vad önskar sig män och killar i julklapp

Julklappar till honom

Julklappar till honom julklappstips till honom
Hitta bra julklappar till honom <3

Har du svårt att komma på vad du ska ge honom i julklapp. Jag vet, ibland kan det vara hopplöst att komma på vad man ska köpa. Man går till närmaste stormarknad och köper något vad som helst. Den julklappen blir sällan uppskattad. Den är heller inte speciellt rolig att ge bort. Vill du ha julklappstips på bra julklappar du kan ge honom har du hittat rätt. Här samlar jag massor av bra idéer så fort jag kommer på dem. Sluta ge bort dåliga julklappar! Låt mig berätta om tips på bra julklappar istället!

Här kommer du hitta bra julklappstips till honom, oavsett om han är din man, din farfar, pappa, 40-årig man, brorsan, vuxna son, pojkvän, svärfar eller make. Du kommer hitta bra julklappar till honom som redan har allt, den sportintresserade, din händiga pappa, julklapp till 18 åring , 20 eller 25 årig kille osv. Jag har lägger upp tips i alla prisklasser eftersom vi alla befinner oss i olika situationer i livet. Om du fortfarande går i skolan, är arbetslös eller liknande så ska du naturligtvis heller inte ge bort några dyra julklappar. Det är bättre att hitta den där perfekta julklappen som är helt rätt än att köpa något dyrt som man egentligen inte har råd till.

Julklapp till pojkvän

En bra julklapp till pojkvännen ska visa honom hur mycket du älskar honom och att han är viktig för dig. Det gäller att hitta något som han gillar. Fundera över det en stund innan du köper något. Sedan tycker jag att det är viktigt att hitta en julklapp som är personlig. Den måste inte kosta massa pengar, men vara genomtänkt och passa bra till den som får den.

Julklapp till honom

Klassiska julklappar till män är ju rakgrejer och slipsar. Rakning har ju blivit en väldig trend. Det är inte längre rakapparater och engångshyvlar som gäller. Det ska vara med rakkniv eller säkerhetshyveln. Läs mer om rakning och tillbehör.

Det är alltid lika svårt att hitta bra julklappar. Är du ute efter en bra julklapp till pojkvän? Den här sidan är inriktad på att guida dig att hitta bra julklappar. På den här sidan hittar du julklappar till din kille, man, gubbe, farfar, son, make eller vad han än är. Det är förmodligen en person du står väldigt nära. Det gör att det också blir svårt att köpa bra julklappar till dem. Man vill så mycket! De ska bli både glada och överraskade av de julklappar du har köpt. Julklappar i all ära men glöm inte att den finaste julklappen vi ändå kan ge varandra är av vår kärlek och vår tid. När du köper en julklapp till honom är det viktigt att den är laddad med känslor. Eller i alla fall att någon av julklapparna du köper är det.

Det kan t.ex. vara ett foto av er tillsammans eller något annat mer personligt. Visst är det trevligt att få en ny telefon eller en annan pryl. Men sådana presenter visar inte hur mycket du älskar honom. Försök istället att tänka lite personligt när du köper julklappar till honom. En väl genomtänkt billig sak, eller något du gjort själv, uppskattas många gånger mycket mer än den där dyra teknikprylen.

Personlig julklapp till honom

Vill du hitta en personlig julklapp till din make. Fundera över vad han gillar, eller om han saknar något. En personlig julklapp till honom kan vara allt från en weekend på lyxhotell till en reflex att fästa på kläderna när det är mörkt. Ett foto på er tillsammans, en fotokalender. Eller något som du tillverkat speciellt till honom, t.ex. en halsduk. Det blir väldigt personlig present när du lagt ner tid och kärlek på att tillverka den.

När man vill hitta en personlig julklapp till sin älskling kan man t.ex. välja att gravera in på en plånbok, en korthållare som är graverad, eller ett tuffare armband. Att välja en personlig julklapp till pojkvännen ställer stora krav på eftertanke. Du är kanske extra noga med att det verkligen ska bli en bra julklapp när den ska ges till din älskling. För att hitta rätt julklapp behöver du fundera över vad han är intresserad av och vad han gillar. Kanske är han sportintresserad, modeintresserad, intresserad av matlagning eller gillar äventyr. Med lite eftertanke så kommer du att hitta en perfekt personlig julklapp till din pojkvän. Läs mer om julklapp till pojkvän här!

Julklapp till honom 

Vad ger man då en ny pojkvän i julklapp? Du känner honom kanske inte så bra ännu, men vill ändå ge honom något fint. Då kanske det skulle passa bra med en bok, en ask fina chokladpraliner, eller några biobiljetter. Så att ni kan gå och se en film tillsammans under julhelgen. Eller varför inte unna honom en fin och stilsäker klocka?

Julklappstips till bror

Varför inte ge brorsan en snygg tröja. Håller du dig till en vanlig klassisk modell kan det inte gå fel. Undvik tröjor med tomtar och renar så går det säkert bra. Ge brorsan en bra bok som du tror att han gillar eller vill han kanske hellre ha en flaska vin.

Det finns upplevelser i olika prisklasser, gillar han öl kanske du kan ge honom en ölprovning.

Julklappstips till man

Parfym, märkeskalsonger, fina hörlurar.

Vad gillar din man? Det är den första frågan du bör ställa dig. Gillar han mat, då kanske en fin middag eller Sveriges bästa bord är något för honom.

Tycker han om snabba bilar? Då skulle han kanske gilla att köra supersportbilar  eller terrängkörning med jeep.

Brukar han träna? Kanske nya träningskläder eller träningsredskap är en ett bra julklappstips.

Ta några minuter och fundera över vad han verkligen gillar och vad du tror att han skulle bli glad av att få i julklapp. Kanske är han typens om gillar att mysa i TV-soffan. Då kan du titta efter en mysig filt eller ett par mysiga tofflor. Att ge bort doftljus till en man är faktiskt inte helt fel heller.

En personlig present behöver inte kosta mer än att du skriver ut några foton och sätter i en fin ram. En julklapp ska förmedla det du vill – den ska förmedla kärlek och omtanke om mottagaren. Satsa alltid på att hitta någon personlig julklapp. Kanske en upplevelse som ni bokar in längre fram tillsammans eller varför inte lite lyx, ost och vinprovning eller mys tillsammans.

Julklappstips till man som är matlagningsintresserad

Fermenteringsset, gör din egen färskost eller odla egen svamp. Choklad och vinprovning.

Julklappar till vuxen son

När man letar julklappar till en vuxen son är det viktigt att man ser honom som vuxen och inte återgår till den gamla förälder barnrelation. En vuxen son vill ha julklappar till en vuxen. Han är inte längre ett barn och vill inte att föräldrarna behandlar honom som det. Så länge han inte önskat sig ett TV-spel så är det inte så bra att ge honom det. Läs mer om julklappar till vuxen son!

Julklappar till farfar

En julklapp till farfar skiljer sig lite mot vad du kan ge till din son eller din älskling. Farfar vill inte alls ha någon romantisk julklapp, inte från dig i alla fall. 😉 Farfar kanske vill ha en stilig slips, ett par varma tofflor, en bra bok eller biobiljetter. Varför inte köpa lite fin choklad i julklapp till farfar.

Romantiks julklapp till honom

Här får du bra förslag på romantiska julklappar och kärleksgåvor. De passar bra att ge en pojkvän i julklapp. Här har jag försökt hitta upplevelser och saker som passar för två personer. Ett sätt att säga honom att du verkligen älskar honom och vill tillbringa tid tillsammans med honom:

Hjälp att hitta julklapp till honom

Många killar och män uppskattar att få teknikprylar. Varje år kommer det nya prylar, så det brukar gå att hitta något nytt varje år. Tror du att det är något som intresserar din pojkvän? Surfa då runt bland de många teknikbutiker som finns och se om du hittar något till honom. Men glöm inte att ta reda på att han inte redan har just den prylen du tänker köpa. Men varje år brukar det komma nya teknikprylar, så chansen finns ju att han inte har alla. Popcornmaskin och hot dog maker var nya heta grejer för 10 år sedan. Idag har det kommit andra prylar. Satsa på något av nyare årgång är mitt tips!

Göra själv julklapp till honom

Vill du göra julklapp själv till din pojkvän, man eller älskling finns det mycket du kan göra…men vad beror på vad du kan för något. Kan du sy, snickra eller sticka kanske du kan göra det till honom.

 • Köp en skrivbok med tomma blad. Fyll den med kärleksfulla budskap. Berätta vad du tycker om hos honom. Vad du tänkte om honom första gången ni sågs. Hur du er er framtid där ni åldras tillsammans. osv.
 • Gör en romantisk tavla med fina ord.
 • Brodera ett romantiskt örngott till honom.

Roliga julklappar till honom

 • Varför inte ge din pojkvän spionklockan som han drömt om ända sedan han var en liten grabb?
 • Eller ge honom en flaska whisky och ett halsband där er gatuadress är ingraverad, så att han kan få hjälp hem ifall han råkar dricka för mycket.
 • Brukar din pojkvän försova sig. Varför inte ge honom en annorlunda väckarklocka, där han måste jaga väckarklockan, skjuta klockan, väckarklocka som delar flyger iväg eller någon annan utmaning.
 • Varför inte överraska honom rejält och uppfyll hans barndomsdröm om att köra stora maskiner
 • Kanske skulle din pojkvän tycka att det var roligt att få en almanacka med bilder av dig på varje månad.
 • Varför inte ge honom en u-båtstur?

Julklapp till honom som har allt

Ge honom en upplevelse av något slag så som skytte, korvtillverkning eller vinprovning. Här kan du även satsa på något fint och personligt. Ett fotoalbum med er tillsammans. Gör eget godis till honom eller varför inte boka in en middag längre fram.

Dyra julklappar till honom

 • Varför inte ge honom ett groomingkit – som innehåller allt han behöver för sin rakning. Hyvel, raktvål, rakkopp osv. Kanske i en lyxig förpackning.
 • Brukar han sova i pajamas, kanske du kan hitta en lyxig sådan till honom.
 • Ge honom ett hälsoarmband, så han kan hålla koll på sin sömn och motion.
 • Klockor, ge honom en lyxig klocka. Även om han redan har en vill han gärna ha fler. Det finns massor av dyra klockor du kan ge honom i julklapp.

Lyxiga julklappar till honom

Vill du ge honom extra lyxiga julklappar kan du t.ex. satsa på en tjock och härlig morgonrock av hög kvalité. Eller varför inte exklusiva rakprodukter. Ge honom en fin slips eller en fluga. Kanske kan du även hitta några fina manschettknappar eller ge honom en champagneprovning. Fina klockor är något män ofta önskar sig fler utav.

Liten julklapp till honom

Letar du efter en liten julklapp till din pojkvän? Varför inte ge honom en flaska whiskey, en massage eller några finare öl. Varför inte en fin halsduk eller en fin mössa. En fin rom. Biobiljetter.

Julklapp till honom som är motorintresserad

Provkör en Lamborghini eller Ferrari är fantastiska julklappar till den som är motorintresserad.

Julklapp till sportintresserad

Biljetter till när hans favoritlag spelar. Halsduk i lagfärgerna. Är han mer intresserad av att sporta själv kanske nya träningskläder och ett aktivitetsarmband är bättre. Eller kanske ett “sportpaket” – ett flak öl, en påse chips, en flagga i lagets färger och en nätbrynja. Det kommer att väcka mycket munterhet på julafton när klapparna delas ut.

Kärleksfulla julklappar till honom

Fundera över om det är något din älskling saknar. Kanske har han ingen reflex när han är ute och går i vintermörkret. Kanske saknar han ett par riktiga vantar.

Varför inte göra en egen fotobok? Köp en bok med lite större blad, skriv ut foton och varför inte skriva fina och kärleksfulla meddelanden till honom på alla sidor.

Gillar ni att ha något att se fram emot? Då är ett bra julklappstips att boka in en helg längre fram i tiden. Det kan vara en weekendresa till London eller varför inte boka ett hotell här i Sverige? Det är mysigt att göra något tillsammans med honom. Julklappen behöver ju faktiskt inte bestå av prylar. Att få något fint att se fram emot kan också vara en kärleksfull julklapp.

Det börjar bli mycket men det är bra tips på vad du kan köpa och göra i julklapp till honom. Men se till att välja åtminstone en julklapp till honom som är personlig och som utstrålar kärlek. Att välja en bra julklapp till honom kan både vara lätt och svårt. Det kanske inte är helt lätt att överraska med den där fantastiska kärleksfulla julklappen som får hans ögon att tindra som när han var barn. Det finns tyvärr inte någon julklapp som funkar till alla pojkvänner eller makar. Men försök hitta den där personliga julklappen som är den bästa just för din pojkvän eller din man.

Dåliga julklappar till honom

Precis som att kvinnor inte önskar sig saker till hushållet så gör förmodligen inte män det heller. Har han inte uttryckligen önskat sig en ny gryta eller en brödrost är det en dålig idé. Är inte farfar den typen kan det vara riktigt dåligt att ge honom en zombie-upplevelse eller äventyrsresa.

Fortsatt läsning

Leave a Comment