Resa i present

Varför inte ge bort en resa i present. Om ni är några stycken så behöver det inte bli så dyrt. Kanske är det en lite finare present du är ute efter till någon som fyller jämt. Då kan en resa passa bra.

Men vad finns det då för resor att ge bort i present? Här har jag samlat både semesterresor att ge bort som present, fina resor i Sverige och resor som passar att ta med sin älskling eller sin bästa vän med på över en lång weekend.

Jag ska berätta mer!

Vad finns det för resor att ge bort i present?

Resor till fjärran länder

Resa till Frankrike  Frankrike erbjuder både storstadssemester och fantastiska naturupplevelser. Paris eller kanske ett besök i det natursköna Provence. Här hittar du trevliga boenden till låga priser.
Resa till Frankrike
Frankrike erbjuder både storstadssemester och fantastiska naturupplevelser. Paris eller kanske ett besök i det natursköna Provence. Här hittar du trevliga boenden till låga priser.
Resa till Rhodos  På Rhodos kan ni bada, njuta av god mat och göra trevliga utflykter. Rhodos är ju känt för sina stenstränder och nere vid havet hör du ett alldeles speciellt dån då vågorna rullar mot strandens stenar.
Resa till Rhodos
På Rhodos kan ni bada, njuta av god mat och göra trevliga utflykter. Rhodos är ju känt för sina stenstränder och nere vid havet hör du ett alldeles speciellt dån då vågorna rullar mot strandens stenar.
Resa  till SpanienvSpanien är ett väldigt populärt turistmål, vilket inte är att undra på! Ett underbart klimat, vackra vidsträckta vidder och priser som är mycket lägre än här hemma.
Resa till Spanien
Spanien är ett väldigt populärt turistmål, vilket inte är att undra på! Ett underbart klimat, vackra vidsträckta vidder och priser som är mycket lägre än här hemma.
Fotbollsresa Premier league fotbollsresa  är en bra present att ge till någon som gillar att titta på fotboll.
Fotbollsresa
Premier league fotbollsresa  är en bra present att ge till någon som gillar att titta på fotboll.
Fotbollsresa till Italien För den som är fotbollsintresserad finns det flera bra fotbollsresor att bjuda din vän på.
Fotbollsresa till Italien
För den som är fotbollsintresserad finns det flera bra fotbollsresor att bjuda din vän på.

Kortare resor att ge bort i present

För den som vill ge bort kortare resor i present så finns det också många fantastiska upplevelser även inom landet. Sverige erbjuder både natursköna upplevelser och spännande upplevelser. Varför inte ge bort den klassiska resan på Göta Kanal i present eller en historisk tågresa med ett ånglok. Resor finns i olika priser och det finns resor för alla intressen.

Norrsken Ge bort resa f√∂r att beundra norrskenet vid Fr√∂a√• gruva. En av de st√∂rsta naturupplevelserna v√•rt land har att erbjuda. H√§r kokar man <a class=kaffe √∂ver elden, vilar p√• renf√§llar under himlen. ‚ÄĚ class=‚ÄĚwp-image-69195‚Ä≥/>
Norrsken
Ge bort resa för att beundra norrskenet vid Fröaå gruva. En av de största naturupplevelserna vårt land har att erbjuda. Här kokar man kaffe över elden, vilar på renfällar under himlen.
Åka dressin Vill du se ge bort en fin naturupplevelse i present? Här tar man sig bort från vardagens stress och stadens tumult. På den här resan färdas man på dressin, i sin egen takt, samtidigt som man njuter av de vackra omgivningarna.
√Öka dressin
Vill du se ge bort en fin naturupplevelse i present? Här tar man sig bort från vardagens stress och stadens tumult. På den här resan färdas man på dressin, i sin egen takt, samtidigt som man njuter av de vackra omgivningarna.
Göta Kanal resa En resa på Göta Kanal där man i sakta mak färdas genom landet. Här kan ni njuta av den vackra färdvägen, strandhugg med guidade turer och eleganta middagar.  En riktigt fin resa att ge bort i present till någon du tycker om.
Göta Kanal resa
En resa på Göta Kanal där man i sakta mak färdas genom landet. Här kan ni njuta av den vackra färdvägen, strandhugg med guidade turer och eleganta middagar. En riktigt fin resa att ge bort i present till någon du tycker om.
Lilla skärgårdsturen Göteborg Upplev Göteborgs vackra skärgård från första parkett. En billig, men fantastisk resa att ge bort i present till  någon som fyller år eller som du bara vill uppmärksamma lite extra.
Lilla skärgårdsturen Göteborg
Upplev Göteborgs vackra skärgård från första parkett. En billig, men fantastisk resa att ge bort i present till någon som fyller år eller som du bara vill uppmärksamma lite extra.
Gastronomivandring Varför inte bjuda på en resa till det vackra Åre, där ni delar den här upplevelsen. Det är en gastronomivandring där ni stannar längst vägen och njuter av ostar, soppor, bröd, chark mm.
Gastronomivandring
Varför inte bjuda på en resa till det vackra Åre, där ni delar den här upplevelsen. Det är en gastronomivandring där ni stannar längst vägen och njuter av ostar, soppor, bröd, chark mm.
Ge bort en tågresa i present En mysig resa att ge bort i present är den här historiska resan med tåg. Tåget utgår från Uppsala och tar er med på en historisk resa med god mat och besök på ett järnbruk.
Ge bort en tågresa i present
En mysig resa att ge bort i present är den här historiska resan med tåg. Tåget utgår från Uppsala och tar er med på en historisk resa med god mat och besök på ett järnbruk.
Helikoptertur Vill du ge bort en dr√∂mresa i present till n√•gon? Att f√• flyga helikopter √§r det m√•nga m√§nniskor som dr√∂mmer om. Det h√§r √§r en helikoptertur f√∂r tre personer √∂ver Stockholm. Att se staden fr√•n ovan √§r en ny <a class=upplevelse f√∂r de flesta. ‚ÄĚ class=‚ÄĚwp-image-70844‚Ä≥/>
Helikoptertur
Vill du ge bort en drömresa i present till någon? Att få flyga helikopter är det många människor som drömmer om. Det här är en helikoptertur för tre personer över Stockholm. Att se staden från ovan är en ny upplevelse för de flesta.
Luftballongtur En luftballongtur √§r en trevlig upplevelse att ge bort i present. Den h√§r upplevelsen finns i m√•nga st√§der och p√• vissa orter ing√•r <a class=champagne och picknick i upplevelsen. En resa som tar er upp i skyn, ‚ÄĚ class=‚ÄĚwp-image-58028‚Ä≥/>
Luftballongtur
En luftballongtur är en trevlig upplevelse att ge bort i present. Den här upplevelsen finns i många städer och på vissa orter ingår champagne och picknick i upplevelsen. En resa som tar er upp i skyn.
Besök vikingastaden Birka Det här är en spännande resa som passar för alla åldrar. Med båt förs man tillbaka i tiden till vikingastaden Birka och får en guidad tur av fornlämningsområdet och entré till vikingamuseet.
Besök vikingastaden Birka
Det här är en spännande resa som passar för alla åldrar. Med båt förs man tillbaka i tiden till vikingastaden Birka och får en guidad tur av fornlämningsområdet och entré till vikingamuseet.

Stockholm i vinterskrud En härlig resa i ett vackert vinterlandskap. Båten tar er med längst stadens kajer och runt Fjäderholmarna. En billig resa att ge bort i present.
Stockholm i vinterskrud
En härlig resa i ett vackert vinterlandskap. Båten tar er med längst stadens kajer och runt Fjäderholmarna. En billig resa att ge bort i present.
Guidad tur i amfibiebuss En ovanlig resa som tar er över både land och vatten. Amfibiebuss är en speciell resa som ni inte vill missa. Guidad tur med berättelser om Stockholm.
Guidad tur i amfibiebuss
En ovanlig resa som tar er över både land och vatten. Amfibiebuss är en speciell resa som ni inte vill missa. Guidad tur med berättelser om Stockholm.

Res bort tillsammans

Det finns många fina resor att ge bort i present. Ibland kanske man bara vill ha en långweekend tillsammans med sin älskling eller en riktigt god vän. Det behöver förstås inte vara norrsken, fotbollsresor eller Göta Kanalresor. Att bara åka bort, äta god mat och upptäcka omgivningarna brukar också vara väldigt mysiga resor. Men vill du ge bort en resa med en övernattning utöver det vanliga har jag några tips här.

√Ėvernattning i iglo Res till √Öre tillsammans och √∂vernatta i en iglo. H√§r ing√•r b√•de √∂vernattning, middag och frukost. En fin resa att ge bort i present.
√Ėvernattning i iglo
Res till Åre tillsammans och övernatta i en iglo. Här ingår både övernattning, middag och frukost. En fin resa att ge bort i present.
√Ėvernattning p√• varghotell Uppt√§ck det vackra H√§lsingland och √∂vernatta p√• varghotellet. H√§r finns vargarna utanf√∂r sovrumsf√∂nstret.
√Ėvernattning p√• varghotell
Upptäck det vackra Hälsingland och övernatta på varghotellet. Här finns vargarna utanför sovrumsfönstret.
Hotellövernattning Varför inte övernatta på ett helt vanligt hotell och utforska staden, äta en god middag tillsammans och äta en lyxig frukost.
Hotellövernattning
Varför inte övernatta på ett helt vanligt hotell och utforska staden, äta en god middag tillsammans och äta en lyxig frukost.
 Romantisk helg på Falknästet
Ska du bjuda din älskling på en riktigt romantisk resa är en övernattning på Falknästet ett riktigt bra boende. Det är romantiskt och har en vacker utsikt över Kattegatt.
Romantisk helg på Falknästet
Ska du bjuda din älskling på en riktigt romantisk resa är en övernattning på Falknästet ett riktigt bra boende. Det är romantiskt och har en vacker utsikt över Kattegatt.
√Ėvernattning i UFO Vill du ge bort en unik resa i present? D√• √§r det en resa till Harads du ska k√∂pa. Det h√§r √§r en √∂vernattning f√∂r tv√• personer i ett ufo med fantastisk utsikt.
√Ėvernattning i UFO
Vill du ge bort en unik resa i present? Då är det en resa till Harads du ska köpa. Det här är en övernattning för två personer i ett ufo med fantastisk utsikt.
√Ėvernattning i bj√∂rnriket I Bolln√§s kan ni √∂vernatta i ett bj√∂rng√∂msle och uppleva vildmarken. H√§r ing√•r fika och frukost. En bra resa att ge bort i present.
√Ėvernattning i bj√∂rnriket
I Bollnäs kan ni övernatta i ett björngömsle och uppleva vildmarken. Här ingår fika och frukost. En bra resa att ge bort i present.

Relaterade frågor

Vad ger man i present till någon som fyller 50 år? Bra presenter till någon som fyller 50 år är resor, matlagningskurs, champagne eller provkörning av drömbilen. Fler idéer på bra 50-årspresenter kan du hitta här.

Vad kan man ge bort för upplevelser i present? Beroende på vem mottagaren är finns många bra alternativ. Bra upplevelser är spabehandling, äventyrsbana, glasblåsning, takvandring eller danskurser. Fler bra upplevelser att ge bort i present hittar du här.

Vad finns det för svenska presenter? Typiskt svenska presenter är förstås dalahästen, svenska flaggan och konstföremål av kända designers. Här har jag samlat några exempel på svenska presenter.