Present Till 70-Årig Kvinna

Ska du fira en kvinna som fyller 70 men har lite dåligt med presentidéer? Ingen fara jag vet bra saker att ge i present till en 70-årig kvinna!

Men vad är då en bra present till en 70-årig kvinna? Det kan vara allt från fallskärmshopp till ett roligt spel. Det brukar också vara mycket uppskattat med en choklad eller vinprenumeration. Men också ett personligt smycke eller en fotoalmanacka kan passar bra att ge i present till en 70-årig kvinna.

Vad önskar sig en 70-årig kvinna i present?

Att fylla 70 år är stort. I år vill du säkert uppvakta den här kvinnan lite extra. Kanske kan ni gå ihop flera stycken och ge henne en riktigt stor present? Men att fylla 70 är något speciellt, så det är inte speciellt konstigt om du känner en viss stress när du ska köpa den här presenten till henne.

Bra presenter till en 70 årig kvinna

Vill du hitta en fin, personlig och kärleksfull present till en kvinna som fyller 70 år så gäller det att fundera lite. Kanske har hon avstått från att köpa något som hon gärna vill ha. Om du kan hitta den presenten är du hemma. När jubilaren öppnar paketet vill man ju att hon direkt ska känna att den är precis det hon vill ha. Fråga runt lite i bekantskapskretsen, kanske finns det någon som har bra idéer om lite större presenter som hon önskar sig i 70-årspresent!

Porträtt av henne superhjälte

Ett porträtt med henne själv som drottning, viking, superhjälte eller kanske Mona-Lisa är en kul grej som hon kommer älska. De är faktiskt inte så dyra som man skulle kunna tro. Här laddar du bara upp ett foto på henne och väljer hur du vill att hon ska avbildas. Det här har blivit en säljsuccé faktiskt! Läs mer och beställ

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

Det är ju också stor skillnad från person till person. Jag vet 70-åriga kvinnor som klättrar i träd och 70-åringar som är mer orörliga. Det måste man också tänka på om man vill att det ska bli en lyckad 70-årspresent.

Sista minuten present till 70-årig kvinna

Är det en present i sista minuten du ska köpa? Här är några presenter som kan levereras direkt hem till henne på ett par dagar. Har du mer bråttom än så, välj en upplevelse istället eller en tidningsprenumeration.

Blommor som levereras med blomsterbud.
Presentlåda full av kärlek och godsaker.
Presentbox med choklad och kaffesmak
Stort presentpaket med godsaker
Stort presentpaket med godsaker
Presentbox med godis, strumpor och choklad.
Presentbox med godis, strumpor och choklad.
Prenumeration på en tidning som hon gillar
Prenumeration på en tidning som hon gillar

Present till en 70-årig kvinna som har allt

Ibland kan man tycka att mottagaren redan har allt som hon eller han behöver. Vad ska man då ge i födelsedagspresent? Svaret är enkelt, en upplevelse är en bra presenter till en 70-årig kvinna som redan har allt. Att få en upplevelse belastar inte mottagaren med ytterligare en sak att damma i bokhyllan. Här är några bra upplevelser att ge. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

En luftballongfärd över stan är en riktigt spännande och oväntad 70-årspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Bo på vingård i frankrike Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Vill du verkligen överraska henne med en annorlunda present är det bra med pistolskytte. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Flygtur

Vill du verkligen överraska, då kan en flygtur bli den perfekta presenten. Det här är den perfekta överraskningen för alla tillfällen födelsedagar, 50 års dagen, möhippa, osv. Här får du hjälp att överraska personen i fråga. På utsatt tid står de och väntar vid planet. Om man önskar kan man även välja till att få den här upplevelsen filmad. Här kan du även hitta alla hjärtans dag flygningar, airobatikflygningar, flygningar för flygnörden och flygningar där man själv får spaka planet. Här finns även en flygning för dem som älskade filmen Top Gun. Det här är en present som verkligen är något utöver det vanliga och som kommer göra mottagaren väldigt överraskad. Passa på att handla via Flygupplevelse.com idag och ange ”present10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Är du ute och ska köpa en present i sista minuten är ju upplevelser ett väldigt smart val. Du köper dem online och får ett presentkort som du kan skriva ut på skrivaren hemma. Det hela tar kanske 10 minuter. En upplevelser är väldigt trevligt att få och trots att du är ute i sista minuten verkar det hela vara en väldigt planerad och genomtänkt födelsedagspresent.

En ost och vinprovning är en god 70-årspresent att ge henne. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Även en chokladprovning är en trevlig upplevelse att dela med henne. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Champagneprovning med ost och choklad. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

En upplevelse kan också vara något ni gör tillsammans bara ni två.

Prova på floating där ligger man i ljummet saltvatten utan att ha störande ljud runt. Ger en total avslappning. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

En present till en 70-årig kvinna som hon garanterat kommer gilla är bio och middag för två personer. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Om hon är intresserad av teater kanske en upplevelse med teater och middag är en bättre gåva. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Restaurang för två ger henne massor av restauranger att välja mellan där notan redan är betald. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

ansiktsbehandling Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Åre Gastronomivandring Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Choklad i present till 70-årig kvinna

Till honom eller henne som redan har allt kan det även passa bra att ge bort choklad i födelsedagspresent. Choklad är något de flesta tycker om. Här hittar du choklad, som är spännande 70-årspresenter till henne.

En chokladprenumeration där hon varje månad får hem en ny sorts choklad i brevlådan.
Presentförpackning med många olika godissorter.
Presentbox med biobiljetter och godis som passar att ta med på bion. Här finns både choklad, godisbilar, lakrits och gott och blandat.
En fin 70-årspresent kan det också vara om du köper en fin skål som du fyller med hennes favoritchoklad.
Choklad i en snygg ask. Chokladen kommer från Chokladbudet och kan levereras direkt till 70-åringen.
Choklad i en snygg ask. Chokladen kommer från Chokladbudet och kan levereras direkt till 70-åringen.
En rolig choklad present till en 70-årig kvinna är den här gigantiska chokladkakan.

Dyr present till 70-årig kvinna

För den som vill hitta en dyr present till en 70-årig kvinna har jag några tips här. Kanske är presenten till en kvinna du står väldigt nära eller kanske är ni flera som ska köpa den här gåvan tillsammans.

En resa på Göta Kanal är det många som drömmer om att göra. Varför inte uppfylla den drömmen och ge henne det i 70-årspresent. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
En dammsugarrobot är en fantastisk 70-årspresent, även om hon inte vet om att det är det hon önskar sig så kommer hon bli väldigt glad för den.
Varför inte ge henne en kurs i silversmide? Många 70-åriga kvinnor har mycket tid över och älskar att få prova på nya saker.
Varför inte ge henne en kurs i silversmide? Många 70-åriga kvinnor har mycket tid över och älskar att få prova på nya saker. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Ett pärlhalsband är det många kvinnor som önskar sig. Om hon inte redan har det så är ett pärlhalsband en väldigt fin 70-årspresent till en kvinna.
Guld och diamanter är också något som 70-åriga kvinnor vill ha. Varför inte ge henne ett par fina örhängen med diamanter i present.
Ett guldhalsband med kristaller är även det en väldigt bra present till en 70-årig kvinna.

Tidningsprenumeration till 70-årig kvinna

En tidningsprenumeration är en bra 70-årspresent. Det ger henne något att se fram emot. Det är en trevlig känsla när en ny tidning ramlar ner i brevlådan. För att se vad hon gillar att läsa för tidningar så kan jag rekommendera att du tittar lite hemma hos henne. Säkert ligger det lite tidningar i ett hörn.

En bra 70-årspresent till en kvinna som gillar att lösa korsord är den här korsordstidningen.
Veckotidning med intressanta reportage, recept och korsord.
Femina är ett magasin för kvinnor, innehåller både mat, relationer, inredning och skönhet.
Böcker om kungafamiljen brukar också vara uppskattat.
Böcker om kungafamiljen brukar också vara uppskattat.
Om 70-åringen du ska fira har en trädgård kan tidningen Allt om trädgård bli en bra födelsedagspresent.

Personlig present till 70-årig kvinna

Söker du efter en personlig present att ge en 70-årig kvinna så finns det både sådana du gör själv och andra där du låter gravera in något till henne.

Nyckelring som kan graveras in med en kärleksfull text till henne.
Är den 70-åriga kvinnan någon du tycker väldigt mycket om kan en fyll i bok vara en bra present. Du fyller boken med minnen, vad du uppskattar hos personen sov.
Ett snyggt halsband med gravyr är en fin present på 70-årsdagen.
Ett snyggt halsband med gravyr är en fin present på 70-årsdagen.
Även det här halsbandet kan graveras, och det ingår i priset.

Inredning i present

De flesta kvinnor gillar inredning. När man ska köpa inredning för att ge bort i present finns det både snygga grejer, klassisk design och smarta prylar att välja mellan. Fundera över vad som kan passa i mottagarens hem!

Klassisk design Liljan ljusstake från Skultuna. Har bilivit en ny favorit i många hem.
Omaggio vaser är väldigt poppis. Finns både med vita svarta och silverränder.
En vacker saltlampa kommer att ge ett väldigt mysigt ljus i rummet.
En vacker saltlampa kommer att ge ett väldigt mysigt ljus i rummet.
Med vatten och en pensel kan man göra en målning som strax försvinner. Perfekt mindfulness present.
Ljuslyktor från Georg Jensen
Ett fint ställ med några flaskor i kan bli en bra present till henne.
En lite lyxigare pläd att ha i soffan kan också bli en väldigt bra 70-årspresent till henne.
Även dessa ljusstakar är väldigt moderna nu. En lika vacker som diskret inredningsdetalj att ge i present till en 70-årig kvinna.
Ett väldoftande hem är mycket trevligare att komma hem till. Doftljus med en doft av skog gör att det luktar rent och friskt. .

Kläder

Att ge bort kläder i 70-årspresent är inte så vanligt. Men kanske är kläder just det hon aldrig kostar på sig själv? När man ger bort kläder i present till någon är det viktigt man inte tar sig för stora friheter liksom. Det är väldigt få människor som tycker om att bära kläder som någon annan valt ut. Men små presenter som strumpor eller så brukar kännas ok.

Ett par sköna innetofflor som är skön sula och är sköna att stoppa i sina trötta fötter i.
En mössa brukar också vara en bra present att ge bort i present när hösten kommer.
Gulliga strumpor med hjärtan är en bra present till en 70-årig kvinna.
Om hon inte är så intresserad av märkeskläder får hon mer kläder för pengarna på Lindex.
Om hon inte är så intresserad av märkeskläder får hon mer kläder för pengarna på Lindex.

Presenter med egna foton

Tycker hon om att fota eller har hon barnbarn eller som hon är väldigt fäst vid kan fotopresenter vara en bra 70-årspresent. Det är kul att få ett mobilskal, en personlig mugg, almanacka eller tavlor med sina älsklingar på. En bra present till en 70-årig kvinna är också en digital fotoram som kan fyllas med massor av bilder.

Fotoram för ett eget foto
Fotoram för ett eget foto
Digital fotoram för massvis med bilder.
Dörrmatta med eget foto
Dörrmatta med eget foto

Lyxiga 70-års presenter till en kvinna

Varför inte unna henne lite extra lyx när hon fyller 70. Lyx behöver inte innebära att det ska vara en dyr present, bara något hon njuter av som är lite extra som hon kanske inte skulle unnat sig själv.

Massagedyna med kraftfull  Shiatsumassage är en underbar njutning när man kommer hem efter en lång dag.
Massagedyna med kraftfull Shiatsumassage är en underbar njutning när man kommer hem efter en lång dag.
En fotmassage är också en väldigt lyxig 70-årspresent till en kvinna. Ökar blodcirkulationen och gör henne friskare.
Lyxigt presentpaket med hudvård. Ge henne lite lyx i vardagen.
Lyxig ansiktsmask för att rengöra ansiktet på djupet.
Lyxig ansiktsmask för att rengöra ansiktet på djupet.
En guldros för att visa henne hur mycket hon betyder för dig.
Ge henne en lyxig ansiktsbehandling med peeling, ansiktsmask och serum. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Parfym är en klassisk present att ge kvinnor. Kanske hon skulle gilla att få Red Sin i 70-års present.
Our Moment är en annan väldigt väldoftande parfym som du kan köpa till henne.
Gillar hon diskreta parfymer är det Green Tee från Elisabeth Arden du ska ge henne i 70-årspresent.

Presenter till 70-årig kvinna som gillar vin

Gillar hon goda viner finns det vinupplevelser och tillbehör som är både roliga och personliga. Varför inte ge henne vin eller tillbehör i present på 70-årsdagen?

Roligt vinställ i form av en kedja.
Bo på vingård i frankrikePassa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Ost och vinprovning Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Vin och chokladprovning  Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Elektrisk vinöppnare
Varför inte ge henne en flaska vin med ett IQ-lås. Det blir en kul utmaning att få upp den flaskan.
Varför inte ge henne en flaska vin med ett IQ-lås. Det blir en kul utmaning att få upp den flaskan.

Roliga presenter till en 70-årig kvinna

Vill du ge henne roliga födelsedagspresenter när hon fyller 70 år har jag många kul förslag. Vad sägs om duschmössan med en enhörning, Postern med texten Old enoug to know better Young enough to do it anyway? Eller varför inte bara ge henne enhörningar när hon fyller 70 år? Det kommer garanterat väcka munterhet på festen.

Disktrasor med rolig text
Knasiga grillvantar
Knasiga grillvantar
Magnet med texte We can do it!
Piller för att förstå sig på män
Piller för att förstå sig på män är en kul present att ge en kvinna på 70-årsdagen
 Kanske en söt termosmugg är en rolig 70-årspresent till en kvinna.
Kanske en söt termosmugg är en rolig 70-årspresent till en kvinna.
Kul poster med texten Old enoug to know better Young enough to do it anyway – rama in den så blir den en kul present till en 70-årig kvinna!
Vem klarar motstå dessa sköna enhörningstofflor. En gullig 70-årspresent som hon kommer tycka om.

Presenter till någon som gillar mat och dryck

Vill du ge bort en present med mat och tryck kan du dels köpa matkassar från t.ex. Linas matkasse. Många pensionärer har så mycket att göra att de har svårt att förstå hur de hann med att arbeta tidigare. Varför inte köpa en present som underlättar matlagandet för henne?

Smidigt alternativ till att själv handla mat. Lina har lite olika matkassar att välja mellan: lättlagat, vegetariskt flexitarian osv.
Kit för att göra sitt eget kit kan vara en bra 70-årspresent till en kvinna som gillar öl.
En presentbox med choklad är även det en bra present.
En presentbox med choklad är även det en bra present.
En Hot dog maker ä en kul present till en 70-årig kvinna.
Till kvinnan som är mycket i farten kan en crock pot vara en bra 70-årspresent.
Till tedrickaren som ofta kokar vatten kan en vacker vattenkokare vara en bra present.
Till tedrickaren som ofta kokar vatten kan en vacker vattenkokare vara en bra present.

Mysiga presenter

Du vet kyliga vinterkvällar, då är det mysigt att kunna krypa upp i soffan med en bra bok, eller film, sitta under en varm filt och bara värma sig lite. Om hon nu inte brukar handarbeta! För då måste stickningen fram.

Värmekudde för kyliga dagar.
Filt med hål för armarna är en perfekt present till en handarbetare eller läsare.
Kul bok som sammanfattar 96 romaner på vardera 4 serierutor.
En bra filmbox som sagan om ringen ger många timmars mys framför tvn.
En bra filmbox som sagan om ringen ger många timmars mys framför tvn.
Filmbox med hungerspelen är en bra present till en 70-årig kvinna
Filmbox med hungerspelen är en bra present till en 70-årig kvinna
Tycker hon om att sticka eller virka är garn kul att få.

På sommaren är det kul om du tar med henne ut på en picknick när hon fyller år. Fyll picknickkorgen med godsaker och tillbringa dagen tillsammans ute i naturen.

Att ge henne spel i present när hon fyller 70-år är en bra ide. Det är kul att spela tillsammans. En vanlig kortlek, Uno och Yatzy är spel som både hon och barnbarnen kommer tycka om.

Yatzy
Yatzy

UNO
UNO
En helt vanlig kortlek

Gillar hon blommor?

Gillar hon blommor eller att påta i trädgården finns det mycket roligt att köpa i present till en 70-årig kvinna.

En trädgårdsbok
Blandade fröer

Praktiska presenter till en 70-årig kvinna

Det finns många praktiska och smarta presenter att ge henne när hon fyller 70. En rullväska att dra inköpen i, reflextofsar eller träningsredskap till exempel.

En rullväska gör det lättare att få med sig maten hem från butiken.
En rullväska gör det lättare att få med sig maten hem från butiken.
Snygg powerbank för att ladda telefonen.
Snygg powerbank för att ladda telefonen.
Reflextofsar är både en assessor och kan rädda liv.
Hörlurar med riktigt bra ljud.
Hörlurar med riktigt bra ljud.

Relaterade frågor

Vad är en fin och personlig 70-årspresent? Det kan vara en tavla med foton på barnbarnen, ett halsband som graveras eller ett fotoalbum där du skriver något fint till just henne.

Vad där en bra 70-årspresent till svärmor? En bra 70-årspresent till en svärmor är en bra bok, reflextofsar, en ost och vinprovning eller kanske en korsordstidning. En bra 70-årspresent till svärmor kan ha något med hennes intressen att göra.

Jag ska hitta en 70-årspresent till morfar, vad är en bra present?Ett par tofflor, en bra film eller en chokladbox och en bra film kan bli en bra 70-årspresent till morfar.

Vad är en bra 60-års present till en kvinna? Bra presenter till en 60-årig kvinna är en kamera, doftljus, färgskrivare, filt eller något du gör själv. Fler tips på en bra present till en 60-årig kvinna hittar du här.

Tips på fortsatt läsning

 • Gåvor som uppskattas av en 70-åring: tips och idéer

  Gåvor som uppskattas av en 70-åring: tips och idéer

  Vad är en bra 70 års present? Det finns många olika saker som kan vara bra presenter att ge till någon som fyller 70 år. Här är några förslag. Det viktigaste är att försöka få en känsla för vad personen gillar och vad som skulle göra dem glada. Att ge en personlig gåva kan också […]

  Läs mer…


 • Present till pensionär: 18 unika och personliga presentidéer

  Present till pensionär: 18 unika och personliga presentidéer

  En present till en pensionär kan vara ett bra sätt att visa uppskattning och respekt, samtidigt som det kan bidra till att förbättra relationen med den personen. Men det kan också vara svårt att veta vad man ska köpa och hur mycket man ska spendera. Här är några förslag på presenter som kan passa som […]

  Läs mer…


 • Presenter Till Äldre Personer – Vad Önskar De Sig?

  Presenter Till Äldre Personer – Vad Önskar De Sig?

  Letar du efter utmärkta presenter till äldre personer? Att sätta ihop en presentpåse är ett utmärkt sätt att visa dem hur mycket du verkligen bryr dig om dem. Detta kommer att betyda så mycket för dem, även om de tycker att de själva kan köpa sig det de behöver. Genom att skapa en presentpåse med […]

  Läs mer…


Present Till 70-Årig Kvinna
Rulla till toppen