Present Till 7-Månaders Bebis

Letar du efter en bra present till 7-månaders bebis? Här ska du få mina bästa tips på fina presenter till en baby som är 7 månader gammal.

Vad är en bra present till en 7-månaders bebis? Bra presenter till en 7 månader gammal bebis är till exempel en klosslåda, ett gosedjur, aktier, lära gå vagn, sångbok, stapelbara klossar, en egen matservis, pekböcker, en pulka och olika aktivitetsleksaker.

Vad är en bra present till en 7-månaders baby?

Fortsatt gärna läsa så ska jag berätta om fler bra leksaker att ge en bebis som är 7 månader gammal.

Bästa presenterna till en Baby 7 månader gammal

Babysim

Vill du ge babyn en riktigt rolig present som hon eller han kommer älska är babysim rätt present! Bebisar brukar älska att bada och det är viktigt att de får en vattenvana och lär sig hålla andan när de hamnar under vattenytan.

Läs mer och beställ

Babysim Present Till 7-Månaders Bebis

Barnfotografering

Nästa riktigt bra presenttips är en barnfotografering. Här kan familjen föreviga den här viktigta tiden i livet för barnet.

Läs mer och beställ

Barnfotografering

Porträtt av barnet

Kanske ett porträtt av barnet kommer bli en favorit. Tänk att ha den här fina bilden av sitt parn på väggen! Vem skulle inte bli överlycklig av en sådan gåva?

Läs mer och beställ

Klosslåda

En så kallad plocklåda eller klosslåda brukar vara en rolig leksak. Till att börja med smakar de mest på klotsarna. Men så småningom så börjar de förstå att klossarna ska stoppas i rätt hål för att de ska ramla ner i burken. Det här är en present som räcker väldigt länge. Vilken man väljer är en smaksak. Många gillar dem i diskreta färger.

Läs mer och beställ

Klosslåda Present Till 7-Månaders Bebis

Barnservis från Knatteplock

Det här är en fin barnservis för nybörjaren vid matbordet. Servisen är tillverkad i silikon, så det gör inte så mycket om den åker i golvet. Besticken är gjorda med hål i mitten så att han eller hon inte ska få för stora lass på en gång. Det perfekta nybörjarkittet! Med dessa produkter kan ett litet barn börja äta själv tidigt och få vara med vi matbordet. Läs mer och beställ

Haklapp heltäckande med ärmar

Det är inte så lätt när man börjar lära sig äta själv. Det kan vara lika bra att köpa en heltäckande haklapp i present till honom eller henne också. Det kommer minimera antalet bad som behövs. Det är Knatteplock som säljer de här söta haklapparna. Läs mer och beställ

Smaknappar 

När babyn ska börja äta riktig mat är smaknappar en utmärkt grej. Man öppnar och fyller nappen med något gott t.ex. små bitar av äpple. Barnet tuggar sedan på nappen och ur de pyttesmå hålen får han eller hon ut äppelmos och äppelsaft, helt utan bitar. Smaknappar är en jättesmart present till en liten baby. Läs mer och beställ

Babyboxen

Babyboxen är en prenumeration där man varje månad får en LittleUnBox fylld med inspiration, överraskningar och kul produkter som följer barnets utveckling och ålder. Varje månad får man ett nytt spännande paket på posten.

Läs mer och beställ

Dragleksaker

Det är kul att dra leksaker i snöre. Sådana är lite mer hållbara leksaker passar också utmärkt att ge barnet i dop present.

Läs mer och beställ

Dragleksaker

Gosedjur i present till en baby 7 månader

Gosedjur är en present som små barn brukar älska att få. Här är några som jag tror de kommer att älska.

Vit nalle från Bokowski design

Läs mer och beställ

Vit nalle från Bokowski design

Gosedjur hund

Läs mer och beställ

Gosedjur hund Present Till 7-Månaders Bebis

Lära gå vagn Jabadabado

Lära gå vagn är en present som räcker länge. Den här har en mängd aktiviteter som kan sysselsätta barnet. Det är både kugghjul, stjärnor, en kulram mm som man kan snurra på. Det finns även ett fack för dockan.

Läs mer och beställ

Lära gå vagn Jabadabado

Lära gå vagn vit

Lära gå vagnar eller aktivitetsvagnar är ett presenttips som barnen brukar vara förtjusta över. En aktivitetsvagn har många grejer att plocka med. Lära gå vagnen kan också användas om dockvagn eller för att köra syskon i. Lära gå vagn är tryggt att hålla i när man tar sina första stapplande steg. De brukar gå att ställa in så att vagnen inte rullar i väg så snabbt utan har lite motstånd. Lära gå vagnen är en bra manick som hjälper babyn att frakta omkring på sina leksaker och sprida dem över hemmet. 

Läs mer och beställ

Lära gå vagn vit Present Till 7-Månaders Bebis

Lära gå vagn från fisher price

Här är en lära gåvagn i starka färger som barnen själv brukar föredra. Den har både musik och andra aktiviteter. Det brukar vara sådant sysselsätter både små och stora barn långa stunder. Den har kulor som man kan flytta och både xylofon och trumma, så räkna med att det blir livat där hemma.

Läs mer och beställ

Lära gå vagn från fisher price

Klossar är en bra leksak till en 7 månaders bebis

Klossar är användbara länge. De kan användas både för att bygga med, bygga högsta tornet men faktiskt också till att göra Barbies hus och trädgård. Det är dessutom jättekul att rasa tornen när mamma och pappa byggt upp dem. Dessa klossar är extra smarta tycker jag eftersom de även har bokstäver, så de kommer även att kunna användas om några år när det är dags att träna bokstäver och att börja med lästräningen.

Läs mer och beställ

Klossar Present Till 7-Månaders Bebis

Babypulka svart Stiga

En babypulka kan vara kul om det är vinter och snö. Det är viktigt att de har stöd för ryggen när de sitter i pulkan, annars blir det snart jobbigt och de tröttnar. Babypulka är en bra present till en 7-månaders bebis.

Läs mer och beställ

Babypulka svart Stiga

Gipsavgjutning inredning i present till en 7-månader gammal baby

Ett kul minne av bebistiden är det kanske att spara en tavla med bebisens hand och fotavtryck. Köp ett set med gipsavgutning. 

Läs mer och beställ

Gipsavgjutning av bebisens hand och fot Present Till 7-Månaders Bebis

Böcker till en 7-månaders bebis

Pekböcker och prasselböcker med fina bilder i brukar vara presenter som uppskattas och som varar länge. Böcker kan läsas om och om igen. Barnet upptäcker nya detaljer och har nya saker att prata om varje gång. Ge bebisen fina samlarböcker som t.ex. barnkammarboken även om han eller hon inte bryr sig ännu så är det fina böcker att ha när bebisen blir större. Aktivitetsbok som sysselsätter länge.

Läs mer och beställ

Prasselbok aktivitetsbok

Pekbok min bästa pekbok

Pekbok med många fina bilder att prata med babyn om.

Läs mer och beställ

Pekbok min bästa pekbok Present Till 7-Månaders Bebis

Sångbok 

Det är trevligt att ge bebisen en sångbok med både moderna och klassiska barnvisor.

Läs mer och beställ

Sångbok 

Barnkammarböckerna samling 

Boksamling med både sångböcker, sagor, rim och ramsor. En riktig skatt att ge barnet!

Läs mer och beställ

Barnkammarböckerna samling Present Till 7-Månaders Bebis

Tallrikset presenter för att äta med

Ett gulligt tallrikset av porslin och med bestick av rostfritt stål. De har alla motiv ur djungelboken och kommer leverat i en fin box.

Läs mer och beställ

Tallrikset baby Slowmoose

Gullig servis är en bra present som underlättar ätandet.

Läs mer och beställ

Tallrikset baby Slowmoose

Nappflaska supergirl

Läs mer och beställ

Nappflaska supergirl Present Till 7-Månaders Bebis

Dubbel Anti-kolik Nappflaska LT 140 ml Batman

Läs mer och beställ

Dubbel Anti-kolik Nappflaska LT 140 ml Batman

Vetevärmare present till 7-månaders bebis som är förkyld

För bebisen som är förkyl kan det vara mysigt att få en vetevärmare. Mysig present till 7-månaders bebis som är sjuk.

Läs mer och beställ

Vetevärmare gosedjur beige

Febertermometer IR

Febertermometer där man inte behöver röra barnet för att ta tempen.

Läs mer och beställ

Febertermometer IR Present Till 7-Månaders Bebis

Snorsug elektrisk

Andra saker som är bra att ha till en sjuk 7-månaders bebis och som kan vara bra att få i present är febertermometer och snorsug. Elektrisk snorsug hjälper barnet att andas bättre när hon eller han är förkyld.

Läs mer och beställ

Snorsug elektrisk

Aktier hos Avanza

Köp aktier hos Avanza till babyn. Jag hoppas du hittat en riktigt bra present till 7 månaders bebis här! Annars skulle jag rekommendera aktier. De är en present som kommer finnas kvar länge. Eller kanske en kul body kan bli en lyckad present till bebisen!

Läs mer och beställ

Aktier hos Avanza Present Till 7-Månaders Bebis

Rolig body

Body Världens dyraste väckarklocka

Läs mer och beställ

Rolig body

Gullig supergirl napp

Läs mer och beställ

Gullig supergirl napp Present Till 7-Månaders Bebis

Fler presenter till en 7 månader bebis

Relaterade frågor

Vad köper man till en 7 månaders bebis? Bra presenter att köpa till en 7 månader gammal bebis är till exempel en Totte och Emma dockor, ett gosedjur, aktier, aktivitetsleksaker, sångbok, stapelbara klossar, en egen matservis, pekböcker, eller en pulka.

Vad kan man köpa till en 8 månaders bebis? Bra saker att köpa till en 8 månaders bebis är kläder, pipmugg, lära gå vagn, gipsavgjutning, en bok som handlar om honom eller henne, badbyxor eller någon aktivitetsleksak.

Hur underhåller man en 7 månaders bebis? För att underhåla en 7 månaders bebis kan du sjunga för den, prata med den, plocka med leksakerna tillsammans, eller varför inte skaffa en pekbok där du berättar för barnet vad det är på bilderna.

Vad kan man köpa till en 6 månaders bebis? Till en 6 månaders bebis kan man köpa små plockvänliga leksaker, en servis till bebisen, kläder, en plocklåda, eller kanske en trumma.

Tips på fortsatt läsning

Tips på fortsatt läsning där du skulle kunna hitta bra presenttips:

 • Present 2-åring

  Present 2-åring

  Letar du efter bra present till en 2-åring? Jag har tagit reda på vad både barn och föräldrar blir glada för att du ger 2-åringen i present. Det finns massor av fina leksaker till barn som fyller 2 år. Så, vad är en bra present till en 2-åring? Bra present till en 2-åring är böcker […]

  Läs mer..


 • 1 års present

  1 års present

  Vill du hitta en bra present till en 1-åring? Ta med en kartong och ett fint snöre. Skämt åsido, en present till en 1-åring är ingen konst! Så, vad är en bra present till en 1-åring? Bra presenter att ge till en 1-åring är till exempel en gungmammut, en Pippidocka, knoppussel, roliga bestick som ser […]

  Läs mer..


 • Originell doppresent

  Originell doppresent

  Letar du efter en originell doppresent? Dopet är en speciell fest och en gammal tradition som är viktig för många. Enligt den kristna tron är det vid dopet som barnet blir en del av Guds stora familj och står under hans omsorg. Det är också vid dopet som barnet får sitt namn och det är […]

  Läs mer..


Present Till 7-Månaders Bebis
Rulla till toppen