Doppresent till flicka

Letar du efter en fin och personlig doppresent till en liten flicka? Här har jag samlat tips på många doppresenter som gör både föräldrarna och barnet glada i framtiden.

Så vad är då en bra doppresent till en flicka? En bra doppresent till en flicka är aktier, ett fint fotoalbum, ett personligt smycke, eller något fint till tjejens rum. Klassiska doppresenter är sparbössor, silverskedar och matset. Men jag ska berätta lite mer!

Doppresent bok

Vanliga doppresenter är att ge barnet en fyll i bok av något slag. De brukar innehålla sidor som föräldrarna ska fylla i om barnets framsteg, nya tänder och annat. Barn brukar tycka mycket om att läsa i sin babybok och titta i fotoalbum på foton från tiden då de var små. De brukar tycka det är kul att se hur mycket de växt och hur mycket duktigare de blivit nu.

Smycke i doppresent till tjej

Till en liten tjej vill du kanske ge ett smycke i doppresent. Kanske ett Mumintroll eller en skyddsängel halsband passar att ge tjejen i doppresent? Det kan också vara trevligt att ge henne en liten ask med en fe att förvara sina smycken i.

Originell doppresent

Vill du istället hitta en originell doppresent till en flicka kanske det är en bra idé att ge henne en fin speldosa eller kanske placera lite pengar i aktier till henne. Det kan bli ett kul framtida intresse att följa hur just hennes bolag går på börsen. Det kan också vara kul att ge bort en rolig napp med en gilla/ogilla symbol på. Eller kanske vill du hitta något originellt att ge i doppresent som hon kan ha i sitt rum sedan. Då är kanske en gunghäst en kul och annorlunda present.

Matset i doppresent

I doppresent till en liten flicka kan det vara kul att ge bort ett matset, eller något som har med matning att göra. Det kan vara kul att ge bort en märkesnappflaska, en kul mugg, bestick eller ett tallriksset kanske. Det finns också matset med bilder av gosedjur på. Då är det ju kul att ge både gosedjuret och matsetet i doppresent till tjejen.

Matset att ge i doppresent

Att få ett eget matset med tallrikar och en kopp brukar vara en uppskattad present. Värt att titta lite extra är besticken här, dem kan man få graverade med barnets namn. En liten detalj som garanterat kommer göra succé.

Dessa matset är också något utöver det vanliga. Matsetet består av en stor tallrik, en djup och en mugg. Men det som gör matsetet till en så ovanlig doppresent är att hunden och kaninen på matsetet även finns att köpa som gosedjur.

Nappflaskor i doppresent

Det finns även nappflaskor som passar att ge bort i doppresent. Dels helt vanliga, som den här rosa anti-kolik-nappflaskan men också en nappflaska från Armani. Om föräldrarna är intresserade av märkeskläder så kommer de garanterat att älska att få en nappflaska från Emporio Armani i doppresent till sin dotter.

Personliga doppresenter

Vill du ge bort en personlig doppresent skulle jag rekommendera någon av dessa snuttefiltar med barnets namn och födelsedatum eller en napp med hennes namn på. Eller kanske ett set för att göra en avgjutning av tjejens hand. Eller en sångbok och sångpåse. Det blir lite mer personliga doppresenter som hon kommer ha kvar länge.

Doppresent i trä

Det finns också väldigt fina och personliga doppresenter i trä som passar att ge en tjej på dopdagen.

Tips på doppresent som är rolig och annorlunda

Vill du ha tips på doppresent som är kul och annorlunda kan jag rekommendera en diamantbitring, pekbok för lite finare barn eller en retro bil i doppresent till henne.

Klassiska doppresenter

Känner du dig osäker på vad du ska ge henne i doppresent kan jag tipsa om sparbössor. Det är en klassisk doppresent som alltid funkar.

Tips på fortsatt läsning

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]