8 presenter man kan ge sin EX-FRU! Kolla in dem!

Att köpa presenter till de betydande mÀnniskorna i ditt liv Àr svÄrt. Att vÀlja en present att ge till din ex-fru kan vara rent utmanande. Du mÄste hitta nÄgot som Àr opersonligt men mÄste Ätminstone verka som att du tÀnker pÄ att vÀlja det. 

Din gÄva kan inte vara för billig eller för dyr heller. Och du kan inte köpa nÄgot för gulligt om du inte vill fÄ henne att tro att du vill fÄ tillbaka henne. Denna lista hjÀlper dig att hitta den perfekta presenten till den betydelsefulla kvinnan i ditt förflutna. 

PRESENTER MAN KAN GE SIN EX-FRU

En vacker dagbok för henne att skriva i

Huruvida upplösningen mellan er var fredlig eller inte, din ex-fru kan ha kÀnslor som hon inte lÀngre kan dela med dig. Att ha en vacker dagbok dÀr hon kan skriva sina tankar hjÀlper henne att lÀka snabbare. 

Att skriva dagbok har visat sig vara terapeutiskt och att kunna skriva ner sina tankar kommer att göra din före detta fru lugnare och kÀnna sig mindre stressad. En bra anteckningsbok hjÀlper henne ocksÄ att organisera sina dagar. Hon kan skriva ner sina möten och lista ner sina saker att göra i en dagbok. 

Nöj dig inte med vanliga anteckningsböcker som du hittar i en vanlig pappersvaruhandel. Papper av dÄlig kvalitet rivs och lÄter blÀcket blöda. Skaffa henne den hÀr vackra Bordeaux Journal. Denna dagbok har ett prÀglat lÀderliknande omslag med nyanser av sepiabrunt och rött som kommer att se bra ut pÄ alla skrivbord eller sÀngbord. 

Dess slÀta sidor Àr idealiska för att skriva och skissa. De tjocka sidorna motstÄr genomblödningar sÄ att hon kan anvÀnda vilken typ av penna hon Àn har.

Denna dagbok Àr verkligen ett mÀsterverk. Varje person skulle Àlska att fÄ detta som en gÄva och jag Àr sÀker pÄ att din ex-fru skulle göra det ocksÄ.

En uppsÀttning skrivverktyg för henne att anvÀnda

Om din ex-fru redan har en anteckningsbok eller en dagbok, skulle det vara nÀst bÀsta att fÄ henne en reservoarpenna. Om hon gillar att göra listor eller skriva ner sitt schema, Àr det hÀr den perfekta tankevÀckande gÄvan. 

Nöj dig inte med en vanlig kulspetspenna som du kan fÄ gratis frÄn banken. VÀlj en pÄfyllningsbar reservoarpenna. Detta skrivverktyg glider inte bara vackert pÄ papper, det ser ocksÄ sofistikerat ut. 

Den kommer i ett elegant fodral. Om din före detta fru tycker om att skriva kommer hon att uppskatta den hÀr uppsÀttningen mycket.

En e-lÀsare för hennes lÀsglÀdje

SjÀlvhjÀlpsböcker och fiktiva berÀttelser kommer att hjÀlpa din före detta fru att tÀnka pÄ din situation. IstÀllet för att köpa en bok som hon kommer att lÀsa en gÄng och lagra pÄ hyllan, varför inte köpa henne en e-lÀsare? 

Denna gadget Àr lÀttare Àn en vanlig surfplatta, sÄ det Àr lÀttare att bÀra utan att kÀnna trötthet i handleden. Dessutom gör skÀrmen utan blÀndning det möjligt att lÀsa i starkt solljus. Den Àr utformad för att förhindra ögonbelastning sÄ att hon kan lÀsa under lÀngre perioder utan att fÄ huvudvÀrk. Det Àr i allmÀnhet billigare Àn en surfplatta ocksÄ.

Med en e-lÀsare som Kinder din före detta fru lÀsa medan dina barn, om du har det, Àr i poolen eftersom den Àr helt vattentÀt. Den har 8 GB lagringsutrymme men du kan vÀlja vilken modell som har 32 GB om hon lÀser mycket.

En fullstÀndig laddning och hon kan lÀsa sina böcker, tidskrifter eller serier i flera veckor. Med den hÀr gÄvan kan hon köpa sina böcker och fÄ dem skickade direkt till enheten. Hon skulle inte behöva oroa sig för att bygga förvaring av tidningar. Detta Àr den perfekta presenten till alla bokÀlskande ex-fruar.

En smartwatch-hÀlsospÄrning 

Klockor har börjat sÀlja mindre eftersom mÀnniskor anvÀnder sina telefoner nu för att hÄlla reda pÄ tiden, men smartwatches skiljer sig frÄn den hÀr trenden. En smartwatch berÀttar inte bara vilken dag eller vilken tid det Àr, utan lÄter dig ocksÄ hÄlla koll pÄ sÄ mÄnga saker. 

Om din före detta fru gillar att hÄlla sig frisk eller behöver börja göra det Àr en bra fitbit klocka en bra present till henne. Den inbyggda GPS-enheten gör det möjligt för klockan att hÄlla reda pÄ bÀrarens hastighet nÀr man vandrar, cyklar eller springer.. 

Om hon försöker öka sina dagliga steg hjÀlper det hÀr verktyget henne att uppnÄ sitt mÄl. Klockan surrar, sÄ bÀraren skulle veta att intensiteten i hennes rörelse har ökat och kroppen har gÄtt in i den aktiva zonen. Om hon vill brÀnna mer kalorier kommer den hÀr funktionen att hjÀlpa henne att upprÀtthÄlla den intensiteten och fÄ ut det mesta av den fysiska aktiviteten. 

Det bÀsta med denna fitnesssmartklocka Àr att den gör det möjligt för bÀraren att spÄra deras hjÀrtfrekvens och syrgasnivÄer i blodet. Du kan kontrollera pÄ din instrumentpanel om det finns nÄgra förÀndringar i din hÀlsa som du behöver titta pÄ. FÄr du hög puls? Denna klocka varnar dig om eventuella problem och hjÀlper dig att avgöra om det Àr dags att trÀffa en lÀkare. 

Den har till och med en inbyggd högtalare och mikrofon sÄ att din ex-fru kan svara pÄ samtal nÀr du Àr pÄ sprÄng. Detta Àr definitivt ett bra köp om du vill ge den hÀr betydelsefulla personen i ditt liv nÄgot som hjÀlper henne att hÄlla sig i form.

En air fryer som hjÀlper henne att tillaga hÀlsosamma mÄltider

Luftfritöser finns överallt. MÀnniskor har köpt det som om det var nÀsta mikrovÄgsugn. Om din före detta fru tycker om att experimentera i köket kan det hÀr vara den perfekta presenten för henne. 

En air fryer precis som en ugn men mindre. Den cirkulerar den varma luften sÄ att maten tillagas mycket snabbare. Du kan fÄ krispig mat som kycklingvingar och pommes frites utan att anvÀnda sÄ mycket olja. 

Du kan ocksÄ baka bröd och steka grönsaker i det. Att vÀrma upp rester Àr ocksÄ vÀldigt bekvÀmt om du gör det i en friterare eftersom maten inte blir fuktig. 

Upptagna mammor Àlskar den hÀr köksapparaten eftersom den lÄter dem laga hÀlsosammare. Om du och din före detta fru har barn kan du ge henne en air fryer, som Cosori Air Fryer Max XL, för att förbereda mÄltider för henne och barnen mycket bekvÀmare. 

Dessa fantastiska air fryers har mÄnga olika matlagningsfunktioner. Om du vÀljer en air fryer med en stor korg kommer en hel kyckling att passa i den.

Och eftersom ingen gillar att diska efter matlagningen Àr det en stor bonus att korgen kan tvÀttas sÀkert i diskmaskinen. Om du vill att dina barn ska Àta hÀlsosamma mÄltider nÀr de Àr hemma hos din ex-fru, Àr det en bra idé att köpa den hÀr air fryern.

En kaffebryggare som vÀcker henne pÄ morgonen

Det kan vara hektiskt för en mamma. Om din ex-fru mÄste ta med dina barn till skolan varje morgon, skulle hon behöva nÄgot för att uppskatta henne. Att ha en kaffebryggare gör det bekvÀmare för henne att brygga en fin kopp koffeindryck medan hon Àr upptagen med att förbereda barnfrukosten. 

Ge henne en kaffebryggare med timer. De flesta mammor har inte tid att mÀta och mala kaffebönor pÄ morgonen. Det skulle vara bÀttre att skaffa en kaffebryggare som hon kan ladda kvÀllen innan.

Kaffebryggaren Àr praktisk att ha eftersom hon kommer att kunna vÀlja den variant av som hon gillar och hon behöver inte blanda mjölk och socker i sin dryck för att fÄ den perfekta koppen kaffe. Det finns mÄnga dyra kaffebryggare pÄ marknaden, men den hÀr Àr en prisvÀrd kaffebryggare med timer.

Den hÀr modellen Àr kompakt och passar alla kök. Det Àr den ultimata presenten till den upptagna ex-frun som behöver en kopp kaffe för att fÄ henne igÄng varje morgon.

En uppsÀttning planteringsverktyg för ex-fru med fingrar

Plantering Ă€r en sĂ„dan terapeutisk aktivitet. Även om ditt Ă€ktenskaps upplösning inte var sĂ„ dĂ„ligt, kanske din ex-fru fortfarande har negativa kĂ€nslor för sig. HjĂ€lp henne att bli av med de dĂ„liga vibbarna genom att ge henne verktygen för att göra hennes trĂ€dgĂ„rd vacker. 

Att titta pÄ vackra saker kan hjÀlpa en person att slappna av sÀrskilt efter en hektisk arbetsdag. Dessutom har trÀdgÄrdsarbete i nÄgra minuter varje dag visat sig göra stora saker för kroppen. Det hjÀlper till att sÀnka kolesterolet, sÀnka blodtrycket och bli av med muskelspÀnningar. 

För din ex-frus vÀlbefinnande kan nÄgra minuters trÀdgÄrdsarbete göra underverk. Men att arbeta med jord kan vara svÄrt för hÀnderna om du inte har rÀtt verktyg. Skaffa henne en robust uppsÀttning trÀdgÄrdsredskap!

Det Àr tungt och hjÀlper henne att grÀva upp jorden, bli av med ogrÀs och hÀlla i gödselmedel.

Det som Àr jÀttebra med denna uppsÀttning Àr att handtagen pÄ varje verktyg Àr utformade för att ge ultimat komfort för den person som ska anvÀnda dem. Det gummerade greppet lindrar trycket frÄn handen. De kommer inte glida och leda till en ovÀlkommen resa till akutmottagningen. 

Verktygen har flera anvÀndningsomrÄden. Spadarna har olika vinklar för att passa olika grÀvjobb. SÄ om din före detta fru Àr en trÀdgÄrdsprofessor eller en nybörjare i plantering, kan det vara en bra idé att fÄ henne denna uppsÀttning verktyg.

En kamera för att dokumentera hennes nya minnen

Eftersom saker och ting Ă€r över mellan er tvĂ„, bör hon nu börja skapa minnen som du inte Ă€r en del av. Och vilket bĂ€ttre sĂ€tt att behĂ„lla dessa minnen Ă€n genom att se dem pĂ„ papper – fotopapper. 

En kamera Àr en fantastisk gÄva för alla. Och det behöver inte vara dyrt ocksÄ. Om din ex-fru gillar att ta bilder kan en kamera vara en underbar sak som hon inte skulle tÀnka sig att köpa för sig sjÀlv. 

Du behöver inte vara en professionell fotograf för att ta fantastiska bilder med den hÀr kameran. Den har mÀtfunktioner för automatisk exponering sÄ att hon vet vilken instÀllning hon ska vÀlja för olika förhÄllanden. 

Det tar till och med fantastiska portrÀtt. Hon kommer att Àlska att ta bilder av dina barn med den hÀr gÄvan.

Oavsett vilken gĂ„va du bestĂ€mmer dig för att köpa, Ă€r det viktigaste att tĂ€nka pĂ„ hur din tidigare partner tolkar denna gest. Om det verkligen Ă€r över mellan er tvĂ„, se till att din gĂ„va sĂ€ger det genom att vara tankevĂ€ckande men inte för personlig. Det meddelande som det kommer att skicka kommer att vara tydligt – ditt romantiska förhĂ„llande Ă€r över men du vill fortfarande hĂ„lla dig pĂ„ god fot med henne.

Tips pÄ fortsatt lÀsning