Present till kattÀgare

KattÀgare Àr ett helt eget slÀkte och det Àr inte för inte som vi hör talas om galna kattkvinnor. NÀr du ger en present till en kattÀgare sÄ Àr det oftast en present till katten egentligen.

Men vad Àr dÄ en bra present till en kattÀgare? En bra present att ge en kattÀgare Àr leksaker till katten, saker med katter pÄ, en rolig kattmugg eller praktiska saker som katten kan anvÀnda, som till exempel en egen toalettring. Eller kanske viktigare saker sÄ som gps-spÄrning för katten.

Som du hör finns det en hel del saker att ge en kattÀgare i present!

Vad ger man i present till kattÀgare?

Presenter med kattmotiv

Alla kattÀgare Àlskar förstÄs sina katter vÀldigt mycket. NÀr du ska köpa presenter till en kattÀgare brukar det funka med presenter med kattmotiv, som en mugg, necessÀr eller nÄgot annat med en fin katt pÄ.

TygvÀska med katter

En tygvĂ€ska med texten “Nej, jag har fortfarande inga barn. Mina katter Ă€r allergiska!” Ă€r en bra present att ge en kattĂ€gare. KattĂ€gare möts ofta av fördomarna att katterna ska vara ett substitut för barn. Det hĂ€r Ă€r ett kul och annorlunda sĂ€tt att vĂ€nda det hela pĂ„.

LÀs mer och bestÀll

Rolig katt t-shirt

Varför inte ge kattĂ€garen en rolig t-shirt med texten “Min katt dömer dig, sĂ„ var trevlig”.

LÀs mer och bestÀll

Mugg med katt pÄ

Kattmugg med texten “Jag Ă€r bĂ„de snygg och söt och inte hĂ„ller jag tyst heller”. För sĂ„ Ă€r det ju ofta, katten vet om hur söt och fin den Ă€r. FĂ„r katten inte tillrĂ€ckligt (enligt den sjĂ€lv) med uppmĂ€rksamhet sĂ„ piper den högljutt.

LÀs mer och bestÀll

Klocka med katter pÄ

En kattÀgare kan aldrig fÄ nog av katter i hemmet. Varför inte ge honom eller henne en unik och snygg klocka med katter? En snygg klocka som garanterat hamnar i blickfÄnget.

LÀs mer och bestÀll

Kattmugg

En fin mugg med en katt pĂ„ gĂ„r alltid hem om du ska köpa en present till en kattĂ€gare. Även den hĂ€r kattmuggen som har en katt som svĂ€var i rymden tillsammans med en hamburgare Ă€r en bra present med kattmotiv som en kattĂ€gare gillar.

LÀs mer och bestÀll

Powerbank katt

En kul present med kattmotiv Àr den hÀr powerbanken i form av en katt. TÀnk dig att du befinner dig hemifrÄn och mobilen plötsligt dör. Batteriet Àr slut och ett eluttag Àr utom rÀckhÄll. DÄ Àr det lÀtt att drabbas av panik, men den hÀr smarta katten löser problemet pÄ ett kick.

LÀs mer och bestÀll

Luftmadrass med katt

Till sommaren behöver kattÀgaren glida fram i poolen med stil. Varför inte ge bort en luftmadrass med kattmotiv i present till kattÀgaren. KattÀgare Àr lite som förÀldrar, de kan inte lÄta bli att prata om sina gullepluttar. Att personen med den hÀr luftmadrassen Àr en stolt kattÀgare kommer inte undgÄ nÄgon.

LÀs mer och bestÀll

Tygkasse

KattÀgare fÄr ofta frÄgan om de verkligen behöver sÄ mÄnga katter. SjÀlvklart sÄ behöver de det! En kul present att ge en kattÀgare.

LÀs mer och bestÀll

NecessÀr med katt

Den hÀr sura katten Àr ganska charmerande pÄ nÄgot sÀtt. En kattÀgare har ofta mÄnga kattleksaker och en necessÀr Àr ett praktiskt stÀlle att samla dem pÄ. De brukar oftast ligga och drÀlla överallt i hemmet annars.

LÀs mer och bestÀll

Roliga presenter till kattÀgare

Magneter med katter

Magneter med kattrumpor för att hÀnga pÄ kylskÄpet Àr en present som kattÀgaren kommer gilla. Kattrumporna har superstarka magneter och passar för att hÀnga upp pÄ kylskÄpet med papper, teckningar och foton pÄ familjens katter. Som kattÀgare gÀller det att fylla hemmet med roliga kattprylar.

LÀs mer och bestÀll

Sparbössa

En kattsparbössa med en katt som kommer upp ur lÄdan och drar ner myntet Àr en rolig present till en kattÀgare. Katter Àr ju inte billiga, sÄ en kattsparbössa Àr en bra present till kattÀgaren. HÀr kan man spara ihop till kommande veterinÀrbesök och andra dyra utgifter som man helt sÀkert vet kommer.

LÀs mer och bestÀll

Kuddar

Man kan tydligen aldrig fÄ nog av katter. Fyll soffan bÄde med riktiga katter och kattkuddar hos kattÀgaren.

LÀs mer och bestÀll

Termosmugg med katter

De söta pusheenkatterna kÀnda frÄn internet. En termosmugg med pusheenkatterna pÄ Àr en rolig present att ge kattÀgaren i present. Med den kan hon eller han dricka kaffe pÄ vÀg till jobbet och samtidigt njuta av att titta pÄ söta katter.

LÀs mer och bestÀll

Pusheenkuddar

Pusheenkatterna finns Àven som soffkuddar i lite olika utföranden och modeller. En rolig present att ge kattÀgaren som fyller Är.

LÀs mer och bestÀll

Pusheenmugg

En pusheenmugg Àr ett mÄste för en cracy cat lady. De finns i lite olika utföranden, vÀrmekÀnsliga, paket dÀr strumpor ingÄr, osv. En gullig present att ge en vÀn som Àlskar katter.

LÀs mer och bestÀll

Gosedjurskatter

Har du nÄgonsin hört en kattÀgare sÀga att hon har för mÄnga katter, det har inte jag heller. Till den yngre kattÀgaren eller kattÀlskaren Àr det uppskattat att ge bort en fin gosedjurskatt. Dessa gosedjur med stora ögon som Àr vÀldigt populÀra just nu pÄminner om katterna med sina bedjande ögon vid matbordet. De hoppas alltid pÄ att fÄ en liten smakbit.

LÀs mer och bestÀll

Praktiska presenter till kattÀgare

GPS till katten

Vill du ge bort en praktisk present till kattÀgaren sÄ skulle jag rekommendera den hÀr gps-spÄrningen. En kompis katt försvann nyligen. Den var borta i tre dagar utan att hon hittade den eller sÄg spÄr av den. Det visande sig att den smitit in i grannens förrÄd utan att bli upptÀckt. Om hon hade haft spÄrning pÄ katten hade hon kunnat lokalisera den tidigare. Men nu fick den tyvÀrr sitta instÀngd i flera dagar i vÀntan pÄ att bli rÀddad.

LÀs mer och bestÀll

Katt-toalett

Smart pryl för kattÀgare! Insatser som man lÀgger pÄ toaletten som steg för steg lÀr katten att göra sina behov pÄ toaletten istÀllet för i en kattlÄda. Det krÀvs en hel del arbete för att fÄ katten rumsren pÄ det hÀr sÀttet. Men nÀr man vÀl fÄtt katten att anvÀnda toaletten Àr det verkligen smidigt! En riktigt smart present att ge en kattÀgare.

LÀs mer och bestÀll

Borsthandske för katten

Katter kan fÀlla vÀldigt mycket. DÄ kan det vara praktiskt att ha en borst och massagehandske. HÀr fÄr katten massage samtidigt som pÀlsen blir borstad samlas hÄret ihop. Det gör att kattÀgaren fÄr mindre pÀls att stÀda upp i hemmet och mindre kattpÀls pÄ sina klÀder.

LÀs mer och bestÀll

Skivspelare till katten

En vÀldigt kul present att ge kattÀgaren Àr den hÀr skivspelaren som ocksÄ Àr en klösbrÀda. Perfekt för att katten inte lÀngre ska vÀssa klorna pÄ möbler och tapeter. Vinylspelaren Àr gjord i kartong och Àr ypperlig för att vÀssa kattens klor, samtidigt som kissen ser cool ut. 

LÀs mer och bestÀll

Rolig kattskÄl

I botten av den hÀr tuffa skÄlen finns en 3D-fisk som din katt kommer försöka fÄnga. En rolig present bÄde för katten och kattÀlskaren.

LÀs mer och bestÀll

Burk för kattmat

En fin present att ge kattÀgaren Àr den hÀr retro burken för godsaker till Àlsklingskatterna. Den kommer att göra sig bra bÄde i skafferiet och pÄ köksbÀnken hos kattfamiljen.

LÀs mer och bestÀll

Ask med kattgodis

En fin ask med kattgodis Àr ocksÄ en bra present att ge kattÀgaren. HÀr kan hon förvara de dÀr extra goda godbitarna till katten.

LÀs mer och bestÀll

Leksaker till katten

En bra present till kattÀgare kan vara leksaker som sysselsÀtter katterna lÀnge som t.ex. Da bird (som ett metspö med en fjÀdervippa i Ànden) eller Yeowww (leksaker fyllda med kattmynta). KattÀgare tycker om att fÄ kattleksaker i present eftersom de Àlskar att leka med sina kelgrisar. SÄ att ge kattÀgare kattleksaker Àr faktiskt en bra present.

Sprattlande fisk till katten

NÀr du köper presenter till kattÀgaren kan du lika gÀrna köpa leksaker till katten, det blir kattÀgaren precis lika glad för. HÀr Àr en sprattlande fisk som Àr underhÄllande bÄde för katten och för mÀnniskorna som tittar pÄ katten nÀr den leker.

LÀs mer och bestÀll

Adventskalender till katten

Det finns faktiskt adventskalender att köpa till katter (och hundar). Vill du se vilka adventskalendrar det finns för djur sÄ hittar du dem pÄ den hÀr sidan.

VĂ€rme – trevligt present till kattĂ€gare och katter

En present till kattÀgare som brukar uppskattas vÀldigt mycket Àr vÀrmande saker. Katter Àr vÀldigt frusna av sig och de flesta kattÀgare tycker att det Àr vÀldigt lyxigt att fÄ ha sin sÀng och sitt tÀcke i fred. SÄ kan du hitta nÄgot varmt och mysigt som katterna gillar sÄ kommer du göra kattÀgaren vÀldigt lycklig. Det kan t.ex. vara:

  • Fleecefiltar
  • VĂ€rmedynor
  • Fluffiga och varma kattbĂ€ddar
  • Elektriska öppna spisar

Elektrisk filt

En elektrisk filt kommer bÄde kattÀgaren och katterna uppskatta. Katter Àr vÀldigt frusna av sig, sÄ en vÀrmefilt kommer de gilla.

LÀs mer och bestÀll

Fleecefilt

En fleecefilt att ha i soffan Àr mysigt för en frusen katt.

LÀs mer och bestÀll

Prenumeration pÄ en kattidning

Bra presenter till en kattÀgare Àr ocksÄ tidningar pÄ kattidningar. De som gÀller Àr:

  • Kattliv
  • VĂ„ra katter

VÀlgörenhet

En bra present till en kattÀlskare Àr ocksÄ att ge pengar till nÄgon vÀlgörenhetsorganisation som arbetar för katter eller djurs rÀttigheter:

  • Stockholms katthems Ă„rliga almanacka
  • Donationer till katthem
  • Donationer emot plĂ„gsamma djurförsök

Förstoring av katterna som tavla eller som almanacka

Att fÄ sin katt uppförstorad som tavla Àr en riktigt bra present till kattÀgare. Lite dyrt förstÄs, sÄ en mindre kostsam present Àr en almanacka med kelgrisen eller nÄgon av de andra fotopresenterna. Precis som förÀldrar pryder sitt hem med foton pÄ sina barn och stolt visar upp bilder pÄ dem. KattÀgare Àr lika stolta över sina katter. NÀr en familj fÄr mÄnga barn sÄ fÄr de till slut nog och tycker att det rÀcker. Det hör du dÀremot inte en kattÀgare sÀga.

Digital fotoram

En digital fotoram med bilder pÄ katterna Àr en bra present till en kattÀlskare. HÀr kan hon visa upp sina katter redan i hallen för besökare som kommer.

LÀs mer och bestÀll

Inramade bilder pÄ katterna

En fotoram med katterna inramade kommer ocksÄ att bli uppskattat. PÄ sÄ sÀtt kan de Àlskade katterna fÄ följa med Àven till jobbet.

LÀs mer och bestÀll

Smycke i present till kattÀgare

En annan bra present till kattÀgare Àr att fÄ ett vackert smycke med kattens namn ingraverat.

SlÀtt smycke för gravyr

Gravera in “cracy cat lady” pĂ„ halsbandet.

LÀs mer och bestÀll

Smycke med gravyr

Eller namnet pÄ hennes katter om hon inte har sÄ mÄnga.

LÀs mer och bestÀll

TÀnk pÄ att inte lÄta katten fÄ Àta pÄ presentsnöret eftersom det kan vÄlla inre skador!

Varför inte köpa en ny medlem till familjen?

Varför inte strunta i present i Är och köpa er nÄgot som ni drömt om lÀnge istÀllet. En ny liten familjemedlem <3. Besök gÀrna sidan med min favoritras, Snowshoe. Visst Àr de fina! VÀldigt sociala och underbart söta förstÄs! Strunta i present och unna er en ny liten busig och kÀrleksfull familjemedlem istÀllet. Det Àr min syster som föder upp dem. Visst Àr de fina? Men innan du skaffar din första katt finns det en hel del kunskap man behöver skaffa sig. PÄ sajten Kattstatus.se finns det mesta du behöver veta.

Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra present till en hundÀgare? Bra presenter till en hundÀgare Àr en mugg med en bild av hunden, en kylmatta att som hunden kan ligga pÄ nÀr det Àr varmt eller varför inte en hundtvÀtt. LÀs mer om bra presenter till hundar och hundÀgare hÀr.

Dela gÀrna sidan