Julklapp Till Chef

Ska man köpa julklapp till chefen? Vad kan man i så fall ge chefen i julklapp? Vad säger etikettsreglerna om julklapp till chef?

Egentligen säger ju etiketten att man inte ska ge sin chef någon julklapp. Men kanske vill du ändå ge chefen en liten gåva. Jag tycker väldigt bra om en av mina chefer, så honom ger jag en julklapp eller små presenter ibland. Blir det dyra saker så blir det lite fel.

Vad är bra julklappar till chefen?
Vad är bra julklappar till chefen?

Men jag ska berätta vad jag har gett honom, kanske kan du hitta något liknande eller få inspiration för vad du kan ge din chef? 

Vad har jag gett till chefen i julklapp?

Jag tycker om att ha smycken på mig. Men när man sitter vid skrivbordet så blir armband jobbiga ganska snart. På jobbet hade jag en skål på bänken bakom mig. Där la jag mina armband. Just den här dagen var armbanden gjorda av stora, svarta plastpärlor. Jag hade flera sådana armband som jag la i skålen. När min chef såg skålen med något svart i försökte han nappa åt sig det han trodde var lakrits. Inte nog med att han försökte ta lakrits en gång, utan han gjorde samma grej flera gånger. Att han älskade lakrits var u uppenbart. Så jag köpte en fin gammaldags godisburk i glas, fyllde den med lakrits och satte på en etikett ”istället för pärlor”. Den fick chefen i julklapp. Sedan dess har jag gett honom några påsar lakrits ibland. En annan jul fick han en necessär som jag sytt själv och fyllt med några påsar lakrits. Han har fått en mössa som jag stickat själv i reflexgarn, så han ska synas när han är ute och går i mörkret. 

Vad är bra julklappar till chefen?

Vill du ge din chef en liten julklapp har jag lite inspiration här. Kanske är det godis du borde köpa, en alv som bajsar eller en kul poster där chefen är avbildad som super hjälte.

Personliga strumpor

En kul julklapp till chefen är ett par personliga strumpor. Här laddar du upp ett foto, väljer strumpodell och om du vill ha någon text på strumporna. Fotot kan vara både en person eller husdjur. Det finns många fina mönster att välja mellan också, zebrarandigt, flaggor, pengar, hundtandsmöstrat, enfärgat osv. Ett par personliga strumpor är en rolig present till både ungdomar, män och kvinnor. Läs mer och beställ

Ska du köpa julklapp till chefen?

Tänk på att det kanske inte ska vara så dyra julklappar, annars blir det lite konstigt. Att köpa julklapp till chefen är absolut inte tvång på något sätt. Det tycker jag är något man bara gör om man är extra nöjd med honom eller henne. Vill du köpa julklapp till chefen kan en flaska vin, en chokladask, en blomma, doftljus eller en mössa vara bra saker att köpa. Om du inte som jag kan hitta chefens stora svaghet. Kanske är din chef också tokig i lakrits?

Tips på fortsatt läsning

 • Present till fröken: Presenter för att visa din uppskattning

  Present till fröken: Presenter för att visa din uppskattning

  Letar du efter en fin present till fröken? Det finns många billiga presenter som du kan ge din lärare som visar att du uppskattar dem och deras arbete. Så vad är då en bra present till fröken? En bra present till fröken är något du gjort själv, en bukett blommor du plockat, en anteckningsbok, en […]

  Läs mer..


 • Hitta den perfekta examenspresenten: Idéer för alla budgetar

  Hitta den perfekta examenspresenten: Idéer för alla budgetar

  Är du på jakt efter en examenspresent? En examen från universitet eller högskolan är den lyckligaste dagen i livet för många. Det finns inget bättre sätt att delta i firandet än att ge honom eller henne en fin examenspresent. En annorlunda och unika examenspresenter är ett bra sätt att visa din uppskattning och stöd till […]

  Läs mer..


 • Studentpresenter för att fira den stora dagen

  Studentpresenter för att fira den stora dagen

  Att ta studenten är kanske den mest betydelsefulla dagen i livet. Självklart vill du dela den glädjen och fira studenten tillsammans med honom eller henne. Men vad ska man ge i studentpresent? En student present kan vara både rolig, unik och ett fint minne att ha kvar. Vad är en bra studentpresent? En bra studentpresent […]

  Läs mer..


Julklapp Till Chef
Rulla till toppen