Present till någon som är motorintresserad

Motorintresset och bilintresset börjar tidigt i livet för vissa. Hos andra dyker det upp senare. Men det finna många fina presenter till någon som är motorintresserad, oavsett ålder.

Vad är en bra present till en motorintresserad? Till de yngsta passar det bäst med en sparkbil, trampbil eller en elbil. Har hon eller han inte körkort är det förstås bra att få ett startpaket för körkortet. Det finns också många byggsatser som till exempel en Porschemotor att köpa. Till någon som är motorintresserad kan det också passa bra att köpa isskrapa och andra smarta tillbehör till bilden.

vad är en bra present till en motorintresserad
Vad är en bra present till en motorintresserad?

Men låt mig berätta om några spännande presenter att ge till någon som är motorintresserad, både vuxna och barn.

Sparkbilen

Sparkbilen har visserligen ingen motor, men det är ofta den som väcker bilintresset hos små barn. De gillar att fara runt på sin älskade bil. Bilen kan användas både ute och inne. Den här retro bilen har extra häftig design, även om barnet självt inte har så mycket preferenser när det gäller färg och form på bilen. De älskar att köra runt runt helt enkelt.

Läs mer och beställ!

Trampbilen

Trampbilen passar bättre för lite större barn och är även den en storfavorit. Med trampbilen imponerar man lätt på kompisarna på gården. En riktigt kul present att ge barnen!

Läs mer och beställ!

Elbil

Vill man erbjuda sitt barn en verklig lyx är de elbilen man ska satsa på. Laddningen har räcker till ca 1.5 timmars körning. Det medföljer även en fjärrkontroll som försvårar eventuella rymingsförsök.

Läs mer och köp!

Säng som ser ut som en bil

Hos de bilintresserade barnen är den här sängen högt upp på önskelistorna. Vist är den häftig inredning att ha i barnrummet?

Läs mer och köp

Hover-cart

Något som passar både vuxna och ungdomar som är motorintresserade är hover-carten. Man köper en hoverboard och monterar på cart delen för att kunna köra den sittandes, som en go-cart helt enkelt. Med hoverboarden kan man komma upp i hastigheter på 12km/timme. På en laddning kan man köra ca 15km.

För att förvandla sin hoverboard till en hover-cart köper man helt enkelt till själva sitt delen och spänner fast hoverboarden på den med de medföljande gummiremmarna och vips har den förvandlats till en hover-kart.

Läs mer och köp:

Hoverboard + Hovercart

Startpaket körkort

Den kanske bästa presenten du kan ge till någon är ett startpaket för körkortet. Ett körkort erbjuder faktiskt inte bara ett självständigt liv, utan även större möjligheter att få jobb eftersom hon eller han kan transportera sig smidigare. Att få hjälp med körkortet är en present som hon eller han kommer ha nytta och glädje av hela livet.

Läs mer och beställ!

Köra gokart

En kul present till någon som är motorintresserad är att få köra gokart. Det är häftigt att känna g-krafterna i kurvan och det är dessutom kul att köra om sina medtävlare.

Läs mer och beställ!

Köra supersportbil

Till honom eller henne som drömmer om en sportbil kan det kanske vara kul att ge bort en chans att köra sin drömbil på bana. Att ha en egen sportbil är ju något som alla motorintresserade faktiskt drömmer om. Även om du inte kan uppfylla den drömmen så kan det ju ändå vara roligt att i alla fall ha fått köra en.

Läs mer och köp!

Rallylektion

Att vara motorintresserad innebär ju inte bara att hon eller han gillar sportbilar. Det kan vara minst lika häftigt att få köra rally. Här får man en genomgång och får sedan köra bilen själv. En bra present att ge sin motorintresserade vän.

Läs mer och köp!

Porschemotor

Bilmodeller och deras motorer har kommit och gått genom åren, men Porsche 547 har fortfarande en speciell plats i racingvärlden! Den 4-cylindriga Carreramotorn har puttrat under huven på bland annat vrålsnygga 550 Spyder och gett Porsche åtskilliga racingsegrar. Byggsatsen följer motorns originalritningar, har 300 delar och flera rörliga komponenter.

Läs mer och köp!

Tillbehör till bilen

Till den som är motorintresserad finns det även mycket tillbehör till bilen som man kan ge bort i present. Du kan till exempel köpa en bilvårdshink med utrustning för att tvätta bilen, roliga isskrapor, wounder baum eller en mysig rattmuff.

Isskrapa

Det är förstås inte jätteroligt att skrapa bilen varje morgon när man ska till jobbet. Men den här isskrapan är inte bara rolig, det är faktiskt ganska skönt att slippa frysa om handen när man skrapar rent bilrutan också. En praktisk och rolig present att ge sin motorintresserade vän.

Läs mer och köp!

Rattmuff

En rosa rattmuff är kanske lite kul att ge bort i present till någon. Men faktum är att rattmuffen är en användbar grej och den kommer förmodligen bli mycket uppskattad. Rattmuffen fungerar på vintern när det är bitande kyla och även på sommaren faktiskt då ratten är för varm för att kunna hålla i. Det är en bra present att ge någon som är bil-och motorintresserad.

Läs mer och beställ!

Doftgran

Doftgranen är också en present som kanske verkar lite fånig först. Men med rätt doftgran i bilen kan du få den att dofta ny, nystädad eller som här bär. Att det är en enhörning med texten I don’t believe in humans är förstås lite kul.

Läs mer och köp!

Relaterade frågor

Vad ger man i present till en biltokig? Det beror förstås på hur gammal han eller hon är. En provkörning av en supersportbil kan vara bra present till en vuxen biltok. Ett barn kanske vill ha en trampbil eller en hover-cart.

Vad ger man i julklapp till sin svärson? Bra julklappar till svärsonen är till exempel cirkusmuggen, munkjackor, strumpor, något till hans hobby eller varför inte ge dem en gemensam lite dyrare present som är till dem båda?

Vad ger man i present till bilden? Bra presenter till bilen skulle kunna vara ett bilvårdspaket, en biltvätt, rattmuff, en doftgran eller kanske en rolig isskrapa.

Vad är en bra present till en 22-åring? Bra presenter till en 22-åring är ett personligt och graverat smycke, en god parfym, hörlurar, något fint till hemmet. Om hon eller han pluggar så kan presentkort på kläder vara mycket uppskattat eftersom man ofta prioriterar ned sådant själv. Fler presenttips som passar en 22-åring kan du kanske hitta här.