Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Varför inte ge bort en resa i present. Om ni är några stycken så behöver det inte bli så dyrt. Kanske är det en lite finare present du är ute efter till någon som fyller jämt. Då kan en resa passa bra.

Men vad finns det då för resor att ge bort i present? Här har jag samlat både semesterresor att ge bort som present, fina resor i Sverige och resor som passar att ta med sin älskling eller sin bästa vän med på över en lång weekend.

Vad finns det för resor att ge bort i present?

Jag ska berätta mer om kortare resor i Sverige. M

Utlandsresor att ge bort i present

Resa till Rom

Läs mer och beställ

Resa till Italien

Läs mer och beställ

Resa till Marrakech (Marocko)

Läs mer och beställ

Resa till Nice (Frankrike)

Läs mer och beställ

Resa till Mauritius

Läs mer och beställ

Resa Grekland Thassos

Läs mer och beställ

Resa till Maldiverna

Läs mer och beställ

Lyxiga resor i Sverige

Göta Kanal resa

En resa på Göta Kanal där man i sakta mak färdas genom landet. Här kan ni njuta av den vackra färdvägen, strandhugg med guidade turer och eleganta middagar. En riktigt fin resa att ge bort i present till någon du tycker om.

Läs mer och beställ

Kortare resor att ge bort i present

För den som vill ge bort kortare resor i present så finns det också många fantastiska upplevelser även inom landet. Sverige erbjuder både natursköna upplevelser och spännande upplevelser. Varför inte ge bort den klassiska resan på Göta Kanal i present? Resor finns i olika priser och det finns resor för alla intressen.

Åka dressin

Vill du se ge bort en fin naturupplevelse i present? Här tar man sig bort från vardagens stress och stadens tumult. På den här resan färdas man på dressin, i sin egen takt, samtidigt som man njuter av de vackra omgivningarna.

Läs mer och beställ

Lilla skärgårdsturen Göteborg

Upplev Göteborgs vackra skärgård från första parkett. En billig, men fantastisk resa att ge bort i present till någon som fyller år eller som du bara vill uppmärksamma lite extra.

Läs mer och beställ

Luftballongtur

En luftballongtur är en trevlig upplevelse att ge bort i present. Den här upplevelsen finns i många städer och på vissa orter ingår champagne och picknick i upplevelsen. En resa som tar er upp i skyn.

Läs mer och beställ

Helikoptertur

Vill du ge bort en drömresa till någon? Att få flyga helikopter är det många människor som drömmer om. Det här är en helikptertur för tre personer över stockholm. Att se staden från ovan är en nu upplevelse för de flesta.

Läs mer och beställ

Stockholm i vinterskrud

En härlig resa i ett vackert vinterlandskap. Båten tar er med längst stadens kajer och runt Fjäderholmarna. En billig resa att ge bort i present.

Läs mer och beställ

Historiska resor

Besök vikingastaden Birka

Det här är en spännande resa som passar för alla åldrar. Med båt förs man tillbaka i tiden till vikingastaden Birka och får en guidad tur av fornlämningsområdet och entré till vikingamuseet.

Läs mer och beställ

Res bort tillsammans

Det finns många fina resor att ge bort i present. Ibland kanske man bara vill ha en långweekend tillsammans med sin älskling eller en riktigt god vän. Det behöver förstås inte vara norrsken, fotbollsresor eller Göta Kanalresor. Att bara åka bort, äta god mat och upptäcka omgivningarna brukar också vara väldigt mysiga resor. Men vill du ge bort en resa med en övernattning utöver det vanliga har jag några tips här.

Övernattning på varghotell

Upptäck det vackra Hälsingland och övernatta på varghotellet. Här finns vargarna utanför sovrumsfönstret.

Läs mer och beställ

Hotellövernattning

Varför inte övernatta på ett helt vanligt hotell och utforska staden, äta en god middag tillsammans och äta en lyxig frukost.

Läs mer och beställ

Kort till någon som gillar resor

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad ger man i present till någon som fyller 50 år? Bra presenter till någon som fyller 50 år är resor, matlagningskurs, champagne eller provkörning av drömbilen. Fler idéer på bra 50-årspresenter kan du hitta här.

Vad kan man ge bort för upplevelser i present? Beroende på vem mottagaren är finns många bra alternativ. Bra upplevelser är spabehandling, äventyrsbana, glasblåsning, takvandring eller danskurser. Fler bra upplevelser att ge bort i present hittar du här.

Vad finns det för svenska presenter? Typiskt svenska presenter är förstås dalahästen, svenska flaggan och konstföremål av kända designers. Här har jag samlat några exempel på svenska presenter.

Relaterade inlägg

Resa i present
Rulla till toppen