Bra Julklappar Till Pappa

Letar du efter en bra julklapp till pappa? Vill du att din pappa ska få känna sig lite extra älskad och omtyckt den här julen? Hitta bästa julklappen till pappa!

Ge pappa den traditionella slipsen, eller hitta något riktigt fint i julklapp i år. Köp en present som gör att pappa känner sig omtyckt och extra uppmärksammad. Oavsett om du vill ge pappa slipsar i julklapp, eller letar du efter julklapp till händig pappa, om du letar efter en ovanlig julklapp, en riktigt billig julklapp eller vad det än är, så hoppas jag att du hittar något bra till pappa här. Här finns det både hårda och mjuka paket att lägga under granen på julafton. Julklappar som gör pappa riktigt glad!  

Söker du julklapp till någon man eller kille som inte är din pappa hittar du det här.

Vad är bra julklappar till pappa?

Bra julklappar till pappa

En bra julklapp behöver bara kosta lite eftertanke! Vad gillar pappa? Kanske är inte pappas största intresse slipsar. Det kanske inte är en slips pappa vill ha i julklapp? Bara en tanke! Kanske just din pappa hellre vill ha spionutrustning? Kanske kan någon av dessa julklappar vara perfekt just till din pappa?

Aqua Hero porträtt

En present som har blivit en stor hit när det gäller att ge presenter till män är porträtt på dem. Allt man gör är att ladda upp ett foto och välja vilket porträtt man vill ha. Kanske är det Aqua Hero, Napoleon, Kung, Adelsman, eller kanske någon superhjälte. Sedan får man hem ett snyggt porträtt att hänga på väggen. Ge honom en riktig egobost och köp ett riktigt coolt porträtt. Läs mer och beställ

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

Personliga strumpor i julklapp till pappa

En kul julklapp till pappa är ett par personliga strumpor. Här laddar du upp ett foto, väljer strumpodell och om du vill ha någon text på strumporna. Fotot kan vara både en person eller husdjur. Det finns många fina mönster att välja mellan också, zebrarandigt, flaggor, pengar, hundtandsmöstrat, enfärgat osv. Ett par personliga strumpor är en rolig julklapp. Läs mer och beställ

Julfigurer till bilen i julklapp till pappa

I jultider kan magnetiska julfigurer att sätta på bilen vara en jättekul grej att ge bort. De kostar inte så mycket och de kommer garanterat ge bilägaren mycket positiv uppmärksamhet. Det är kul att julpynta även bilen. Läs mer och beställ

Slipskungen. se har snygga slipsar om pappa önskar sig det i julklapp.
Slipskungen. se har snygga slipsar om pappa önskar sig det i julklapp.

En bra julklapp till pappa måste inte vara dyr! Du behöver inte lägga ut en förmögenhet på pappas julklapp. De flesta pappor brukar uppskatta en julklapp som ges med kärlek och omsorg mycket mer. Hemkokta karameller eller hembakta julkakor och en flaska glögg kanske.

Eller kanske kan du hitta en bok som du tror att pappa skulle tycka om, kanske Michelle Obamas, eller Zlatans bok kan vara något?

Min Historia av Mciell Obama
Jag är fotboll Zlatan
Kanske pappa gillar öl?
Kanske pappa gillar öl?

Sedan beror ju vad som är en bra julklapp till pappa också på vad din pappa är för person. Jag har försökt dela in mina julklappsförslag lite i olika kategorier. Varför inte kombinera julklappar från flera kategorier? Din pappa kanske kan få både en teknikpryl och en rolig julklapp. Eller förför inte ge din älskade pappa en julklapp som innebär att ni spenderar tid tillsammans. Eller kanske din pappa ska få lite extra lyxiga rakprodukter eller en skäggbok i julklapp.

Kanske din pappa vill uppleva känslan av välbefinnande och njutning. Vad passar då bättre än att ge pappa en ny skäggtrimmer i julklapp? Den kan pappa ha glädje av i många år! Eller förför inte ge pappa lite lyxigare säkerhetshyvel, rakborste och raktvål? Eller en underbart doftande parfym.

Kanske en skäggtrimmer är en bra julklapp till pappa.
parfym i present till en man
Om pappa har skägg kan skäggolja vara en bra present.
En god parfym brukar alltid vara en bra julklapp att ge sin pappa.

Vill du trots allt ge pappa en slips i julklapp hittar du det här? Det är stort utbud och många fina slipsar att välja mellan. Har pappa verkligen sagt att han önskar sig en slips så är Slipskungen verkligen rätt ställe att surfa in på. Finns slipsar med alla möjliga mönster, längder och bredder.

Kanske en fin rödmönstrad slips är något din pappa skulle gilla.
Har han fler an 4 slipsar kan det vara bra med en elektrisk slipshängare också.

Julklapp till teknikintresserad pappa? Kanske din pappa är teknikintresserad prylnörd. Då finns det många bra julklappar att välja på till pappa. Kanske vill han ha ett par hörlurar för sängen, antistöldryggsäck för datorn, högtalare, drönare, powerbank eller riktigt bra hörlurar att stoppa i öronen.

Hörlurar för att ha i sängen på natten.
Drönare är en kul julklapp att ge sin pappa
Drönare är en kul julklapp att ge sin pappa
Vanliga öronsnäckor är en julklapp som alltid kommer till användning

Är din pappa en sportig outdoor kille? Då kanske han skulle gilla ett multiverktyg, gåstavar, överlevnadskit från Beare Grylls eller en pulsklocka?

Ett multiverktyg är smart eftersom det är lätt att ta med sig och innehåller många verktyg.
En överlevnadshandbok är bra sysselättning under julhelgen.
Vandringsstavar är en bra julklapp att ge pappa. De kommer göra att han kommer ut mer.
Kanske en Fitbit kan få fart på pappa?
Kanske en Fitbit kan få fart på pappa?
Ett överlevnadskit från är en bra julklapp att ge sin pappa
Ett överlevnadskit från är en bra julklapp att ge sin pappa

Ge din pappa ett fint minne av den här julen. Ge honom en rolig i form av Supermantshirt i julklapp han kommer att le åt dem hela året. Eller kanske din pappa skulle ha nytta av en väckarklocka?

T-shirt med stålmannen
T-shirt med stålmannen
Morgonrock med spiderman
Tofflor med stålmannen
Stålmannen mugg

Eller varför inte bjuda pappa på en stunds njutning. En bra julklapp till pappa är en lyxig choklad och en spännande bok att njuta av framför brasan i vinter.

En bra bok
En elektrisk värmefilt

Förära din pappa årets bästa julklapp! Pappor förtjänar att hyllas. Eftersom du hamnade på den här hemsidan så gissar jag att du i år letar efter en riktigt bra julklapp till pappa och att du försöker undvika att köpa allt för många julklappar, utan hellre satsar på kvalité.

Det är inte roligt för vare sig pappa eller någon annan att få julklappar som egentligen är till för hela familjen, hemmet eller en nyttopryl. Det är roligare att få en personlig julklapp, det tycker även pappor. Det svåra med att köpa bra julklappar till föräldrar är ju ofta att de redan har allt de kan tänkas behöva. De har redan alla porslinsfigurer de kan behöva i livet. Ja, faktiskt för flera livstider. Pappor brukar i regel även ha de kläder och slipsar som de anser sig behöva. Det är faktiskt inte så roligt att få kläder som någon annan har valt ut åt en. Men kalsonger och tröjer brukar funka. Eller kanske en riktigt snygg väska från Tiger till pappa.

En snygg tröja är en bra julklapp till pappa
En snygg tröja är en bra julklapp till pappa
Snygga kalsonger brukar också vara en bra julklapp
Snygga kalsonger brukar också vara en bra julklapp. Du kan hitta dem hos Amazon.
Ge pappa en riktigt fin väska i julklapp

Köp en riktigt bra julklapp till pappa i år! Visst är det roligt att ge julklappar när man vet med sig att man ger pappa den perfekta julklappen som kommer göra honom varm om hjärtat under många månader eller år framåt.

Kanske är pappa intresserad av att göra eget öl.
En fotmassage är en riktigt lyxig present till pappa.
En hot dog maker kommer pappa att ha mycket glädje av
En hot dog maker kommer pappa att ha mycket glädje av
Ett par varma tofflor brukar bli en uppskattad present.
 En pizzaugn är en kul julklapp att ge pappa.
En pizzaugn är en kul julklapp att ge pappa.

Jag vill hjälpa dig att hitta en perfekt julklapp till pappa inom den budget du har satt upp. Därför har jag varit noga med att ta med förslag i olika prisklasser. Och ibland kan i alla fall jag uppleva  att en person har fått för få eller för lite julklappar i jämförelse med övriga familjen. Så jag har även tagit med förslag på små och riktigt billiga julklappar för dig som vill komplettera under granen.

Låt julen bli den tid på året då du visar pappa vad du verkligen känner. Köp en lyxiga eller roliga julklapp till pappa i år.

Pappor gillar roliga och användbara julklappar. Pappor brukar gilla att få julklappar som är roliga eller praktiska. Eller varför inte ge pappa en gosig morgonrock? Ge honom ett ostgörarset, odling av ostronskivling eller bjud honom på upplevelsen Sveriges bästa bord om han är intresserad av mat.

Ett set för att göra egen ost
Odla egen ostronskivling
Upplevelse Sveriges bästa bord

Slå in pappas julklapp fint!

Pappa är värd att uppmärksammas lite extra när det är jul. Han förtjänar en julklapp som ges med eftertanke. När du har hittat en bra julklapp till pappa så tycker jag att du även ska ta dig den extra stunden det innebär att slå in julklappen fint. Köp ett extra vackert julklappspapper, enfärgat, guld eller silver. Enfärgat papper är underskattat. Det klassiska julklappspapperet tycker jag är väldigt trist. Det är för mycket färger och julklapparna blir inte fina, hur mycket jag än försöker. Satsa på ett vackert enfärgat julklappspapper, vackra band och en fin etikett. Låt pappa känna att du verkligen har prioriterat honom i år. Läs om hur du slår in julklappar snyggt och enkelt!

Dåliga presenter till pappor, plastpappor och andra män

Bara för att man kan sy är det inte ett måste att fixa alla julklappar själv! Det är faktiskt inte säkert att pappa önskar sig en slips. Inte ens om du sytt den själv.

Var det inga julklappstips som passade för just din pappa? Då kanske du kan hitta något här till honom:

Bra julklapp till pappa?
Bra julklapp till pappa?

Relaterade frågor

Vad kan man göra själv för julklappar till pappa? Fina julklappar till pappa som du kan göra själv är en teckning, sy något, tryck en egen T-shirt, baka chokladbollar, ge pappa presentkort på en middag som du lagar eller hemmagjord müsli eller en nyckelring.

Vad kan man ge i julklapp till en pappa som har allt? Till en pappa som redan har allt kan du alltid ge något ät-eller drickbart. Det är också trevligt för pappa att få en rolig upplevelse i julklapp. I julklapp till en pappa som redan har allt brukar det också vara uppskattat om man ger kalsonger.

Vad är en bra julklapp till pappa 70 år? En bra julklapp till pappa som är 70 är teater och middag, en parfym, presentkort på en bra tidning, eller en fågelholk med webbkamera. Fler tips på bra presenter till en 70-årig man hittar du här.

Vad är en bra julklapp till pappa 100 år? En bra julklapp till pappa som är 100 år är prenumeration på en bra tidning, tofflor, en pläd att ha i soffan eller en prenumeration på en matkasse.

Vad är bra julklappar till pappa och mamma tillsammans? Vill du ge pappa och mamma en gemensam julklapp så är upplevelser en bra present. Det kan t.ex. vara en ost och vinprovning eller en kurs i att göra egen korv. Det kan också vara kul att ge dem inredning eller digital fotoram. Fler bra julklappar till föräldrar hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

 • Oemotståndliga 40-års Presentidéer: Förvandla Honom till Kung!

  Oemotståndliga 40-års Presentidéer: Förvandla Honom till Kung!

  Söker du den perfekta 40-års presenten till mannen som har allt? Vi vet alla att när någon når denna milstolpe förtjänar de inte bara en present, utan en unik och minnesvärd sådan. Här är några idéer för en ultimat present till 40 årig man. 40 års present till man De bästa presentidéerna När en man…

  Läs mer…


 • 60 års present till honom

  60 års present till honom

  Tycker du att det känns svårt att hitta en bra present till 60-årig man? Då har jag några tips på bra 60 års present till honom. För en 60-årig man finns det flera bra presentidéer, inklusive en resa på Göta Kanal, norrskensobservation, klocklåda, manschettknappar med gravyr, TV-spel, Star Wars-karaff med whisky eller en låda choklad.…

  Läs mer…


 • Present till nybliven pappa

  Present till nybliven pappa

  När en ny baby har fötts vill man ju gärna gratulera med en fin present även till en nybliven pappa. Men det är inte helt enkelt att hitta något bra! Men vad ger man i present till en nybliven pappa? Bra presenter till en nybliven pappa skulle kunna vara en bok om livet som förälder,…

  Läs mer…


Bra Julklappar Till Pappa
Rulla till toppen