Vad är en bra doppresent till en flicka?

Doppresent Till Flicka 2020

Letar du efter en fin och personlig doppresent till en liten flicka? Här har jag samlat tips på många doppresenter som gör både föräldrarna och barnet glada i framtiden.

Så vad är då en bra doppresent till en flicka? En bra doppresent till en flicka är aktier, ett fint fotoalbum, ett personligt smycke, eller något fint till tjejens rum. Klassiska doppresenter är sparbössor, silverskedar och matset. Men jag ska berätta lite mer!

Vad är en bra doppresent till en flicka?
Vad är en bra doppresent till en flicka?
Help to find nice gifts now

Doppresent bok

Vanliga doppresenter är att ge barnet en fyll i bok av något slag. De brukar innehålla sidor som föräldrarna ska fylla i om barnets framsteg, nya tänder och annat. Barn brukar tycka mycket om att läsa i sin babybok och titta i fotoalbum på foton från tiden då de var små. De brukar tycka det är kul att se hur mycket de växt och hur mycket duktigare de blivit nu.

Smycke i doppresent till tjej

Till en liten tjej vill du kanske ge ett smycke i doppresent. Kanske ett Mumintroll eller en skyddsängel halsband passar att ge tjejen i doppresent? Det kan också vara trevligt att ge henne en liten ask med en fe att förvara sina smycken i.

Originell doppresent

Vill du istället hitta en originell doppresent till en flicka kanske det är en bra idé att ge henne en fin speldosa eller kanske placera lite pengar i aktier till henne. Det kan bli ett kul framtida intresse att följa hur just hennes bolag går på börsen. Det kan också vara kul att ge bort en rolig napp med en gilla/ogilla symbol på. Eller kanske vill du hitta något originellt att ge i doppresent som hon kan ha i sitt rum sedan. Då är kanske en gunghäst en kul och annorlunda present.

Matset i doppresent

I doppresent till en liten flicka kan det vara kul att ge bort ett matset, eller något som har med matning att göra. Det kan vara kul att ge bort en märkesnappflaska, en kul mugg, bestick eller ett tallriksset kanske. Det finns också matset med bilder av gosedjur på. Då är det ju kul att ge både gosedjuret och matsetet i doppresent till tjejen.

Matset att ge i doppresent

Att få ett eget matset med tallrikar och en kopp brukar vara en uppskattad present. Värt att titta lite extra är besticken här, dem kan man få graverade med barnets namn. En liten detalj som garanterat kommer göra succé.

Ett tallrikset med djur på kommer bli en bra present på barndopet.
Ett tallrikset med djur på kommer bli en bra present på barndopet.

Det är kul att äta om man har en egen tallrik med något fint motiv.
Det är kul att äta om man har en egen tallrik med något fint motiv.

Dessa matset är också något utöver det vanliga. Matsetet består av en stor tallrik, en djup och en mugg. Men det som gör matsetet till en så ovanlig doppresent är att hunden på matsetet även finns att köpa som gosedjur.

Nappflaskor i doppresent

Det finns även nappflaskor som passar att ge bort i doppresent. Dels helt vanliga, som den här rosa anti-kolik-nappflaskan men också en nappflaska från Armani. Om föräldrarna är intresserade av märkeskläder så kommer de garanterat att älska att få en nappflaska från Emporio Armani i doppresent till sin dotter.

Personliga doppresenter

Vill du ge bort en personlig doppresent skulle jag rekommendera någon av dessa snuttefiltar med barnets namn och födelsedatum eller en napp med hennes namn på. Eller kanske ett set för att göra en avgjutning av tjejens hand. Eller en sångbok och sångpåse. Det blir lite mer personliga doppresenter som hon kommer ha kvar länge.

Fotoram med hand
Fotoram med hand

Doppresent i trä

Det finns också väldigt fina och personliga doppresenter i trä som passar att ge en tjej på dopdagen.

Plocklåda i dova färger.

Tips på doppresent som är rolig och annorlunda

Vill du ha tips på doppresent som är kul och annorlunda kan jag rekommendera en diamantbitring, pekbok för lite finare barn eller en retro bil i doppresent till henne.

En sparkbil är en bra doppresent till både killar och tjejer. Barn älskar att köra bil.
En sparkbil är en bra doppresent till både killar och tjejer. Barn älskar att köra bil.
Pekbok för lite finare barn är en rolig present.
Pekbok för lite finare barn är en rolig present.
Kaniner brukar också vara väldigt kramgoa.
Kaniner brukar också vara väldigt kramgoa.

Klassiska doppresenter

Känner du dig osäker på vad du ska ge henne i doppresent kan jag tipsa om sparbössor. Det är en klassisk doppresent som alltid funkar.

Relaterade frågor

Finns det några könsneutrala doppresenter? Ja, doppresenter som passar både flickor och pojkar är gunghäst, aktier, sparbössa och träleksaker. Fler tips på bra doppresenter som passar både flickor och pojkar hittar du här.

Vad ska jag ge en pojke i doppresent till en pojke? Bra doppresenter till en pojke är ett vikingaskepp, en nalle, ett personligt fotoalbum eller en mätsticka. Fler tips på doppresent till en pojke hittar du här.

Vad ska jag köpa för present till en babyshower? Bra presenter för en babyshower är babysitter, skötväska, kläder, filtar, nappflaskor och en blöjtårta. Fler tips på present till babyshower hittar du här.

Vad kan man ge för present till en nyfödd baby? En bra present till en nyfödd baby är kläder, tallrik, fina bestick, en kul bitring eller nappar. Fler presenter till en nyfödd baby hittar du här.

Dela gärna sidan

bra doppresent till flicka
bra doppresent till flicka
Hjälp att hitta de finaste doppresenterna till en liten flicke
Bästa doppresenterna till små flickor
Bra doppresenter till tjejer
Fina doppresenter till tjejer
presenter till flickor som döps
EnglishSvenska