappar till förskolepersonalen. NĂ„gra snabba tips om du har brĂ„ttom Ă€r: godis och en blomma
men har du gĂ„tt om tid kanske du vill ge dem en per personlig present. Det har jag mĂ„nga tips för hĂ€r.

Du kanske kan fÄ fler presenttips till förskolepersonalen för under 100 kr hÀr. Det kanske ocksÄ finns nÄgra bra förslag pÄ sidan med presenter för julklappslek. Det Àr ju presenter som köps för att passa mÄnga. Det blir ju lite samma sak nÀr man ska ha presenter till all personal pÄ förskolan.

Vad Àr bra presenter att ge förskolepersonalen?

Ge en korg i present till förskolepersonal

Att ge presentpÄsar och presentkorgar av olika slag Àr vÀldigt trevligt. Du behöver faktiskt inte ens köpa en korg. Att ha lika dana kartonger inslagna i presentpapper Àr precis lika snyggt. De gÄr att variera vÀldigt mycket och det gÄr att fÄ vÀldigt vackra presenter Àven för smÄ pengar. SlÄ in korgen i cellofan och mycket presentsnören. Det blir hur fint som helst.

Ätbara presenter

Exempel pÄ sÄdant man kan stoppa i korgarna Àr: frukt, hembakta kakor, marmelad, choklad, cider, Àpplemust, kaffe, te, godis, polkagrisar, glassogram, hembakt bröd, presentkort pÄ ett fik, lussebullar, pepparkakor, glögg, mandlar, nötter eller vin. Sedan kan du ju förstÄs Àven lÀgga i lite tillbehör som inte Àr Àtbara. Gör du en presentkorg med jultema sÄ kan du ju Àven lÀgga i nÄgra fina ljus. En söt mugg att ha kaffet i. En fin bricka, servetter eller nÄgot annat. 

Spakorg

Eller kanske göra en spakorg med badsalt, en fin handduk, tvÄlar, schampo, krÀmer och en cd skiva med avslappningsmusik. 

Lyxiga tvÄlar

Lyxiga och vÀldoftande tvÄlar Àr en bra present att lÀgga i en spakorg till förskolepersonalen. Dessa tvÄlar Àr gjorda av vegetabiliska oljor och sheasmör för att ge ett extra krÀmigt skum.

LÀs mer och bestÀll

Badsalt

Badsalt Àr ocksÄ en bra present att ge dem. Det brukar gÄ att hitta ganska billigt. NÀr det Àr mÄnga i förskolepersonalen gÀller det ju att hitta nÄgot ganska billigt, eftersom det snabbt blir stora summor nÀr man ska köpa till sÄ mÄnga. Men basalt brukar bli vÀldigt uppskattat i alla fall.

LÀs mer och bestÀll

Badhandduk

Kanske en rolig handduk kan vara en bra present till förskolepersonalen till sommaren. En donut kommer garanterat att vÀcka en del uppmÀrksamhet i personalgruppen.

LÀs mer och bestÀll

Badbomber i present till förskolepersonalen

Badbomber brukar bli vÀldigt uppskattat, speciellt som julgÄva eftersom alla Àr vÀldigt frusna pÄ vintern. Kanske badbomber i kombination med en flaska vin eller teer kan bli en bra present till de som jobbar pÄ barnens förskola.

LÀs mer och bestÀll

HudkrÀmer

I en spakorg vill du kanske lÀgga ner en lyxig krÀm att smörja in kroppen med. HudkrÀmer frÄn Body shop Àr vÀldigt populÀra. Den hÀr body yoghurten har en doft av Mango. En riktigt lyxig present att ge personalen pÄ förskolan.

LÀs mer och bestÀll

HandkrÀmer

HandkrÀm Àr en praktisk present att ge förskolepersonalen. De tvingas tvÀtta hÀnderna vÀldigt ofta och fÄr dÀrför ofta nariga hÀnder. DÄ Àr det skönt att kunna smörja in hÀnderna med en lyxig handkrÀm efterÄt.

LÀs mer och bestÀll

Mysiga presenter till förskolepersonalen

Kanske vill du ge förskolepedagogerna en korg med mysiga saker. Fyll korgen med t.ex. bok, plÀd, burk med godis, doftljus, vin eller en flaska alkoholfritt bubbel. 

En bra bok brukar bli en uppskattad present till förskolepersonalen. Det passar utmÀrkt bÄde som sommarpresent och julklapp.
Till julavslutningen Àr det ocksÄ trevligt att fÄ en mysig plÀd att krypa ner med i soffan.
Doftljus Àr lyxigt, men kostar inte sÄ mycket pengar. SÄ det Àr bra presenter att ge förskolepersonalen, eftersom de vanligtvis brukar vara vÀldigt mÄnga i personalen.
Doftljus Àr lyxigt, men kostar inte sÄ mycket pengar. SÄ det Àr bra presenter att ge förskolepersonalen, eftersom de vanligtvis brukar vara vÀldigt mÄnga i personalen.

Överlevnadskit i present till förskolepersonal

En annan idĂ© Ă€r att ge pedagogerna ett â€œĂ¶verlevnadskitt” för att klara av jobbet: plĂ„ster, nĂ€sdukar, vĂ„tservetter, mössa, vantar, kaffemugg med lock, handsprit, handkrĂ€m (de tvĂ€ttar ju hĂ€nderna vĂ€ldigt mycket i jobbet) osv. 

PlÄster med fint motiv
Roliga & snygga termosmuggar för kaffet
Varma mössor

Det Àr tanken som rÀknas!

Det Àr tanken som rÀknas, bara för att du inte har möjlighet att köpa dyra presenter sÄ Àr det ÀndÄ ett trevligt sÀtt att visa personalen lite extra uppskattning vid jul eller innan semestern börjar. De sliter ju varje dag med att ta hand om vÄra barn och förtjÀnar att fÄ lite extra uppmuntran ibland. 

Vas i present till förskolepersonalen

Eller sÄ kanske barnen kan plocka en bukett blommor sjÀlva till personalen. Köp en vas till och skriv ett personligt tackkort till var och en av dem. Skriv gÀrna lite personligt till var och en, kanske om nÄgot som hÀnt under lÀsÄret eller saker du eller ditt barn uppskattar hos var och en av dem.

LÀs mer och bestÀll

En burk med godis

En glasburk med smÄgodis, polkagrisar, choklad eller annat tillsammans med ett personligt tackkort kommer ocksÄ att bli en uppskattad present bland pedagogerna.

LÀs mer och bestÀll

Teburk

En fin teburk fylld med goda teer brukar bli en uppskattad present av förskolepersonalen i juletid. Det Àr vÀldigt mysigt att avsluta dagen med en stor kopp vÀlsmakande te nÀr det Àr kallt ute och kÀnns ruggigt.

LÀs mer och bestÀll

Ge förskolepersonalen blommor

Förskolepersonalen bruka överösas av blommor vid jul och skolavslutning. Ibland kan det vara roligt att komma med nÄgot lite annorlunda. Varför inte köpa en jordgubbsplanta och sÀtta i en fin kruka istÀllet för att ge en vanlig blomma? Eller ett odligskit och lÄta dem odla sina egna blommor.

En personlig tavla

Gör en personlig tavla i present till förskolepersonalen. Skriv en fin text och tacka dem för Ă„ret som gĂ„tt, att de tagit sĂ„ fint hand om barnen och den kĂ€rlek de visar varje dag. Billiga ramar hittar du pĂ„ t.ex. Rusta eller ÖB. Skriv fina texter pĂ„ datorn och skriv sedan ut dem pĂ„ din egen skrivare och sĂ€tt in i ramen. De kan bli en personlig och vĂ€ldigt fin gĂ„va!

Eller sÄ listar du fina ord om var och en i personalen och ramar in.

Och sjÀlvklart kan barnet bara göra en teckning och ge förskolepersonalen!

Köp nÄgot till deras fikarum

Man mÄste naturligtvis inte köpa en personlig present heller till personalen pÄ förskolan. Ger du presenten nÄgra dagar innan avslutningen kan du ju ge dem nÄgot till deras fikarum: godis, kakor, Àppelmust, ljus, choklad, tÄrta eller ett gott te. 

Jag hoppas att du fÄtt nÄgra bra idéer för vad du ska ge i present till förskolepersonal som jobbar med dina barn! 

Relaterade frÄgor

Vad ger man lÀraren i julklapp? Bra julklapp att ge en lÀrare Àr t.ex. en fin mugg, godis eller en gullig liten kruka att odla basilika i. Fler tips pÄ julklapp att ge lÀraren kan du hitta hÀr.

Fortsatt lÀsning: