vad är en bra present till en 7-månader bebis

Present till 7 månaders bebis

bra presenter till 7 månaders bebis
Hur ska man hitta bra presenter till 7 månaders bebis?

Letar du efter en bra present till en 7 månaders bebis? Här ska du få mina bästa tips. Ärligt talat så är en 7 månaders bebis inte så intresserad av att öppna massa paket. Så en present räcker gott och väl. Några snabba idéer för dig som behöver en bebispresent akut: Lära gå vagn och plocklåda. Men fortsatt gärna läsa för fler bra presenttips!

En så kallad plocklåda brukar vara en rolig leksak. Till att börja med smakar de mest på klotsarna. Men så småningom så börjar de förstå att klossarna ska stoppas i rätt hål för att de ska ramla ner i burken. Det här är en present som räcker väldigt länge. 

Aktivitetsgåvagn är en annan bra idé. Gåvagnar har mycket för små barn att pilla och plocka med. Det brukar gå att ändra läge på vagnen så att man tar bort själva gå-ställningen för riktigt små barn och för barn som redan lärt sig gå. Det här är en present som räcker länge. De brukar ha aktiviteter som passar även äldre barn som t.ex. räkna, färger och djurläten. 

Pekböcker och prasselböcker med fina bilder i brukar vara presenter som uppskattas och som varar länge.   

Lära gå vagn är tryggt att hålla i när man tar sina första stapplande steg. De brukar gå att ställa in så att vagnen inte rullar i väg så snabbt utan har lite motstånd. Lära gå vagnen är en bra manick som hjälper babyn att frakta omkring på sina leksaker och sprida dem över hemmet. 

Plastburkar i olika färger, som man kan stapla på varandra till ett torn. I början plockar de mest med burkarna. Men det brukar vara jättekul att riva tornet som föräldrarna bygger upp. Jag hittade tyvärr ingen sådan att länka till. Men de brukar inte kosta många kronor. Se om du inte kan hitta i din lokala leksaksaffär. 

Vanliga träklossar är en riktigt bra present till 7 månaders baby. Till att börja med smakar de bara på dem. Men så småningom börjar de att både kunna riva och bygga. Klossar är användbara länge. De kan användas både för att bygga med, bygga högsta tornet men faktiskt också till att göra Barbies hus och trädgård. Det är dessutom jättekul att rasa tornen när mamma och pappa byggt upp dem. 

En babypulka kan vara kul om det är vinter och snö.

Mest för föräldrarna

Ett kul minne av bebistiden är det kanske att spara en tavla med bebisens hand och fotavtryck. Köp ett set med gipsavgutning. 

Böcker i present till 7 månaders bebis

Ge bebisen fina samlarböcker som t.ex. barnkammarboken även om han eller hon inte bryr sig ännu så är det fina böcker att ha när bebisen blir större. 

Jag hoppas du hittat en riktigt bra present till 7 månaders bebis här! Kommentera gärna om jag missat något bra. 

Tips på fortsatt läsning där du skulle kunna hitta bra presenttips:

Leave a Comment